|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
5.3.2009 10:07:03   
benika
Kaj mislite a raje neham pisat na RR, pa se samo naslikam na kakem srečanju, ki ga bomo imele?

Naj ti niti na kraj pameti ne pade prenehat sodelovat na forumu!!!! Zaradi enega desca s preveč časa in pohojenim egom se ne splača umikat. Ker potem mu boš šele dala zadovoljstva.

Ampak resno pa predlagam, da se enkrat vsedeta dol, se konkretno pogovorita, uredita kar imata za urejat v vajino dobro in predvsem v dobro Ninče.

Glede srečanja...ninocka, 2ursae, Tažana, Valla., Pety...kako vam datumsko ustreza?

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
5.3.2009 10:08:20   
benika
Uh, sem čisto naspidirana, čez slabo uro imam razgovoruser posted image

Vsekakor držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
5.3.2009 13:37:44   
tažana
evo tažana čaka do zadnjega, da se zmenite user posted image . jest sem zadnje čase zvečer čist preč. tako da o kakšni večerji tudi sanjam ne. Večerjala nisem že približno user posted image  en mesec. tudi čas za spanje se mi je premaknil na zgodnejšo uro. zaenkrat se torej vzdržim rezervacije. Sej bo kmalu bolje (upam).

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.3.2009 14:18:56   
Nika v službi
Ninočka, veš kaj, ti samo obljubljaš in govoriš o slikicah, pa kako so luštkani tvoji čmrlji, ampak od tega nič. Nada. Niente. Bula, stara, bula. Poboljšaj se.user posted image

Tale zadeva s problematično stranko in varnostnikom pa je kar divja. Pa ne mislim s tem na nepoznavanje imena varnostnika, ampak na situacijo, ki bi lahko bila tudi hujša. Mi Tomaž občasno prinese domov kakšno tako zgodbo iz njihovega servisa, da se vprašam, če je svet postal živalski vrt, da ne rečem še kaj hujšega. So imeli pri njih tudi enkrat resno težavo z eno stranko, ki je grozila, tudi udarila njihovega sprejemnika na servisu in preprosto odpeljala avto brez plačila. Potem ti kakšna taka "omara" zagrozi, da bolje, da ne pisneš, ker ti "ode glava" ali "familija" in potem vedi, kaj in kako oz. bodi pogumen. Divje, res.

Pia, upam, da je bil razgovor uspešen in da je kaj možnosti. Iskreno bi ti privoščila eno bolj urejeno in bolje plačano službo. Poročaj, kako je šlo.

Ninočkin link, ki je očitno povezan s "TatijemodNine", ne morem odpreti in verjamem, da tudi ničesar ne zamujam, tebi Pia, pa svetujem isto kot Benika. Ostani z nami tudi virtualno, s tipom pa poskušajta nekako urediti odnose, če je sploh mogoč dialog.

Tažana, revica, upam, da se pri tebi situacija res čimprej izboljša. Na poletnem srečanju bo že bolje...user posted image

Mi gremo pa danes v Frkolin, se mora naša madam malo ostrižt. Včeraj sem ji naredila dva čopka in njeno navdušenje je bilo popolno. Zdaj je čisto usekana na dolge lase, friziranje, lakiranje, nakit, make-up... Prava punčica.

Nič, grem še kaj naredit, potem pa domov. Ajd, se tipkljamo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.3.2009 15:14:36   
ninocka
Nika, teh iz vrtca ne morem objvit, ker bi jih mogla prej skenirat.

A tiste iz 3 RDja ste dobile? Ker mi je neki vse skupaj zastekalo, pa ne vem, a ste dobile vabila al ne?
Sej se bom poboljšala, samo sem na istem kot Tazana - preden pridem do racunalnika ze spim user posted image

Pia, se strinjam z Beniko in Niko glede sodelovanja na forumu. Prav tako pa mislim, da bi se mogla vidva usest in se zmenit glede obiskov.
Ce si jih zeli vec, mu jih omogoci, pa magar poskusno in ce se tega ne drzi, pac skenslas.

