Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 9:12:13
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ... No, očitno tudi mojega že preganjajo misli, da bo treba kmalu it po našega in me hoče še mal pocrkljat . me veseli, da si marec dočakala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 9:20:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Uh...Amy...dobro, da nisem včeraj prebrala tvoje porodne zgodbe, bi me takoj zagrabilo ....jaz sem petardita tudi rodila ponoči in razmišljam, da bi bilo fajn zdaj rodit podnevi. Dopoldne recimo, ko je človek še poln energije ... Drugače pa lepa porodna zgodba...samo, da si morala kar na hodniku predihavat brez vsega ....koliko porodnih sob pa imajo mi dopoldan ni nič pomagal, ko pa sem celo noč prebedela s popadki in čakala, kaj bo Zjutraj so me pa hoteli iz porodne sobe vrečt, ker so imeli gužvo. Hvala babici, da se je potegnila za mene in mi je raje umetne dala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 9:20:50
|
|
|
|
*bubi*
|
komaj sem se skozi prebila, vmes že kavico spila, ko pa nisem vedela, da petarda take fensi ponuja
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 9:22:48
|
|
|
|
petarda
|
Pa smo na 100 ....Zdaj pa na zrak in sonček
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 9:28:26
|
|
|
|
Urša
|
Kaj smo že pri stotki? Super luštna Aleks in Ela! Tudi jaz sem vesela, da sta naši dočakali marec! Tudi mojadva sta marec in november-to je fajn kombinacija! Ribica in škorpijon. Sem prav čakala, da gre februar čimprej mimo! Zdaj pa hitro rodit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 9:33:07
|
|
|
|
Urša
|
3.3. je lep datum. Jaz sem tudi z Nikinim super zadovoljna, mi ni treba nikoli razmišljat, ko je treba kam rojstne podatke vpisat-02.03.04. Jutri bo moja punca stara že 5 let!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 13:37:59
|
|
|
|
amy26
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: amy26 Končno sem uspela tudi jaz spraviti slike na računalnik, tako da z zamudo še naše maškarce Tako dolgo jih že nismo videli Pa levček je originalno poslikan. Čebelica je tudi srčica - jo lahko kar naprej prodaš Kostumček mislim bo bubika drugo leto že dovolj velika kostumček od čebelice bo čakal ni panike smo glih od kosila, je tašča kuhala pa prej smo bili na sončku, prijetno sam piha
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 15:03:19
|
|
|
|
ada2
|
mi smo tudi bili pri tašči na kosilu, zdaj grem pa peglat, saj nimam dosti, ampak ne be si rada puščala.... pri nas je bilo dopoldan ful lepo, smo storže nabirali, zdaj pa piha in bomo raje notri.... saj vem, da se v naprej ne čestita, ampak jutri zjutraj ne bom imela časa, ker moram že ob 7 biti na Ptuju, pa če me slučajno notri zadržijo ne bo priložnosti... Vse najboljše Nika!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 15:32:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Še za vas skuham eno popoldansko , jaz jo ravno pijem . Anžeta sem dostavila na praznovanje sošolkinega r.d., Tina je pri mami, v savni, jaz pa totalno prez volje do kakršnegakoli dela , čeprav stanovanje kar kliče po sesalcu in krpi . Takole, ko nekaj dni nič fizično ne migam, se čisto polenim in se komaj pripravim narediti še tiste osnovne stvari
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 20:18:11
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer Javljam se. Za nami še en čudovit vikend .... nega obraza je šla fino čez, za pedikuro se pa potem vseeno nisem naročila ....bom enkrat pred poletjem . Sem se pa našetala, najedla in napila... zdaj pa še čajček, mal TV, pa spat, da bomo spočiti, če bo kaka akcija
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 20:20:28
|
|
|
|
petarda
|
Nina ti pa ne greš s svojim v savno? ...bolš to kot sesalec pa krpa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 20:34:09
