Nika v službi
|
Ninočka, veš kaj, ti samo obljubljaš in govoriš o slikicah, pa kako so luštkani tvoji čmrlji, ampak od tega nič. Nada. Niente. Bula, stara, bula. Poboljšaj se. Tale zadeva s problematično stranko in varnostnikom pa je kar divja. Pa ne mislim s tem na nepoznavanje imena varnostnika, ampak na situacijo, ki bi lahko bila tudi hujša. Mi Tomaž občasno prinese domov kakšno tako zgodbo iz njihovega servisa, da se vprašam, če je svet postal živalski vrt, da ne rečem še kaj hujšega. So imeli pri njih tudi enkrat resno težavo z eno stranko, ki je grozila, tudi udarila njihovega sprejemnika na servisu in preprosto odpeljala avto brez plačila. Potem ti kakšna taka "omara" zagrozi, da bolje, da ne pisneš, ker ti "ode glava" ali "familija" in potem vedi, kaj in kako oz. bodi pogumen. Divje, res. Pia, upam, da je bil razgovor uspešen in da je kaj možnosti. Iskreno bi ti privoščila eno bolj urejeno in bolje plačano službo. Poročaj, kako je šlo. Ninočkin link, ki je očitno povezan s "TatijemodNine", ne morem odpreti in verjamem, da tudi ničesar ne zamujam, tebi Pia, pa svetujem isto kot Benika. Ostani z nami tudi virtualno, s tipom pa poskušajta nekako urediti odnose, če je sploh mogoč dialog. Tažana, revica, upam, da se pri tebi situacija res čimprej izboljša. Na poletnem srečanju bo že bolje... Mi gremo pa danes v Frkolin, se mora naša madam malo ostrižt. Včeraj sem ji naredila dva čopka in njeno navdušenje je bilo popolno. Zdaj je čisto usekana na dolge lase, friziranje, lakiranje, nakit, make-up... Prava punčica. Nič, grem še kaj naredit, potem pa domov. Ajd, se tipkljamo.