Glede razgovora - upam, da je bil uspešen, sem držala pesti user posted image .

Benika, jst se prilagodim vecini glede srecanja. Za tist datum, ko nas bo najvec, takrat pac gremo. Edin glede restavracij - meni res ne sede kaksna morska hrana user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.3.2009 15:28:03   
benika
Edin glede restavracij - meni res ne sede kaksna morska hrana user posted image

Ja enako. Jaz morskih zadev sploh ne jem.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.3.2009 15:37:19   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Edin glede restavracij - meni res ne sede kaksna morska hrana user posted image

Ja enako. Jaz morskih zadev sploh ne jem.

Še ena, ki ni ravno navdušena nad morsko hrano. Zame je zakon JUHA. Kakršna koli (samo paradižnikova ne).

Ninočka, od tebe kakšnih novih slikic nisem videla že dolgo. Tudi v tvojem albumu je zgolj 5 kompletov, zadnja objava je november 2007, ko se je rodil Ruben Cal.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 5.3.2009 15:40:14 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
5.3.2009 15:42:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.3.2009 16:43:23   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Ninočka, od tebe kakšnih novih slikic nisem videla že dolgo. Tudi v tvojem albumu je zgolj 5 kompletov, zadnja objava je november 2007, ko se je rodil Ruben Cal.

Te so javni. Zasebni so bli pa pol od Evana RD, pa 2 in 3 RD pingvinčkov, pa Ruben v vrtcu. 

A nobena ni dobila vabila za ogled za 3 RD? Dejte povedat, da vas se enkrat povabim, ker mi je kao poslalo, smo pol je pa neki crknilo, pa ne vem, a je slo cez al ne?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.3.2009 19:56:31   
pety78
Jaz jem vse, pijem tudi, tako da zame ni problem. user posted image
Petki meni odgovarjajo.

V soboto pa greva z Vidom v Ljubljano, mal v kino, mal v trgovine, na kosilo, pa če boste kje tam pohajkovale, se dobimo tudi na kavici, a prav?
Teta beta, kakšen je tvoj plan?

Naša ljuba punčica odpira usta in kar vse lepo papca. Kakšen napredek, a ne? Tako da je lahko kamot cel dan z očkom, da se mal zabavata, midva s tamalim pa tudi mal po svoje. A mate kake fajne ideje, kam bi mulčka lahko še peljala?

Špelka
, brez besed sem ostala, ko se prebrala, res...user posted image user posted image user posted image
Veš kaj ti povem....ti boš najboljša mamica na svetu. Vsaka taka izkušnja te naredi še boljšo, verjemi in tvoji otroci bodo res srečni, ker te bodo imeli. Saj bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
5.3.2009 20:52:22   
benika
Naša ljuba punčica odpira usta in kar vse lepo papca. Kakšen napredek, a ne?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
5.3.2009 21:41:10   
teta beta
Pety, naš plan je sejem dom, do kdaj pa težko rečem. Nekje popoldne se tudi čujemo z Niko in gremo nekam na kavico - najverjetneje v center Je pa možno, da jo mi mahnemo v btc, v tem primeru se bomo pa drugače zmenili.

A Kaje sploh ne dojiš več čez dan? Naš sicer ful je, ampak dojim ga pa še vseeno 2x, 3x čez dan, pa še ponoči seveda tudi. Amak čez dan navadno sploh ne poje vse iz ene dojke, tudi uspava se še redko na zizi, ponavadi zaspi v vozičku ali v avtu.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
6.3.2009 7:43:14   
Nika v službi
Joj, Ninočka, zdaj si me pa čisto zmedla s temi podatki. Hm, vse imam v megli, nekje se spomnim nekega praznovanja RD, zunaj na travici, ko smo te še spraševale, če imaš tak velik vrt, ali kako. A je bil to 3. RD? Če je, potem se res posipam s pepelom.

