|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
28.2.2009 10:12:27   
pety78
Zato jaz vljudno predlagam (še ste seveda za), da bi za en večer skrb nad otroci prevzeli njihovi ljubi očetje, me pa bi si privoščile v čast dnevu žena in materinskega dneva en babji night out z večerjico in konkretnim klepetom.

Sem ZA!user posted image

Če bo Kaja spala, bo, če ne, ima pa očeta doma!!!!

Nika, ja, o Janu Plestenjaku se gre. 8. marca ima koncert v Kranju. A bi šla katera?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
28.2.2009 13:36:53   
ninocka
Benika, jst sem tud za vecerjo user posted image user posted image user posted image A gremo v mongolsko user posted image

Spelka, jst tudi mislim, da je se prezgodaj. Sej se bo naslednji teden ze videlo, cez 8 mesecev pa sploh, kot ti je ze nika napisala user posted image

Teta beta, jst bi te pa prosila za tele slikice 21, 67, 77, 93, 163 in w.

Bom pa napisal kere mamo se mi nove odvecne - v 3 dneh smo od 4 paketkov na dan dobili samo po max 5 novih. Pa da ne govorim o cifri 131, ki jo dobim v vsakem nakupu vsaj 3x. Lahko en album samo s to stevilko polepim user posted image

3, 4, 5, 7, 10, 11, 14, 16, 22, 23, 25, 27, 32, 38, 50, 53,
63, 89, 91, 94, 97, 102, 103, 106, 107, 108, 115,
120, 123, 127, 130, 131, 140, 141, 145, 148, 149, 157, 160,
d, l, p, t

Mi bomo pa danes jedli postrvi user posted image user posted image user posted image Smo sli mimo ribarnice in so meli tudi skuse in recem Evanu, da so pa to tiste ribice, ki v Nemotu oponasajo. In je  bil cist paf, kako lahko eni otroci in mamice in ociji jih kupijo za jest user posted image

Da vam povem se  en nas pogovor z malim mulckom - zadnji mesec cist vsak dan tezi, kdaj bo sel na obisk h Kristjanu (sosed). Na obisk bi pa sel, ker ima Kristjan ful lepe igracke, on pa ne user posted image In vedno zacne tezit, ko lih zavijemo not za Bizovik.
Evan: mami, kdaj bom lahko sel h Kristjanu na obisk?
mami: Ko te bo povabil.
E: Kdaj me bo pa povabil?
M: Ko bo toplo.
E: Sej je ze toplo.
M: Ne, ni. Toplo bo, ko bomo imeli kratke rokave.
E: Ampak, mamiii. Takrat bo pa vroce. Toplo je zdaj.
M: Ne, Evan, ni se toplo. Toplo bo, ko ne bo vec snega.
E: lej mami, sej ga ni (se lih peljemo mimo polja in tam res ni blo vec snega).
M:Ja, evan, tukaj ga res ni, ampak pred naso hiso ga je pa se veliko (en kup snega, ki se je nalagal, ko se je kidalo). Ko ga pri nam vec ne bo, te bo pa Kristjan povabil.
E: Samo mami, tist sneg se pa ne bo stopil. Tistega je treba prej z lopato odkidat.

Pa sem obupala user posted image user posted image user posted image user posted image

A sem vam povedala, da je zacel ful jest. In to nenormalne kolicine? Prejsnji petek sta s Samotom domov prinesla cevapcice in je pojedel 5 cevapcicev in 1/2 lepeinje, cez 10 min je pa rekel da bi jedel cokolino al pa kroglice. Pa tistih cevapov jst komi pojem 5, ker so tolk veliki user posted image

benika, kako je Jakob? Revcek bogi, mora bit na deiti? Zakaj pa jabolk ne sme? Od kdaj so pa jabke alergene?
Kaj pa Beni, a ze kaj vec je al mate se zmeraj tezave?

Sibam mojmu pomagat kosilo kuhat...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
28.2.2009 13:52:04   
benika
Benika, jst sem tud za vecerjo user posted image user posted image user posted image A gremo v mongolsko

Jaz sem za tajsko, ker krokodil mi ne potegne tako kot kokosovo mleko.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
28.2.2009 13:56:15   
benika
benika, kako je Jakob? Revcek bogi, mora bit na deiti? Zakaj pa jabolk ne sme? Od kdaj so pa jabke alergene?
Kaj pa Beni, a ze kaj vec je al mate se zmeraj tezave?

