glugluglu
|
nosečka maja, jaz sem mojemu težila za Madonno takoj ko sem slišala, da pride, pa vsem ostalim, se ni mogel ogniti , greva pa še z enimi prijatelji - z enim parom, smo se takoj zmenili ksenci, potem pa pohitiš kartami, pa saj 15.000 ni veliko. Kje si to slišala? Tian je tudi že škripal z zobmi. Blacky, mmmm, lepo se imejta Joj kaj se nama je zgodilo, pride danes tip iz firme, ki nam je lansko leto delala centralno in pravi, da nisva plačala toplotne črpalke. Kaj, kao,.....?!! In res tiste račune sva plačevala ene 3x, na koncu je prišlo vse skupaj kot na predračunu, jaz sem sama plačala zadnji račun 14 dni pred porodom nič nisem gledala, samo rekla sem tisti ženski, če je ziher vse zaračunala, ker to ti vsak šrauf posebej dali na račun in pride neka dolga kača računa zame v šifrah. Mitja takrat ni bilo, ko je pa čez 1 teden prišel pa tudi ni gledal račun saj smo samo še čakali, da rodim, pa še toliko drugih stvari je bilo za zrihtati. In v dobri veri, da imava vse poravnano midva lepo živiva. No še vedno mi ni jasno kako to, da tega nismo plačali, jaz imam iz lanskega obdobja itak spomin čisto v riti. V glavnem tu se gre za 2000 EUR. Ne moreš verjet. Groza . Pa smo skupaj gledali račune, jaz iskala ko zmešana, samo čudno mi je, ker od črpalke nimam niti garancije, niti navodil za uporabo, ničesar. Upam, da bomo kaj našli, ker , če se bo treba nečemu odpovedat .
|