Teta beta in Pety, prav lepo bi se bilo videti z vama. Jaz oz. mi se lahko prilagodimo, lahko je center, lahko je BTC ali kaj tretjega. Fino bi bilo edino to, da je kje kakšna igralnica zraven.... V BTC-ju smo hitro, ker bi prišli v tem primeru z avtom, za v center pa nam povejte prej, ker moramo priti do avtobusne postaje, počakati na bus (ki ob vikendih bolj poredko vozi), potem pa še vožnja do centra.

A bi še katera prišla jutri v LJ?

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 6.3.2009 7:44:02 >

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 7:47:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3614
6.3.2009 8:01:50   
ninocka
Dobro jutro. Jem zajtrk - nesquick kroglice in berem novice na RR user posted image

Benika, cel teden ti ze pozabljam napisat za sluzbo - ne morem verjet, da  gres ze nazaj user posted image . Upam, da se bos lepo mela v sluzbi in hitro navadila. Sej Jakob gre pa sele septembra v vrtec, al sem kaj pomutila?

Jst sem se pa vceraj pobarvala - sem po 7 letih spet rdecelaska. In me zjutraj vidi Evan in me gleda in rece: ja, mami, kaksne laske pa mas? Pa pravim jst A ti niso vsec? On pa: Ne, dej mej spet sive

sem bla pa zmenjane vceraj s Samotom na kavici in pridem jst v BTC, grem na bankomat in pol v Sobo (un lokal na aveniji) in pride in me ful gleda in pravi, da je za mano hodil in ni vedel, da sem jst user posted image user posted image user posted image Mu nisem povedala, da se bom pobarvala, pa se zjutraj, ko je sel v sluzbo sem bla blond, cez par ur pa ze red hoti user posted image user posted image user posted image

Da ne govorim, ko sem v sluzbo prsla, je en sodelavc kar za mano hodu in me gledal, sef je pa skor dol padu user posted image user posted image user posted image Drugace so me pa vsi pohvalili user posted image user posted image user posted image

Jst za soboto ne morem nic rect, ker dopoldne delam. Ce se boste pa popoldne kje v BTCju dobile, pa je mozno, da se pridruzim. Samo tolk prej napistite obvestilo na oglasno desko RRja user posted image

Zdej grem pa mal pospravit - ko ni malih doma, lahko vsaj kaj naredim, ceprav ze ful malo, ker se dokaj hitro utrudim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 8:06:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
6.3.2009 8:08:19   
Pia67
user posted image  drage moje, saj je vse "zmenjen", samo vikendi ne morejo biti zacementirani (tudi v dogovoru, potrjenim prek sodišča piše o sprotnem dogovarjanju). Rezervirala sva kočo(pred 2 mesecema, vikendi so ful polni) in je rezerviran vikend padel na tatijev termin. Ko sem ga obvestila, je predlagal dva dneva, ko želi videt Ninio, pa en dan ne morem Nine pripeljat v LJ (ker gremo jutri skupaj smučat), na drug predlagan termin pa seveda lahko.  Ker nisem v celoti izpolnila njegove želje, mi očita omejevanje stikov. Lahko napišem, da je bil dosedaj le 1x obisk Nine odpovedan, ko je ona decembra zbolela.
Sicer ni lepo, da pišem o tem, ker je to najina stvar, samo me boli enostranskost videnje situacije, ker ima tati:
  • za obisk najino nekdanje stanovanje v NM, kamor pripelje tudi svojo starejšo punčico in prav fajn je, da sta z Nino skupaj. Tako so vedno na toplem in imajo vse kar se jim srce poželi, igračke, DVD-je, knjigice itd.
  • moja mama jim vedno skuha kosilo in jih tudi drugače z veseljem pocrklja. Žalosti me, ker jo obremenjujemo na tak način, pa je sama rekla, da naredi vse, sam da bo OK.