Ti, pojma nimam zakaj ne jabolka. Tudi meni to ne gre v račun in sem P prav 2x vprašala, če je prepričana, da jabolk ne sme. Ampak jaz sem včeraj pri njej dobila vtis, kot da itak še sama ne ve, kaj mu je (kar je tudi priznala in rekla, da se ji samo zdi, da gre za alergijo na nekaj) in da mu je sedaj iz gole preventive vse ukinilauser posted image

Ne vem, no, prenehala mu bom dajat pomaranče, limono ter jagode, pa bomo videli, če bo kaj boljše.

Beni pa.......ah moj Beni in njegova hranauser posted image Žalost od žalosti. Edino sladoled in palačinke, o ja, to bi pa mulc jeduuser posted image

Danes sem bila že pred Kolosejem, sem eni luštni RR-jevki prodala Speedi-ja.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
28.2.2009 13:59:49   
benika
Ampak naši tamali so res ful face z njihovimi pogovornimi idejami.

Pri nas gre vsak večer pogovor takole:

B: Mami, a dons pa ne bova lulčka potegnila (še vedno mu kožica ne gre čist dol)?
M: Beni, dejva no.
B: Mami, a veš kdaj ga bova potegnila?
M: Kdaj?
B: Za nov let, ko bo zunaj toplo in se bom v pesku igrov!
M: Dej no Beni, pa pol ne bo treba zdravnici kožice povlečt dol.
B: Ne mami ga vlečt no, bo pol dolg kukr do radiatorja!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
28.2.2009 19:34:45   
Nika v službi
Čer, samo na hitrco, ker me Nika čaka v kopalnici, da se skopamo.

Benika, jutri velja. Pripeljemo freestyla, brez skrbi. Za katero uro se zmenimo? Daj vrzi mi en sms (a si prebrala sporočilo na FB?), da si vemo splanirat nedeljo. Mi gremo dopoldan kot ponavadi k maši (10:00 - 11:00), potem pade kakšna kavica, zdaj je aktualna že spet Havana, ker lahko sediš zunaj na sončku, potem kosilo in po kosilu verjetno spet malo ven. In nato letališče.

Ajd, nočko.

p.s. Pety, hvala za povabilo, ampak Plestenjak meni ne potegne najbolj.
p.p.s. Famozni dialogi!user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
1.3.2009 21:25:32   
benika
Nika, hvala mučo za lepo popoldne, kavico in večerjouser posted image Glede vozka pa nimam več kej rečt, samo HVALA, ZLATA SIuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tule sta pa dve sliki mladih zaljubljencev,ki pa se, kadar sta skupaj, obnašata kot dva stara zakoncauser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
1.3.2009 22:04:14   
Nika v službi
Benika, zahvala tudi z naše strani. Luštno je bilo, verjamem pa, da so si v kavarni Avionček na letališču krepko oddahnili, ko smo zapustili prizorišče.user posted image

Se priporočam za slikice via e-mail, sta res srčkana, tale dva naša stara zakonca.user posted image

Predloge za restavracije pa napišem v naslednjih dneh, potem pa damo na glasovanje. Sem se Beniki namreč potožila, da jaz nisem preveč za eksotične variante in bolj prisegam na klasiko oz. mediteransko kuhinjo. Pa mi je dala nalogo, naj napišem predloge. Pošteno. Torej, domača naloga bo opravljena. Nadaljevanje sledi.

Lahko noč!

p.s. Vsekakor pa se kandidatke čimprej pofočkajte, da vemo, na koliko babjih čvek lahko računamo. Velja? Zaenkrat smo na spisku: Benika, Valla, Nika, Pety in Ninočka.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
2.3.2009 8:31:24   
2ursae
ohoho, ja, jz bi tud prišla user posted image , tam po osmi, ker moram še nahranit mojega sesalčka. 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3559
2.3.2009 8:59:03   
benika
ohoho, ja, jz bi tud prišla user posted image , tam po osmi, ker moram še nahranit mojega sesalčka.

Ooooo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tebe bomo pa res vesele, saj se že kr nekaj časa nismo videle.

Jaz grem pa čez 1 teden nazaj na šihtuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
2.3.2009 9:12:07   
Pia67
Drage moje kaka dobra ideja glede večerje itd. Benika user posted image . Jaz bi težko prišla, mal zarad razdalje, mal pa zaradi smučanja (v soboto greva na en organizirani izlet, da sprobam moje nove-rabljene carving smuči). Boh ve kdaj se pridrsamo domov.

