slovenka
|
Ja, beyba, mislim,da bo ta biljardnica kar fajn - posebej za obiske - pa poleti - ker je v kleti in bo vedno ful fajn temperatura. Nogomet si mislila ročni, ne? Je tudi fajn, ja, samo mi nimamo prostora - sem hotela sedežno v biljardnici, pa prostor mora biti okrog biljarda, da se normalno špila, potem pa ni več prostora. Bomo pa imeli še pikado na steni, ker nič ne zasede. Ja, pa zdaj si bom lahko kupila orbitrek - ker prej moj ni dovolil, ker ne bi pasal v dnevno ali spalnico. Zdaj v kleti bo pa lahko Glede glasbe sva pa ravno z mojim ugotavljala, kako nisva glih ljubitelja glasne glasbe, imava zmeraj tako na upokojensko zmerno narejeno, pa luči - imava tudi najraje sveče.... V dnevni sobi in kopalnici jih imava ful. Sva pa bila par dni nazaj pri znancih, ki si je še v kopalni kadi naredil lučke in gumb za glasbo, da se naredi ful na glas, pa špila povsod, še v tuš kabini, zraven pa luči bliskajo. Midva nisva glih za take reči. Pa mamica ima dvojčka, 2 tedna stara in jima naredi glasbo na pun ful - da se bosta navadila menda. Tako da v biljardnici bova midva kupila samo en tak leseni gramofon, izgleda star, a ima vgrajen CD-player in radio in to je vse. Saj, sva zastarela verjetno