|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
26.2.2009 13:27:35   
lilka
Hej, hoj...evo mene po dveh dnevih dopustauser posted image

user posted image : skupaj 2,5 kg je rekel da ravno prav(čudno, prvič je blo pa 0 ravno pravuser posted image ), kri vredu, voda vredu, čez 1T pa morem na UZ.

Jaz sem si pa danes kar med službo privoščila in si šla v Hofer po orhideje, so ble 9,99 z lončkom vred, fuu
ul so lepeuser posted image

gaja*: ja je blo za popuser posted image  si mela čisto prav, ti se trudiš one pa tako, pri nas je blo ravno obratno, v vrtcu so jo odvajali, jaz sem ji jo pa zvečer dajalauser posted image

Mi pa nosimo hlačke in majčko, ker so mi v vrtcu rekli, da je preveč body na dolge, ker je naša rožica vroče sorte, pa sej to sem že dolgo vedla, sam ukrepala nisem, in ker nisem dobila dosti velikih bodijev brez rokavov sem kupila v kiku kar hlačke in majčko, joj kako je bla moja pupa ponosna, ko je dobila hlačke, najprej je rekla če so moje, sem rekla, ne tvoje so, zdej si že velika punčka in imaš lahko hlačke, res je posrečena, kako je srečna ko jih zjutraj oblečeva....user posted image

taška30: boga Julija, ja naša je tudi imela celo luliko, ušesa, lase, mah povsod so ble, jaz sem ji z penico mazala , pogosto previjala, pa je kar šlo...držim pesti, da boste čim prej boljše...user posted image user posted image user posted image

flaša: zjutraj in zvečer, melko z rižolinom brez sladkorja, pa ne mislim nehat dokler bo hotla, jaz in mož sva jo do 5 leta pila, pa kaj....pijo jo v naročju pri meni ali možu in to se mi zdi lep obred pa naj kdo reče kar hoče, me prav briga. drugače pa pije iz kozarca, vodo ali juice z vodo, ali stisnjeno pomarančo ima rada...kar dosti pije, kot jazuser posted image

smotkalonib: ko vama bo namenjeno se bo prijelo, poglej mene, vama držim pesti, da čim prej, kar sexat in sexat nič ne škodiuser posted image

zalbi: sem zadnjič prebrala, ker moja že tudi kašlja 3T(ampak produktivno ne suho), da lahko produktiven kašelj traja od 6-8 tednov pa ni potrebno k zdravnikuuser posted image , pa sej samo kašlja tu in tam, nič drugega ji ni, sej za to pa ja ne moremo k P. hodit, joj ene vzgojiteljice bi pa tudi poslal na cestno podjetje delatuser posted image

Zdej pa dovolj imam en pogovor najavljen, se slišimo še kaj jutri!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
26.2.2009 15:11:39   
zalbi
lilka - ja sej mislm da sta Sara in Tinka zlo podobne v tem neprestanem kašljanju. Pri nas se kašelj spreminja, en dan bolj, naslednji je že boljše, pa čez dva dni spet čist adijo, msilm, sploh ne vem zakaj, ampak tudi meni je zadnji P rekla, da se to lahko vleče še dva meseca - mah smotana vzgojiteljica - sam je pa res zoprno, ker sem vsak dan na trnih in živčn, a me bodo klical ali ne.

flaša - Sara jo je do nedavnega imela, je pa moja prijateljica zobozdravnica in mi je vsakič ko smo se videli - rekla, da naj nehamo - da bodo posledice na ugrizu, zobeh - skratka, tudi za dudo mi skoz govori. Ona dela v OŠ - je zobozdravnica, je rekla, da se točno vidi kdo je imel dudo, flaško - lej lilk,a ne narobe razumet - ker pri nas je bil tudi to en tak fajn obred, se je stiskala s  stekleničko k nama, pa smo se crkljali - tako da pogrem ob večerih to.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
26.2.2009 19:57:40   
JAPE
Ja, zalbi - hvala za idejo glede lončkov, ampak jih imamo že celo morje doma. Na začetku, ko so bili novi je bilo aktualno, zdej pa ni več.
Kako pa sta vidve s Saro opravile v razvoji glede hoje po prstih? Midve imava v ponedeljek pregled.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
26.2.2009 21:38:11   
thumbelina
Evo spet malo mene.
Pri nas stanje kar ok, samo upam, da ne bo kaj slabše. Matevž je bil zdaj par dni tako čuden. Najprej je v torek ponooči bruhal, pa sem si rekla da je zihr od prenažrtosti, ker je pri mojih jedel neke stare mastne flancate. Gre v vrtec ker je bil čist ok, tudi vzgojiteljica mi je rekla, da ni bilo nobenih posebnosti. Pridemo domov, začne bruhat (so pa v vrtcu spet jedli ocvrte ribe). Potem je začel še driskat. NO evo danes pa kot da ni bilo NIč. Čist čudno. Al je bla kratka viroza, ali  pa je res pač bila nesrečna kombinacia preveč maščobe na1x. Al kaj pa jaz vem no. Kr nekaj.
V službi je pestro. MOž gre naslednji teden v novo službo, kar pomeni, da bom spet precej sama....