Omenile ste Plestenjaka, pred dobrim tednom je imel koncert v NM, imela sva podarjeni karti, jaz sem kar mal navijala, da bi kdo drug šel in ne mi2 (prav grdo sem jih ponujala naokoli), posledično pa me je bilo sram, ker me je Plestenjak s koncertom, vzdušjem in energijo + prevzel. Priporočam!

Spelka, še malo, pa se bo vse videlo. Saj bo... user posted image

Velika noč in pirhi: mah, sem se spomnila na najbolj zamuden način izdelave priha, pa kar traja, da spackam enega. Imajo pa kar čedno ceno tako, da se splača kolikor bom naredila. Nika, sem kar pri ustaljenih kupcih ostala, nekaj pa bo še za družino.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
2.3.2009 9:17:24   
benika
Drage moje kaka dobra ideja glede večerje itd. Benika user posted image . Jaz bi težko prišla, mal zarad razdalje, mal pa zaradi smučanja (v soboto greva na en organizirani izlet, da sprobam moje nove-rabljene carving smuči). Boh ve kdaj se pridrsamo domov.

Ne, ne, Pia, sej ni rečeno, da bomo šle lih ta vikend. Se bomo časovno uskladile, da bo za vse prav. Enkrat do poletja se bomo že zmenileuser posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
2.3.2009 9:19:51   
Nika v službi
O, 2ursae, se pridružujem Benikinem mnenju. Prvi del naloge opravljen, navajam moj izbor primernih lokacij (glej spodaj). Izbor je zelo mešan - od boljših, po moje vrhunskih restavracij (Cubo, Kovač), do tistih nekaj vmes (Argentino, Harfa) ter povsem povprečnih, običajnih (Jurman, Kaval). Vrstni red odraža tudi mojo lestvico priljubljenosti.

Sporočite tudi ostale svoja mnenja, preference, kaj vam je pomembno. Jaz bi rada izbrala lokal, ki bi nam omogočal nemoten čvek, nudil dobro hrano in postrežbo na ustreznem nivoju (ne kot včeraj Botana, npr., a ne, Benika?). Če že plačam, želim, da je zadeva na primernem nivoju. Izrazito fensi-šmensi lokacije, ki imajo kao sloves vrhunskosti, pa meni ne sedejo, sem zato izključila (As, JB, Špajza, Maxim ipd.).

Če se še česa spomnim, sporočim, povejte pa tudi ostale svoje predloge, verjetno je še kar nekaj lokalov, ki jih jaz preprosto ne poznam. Tudi ostali kraji so, kar se mene tiče, aktualni, saj ni nujno, da gremo v Lj.

Pa še dopolnjen seznam pofočkanih: Benika, Valla, Nika, Pety, Ninočka, 2ursae. 

-          Cubo, http://www.cubo-ljubljana.com/
-          Pri Žabarju, http://www.prizabarju.si/
-          Kovač, http://www.kovac-co.si/home.php
-          Don Felipe, http://www.donfelipe.net/
-          Janežič Pšata, http://www.gostilna-janezic.si/index.html
-          Šestica, http://www.sestica.si/gostilna-sestica/
-     Casa nostra v Areni ali kaj iz njihove skupine (Pri Oljki, Al Capone),   http://www.casanostra.si/
-          Argentino, http://www.argentino.si/
-          Jurman, http://www.jurman-sp.si/
-     Kaval, http://www.bid.si/kaval/gostilnica/
-     Harfa, http://www.harfa-restavracija.si/index.php?module=strani (osebno je še nisem stestirala)

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
2.3.2009 9:25:37   
Nika v službi
Ja, seveda, saj termin sploh še ni dogovorjen, Pia, absolutno te dam kar na spisek: Benika, Valla, Nika, Pety, Ninočka, 2ursae, Pia.

Jaz bi rekla, da se pogovarjajmo o kakem terminu proti koncu marca. Itak pa je treba definirat, ali bo to delovni dan (petek) ali vikend. Če je vikend, bomo omejeni, saj nekateri gostilne ob sob/ned ne delajo. Meni osebno bi petek najbolj sedel. Tudi glede ure je stvar odprta. Bi rekla, da je lahko zbor od 19.00 ali 19:30 dalje, potem pa kakor katera uspe najhitreje priti.

