Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 19:29:37
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Joj,Bubi, sm mislila, da je že končna novica! Ada, dajmo, dajmo! Jaz tudi....tale bubi nas malo na elastiko .... Dajmo Ada, držim pesti da se čim prej rešiš in stisneš k sebi svojega malega Miha. Bubi a je Andrej z njo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 19:33:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi a je Andrej z njo? Ne vem.... sem jo vprašala, pa potem ni bilo odgovora. Mogoče pa se je le bolj resno začelo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 19:41:27
|
|
|
|
amy26
|
še malo Ada, dajmo, dajmo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 19:50:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi a je Andrej z njo? Ne vem.... sem jo vprašala, pa potem ni bilo odgovora. Mogoče pa se je le bolj resno začelo Dajmo, Ada!!! Stiiiiiiiiiisniiiiiiiiiiiii!!!!!!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 20:24:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
No Adaaaaa in Mihaaaaa dajmo ...tole je že prav napeto
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 20:26:52
|
|
|
|
Urša
|
Joooooj, jaz sem že čisto neučakana!!! Ada, še malo pikapok za srečo, da bo čimhitreje!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 20:27:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ No Adaaaaa in Mihaaaaa dajmo ...tole je že prav napeto Hujš k kakšen film. ... Nina kako je Tinina nogica?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 20:28:46
|
|
|
|
petarda
|
Bubi a še vedno nobenega odgovora? Jooooj, mogoče se pa že res dogaja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 20:39:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina kako je Tinina nogica? bolje Edino, če jo polno obremeni (danes se je enkrat malo zmotila oz. sem jo zk-zk, da sem videla v kakšnem stanju je ) jo še fulll zaboli , tako da hodit še ne more, no niti ne upa. Je pa danes premalo počivala in jo je zvečer bolela tudi v mirovanju .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 20:44:55
|
|
|
|
Urša
|
Ja,nč, jest ne grem spat, dokler ne bo novic!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:08:30
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja,nč, jest ne grem spat, dokler ne bo novic! jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:19:58
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene. Ada držim pesti, diham s tabo... Upam,da se boš hitro rešila.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:27:10
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ja,nč, jest ne grem spat, dokler ne bo novic! jaz tudi Se pridružujem.... ....sam, da nam ne bo bubi ušla spat...me bomo pa tle bedele do zjutraj ...Urša, Nina, Naty...in ostale, ki lahko...a mate pripravljene six packe?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:27:58
|
|
|
|
Urša
|
Jest imam vino! Bubi, ti moraš tudi dežurat!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:32:43
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...Urša, Nina, Naty...in ostale, ki lahko...a mate pripravljene six packe? Jaz ga nimam. Bom Mihca zapila raje drugič. Ker če alkohol samo povoham bom še en teden na bolniški. En teden sem namreč že. Pa ne zaradi alkohola. Pač pa zaradi glavobolov in migren
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:36:35
|
|
|
|
Urša
|
Naty- !
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:39:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
Urša hvala. Pa saj danes je že boljše. Sem včeraj preživela en napad in po nasvetu zdravnice nisem šla k dežurnemu po inekcijo. Na trenutke včeraj zvečer več nisem vedla kako mi je ime in se mi je res že rahlo mešalo od bolečine. Pa moram rečti da je moj prag bolečine kar precej visok. Imam pa totalno razdražen želodec zaradi bruhanja. Ah, pa samo jamram. Sem taka kot stara oma. Jao, kriza.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:42:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...Urša, Nina, Naty...in ostale, ki lahko...a mate pripravljene six packe? Jaz ga nimam. Bom Mihca zapila raje drugič. Ker če alkohol samo povoham bom še en teden na bolniški. En teden sem namreč že. Pa ne zaradi alkohola. Pač pa zaradi glavobolov in migren Potem ni še nič bolje? ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:43:37
|
|
|
|
Urša
|
Ojoj, si pa res boga! Jaz vem kakšna je bolečina pri glavobolu, sem imela vnete sinuse, ampak mi je vsaj pomagal AB. Pa se ne da nič naredit, da ne bi imela ti tako pogostih migren?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:46:21
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...Urša, Nina, Naty...in ostale, ki lahko...a mate pripravljene six packe? Jaz ga nimam. Bom Mihca zapila raje drugič. Ker če alkohol samo povoham bom še en teden na bolniški. En teden sem namreč že. Pa ne zaradi alkohola. Pač pa zaradi glavobolov in migren Potem ni še nič bolje? .... Baje bo enkrat... Ko pridem v meno...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:47:44
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pa se ne da nič naredit, da ne bi imela ti tako pogostih migren? Zdaj je bilo skoraj leto in pol mir. Zdaj pa v tednu in pol 2 krat. Naročena sem pri neurologu da mi naredijo preiskave. Bomo videli kaj bodo ugotovili.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 21:59:42
|
|
|
|
petarda
|
We are sorry bla, bla, bla ... Pa tak doooolg post sem napisala ... V glavnem Naty, drži se, pa ne čakat mene...mogoče bo bolje že po drugem porodu ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:00:56
|
|
|
|
petarda
|
Bubi???? Da nisi ti zadrnjohala?????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:04:34
|
|
|
|
Urša
|
Joooj, jest imam že slikico za čestitko pripravljeno! Da ni Ada tudi zadrnjuhala? Ali se pa ful matra revica? Pa ne gre Miha ven, ker je tako velik?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:04:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi???? Da nisi ti zadrnjohala????? Če vsaj malo poznam Bubi, imam občutek da nas bo ona še "malo" na elastiko preden bo javila novico...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.