ninocka
|
Benika, jst sem tud za vecerjo A gremo v mongolsko Spelka, jst tudi mislim, da je se prezgodaj. Sej se bo naslednji teden ze videlo, cez 8 mesecev pa sploh, kot ti je ze nika napisala Teta beta, jst bi te pa prosila za tele slikice 21, 67, 77, 93, 163 in w. Bom pa napisal kere mamo se mi nove odvecne - v 3 dneh smo od 4 paketkov na dan dobili samo po max 5 novih. Pa da ne govorim o cifri 131, ki jo dobim v vsakem nakupu vsaj 3x. Lahko en album samo s to stevilko polepim 3, 4, 5, 7, 10, 11, 14, 16, 22, 23, 25, 27, 32, 38, 50, 53, 63, 89, 91, 94, 97, 102, 103, 106, 107, 108, 115, 120, 123, 127, 130, 131, 140, 141, 145, 148, 149, 157, 160, d, l, p, t Mi bomo pa danes jedli postrvi Smo sli mimo ribarnice in so meli tudi skuse in recem Evanu, da so pa to tiste ribice, ki v Nemotu oponasajo. In je bil cist paf, kako lahko eni otroci in mamice in ociji jih kupijo za jest Da vam povem se en nas pogovor z malim mulckom - zadnji mesec cist vsak dan tezi, kdaj bo sel na obisk h Kristjanu (sosed). Na obisk bi pa sel, ker ima Kristjan ful lepe igracke, on pa ne In vedno zacne tezit, ko lih zavijemo not za Bizovik. Evan: mami, kdaj bom lahko sel h Kristjanu na obisk? mami: Ko te bo povabil. E: Kdaj me bo pa povabil? M: Ko bo toplo. E: Sej je ze toplo. M: Ne, ni. Toplo bo, ko bomo imeli kratke rokave. E: Ampak, mamiii. Takrat bo pa vroce. Toplo je zdaj. M: Ne, Evan, ni se toplo. Toplo bo, ko ne bo vec snega. E: lej mami, sej ga ni (se lih peljemo mimo polja in tam res ni blo vec snega). M:Ja, evan, tukaj ga res ni, ampak pred naso hiso ga je pa se veliko (en kup snega, ki se je nalagal, ko se je kidalo). Ko ga pri nam vec ne bo, te bo pa Kristjan povabil. E: Samo mami, tist sneg se pa ne bo stopil. Tistega je treba prej z lopato odkidat. Pa sem obupala A sem vam povedala, da je zacel ful jest. In to nenormalne kolicine? Prejsnji petek sta s Samotom domov prinesla cevapcice in je pojedel 5 cevapcicev in 1/2 lepeinje, cez 10 min je pa rekel da bi jedel cokolino al pa kroglice. Pa tistih cevapov jst komi pojem 5, ker so tolk veliki benika, kako je Jakob? Revcek bogi, mora bit na deiti? Zakaj pa jabolk ne sme? Od kdaj so pa jabke alergene? Kaj pa Beni, a ze kaj vec je al mate se zmeraj tezave? Sibam mojmu pomagat kosilo kuhat...