Benika, a že nazaj moraš? user posted image  Kako boš pa furala delovnik, vrtec? Kako se boste organizirali?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 2.3.2009 9:28:36 >

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3564
2.3.2009 10:16:31   
pety78
Meni tudi petki najbolj ustrezajo. Kaja mi zaspi nekje do 19:30, potem pa lahko pridem. Če sem iskrena, bi mi pasalo čim bližje domu, mogoče v Kranju, ampak vem, da je enim to res predaleč. Če se bo dalo, mogoče celo do Ljubljane uletim. Bi mi bilo pa res smotano, da bi prišla za dobre pol ure, ker tamala že kmalu zahteva svoj povečerek nekje okoli 22. ali 23. ure. Predvčerajšnjim sem imela sicer srečo, je spala do pol dveh zjutraj, ampak to je pri njej bolj izjema, kot pravilo.
Se bom pa potrudila, da ji bo prvi obrok probal dati Matjaž po flaški, potem pa zame sploh ni problem.

Pia, hvala za info o Plestenjaku. Je bila moja sestrična tudi na omenjenem koncertu in je bila res navdušena. Pa sicer nismo glih neke hude fanice od Plestenjaka, kak komad mi je pa res všeč, kot recimo Barka iz perja in soba 102. Sploh če so simfoniki....pol se pa res splača.
Zdaj pa še sam zvoham, kje prodajajo karte. user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3565
2.3.2009 11:01:06   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Se bom pa potrudila, da ji bo prvi obrok probal dati Matjaž po flaški, potem pa zame sploh ni problem.

LP

Tole me je spomnilo na vprašanje, če tiste, ki še dojite ponoči, tudi sicer nikoli ne prakticirate obroka po flaški (z maminim izstisnjenim mlekom seveda), s katero lahko mamino občasno odsotnost pokrije tudi očka ali kdo tretji? Meni se to zdi precej logična rešitev (za štručke, starejše od 4, 5 mesecev, prej je mogoče res nekoliko težje), kajti sicer je mamica res obsojena na malega sesalca oz. si ne more privoščiti odsotnosti več kot nekaj uric.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 11:24:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3567
2.3.2009 11:35:00   
Nika v službi
Ja, Valla, tvoj odgovor mi je zelo logičen. Vem, da je črpanje bolj kot ne štala, tudi sama tega nisem rada prakticirala.

Itak pa sem imela v mislih res občasne odsotnosti - kakšen nočni čvek s prijateljico, večerjica, romantični večerni sprehod s partnerjem, brez neprestanega gledanja na uro ali čekiranja mobitela, ki bo oznanil nepreklicni povratek domov.

Sicer pa gre čas tako zelo hitro, da bodo tudi vaši drugorojenci kmalu "neodvisni".

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
2.3.2009 12:34:58   
pety78
Kaja flaše ni sprejela, še sedaj jo bolj ne kot ja, jo je treba malo prisilit, drugače ne bi bil problem. Valla., kako ste ga pa vi navadli, da ponoči ne je?

Neposredna povezava do sporočila: 3569
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 13:03:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
2.3.2009 13:05:49   
Nika v službi
Kaj pa čaj kot alternativa? Moja kolegica je tako uspešno prenehala z nočnim dojenjem, je pa pogoj, da očka daje flaško, da dete ne zavoha mamice (in papice)....

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 13:15:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3572
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 13:43:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3573
2.3.2009 13:47:46   
pety78
Točno, kvas...user posted image

A ga je mož na rokah uspaval?
Ker midva ji včasih dava dudo, da podaljšava spanec za pol ure, mogoče uro. Pol pa že kar mislim, da je lačna. Res pa je, da ni jedla kašic zvečer. Sedaj dva, tri dni pa že malo več je.
A fen si pa kar vklopla, pa je zaspal nazaj? A ni sobe preveč ogrel?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3574
2.3.2009 15:39:17   
ninocka
Pri nam pa vecerja in GH ni palila. Sej vem, da se je crkljal, pa v bistvu sploh ni bil lačen...zbujal se je pa vseeno...user posted image

Vecerjica - kaj pa če se bolj maja zmenimo? Ko bo že bolj toplo, pa dnevi so daljši? Pa smo mogoče lahko kje zunaj na vrtu?
Men je vseeno kdaj, lahko kadarkoli, jst sem itak ZA user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.