|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
1.3.2009 9:12:13   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

... No, očitno tudi mojega user posted image  že preganjajo misli, da bo treba kmalu it po našega user posted image  in me hoče še mal pocrkljat user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image

me veseli, da si marec dočakala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
1.3.2009 9:20:02   
*bubi*

Uh...Amy...dobro, da nisem včeraj prebrala tvoje porodne zgodbe, bi me takoj zagrabilo user posted image user posted image user posted image ....jaz sem petardita tudi rodila ponoči in razmišljam, da bi bilo fajn zdaj rodit podnevi. Dopoldne recimo, ko je človek še poln energije user posted image user posted image user posted image user posted image ...  Drugače pa lepa porodna zgodba...samo, da si morala kar na hodniku predihavat brez vsega user posted image ....koliko porodnih sob pa imajouser posted image  

mi dopoldan ni nič pomagal, ko pa sem celo noč prebedela s popadki in čakala, kaj bo user posted image  Zjutraj so me pa hoteli iz porodne sobe vrečt, ker so imeli gužvo. Hvala babici, da se je potegnila za mene in mi je raje umetne dala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
1.3.2009 9:20:50   
*bubi*
komaj sem se skozi prebila, vmes že kavico spila, ko pa nisem vedela, da petarda take fensi ponuja user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
1.3.2009 9:22:48   
petarda
Pa smo na 100 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Zdaj pa na zrak in sonček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
1.3.2009 9:28:26   
Urša
Kaj smo že pri stotki? user posted image user posted image user posted image
Super luštna Aleks in Ela!
Tudi jaz sem vesela, da sta naši user posted image  dočakali marec! user posted image  Tudi mojadva sta marec in november-to je fajn kombinacija! user posted image  Ribica in škorpijon. user posted image  Sem prav čakala, da gre februar čimprej mimo! Zdaj pa hitro rodit! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
1.3.2009 9:33:07   
Urša
3.3. je lep datum. Jaz sem tudi z Nikinim super zadovoljna, mi ni treba nikoli razmišljat, ko je treba kam rojstne podatke vpisat-02.03.04. user posted image  Jutri bo moja punca stara že 5 let! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
1.3.2009 13:37:59   
amy26
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Končno sem uspela tudi jaz spraviti slike na računalnik, tako da z zamudo še naše maškarce

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako dolgo jih že nismo videli user posted image

Pa levček je originalno poslikan.

Čebelica je tudi srčica - jo lahko kar naprej prodaš user posted image  Kostumček mislim user posted image  bo bubika drugo leto že dovolj velika user posted image

kostumček od čebelice bo čakal ni panikeuser posted image

smo glih od kosila, je tašča kuhala
pa prej smo bili na sončku, prijetno sam piha

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
1.3.2009 15:03:19   
ada2
mi smo tudi bili pri tašči na kosilu, zdaj grem pa peglat, saj nimam dosti, ampak ne be si rada puščala....

pri nas je bilo dopoldan ful lepo, smo storže nabirali, zdaj pa piha in bomo raje notri....

saj vem, da se v naprej ne čestita, ampak jutri zjutraj ne bom imela časa, ker moram že ob 7 biti na Ptuju, pa če me slučajno notri zadržijo ne bo priložnosti...

user posted image user posted image user posted image  Vse najboljše Nika!user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
1.3.2009 15:32:59   
NinaŠ
Še za vas skuham eno popoldansko user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz jo ravno pijem user posted image . Anžeta sem dostavila na praznovanje sošolkinega r.d., Tina je pri mami, user posted image v savni, jaz pa totalno prez volje do kakršnegakoli dela user posted image , čeprav stanovanje kar kliče po sesalcu in krpi user posted image user posted image user posted image . Takole, ko nekaj dni nič fizično ne migam, se čisto polenim user posted image in se komaj pripravim narediti še tiste osnovne stvari user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
1.3.2009 20:18:11   
petarda
Dober večer user posted image

Javljam se. user posted image  Za nami še en čudovit vikend user posted image user posted image user posted image user posted image .... nega obraza je šla fino čez, za pedikuro se pa potem vseeno nisem naročilauser posted image ....bom enkrat pred poletjemuser posted image . Sem se pa našetala, najedla in napila... zdaj pa še čajček, mal TV, pa spat, da bomo spočiti, če bo kaka akcija user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
1.3.2009 20:20:28   
petarda
Nina ti pa ne greš s svojim v savno? user posted image ...bolš to kot sesalec pa krpa user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
1.3.2009 20:34:09   
NinaŠ

Nina ti pa ne greš s svojim v savno? user posted image ...bolš to kot sesalec pa krpa user posted image

zato ker mi savna NI user posted image ...savna je zame samo mučenje in not ne zdržim niti 5 minut user posted image . Moj user posted image bi šel pa vsak dan 2x, če bi le čas imel user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
1.3.2009 20:38:04   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

zato ker mi savna NI user posted image ...savna je zame samo mučenje in not ne zdržim niti 5 minut user posted image . Moj user posted image bi šel pa vsak dan 2x, če bi le čas imel user posted image .