Na žalost pa za vsako stvar glede urejanja odnosov udarim ob zid, ker sem si ustvarila novo družino in sem "kriva" jazuser posted image . Dogovori pa bodo očitno tudi vnaprej preko mojih staršev, kar je pri dveh osebkih v kao zrelih letih res poden. Me je prav sram, samo ne morem zaenkrat nič premaknit. Se opravičujem, veste, da bi uredila, pa ne morem...

Pogovor glede službe je bil prav simpatičen. Že prvi vtis je +, kolikor poznam delo na šoli, mi je bilo takoj jasno, da vlada red v odnosih, pa tudi otroci so bili zelo prijazni. Upam, da jeseni, pustila sem ponudbo, me doseže kak klic. Kolikor veste, mi je potekla pogodba in se sedaj znajdem s priložnostnimi deli.
Hrana na srečanju: jem skoraj vse, obožujem morsko hrano user posted image , ampak mi je res vseeno kam gremo. Aja le krofov ne maram, pa ostalih ocvrtih zadevščin tudi ne user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3617
6.3.2009 8:31:26   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

A Kaje sploh ne dojiš več čez dan? Naš sicer ful je, ampak dojim ga pa še vseeno 2x, 3x čez dan, pa še ponoči seveda tudi. Amak čez dan navadno sploh ne poje vse iz ene dojke, tudi uspava se še redko na zizi, ponavadi zaspi v vozičku ali v avtu.

Ja, jo še dojim, vsak večer ji dam pa še malo flaške, da se je navadla. Tako da ji bo Matjaž kar flaško dal, poleg goste hrane, seveda. Naj bo malo brez mene, ker je groza, če me nima na očeh, pa sam po rokah jo moram nosit. Midva z Vidkotom pa na luštno...juhuhuuser posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
6.3.2009 8:40:35   
Nika v službi
Ninočka, pri tvojem postu pa ne vem, kaj me je bolj nasmejalo - ali Evanova opomba o sivih laseh ali to, da je Samo hodil za tabo in ni vedel, da si ti. Nagibam se k slednjemu, ker mi je res skoraj nepredstavljivo. Je pa pohvalno, ker očitno ga ženski spol (razen tebe - vsaj pod takim lookom, kot je on mislil, da siuser posted image ) niti malo ne zanima.user posted image user posted image

Po moje bo srečanje itak v popoldanskem času, saj gre Teta beta najprej na sejem na GR. Jaz osebno pred 15., 16. uro popoldan sploh ne računam (Teta beta, če se motim, me popravi). Do katere ure pa delaš, Ninočka?

Valla, upam, da se uspemo videt tudi s tabo in Tilnom.

Pia, me veseli, da je vtis z razgovora pozitiven.user posted image  Glede osebnih zadev pa je res neverjetno, da nek odnos pade na tak nivo, da nista sposobna komunicirati najbolj osnovnih stvari. Res ne morem razumeti tatija od Nine, da ne zmore predelati te zadeve kot odrasel, zrel moški in enkrat za vselej zapreti poglavja, ki je pač preteklost. Grrr. Zdrži, kaj pa naj ti rečem. In upaj, da se mogoče sčasoma zadeva popravi. Mi upamo s tabo.

Pety, v soboto bo - kot kaže - vreme lepo, kaj pa če jo z Vidom mahneta kam v Tivoli ali pa kar na sprehod po centru? Meni je stara Ljubljana prav ob sobotah tako šarmantna, vse polno je ljudi, tržnica, vrvež, tak živahen utrip. Pa še na zraku si zunaj in ne kje po nakupovalnih centrih. No, pač moje mnenje.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 6.3.2009 8:43:46 >

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
6.3.2009 9:45:09   
pety78
Pety, v soboto bo - kot kaže - vreme lepo, kaj pa če jo z Vidom mahneta kam v Tivoli ali pa kar na sprehod po centru? Meni je stara Ljubljana prav ob sobotah tako šarmantna, vse polno je ljudi, tržnica, vrvež, tak živahen utrip. Pa še na zraku si zunaj in ne kje po nakupovalnih centrih. No, pač moje mnenje.