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina ti pa ne greš s svojim v savno? ...bolš to kot sesalec pa krpa zato ker mi savna NI ...savna je zame samo mučenje in not ne zdržim niti 5 minut . Moj bi šel pa vsak dan 2x, če bi le čas imel .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 20:38:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina ti pa ne greš s svojim v savno? ...bolš to kot sesalec pa krpa zato ker mi savna NI ...savna je zame samo mučenje in not ne zdržim niti 5 minut . Moj bi šel pa vsak dan 2x, če bi le čas imel . Nobena? Meni je pa všeč...samo mojega pa ne dobiš noter...pa ne da mu nebi bilo všeč...mu ni všeč razkazovanje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 20:45:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nina ti pa ne greš s svojim v savno? ...bolš to kot sesalec pa krpa zato ker mi savna NI ...savna je zame samo mučenje in not ne zdržim niti 5 minut . Moj bi šel pa vsak dan 2x, če bi le čas imel . Nobena? Meni je pa všeč...samo mojega pa ne dobiš noter...pa ne da mu nebi bilo všeč...mu ni všeč razkazovanje ja, nobena. Sicer pa, tja kamor zahaja, nimam izbire - je samo finska
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 20:53:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
Moja 2 otroka pa postajata prava prisklednika - danes bi Tina najraje ostala in spala pri svojem prijateljčku, Anže pa pri prijateljici, ki ga je na r.d. povabila . Sicer me veseli, da nimata težav s spanjem kje drugje, vendar moram to ohraniti v nekih razumnih mejah .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 20:53:42
|
|
|
|
ada2
|
jaz se tudi javljam, upam da zadnjič v enem kosu... torbo sem šla 2x skozi, cotike za mihca pripravljene za domov tudi, moje za domov tudi, nalivam se z ananasovim sokom (nekje sem prebrala, da sprošča maternični vrat ), jutri navsezgodaj torej odrinem, pa res močno močno upam, da me ne pošljejo domov. v glavenm, če ostanem notri javim bubi, ona bo pa potem vse novice posredovala naprej,... hvala bubi aja, pa če ostanem not, pa petarda rodi bi prosila, da se mi tudi javi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 21:02:32
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ooooo Ada dobro opravi in čimprej javi . Res ti želim, da jutri opoldne tu gor ne naklofaš, da si doma . Bomo navijali , six pack je pa pripravljen . Samo Petarda, ti pa potem glej, da počakaš kak dan, ker 2x six pack mi pa ne bo šel
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 21:06:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Moja 2 otroka pa postajata prava prisklednika - danes bi Tina najraje ostala in spala pri svojem prijateljčku, Anže pa pri prijateljici, ki ga je na r.d. povabila . Sicer me veseli, da nimata težav s spanjem kje drugje, vendar moram to ohraniti v nekih razumnih mejah . Tudi petardito je zdaj začel s temi forami...ampak samo pri babicah....Ko pridemo k eni ali drugi takoj izjavi, da on bo tam spal ...pri prijateljih pa se še ni zgodilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 21:09:34
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz se tudi javljam, upam da zadnjič v enem kosu... torbo sem šla 2x skozi, cotike za mihca pripravljene za domov tudi, moje za domov tudi, nalivam se z ananasovim sokom (nekje sem prebrala, da sprošča maternični vrat ), jutri navsezgodaj torej odrinem, pa res močno močno upam, da me ne pošljejo domov. v glavenm, če ostanem notri javim bubi, ona bo pa potem vse novice posredovala naprej,... hvala bubi aja, pa če ostanem not, pa petarda rodi bi prosila, da se mi tudi javi ADA SREČNO!!! Kar ne morem verjeti, da se resno odpravljaš ....Če pa se ti slučajno pridružim, ti pa pošljem SMS...si prva v imeniku.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 21:11:09
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Samo Petarda, ti pa potem glej, da počakaš kak dan, ker 2x six pack mi pa ne bo šel OK
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 21:19:32
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 21:21:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi je šel v petek zjutraj namesto v vrtec k babici na počitnice. Včeraj smo šli kot običajno tja na kosilo... veste, kaj mi je rekel, ko me je videl? Mami, ti si samo na kosilo prišla, ne? Potem boš pa šla domov. In je res ostal še do danes. Pa se že pogovarja, kako bo poleti ostal toooooliko dni (in pokaže vseh 10 prstkov)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 21:24:00
|
|
|
|
amy26
|
Ada srečno jutri in upam da notri ostaneš in da kmalu slišimo dobre novice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.3.2009 22:04:51
|
|
|
|
Urša
|
Srečno Ada in Miha!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 7:17:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse najboljše, Nika!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.