Nobena? Meni je pa všeč...samo mojega pa ne dobiš noter...pa ne da mu nebi bilo všeč...mu ni všeč razkazovanje user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
1.3.2009 20:45:42   
NinaŠ

Nobena? Meni je pa všeč...samo mojega pa ne dobiš noter...pa ne da mu nebi bilo všeč...mu ni všeč razkazovanje user posted image

ja, nobena. Sicer pa, tja kamor user posted image zahaja, nimam izbire - je samo finska user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
1.3.2009 20:53:05   
NinaŠ
Moja 2 otroka pa postajata prava prisklednika user posted image - danes bi Tina najraje ostala in spala pri svojem prijateljčku, Anže pa pri prijateljici, ki ga je na r.d. povabila user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer me veseli, da nimata težav s spanjem kje drugje, vendar moram to ohraniti v nekih razumnih mejah user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
1.3.2009 20:53:42   
ada2
jaz se tudi javljam, upam da zadnjič v enem kosu...

torbo sem šla 2x skozi, cotike za mihca pripravljene za domov tudi, moje za domov tudi, nalivam se z ananasovim sokom (nekje sem prebrala, da sprošča maternični vratuser posted image ), jutri navsezgodaj torej odrinem, pa res močno močno upam, da me ne pošljejo domov.

v glavenm, če ostanem notri javim bubi, ona bo pa potem vse novice posredovala naprej,... hvala bubiuser posted image

aja, pa če ostanem not, pa petarda rodi bi prosila, da se mi tudi javiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
1.3.2009 21:02:32   
NinaŠ
Ooooo Ada user posted image dobro opravi user posted image in čimprej javi user posted image . Res ti želim, da jutri opoldne tu gor ne naklofaš, da si doma user posted image . Bomo navijali user posted image , six pack je pa pripravljen user posted image .

Samo Petarda, ti pa potem glej, da počakaš kak dan, ker 2x six pack mi pa ne bo šel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
1.3.2009 21:06:06   
petarda

Moja 2 otroka pa postajata prava prisklednika user posted image - danes bi Tina najraje ostala in spala pri svojem prijateljčku, Anže pa pri prijateljici, ki ga je na r.d. povabila user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer me veseli, da nimata težav s spanjem kje drugje, vendar moram to ohraniti v nekih razumnih mejah user posted image

Tudi petardito je zdaj začel s temi forami...ampak samo pri babicah....Ko pridemo k eni ali drugi takoj izjavi, da on bo tam spal user posted image ...pri prijateljih pa se še ni zgodilo. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
1.3.2009 21:09:34   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

jaz se tudi javljam, upam da zadnjič v enem kosu...

torbo sem šla 2x skozi, cotike za mihca pripravljene za domov tudi, moje za domov tudi, nalivam se z ananasovim sokom (nekje sem prebrala, da sprošča maternični vratuser posted image ), jutri navsezgodaj torej odrinem, pa res močno močno upam, da me ne pošljejo domov.

v glavenm, če ostanem notri javim bubi, ona bo pa potem vse novice posredovala naprej,... hvala bubiuser posted image

aja, pa če ostanem not, pa petarda rodi bi prosila, da se mi tudi javiuser posted image

ADA SREČNO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar ne morem verjeti, da se resno odpravljaš user posted image user posted image user posted image ....Če pa se ti slučajno pridružim, ti pa pošljem SMS...si prva v imeniku. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
1.3.2009 21:11:09   
petarda

Samo Petarda, ti pa potem glej, da počakaš kak dan, ker 2x six pack mi pa ne bo šel user posted image user posted image user posted image

OK user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
1.3.2009 21:19:32   
*bubi*
Ada user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
1.3.2009 21:21:29   
*bubi*
Bubi je šel v petek zjutraj namesto v vrtec k babici na počitnice. Včeraj smo šli kot običajno tja na kosilo... veste, kaj mi je rekel, ko me je videl?

Mami, ti si samo na kosilo prišla, ne? Potem boš pa šla domov. user posted image

In je res ostal še do danes. Pa se že pogovarja, kako bo poleti ostal toooooliko dni (in pokaže vseh 10 prstkov) user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
1.3.2009 21:24:00   
amy26
Ada srečno jutriuser posted image user posted image  in upam da notri ostaneš in da kmalu slišimo dobre noviceuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
1.3.2009 22:04:51   
Urša
Srečno Ada in Miha! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
2.3.2009 7:17:34   
*bubi*
Vse najboljše, Nika!

user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.