Ja, bi blo tudi super. Samo ko je s tem parkiranjem tak problem. Kje pa se da, da bi bilo dovolj blizu? V Maxiju?

Neposredna povezava do sporočila: 3620
6.3.2009 10:34:57   
benika
Mi žal ne moremo priti v Lj, ker nama je crknil avtouser posted image Pa smo ob 400€ in to en teden po preteku garancijeuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
6.3.2009 12:36:02   
Nika v službi
Benika, kontaktiraj pooblaščen servis, vem, da pri Renaultu take zadeve praviloma tolerirajo oz. se potrudijo za svoje stranke. Če imata "svoj" servis, kamor avto redno vozita in je tudi redno servisiran, bi se moralo urediti v vašo korist. Takoj kontaktiraj "svojega" sprejemnika. Če nikakor ne bi šlo, bi mogoče tudi Tomaž lahko uredil kakšen popust, če bi servisirali pri njih... Lahko vprašam, ampak najprej stopi do Citroena.

Pety, ja parkiranje je problem, priznam. Lahko parkiraš pri Maxiju, ja ali pa v Tivoliju in se potem peš sprehodiš do centra po promenadi.

Naša 2ursae vas lepo pozdravlja.user posted image  Sva malo prej kofetkali pri njih, imajo prav luštno kafeterio. 2ursae, hvala za kavico in žeton.user posted image  Je bilo prav prijetno, mogoče še kdaj.

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
6.3.2009 15:46:58   
benika
Benika, kontaktiraj pooblaščen servis, vem, da pri Renaultu take zadeve praviloma tolerirajo oz. se potrudijo za svoje stranke. Če imata "svoj" servis, kamor avto redno vozita in je tudi redno servisiran, bi se moralo urediti v vašo korist. Takoj kontaktiraj "svojega" sprejemnika. Če nikakor ne bi šlo, bi mogoče tudi Tomaž lahko uredil kakšen popust, če bi servisirali pri njih... Lahko vprašam, ampak najprej stopi do Citroena.

Sva bila na servisu, ampak popusta ne dajo oz. ne upoštevajo več garancije. Kakorkoli že, fora je še v tem, da pokvarjenega dela ni na zalogi in se nanj čaka nekje 5 tednovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pismo 5 tednov za en kurčev deluser posted image user posted image user posted image user posted image A si predstavljate kakšen izpad dohodka je touser posted image V glavnem midva sva oba u nulo razočarana. E. je klical po celi Sloveniji, če bi bil del slučajno kje na zalogi, pa so nama ga na 2 servisih pred nosom prodali, drugje ga pa nimajo.

Neposredna povezava do sporočila: 3623
6.3.2009 16:37:57   
tažana
O pismo, tole z avti zna biti pa  user posted image . Upam da vam uspe kaj zrihtat.
Meni je pa po celem tednu malo bolje. Sem zjutraj tak šok doživela, da mi skoraj nič ni slabo.
Zjutraj sem namreč zaspala pa prva sem. tako da je čistilka sprejela prvega otroka user posted image . Groza sem mislila da me bo kap, ko sem se zbudila. K sreči se je vse dobro izteklo in nihče ni čakal. naslednjič si moram tri budilke naštimat user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
6.3.2009 19:29:44   
Nika v službi
Benika, za kakšen del to gre, imata točne podatke, kataloško številko ali kaj takega? Mogoče lahko Tomaž kaj pomaga, ne vem, vsaj poskusi lahko. Citroen servis v Kranju, ki je zraven Remonta, spada v njihovo skupino, mogoče bi se kaj dalo urediti. Vrzi mi podatke na sms, pa bomo videli, kaj se da storiti....

Teta beta, če tole prebiraš, bi ti bila hvaležna za orientacijsko uro srečanja. Midva zvečer planirava večerjo, rezervacijo bom naredila za okrog 19:30, kar pomeni, da bomo imeli čas tja do max. 18. ure...

Tažana, me veseli, da ti je bolje, očitno šoki nate blagodejno delujejo.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.