Taška pocajtajte kozice.

LP MArija

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
27.2.2009 8:01:29   
lilka
Jutro!

zalbi: kašelj: ja zgleda imamo oboji s tem preoblemeuser posted image , mah mi s tem kašljem nimamo mira že več kot leto, pa dokler je tak produktiven še gre, ko se tisti nadležni suhi začne, je pa groza....
flaška: no dude mi nimamo več, se mi zdi za ugriz nevarnejša kot tiste 2x 5 minut flaške na dan, ne vem če to lih lahko na ugriz vpliva,user posted image sej vem tudi naša zobozdravnica je rekla nič dude in flaške, mah jaz imam čisto super ugriz mož tudi, ne vem no, če je to lih samo od cucljev odvisno(se tolažim a ne sej vemuser posted image ), ma fajn za zobe ziher ni, sej vem da bi blo treba nehat, pa sej bomo ko bo pripravljena, tako kot smo z dudo, bomo tudi s flaško, ko bo čas za to....user posted image

thumbelina: ja mene že zdaj zvija, ker ko se začne poletna sezona mojega moža po cele dneve ni, že tam aprila začnejo noret, res ni fajn, ko sva sami, že zdej ko je popoldne, ga Tinka ful pogreša in kliče....samo kaj čemo, današnji dan, moreš bit srečen, da sploh imaš službouser posted image , mi je pa včasih težko, ko ga cele dneve ni, pa kaj bom potem ko bom mela 2 otroka, me je že kar strahuser posted image

Zdej imamo še kar pestro, dedek(tast), je bil v torek na opraciji so mu bajpase delali, zdej bo 4 dni na intenzivni, pa še nekaj dni v bolnici, pa 14 dni v zdravilišču, meni se ful pozna ko ga ni, mi je vsaj 1x na 14 dni po Tinko šel, zdej pa dolgo ne bo kaj, tašča se pa valda ne bo spomnila, da bi lahko kdaj ona šlauser posted image . Jutri mu greva z možem na obisk, Tinka ga tudi že zelo pogreša, samo dokler bo v bolnici smo se zmenili da ne bomo s punčkami hodili na obisk, bomo pol šli, ko bo v zdravilišču.

Zdej grem pa delat, pa prijodlam še kaj ko boste kaj več napisale....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
27.2.2009 10:05:17   
zalbi
Hej!

Danes smo končno prespali noč - je bla zvečer tako utrujena da je kar jokala, ko je bla že v postelji, šla je spat ob 19h, zutri pa sem jo mogla budit - je še tko trdno spala. Res se ji je nabrala utrujenost celega tedna od teh neprespanih noči - sem pa tudi jaz zelo težko vstala, tko da sem razmišljala, kakšn izgovor bi lahko imela za službo:).

lilka - čist prou imaš - ko je otrok pripravljen, to že pokaže - tko kot pri nas Sara še ne more dati od sebe dude. Jaz nikoli nisem imela duda niti prsta, pa sem skoz nosila aparat, pa še zdej imam krive zobe, tako da... pomojem samo geni...

thumbelina - bogi matevž - jah pri teh malih nikol ne veš, al jih kaj zvije, alje res splet okoliščin... To pa ti čist vrajmeme, da te je malo groza novega ritma, pa sej bo - še zmeri je mogl bit:).

