Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:05:53
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda V glavnem Naty, drži se, pa ne čakat mene...mogoče bo bolje že po drugem porodu ...
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:16:54
|
|
|
|
Naty_ka
|
We are sory... bla bla bla. V glavnem hotela sem vam povedati da so eno kolegico pred enim mesecem na Ptuju kar dva dni pripravljali na porod. In ji vstavljali gel, ostalo pa kot da so pozabili nanjo. Zjutraj je prišla na ctg, 4 dni čez rok, 3-4 cm odprta. Vstavijo ji gel, pustijo do naslednjega dne. In potem naslednji dan zopet vstavijo gel in jo pustijop. Drugo večer ji dopi... vse skup in naredi celi halo, nakar se gospoda le spravi skup in ji sproži porod. Mi pa doma čakali ko eni muteci. Kriza Saj nisem strokovnjak, samo dva dni pa je vseeno malo dolgo? Ali
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:17:45
|
|
|
|
Naty_ka
|
Resnično upam, da se naši Adi to nebo zgodilo.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:18:20
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Joooj, jest imam že slikico za čestitko pripravljeno! Da ni Ada tudi zadrnjuhala? Ali se pa ful matra revica? Pa ne gre Miha ven, ker je tako velik? Jooooj upam, da se res kaj ne matra.... ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:21:35
|
|
|
|
petarda
|
Jaz bom Adi kar SMS poslala? ...kaj pa, če že stiska svojega Mihca, bubi pa utripa lučka na telefonu, da ima prejet SMS on pa drnjoha zraven bubike?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:22:12
|
|
|
|
Urša
|
Če je tako Naty, potem pa ne bo nič do jutri ali pojutrišnjem in gremo lahko spat, ker s temi geli se lahko res zavleče. Petarda, pri tebi kaj kaže? Da ti ne bo voda odtekla in boš prehitela Ado?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:23:28
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz bom Adi kar SMS poslala? ...kaj pa, če že stiska svojega Mihca, bubi pa utripa lučka na telefonu, da ima prejet SMS on pa drnjoha zraven bubike? Ja,kar pošlji, Bubi je pa kot kaže res zaspala.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:25:12
|
|
|
|
Naty_ka
|
Jooooooooooojjjjjjjjjjjjj Petarda ... Pa kako naj jaz zdaj spim po teh tvojih mailih???? Saj ne vem če naj se zjočem ali smejem. Mislim ej. Tisti o revščini je pravi...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:25:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz bom Adi kar SMS poslala? ...kaj pa, če že stiska svojega Mihca, bubi pa utripa lučka na telefonu, da ima prejet SMS on pa drnjoha zraven bubike? Ja,kar pošlji, Bubi je pa kot kaže res zaspala. Evo poslano...zdaj pa čakam odgovor.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:26:16
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz bom Adi kar SMS poslala? ...kaj pa, če že stiska svojega Mihca, bubi pa utripa lučka na telefonu, da ima prejet SMS on pa drnjoha zraven bubike? Jaz sem tudi že razmišljala o tem pa nebi rada vzela Bubi tega veslja da nam sporoči novico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:26:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, pri tebi kaj kaže? Da ti ne bo voda odtekla in boš prehitela Ado? Nič posebnega... Si niti ne želim...jutri ob 11.uri sem še pri frizerki naročena
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:27:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz bom Adi kar SMS poslala? ...kaj pa, če že stiska svojega Mihca, bubi pa utripa lučka na telefonu, da ima prejet SMS on pa drnjoha zraven bubike? Jaz sem tudi že razmišljala o tem pa nebi rada vzela Bubi tega veslja da nam sporoči novico Prav...pol pa...če kaj zvem, vam nič ne povem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:29:12
|
|
|
|
petarda
|
Ampak je fajn videt v linku...only 2 days to go ...jaz še kar ne dojemam... se mi zdi, da imam ves čas na tem svetu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:29:52
|
|
|
|
Urša
|
Joooj, Petarda, Supermodel!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:30:22
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, pri tebi kaj kaže? Da ti ne bo voda odtekla in boš prehitela Ado? Nič posebnega... Si niti ne želim...jutri ob 11.uri sem še pri frizerki naročena V teh dneh si pri urniku pusti še malo lufta, da boš vsaj čas imela iti rodit...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:30:26
|
|
|
|
petarda
|
Nooooo..... Ada je odpisala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:31:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Joooj, Petarda, Supermodel! Dobra, a?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:31:06
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz bom Adi kar SMS poslala? ...kaj pa, če že stiska svojega Mihca, bubi pa utripa lučka na telefonu, da ima prejet SMS on pa drnjoha zraven bubike? Jaz sem tudi že razmišljala o tem pa nebi rada vzela Bubi tega veslja da nam sporoči novico Prav...pol pa...če kaj zvem, vam nič ne povem Ne izzivaj sreče...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:32:50
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Nooooo..... Ada je odpisala Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn???????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????? ?????????????????????????????? ??????????????????????'
< Sporočilo je popravil Naty_ka -- 2.3.2009 22:33:57 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:33:40
|
|
|
|
Urša
|
Ja...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:35:37
|
|
|
|
Urša
|
A se greš ribolov?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:37:08
|
|
|
|
petarda
|
Citiram... Sem v p, Andrej je šel domov k otrokom, popadki so se čisto ustavili, zgleda da ne bo nič. Komot lahko greste spat, boste morale jutri six packe odpret. Konec citata No... glede na vse napisano, se vsaj matra ne, upam, da se bo dobro naspala in jutri rodila 1,2,3.... .... Tako. Zdaj pa spat!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:37:12
|
|
|
|
Urša
|
A grem lahko spat?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:38:13
|
|
|
|
Urša
|
No, potem bo pa 3.3. Krasno! Lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.3.2009 22:39:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
Se mi je kar zdelo da bo kaj takega. Gremo spat. Ada, drži se. Lahko noč
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.