Blacky30
|
Včeraj sva bila torej v kinu, film je bil ful lep, si pa imela Flower prav, bilo pa je veliko joka. Solze so kar tekle in tekle. A vseeno, to je pač del tega in ni mi žal, da sem šla pogledat film. Flower, pa ti vaši sosedje so pa pravi zadetki, kaj?!?! Mislim, pokažeš jim, da niso dobrodošli, pa se še norca delajo iz tebe. Verjetno ne vedo, da so vodene koze za tak malega pravi hudič za prebolet, ni to tak lahko. Še pri Nejcu, ko je bil star 3 leta, je bilo grozno. Za moža pa itak veš, kak je, večina jih pristane v bolnišnici. Mojcek, WB! Sem te pogrešala. Šlatanje zobkov zaenkrat dovoli, včasih pa me malo vgrizne in se reži zraven, ko zatulim. Jocika, ja zgubljena duša, si se le vrnila med čveke!!! Je bil že skrajni čas, res. Da te šibnem na seznam, rabim: - pri kateri starosti je začela sedet Jaz poleg moje pipike lahko naredim vse. Res je, da veliko spi, vendar tudi, ko je budna, lahko delam. Ko se zbudi in še ni čas za hrano in previjanje, jo v posteljici posedim, ji dam igračke, na vsako stran na ograjico pa odejo gor, da se ne butne, če se zvrne in se igra tud po pol ure, jaz pa sem v kuhinji, kopalnici. Lahko grem kamorkoli, ne joče, ko izginem iz vidnega polja, enako je na puzzlih na tleh, v stajici, v stolčku za hranjenje, kjerkoli. Hvala bogu, upam, da tako ostane. Neboglasnica - dude tud menjam na 3 mesece nekje. Dopust - ravno razmišljava z možem o hotelu Žusterna v Kopru, tudi jaz nočem več v apartma. Enkrat bi rada samo uživala, ne pa vsak dan tuhtala, kaj kuhat, posodo pomivat itd. Brezveze! Pa Hrvaška me letos nič ne mika zaradi teh prepirov in njihove sovražnosti, mater se bomo še morali bat za sebe. Tujina me ne mika sploh. Tak da iščem najbolj poceni varianto hotela. Te mini počitnice v Čatežu so fajn, da pa bi bili pač na morju, bi šli v Žusterno, ki pa je tud preko Čateža, še ceneje. Bomo še vidli. Cena na osebo je 170€ za 5 dni. Hotel - če imaš pridne otroke , ni panike glede hranjenja, itak imajo obroke v času, ko se mora imet kosilo in si otrok ne more izmišljevat drugače, govorim za tavečjega, za tamalo pa itak ni panike, bo tak imela svoje obroke, ko je čas za to. Svoboda - v hotelu je imaš največ, ker nisi vezan na gospodinjstvo in pospravljanje. Jest v kopalkah - pri moji kilaži to nikol ni bila moja želja, hvala lepa. Še komu apetit vzamem. Apartma vs. hotel - sem dala skozi oboje, ko sva bila brez otrok, sva hodila v nadstandardne hotele s 5*, odkar imava otroke, pa smo hodili v apartmaje, čeprav med letom pa tud večkrat v hotel v toplice. In mi je oboje fajn. Samo mi pa je zdaj nazadnje v septembru res presedalo kuhanje, pomivanje, vstajanje ponoči in hranjenje Teje, isto, kot da bi bla doma. Odhod v službo - še ne vem, ali bom šla takoj po preteku porodniške v službo za 14 dni, potem pa za 3 tedne na letni dopust al bom takoj začela z dopustom in potem celo poletje čepela v službi. Bom videla, odvisno tud od vrtca, če jo bom lahko že začela vozit 1.7. Metuljcek - DM: saj res, tista ta druga obljubljena knjižica ni nikoli prispela. Hmmmm..... Buške - če sedi na puzzlih, ima za sabo in na vsaki strani male okrasne blazine s sedežne, tak da, če že pade, pade na mehko. Lili3 - privat varstvo je ponavadi dražje kot vrtec. Glu3 - ne bi se mogla bolj strinjat z obroki hrane, otrok bo jedel takrat, kot vsi ostali in če ne, bo počakal do naslednjega obroka, ne pa da mu bom čez pol ure nekaj drugega kuhala. Nosečka maja - gel za dlesni Calgel. Treba nekaj delat, bom še potem dalje komentirala.
|