Nika v službi
|
Dober večer! Popoldan sem v službi naklofala cel roman, potem pa me je vrglo ven in sem bila tako besna, da ni za povedat. Toliko truda, potem pa štala. Tudi tista fora od Tete bete ni delovala. Grrr. Zdaj nimam več energije iti v take podrobne komentarje, zato bom pač izluščila zgolj najbolj pomembne: Špelka, kar pogumno naprej. Čez nekaj tednov (mesecev ) bo že veliko več videti, verjemi. 2ursae, čestitke Boru za preboj na dve nogi! Bravo, mali veliki mož! In lepo je brati novice s tvoje strani, jih vedno posebej pričakujem, saj se bolj poredko javljaš. Le potrudi se, da ne bomo imele občutka, da nas zanemarjaš, zapostavljaš... Teta beta, Janoš je pravi lepotec. In zelo podoben sestrici. Daša res izgleda na tej sliki prav odraslo, še poza je tako nekako "poslovna".... Pia, ti pa si že čisto predvelikonočno razpoložena! Uf, pirhi - kje je še to. Komaj dojemam, da smo zakorakali v postni čas. Je pa res, da vse tako leti mimo, da bo tudi Velika noč zdaj zdaj pred vrati. Uspešno ustvarjanje želim in naj si Nina čimprej opomore od trebušne viroze. Mimogrede, a si uspela kaj pri Auriculi? Benika, Pety, o kakšnem Jančijevem koncertu vi to? A Jan Plestenjak? Valla, Nika še ne zna voziti kolesa. Ji še ni potegnil princip poganjanja s pedali. Lani je sicer nekajkrat poskusila s Sarinim kolesom, ampak ni bila ravno navdušena, sploh ko sem jo začela kao učiti poganjanja, jo je minilo veselje in je želela dol. Ker itak svojega ljubega Kettlerja obvlada u nulo, ji nisem niti hotela težiti s kolesom. Spomladi bomo spet poskusili, verjetno ji bomo kupili tudi kolo, še prej pa verjetno skiro. Predvidevam, da bo s kolesom tako kot s Kettlerjem - najprej ne in ne, potem pa, ko je zadevo spoznala in obvladala, silovito navdušenje, ki še kar traja in traja. Tažana, jaz sem pa včeraj zvečr jedla sladoled v Koloseju. Sva šla gledat "Operacija Valkira" in si privoščila tudi posladek v kavarni. Lepo, da je Katarina hitro okrevala. A se nisi ti meni čudila, kako imate pri vas v vrtcu enega otroka, ki vsak virus popedena v par dneh. Pa saj je tvoja Katka tudi taka, očitno. Benika, ideja za čisto desetko. Jaz sem takoj za. Počakaj, grem takoj poboldat in v barvo dat. Eko. Urejeno. Kar na dan s predlogi, mogoče najprej začnemo z lokacijo, krajem. Potem pa damo konkretnejše predloge na mizo. Joj, to bo žur, jaz se že veselim, pa tudi če večerjam sama z Beniko in Vallo. Nika je po pustnem torku ostala še v domačem varstvu, da se do konca pozdravi. Zdaj je sicer bolje, vendar se prehlada žal še vedno nismo povsem znebili. Dodatno mi je ponoči tožila, da jo boli uho, eno uro je pojokavala, potem sem ji dala Calpol in je zaspala. Zjutraj ni bilo sledu o kakih bolečinah, nobenega izcedka iz ušesa, nobene vročine, nič. Živahna, vse normalno. Upam, da je bilo zgolj nekaj prehodnega, bom videla, kako bomo preživeli to noč. Jutri smo sami doma - moja dva gresta na obisk v Gornjo Radgono, Tomaž bo pospravljal, midve z Niko pa bova šli ven. Mogoče kar v mesto z busom in na sprehod po centru. Ali pa v Tivoli. Kosilo si bomo privoščili zunaj, ker ne bi hodila domov kuhat, če pa se Tomaž še s kuho ukvarja, potem ne bo veliko od pospravljanja. Če ima katera čas in voljo, lahko pride v Lj. na kavico. Kar pokličite me na mobi, pa se dogovorimo. Benika, za nedeljo pa mi kar računamo. Sem ti poslala sporočilo na FB, poglej. Ajd, grem zdaj tole objavit, prej pa še copy-pastat, da spet ne zgine. Nočko!
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 27.2.2009 21:16:03 >