metuljcek321
|
Hej! Midve sva uzivali v druzbi sosolke s srednje sole, ki ima deklico, rojeno junija lani. Ta mali dve sta bli taka cukra, sta se pogovarjali, cvilili, smejali - odlicno, res Se mi je pa zgodilo nekaj neverjetnega ... vzamem ta malo & jo malo podricam po tistem tobogancku (bli smo v kaficu ob Muellerju v Supernovi) & me zastihne v krizu, da sem kar zvezde vidla ... ojojoj ... to pa ni lustno, res ne. Sedaj sedim kot s kolom v riti & skoraj nic ne boli Menda se bo umirilo. Sem potem zavila se v Kik in se nisem mogla upret copatkom, ki jih je zadnjic rebeca kupila za njena dva - vzela sem rozaste, potem pa se ene druge z rozicami. Zdaj je pa otrok obut za kar nekaj casa - tiste, k sem jih po netu narocila, so ji itak se mal prevelike, tko da bojo Kik-ove prisle zdaj v postev. flower, aha, tak AI mislis. Thanks za prevod, vcasih sem en mau blond mojcek - imam enega bratranca & eno sestricno, ki "ustrezata pogojem," a imata - seveda - oba ze pakete in ne moreta se enega vzet Umpa, daj, javi se se ti kaj ... uleti every now and then ... tko kot zimska - je lustno brat povratnice frutka, to morje zveni sanjsko - kje pa je ta plaza? lili, orto je na Simobilu, yes. Pa sam, da se je stanje po Ranitalu popravilo! In seveda congrats za sedenje. Kako je natka? Majuska, se mal, pa bos spet back on track Cutim, da bo to ze ju3 ... neboglasnica - popoldne bom rezala, lepila, ustvarjala tako in drugace - ko mi moz prinese novo natiskane besede ... napredovanje v placilne razrede - o, ja, to je pa zdaj popolnoma drugace kot nekoc. Ravnateljica ti bo stare tocke spremenila v nove (po novem bos vsako leto ocenjena z ocenami od 1 do 5, napredujes lahko po treh letih & ce imas min. 13 tock ... drek je, ker se bo po novem napredovalo le s 1. 3. - jaz sem nazadnje, recimo, 1. 6., zdaj bom morala pa skoraj leto vec cakati zaradi teh nekaj mesecev ... shit, res) ... jaz imam za 2007 5 tock, za 2008 me mora oceniti - kljub temu, da sem bila na porodniski (to mora naredit vsak ravnatelj) - no, vsem porodnicam bo dala 3 tocke itd. itn. Sicer pa si vec lahko preberes na Svizovi strani, kjer imas novi pravilnik ... tule je: KLIKNI Meni ta pravilnik ni prav nic vsec - za napredovat imam le se en razred (zdaj sem v 4. - sem sla 2 x po 2 gor), imela sem 150 tock viska in bi sla lahko v mize se v ta zadnjega, ko bi pretekla 3 leta ... no, po novem bom torej cakala se 9 mesecev vec & se migat bo treba zraven .... no, saj ni panike, se mi pa zdi mal trapasto