metuljcek321
|
netki, soncek jeeee .... mal za oblaki, mal med, mal pred ... superca je bilo zunaj, uro in pol sva spancirali - hura! Potem je padlo kosilo, zdaj pa se Anja (v sladki spanec, da ne bo pomote ). mojcek, hello, hello, hello! Berem, da pri vas dogaja sto na uro - mali, tebi - odlicno, le tako naprej!!! nanka, kako kaj Natka? Upam, da je bolje. kali za zobek nr. 7 ... mi se kar cakamo na nr. 1 jocika, lepo te je spet brati! Kar javljaj se, saj vidis, da rade in veliko cvekamo. zimska, thanks za odg. glede meska. Ej, pa ni panike - s sestro sva se glih danes slisali & sva se pogovorili, kaj in kako - upam, da je nasla kaksno uporabno informacijo, ki jo bo lahko uporabila v prispevku. rebeca, ja, tisti obiski so RES cudni, I couldn't agree more. Samo, da gre na bolje malima cmrljema. glugluglu, o, karte za Madonno ze imas - si pa res hitra. S kom jo bos mahnila na koncert? Btw: bo glih na najino obletnico poroke In tule se najnovejse novice o kraljici popa - ima 22-letnega loverja - not bad, not bad: KLIKNI Se eno vpr. o predstavi: a mi lahko se 1x napises datum, kdaj bo za izven 5moskihinzensk.com .... hvala ... zal si zadnjic nisem napisala v moj mini rokovnik, potem mi pa uide podatek ... saj ves, EMSO in to neboglasnica - a res se kar dezuje na vasem koncu? Eh, ignoriraj dez in jo mal mahni ven, ta malemu bo pasalo, tebi pa tudi, bos videla. menjava dud - ojej, nasa ima sele drugo po vrsti. nanka, a razmisljas o menjavi sluzbe? Kam bi pa sla? ksenci & ostale - ah, ja, nekak bom ze ustimala tole z naslovnico dr.-ja ... hopefully I'll keep you updated, don't worry Pa hvala za skrb in lepe zelje - they mean a lot to me. dzanika, kako si praznovala svoj r. d., ti mladenka nasa. Res si se pravi mladic, ej. lili, kdaj imate nove preiskave za alergije oz. kdaj boste kaj konkretnega izvedeli? Upam, da cim prej in da bo cim manj zapleteno! varuska 4-5 EUR/uro - kar konkretna cena, ce gre clovek preracunati ... ce torej vzamemo povprecje 4,5 Evra/uro, 8 ur na dan, je to 36 Evrov/dan, pa 20 delovnih dni v mesecu ----> znese 720 Evrov ... OMG, to je A LOT! To je .... TU MAC!