juniorka
|
Taška, vse najnajnajboljše!!!!!!!!!!!!!!!! Glede bolezni je ena fajna stran, ki jo uporabljamo v šoli, ko se o boleznih učimo in kako ravnat.... http://www.bbc.co.uk/health/conditions/chickenpox2.shtml Greš na kazalo pa so vse otroške bolezni razložene, je včasih fajn prebrat- sploh za tele norice piše, da otrok naj ne bi bil odsoten iz šole več kot 5 dni- tako da taška, nimaš kaj skrbet! valika- ja, žal je tako v Sloveniji, da zahtevajo vedno več od enega človeka, za nespremenjen denar- sem delala 12 ur dnevno( kosilo vmes), vključno s sobotami, plačo sem pa mela okol 800 eurov s prevozom in malco, tako da mi je zdaj žal, da se nisem prej spokala... Zdaj dobim isto tu za 24 ur- in to za nič odgovornosti, sicer ni prvoza in malce plačanih tu, ampak je ok. Nam takrat nobena inšpekcija ni pomagala, ker se nismo smeli štempljat, da ni blo dokaza Pustimo to... Mi imamo flašo in dudo- pa ne mislim jemat, kje je pa še uvajanje na kahlico...bo že, ko bo čas ( beri, ko bo mami mela živce, al pa ati ). Našemu je mal iz nosa teklo dans- v petek je moj predragi možek šel po recept k dohtarju in je malega vzel s sabo, ok, ampak pol ga je pustil na igrala za bolne otroke, na koncu mu pa niti rok ni umil, al vsaj obrisal... Sem bla ful vesela , pol pa slišim, da se samo pritožujem in kritiziram - smo že meli enkrat isti primer, pa mu ne kapne! Kako pa ve svojim poveste, kaj ja in kaj ne, pa da si zapomnijo meni še ni nikol ratalo, se morva najprej fejst skregat, pa še takrat ne prizna, pol se mu mali smili in mogoče je on kriv... blabla, pa si mogoče zapomni za kakšen dan! Moški! V petek sem šla ven za 2 urci, sem prej končala šiht, je mela sošolka rd. Smo bli v indijski restavraciji, plačaš 12 funtov in lahk ješ kolk češ- a la ruski bife http://www.nawaab.co.uk/restaurant.html ni glih primerno v fazi hujšanja , no, je blo fajn bit zunaj, se zrihtat.. ampak pazite to: jaz mojemu možu povem 3 tedne prej, ko sem sprejela povabilo.. pol mu v četrtek rečem ( je bil na internetu), da če je pozabil, jutri grem ven, pol sem do neta prišla, sem naslov restavracije iskala, zemljevid gledala, ker je na jugu, mi smo sever, pa je kakih 15 km( ja, mesto ima premer 25 km)... pol ga vprašam, če misli, da je boljš, če si vzamem s sabo za preoblečt, ker do osmih delam, pa da ne bom uletela ravno med uspavanjem, če še mali ne bo trdno zaspal... me čudno pogleda in reče: Ja, boljše! jaz kaj? Da pridem domov al vzamem s sabo, pa reče, ja vzami s sabo... Pridem jaz domov in dobim obtožujoč pogled, češ, nisi mi rekla, da greš kam zvečer, sem mislil da čez dan... In je revež hotel policijo klicat, klical je v službo, me seveda ni blo, pol se je zapeljal tja in nazaj, če je bla kaka nesreča, pol se mu je pa posvetlo in je najdu sošolkino cifro na compu in mu je rekla, da sem na poti domov. Ob vsem tem pa jaz preprosto nisem na mobi pogledala, ker ga imam na tiho, pa šunder v restavraciji itak, ker sem rekla, kdo bi pa mene klical, moj itak spi, ker zgodaj vstane v soboto... Takle mamo pr nas s poslušanjem zadnje čase. Sem mu zdaj razložila, da v mojem planerju vse piše in naj tam najprej preveri . Mi smo tudi imeli sonček danes- sem najprej gledala folk, zakaj v kratkih rokavih hodjo v trgovino, pol pa vidim sonce, pa marec je, pa je praktično poletje . No, zame je pulover in jakna pr 10 stopinjah ok, nekterim je pa vroče- pa ne samo nekaterim, full folka, otroci s starši... no comment! Ok, grem spat počasi, se še kaj javim!
|