Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:42:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša A grem lahko spat? Imaš dovoljenje ....Ja, očitno bo 03.03.2009.... mi je datum zasedla
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:43:48
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša A grem lahko spat? Imaš dovoljenje ....Ja, očitno bo 03.03.2009.... mi je datum zasedla Še vedno ti ostane 04.04. 2009 Lahko noč
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 2.3.2009 22:44:11 >
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:45:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša A grem lahko spat? Imaš dovoljenje ....Ja, očitno bo 03.03.2009.... mi je datum zasedla Še vedno ti ostane 4.4. Lahko noč Drgač pa...če 2x premislim....niti nebi bilo tako slabo Pazi to....ada je zdaj še napisala...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:48:26
|
|
|
|
amy26
|
a so se začeli popadki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:48:35
|
|
|
|
petarda
|
.... da si zdaj skoz v mislih predstavlja kako se ji mv mehča, pa na same mehke reči misli in upa, da se čez noč kaj spremeni. Pa rada nas ima.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:49:44
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda .... da si zdaj skoz v mislih predstavlja kako se ji mv mehča, pa na same mehke reči misli in upa, da se čez noč kaj spremeni. Pa rada nas ima. res lepo od nje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 23:02:15
|
|
|
|
petarda
|
Evo zdaj pa grem tudi jaz v p.......v posteljo Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 6:54:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Samo na brzino, včeraj sem mrknila z bubijem Ada še čaka, leži tam v bistvu za brezveze In upa, da ji danes le sprožijo. Držim pesti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 7:02:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi???? Da nisi ti zadrnjohala????? Sem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 7:05:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka V glavnem hotela sem vam povedati da so eno kolegico pred enim mesecem na Ptuju kar dva dni pripravljali na porod. In ji vstavljali gel, ostalo pa kot da so pozabili nanjo. Zjutraj je prišla na ctg, 4 dni čez rok, 3-4 cm odprta. Ok, ni mi jasno, zakaj gel, če je že bila odprta. Drugače pa so meni tudi tako prožili. Pri bubiju so mi dali 2x gel, ampak sem bila na oddelku. Rodila sem potem naslednji dan popoldan. Tisto drugič pa... no comment. Rodila šele 4. dan, tak dolgo so me pocali.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 7:13:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Jaz se, za spremembo, ponoči nisem nič zbudila, da bi preverila stanje , ampak vidim, da nisem še nič zamudila . OK, danes navijamo naprej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 7:39:54
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 7:46:24
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica Naty na TVS 1 imajo ravno debate in nasvete ob porokah
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 7:55:58
|
|
|
|
Urša
|
Jutro! Sem upala na kakšne novičke!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 8:09:38
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naty na TVS 1 imajo ravno debate in nasvete ob porokah Ne naty, njenega dragega pocukaj
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 8:45:05
|
|
|
|
petarda
|
Evo pojedla zajtrk, spila čaj iz malinovih listov (bi spila dva, če bi Adi kaj pomagalo ), spila kapučino, pristavila govejo župco...zdaj pa....pospravljat ....se kar ne neha pri nas ... potem pa k frizerju . Evo še za Ado, da se ji začne kaj dogajat .... Tole čakanje v P je verjetno še 100-krat bolj mučno, kot bi bilo doma
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 8:47:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Naty na TVS 1 imajo ravno debate in nasvete ob porokah Ne naty, njenega dragega pocukaj Saj on je že naredil, kar je moral... ...samo jaz vedno pozabim...a bo to letos...ali drugo leto? ... Debate so bile pa bolj za neveste...obleka, frizura....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 9:25:59
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jao, jao, spet dogaja tukaj, kaj? Nič nebo s poroko letos. Je bila planirana, pa smo plane prestavili. Ker nam je umrla zelo draga oseba. Pa mi marsikdo reče, da bi pa se oktobra že lahko poročila. Ne morem. Mi je babica toliko pomenila, da se enostavno ne morem letos poročiti. Tega skoraj nihče ne razume, pa vendar tako pač je. Drugače pa sva bila z dragim januarja na sejmu porok in je bilo res fantastično. In če bi se šla poroko "nek se vidi razkoš" bi bilo tudi fantastično... So cene take da ti kar slabo postane...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 9:33:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Nič nebo s poroko letos. Je bila planirana, pa smo plane prestavili. Ker nam je umrla zelo draga oseba. Pa mi marsikdo reče, da bi pa se oktobra že lahko poročila. Ne morem. Mi je babica toliko pomenila, da se enostavno ne morem letos poročiti. Tega skoraj nihče ne razume, pa vendar tako pač je.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 9:55:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Jao, jao, spet dogaja tukaj, kaj? Nič nebo s poroko letos. Je bila planirana, pa smo plane prestavili. Ker nam je umrla zelo draga oseba. Pa mi marsikdo reče, da bi pa se oktobra že lahko poročila. Ne morem. Mi je babica toliko pomenila, da se enostavno ne morem letos poročiti. Tega skoraj nihče ne razume, pa vendar tako pač je.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 9:55:55
|
|
|
|
*bubi*
|
Dajmo zdaj navijat za Ado Go, Ada, go.... še malo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 9:56:40
|
|
|
|
petarda
|
Bubi že kaj novic od Ade? ...jao, jaz sem tako nestrpna, da bi me res znalo pognat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 9:58:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Ado so dali nazaj v porodno sobo in umetne popadke Zdaj pa res še čisto malo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 10:00:31
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Dajmo zdaj navijat za Ado Go, Ada, go.... še malo Ko tako družno navijamo, mi je kar malo žal, da nimam kakega boljšega telefona...jaz bi v porodni skoz RR čekirala in gledala, č kaj dihate z mano. Po moje bi ful moč dobila.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.3.2009 10:04:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ado so dali nazaj v porodno sobo in umetne popadke Zdaj pa res še čisto malo Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Zdaj pa upam, da bo Miha v pol ure zunaj, ker drugače bom jaz pri frizerju čist preveč nestrpna.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.