Tako, jaz grem danes na nočno smuko, user posted image  pa bo s Saro doma, moram it mal trenirat, ker nasledni teden imamo bankariado, pa tekmujev v veleslalomu:). Jutri pa bomo doma - končno malo!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
27.2.2009 10:06:34   
taška30
Hoj, pri nas se malček umirja zadeva, novih kozic to jutro nisem opazila, gre proti krastam, izgleda pa grozno Julija. Čeprav je imela zjutraj spet 38,5°, kar pomeni, da še ni konec, možno da bo še en naval.
Pri luliki je sicer še vedno 100 pikic, ampak zdaj vsaj niso zlite v eno rano kot včeraj, ampak stojijo vsaka zase. Pri lulanju še vedno ful joka, ampak vsaj v vmesnih obdobjih je mir.
Sem pa včeraj popoldne (ko se mi je že trgalo od Julijinega joka in trpljenja) klicala pediatra in mu tolk jamrala,da mi je napisal recept za ****locaine, to je gel z lokalnim anestetikom lidokainom, to je stvar, ki se up. za lokalno anestezijo pri operacjah, zobarjih itd... Omrtvi pač. No, in sem ji to napacala gor zvečer, da je v miru zaspala. Sicer sem probala tudi na sebi (na roki) ampak nisem občutila nič razlike.user posted image  

Joj, punce, jaz imam danes rojstni dan, zunaj sije sonček in z veseljem bi vas povabila eno user posted image , ampak sem pač zaprta tule noter z eno malo kozicouser posted image . Takle imamo. K sreči je moj lahko ostal danes doma in zdajle sta šla z Manco v trgovino po sestavine za Sacher torto. Njamsi.user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
27.2.2009 10:14:36   
Anonimen
hoj!
sem vas že včeraj brala, pa nisem imela časa nič napisat, sedaj pa sem že pozabila za kaj se je že šlouser posted image

možje in služba - ja, naš ima tudi tak čuden delovnik. od 8 do 17 ure. ok, zjutraj paše, da potem evo odpelje v šolo, jaz pa potem rihtam laro za v vrtec ali pa ko je lara doma, da nama ni potrebno iti nikamor. zvečer pa se njegov delavnik zavleče krepko čez 17 uro. nikoli se še ni zgodilo, da bi prišel domov takoj po peti.  normal za njega je tam po 18 uri ali pa še kasneje. in si lahko mislite, da sedaj, ko je kriza, da je njihov direktor predlagal, da bi delali od 7 ure pa do 19user posted image  - jaz sem mu že zabičala, naj se branijo z vsemi 4 - ker to pa ni več normalno no, saj človek pa ja ima še družino in svoje življenje in ne misli ves dan zabušiti samo za službo in da bo on kao lahko pokrival svoje kredite al lizing al kaj ma že vzeto - sory, sem se malo razkurila
sem že rekla, če bo ta nov delovnik, da jih bom sama prijavila na inšpekcijouser posted image .

joj punce, danes imam en razgovor - držite pesti. mal mi je noro, ker sploh ne vem na kaj pravzaprav sem se prijavilauser posted image . mi je kolegica rekla, da je vidla razpis v časopisu. ta časopis nisem nikoli dobila v roke. so imeli pa na njihovi internetni strani objavo - ampak moj računalnik ni mogel odpret tega dokumenta (pa poiskusila sem še na drugih računalnikih, pa tudi ni šlo) - pa sem rekla, klinc pa se vseeno prijavim... in so me sedaj klicali na razgovor - sedaj pa ne vem točno za kaj se gre - glupo resuser posted image

taška - upam, da o kozice že mal minile

lonib - delajta, delajta, delajta daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3233
27.2.2009 10:21:02   
Anonimen
taška vse najlepše za rojstni dan in naj se ti izpolnijo vse skrite in ne skrite želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3234
27.2.2009 11:04:05   
aprilčica07
taška: vse najbolše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

možje in urniki: no, pr mojemu še ni take krize, sicer so urniki vseh sort, ampak, da bi pa po končanem šihtu mogel podalševat, tega pa še ni.. sicer dela od 7 do 15, če je popoldan od 13 do 19, ponoči pa od 21 do 7 zjutraj.. včasih se kaj zavleče, če rešujejo kašne težke reči, drgači pa če ostane tako bom kr zadovoljna (trkam)
valika: ti kr pojdi na razgovor, saj po moje je tisti občutek tam ki ga dobiš na začetku najbolj realen pokazatelj kašno je tam stanje:)
lilka: upam, da bo tast čim hitreje in čim bolše okrevaluser posted image user posted image

Moram šibat stranke.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
27.2.2009 11:32:47   
zalbi
taška - vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga taška, vse najboljše za te!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
27.2.2009 12:07:16   
lilka
Hej, hoj še enkrat...

taška30: veliko prespanih noči, mirnih živcev, pridnih otrok, ustrežljivega moža in še vse kar ti manjka.....user posted image user posted image user posted image in en cmokec od mene....

otroška vrtna hiška:jaz in moje pomladno norenjeuser posted image , že razmišljam s čim se bo Tinka zunaj igrala, me je svakinja vprašala kaj naj ji kupi za pisanko sem rekla tobogan, danes sem pa med sprehajanjem naših stanovalcev pri eni hši vidla takoooo lepo otroško vrtno hiško, verjetno je tudi precej draga, ker ima lepa vrtca, polkna, lončke za rože zaveso in nasploh je ful dodelana, na netu nisem nič pametnega našla, a ste ve že to kaj kupovale? sem mislila, da bi žlahit rekla, da naj skup vržejo in ji kupijo eno lepo hiško zdej za roj. dan, da ne bo cel kup enih kozlarij dobilauser posted image

valika: držim pesti za razgovor

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
27.2.2009 12:26:46   
zalbi
valika - ful držim pesti - ej taki razgovori so potem še najbolj spontani. Ej tole p a je res čisto mimo kar se dogaja pri tvojem mžu - a zdej pa se bo vsak zgovarjal že na krizo - mislm kr neki, to j eres za na inšpekcijo prijavit.

lilka - joj, jst tut razmišljam o vrtni hiški za na štajersko - si mi dala zdele idejo, da bom šla mal gledat - toy r us - bom mal sčekirala - tam znajo bit fajn zadeve.  grem kr zdele mal čekirat - je petek, se mi nič ne da, pa še nič nujnega danes nimam.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
27.2.2009 22:06:54   
Anonimen
ojla!
razgovor je bil kuluser posted image . samo spet vprašanje: koliko ste pa vezani na družino? jaz pa: zelo! je potrebno hoditi popoldan s poslovnimi partnerji na kosila oz večerje, prav tako zaželjeno kdaj med vikendi. ej, pa jaz res ne vem več, kaj je s temi službami. se res ne morem več potegovat za nobeno vodstveno mesto al kaj? ja nadaljnih 5 let po moje res še neuser posted image . torej bom iskala kakšno službo, ki bo do 15 ure maximum, - pa to je za pop...
so mi sedaj na zavodu ponudili, če bi šla opravljat ZUP. pa bom sprejela. kaj mi drugega preostane.
a ima katera že ta izpit? je težek? kaj sploh je treba vedet? celoten zakon o upravnih postopkih ali kako? malo informacij bi mi prav prišlo.

zalbi - ja moj je zaposlen pri s.p.-ju. pa pozabla sem omeniti, da se jim zaradi novega urnika ne bi nič plača povečala. da ne omenjam dejstva, da se jim nadure sploh ne beležijo. eh, brez veze. v tem času je res sreča, če sploh imaš kakšno službo...

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3239
1.3.2009 7:31:00   
gaja*
Dobro jutro, danes sem spet zgodnja. Sploh ni več dneva, ko bi se lahko naspala user posted image

taška: malo z zamudo, pa vseeno iz srca: VSE NAJBOJLJŠE!! user posted image user posted image

kašelj: joj, pri nas je obupno. V četrtek je meni začelo jemat glas, v petek sem bila čisto brez, na nuli (predstavljajte si moj pouk user posted image user posted image user posted image ), zdaj gre na bolje, ampak še vedno bolj ko ne šepetam user posted image Gaji teče iz nosa zelen smrkelj, kašljati je pa tudi začela.. Onadva sta zdaj sicer še v spalnici, ampak Gaja taaako kašlja... Jaz pa tudi, tako da sem raje vstala in kašljam v dnevni....

duda: v vrtcu sem naredila red, dude ni, tako da tudi doma veselo veslamo brez... user posted image
flaška: je nimamo že od prvega leta naprej, ker sva ji takoj vzela, ko je začela pit na slamico.

kozice: mi smo še brez, čeprav so v vrtcu že bile na pohodu. Sem ravno včeraj mislila, da smo jih dobili user posted image Popoldne je mala kar na enkrat postala po desni nogi, po trebuščku proti hrbtu, roki in glavi ful pikasta... Kot koprive. Sem mislila, no, mogoče pač tak zgleda.... In smo šli k dežurnemu. Tam pa je dobila samo sirup proti alergiji. user posted image Jaz nimam pojma, kaj bi lahko včeraj takega pojedla, da je postala tako flekasta user posted image user posted image   Še vedno raziskujem...

zalbi: smučanje ti pa prav zavidam user posted image   Meni se tudi lušta user posted image

lonib: pa drugič user posted image

user posted image : sem že na sredini user posted image Hitro mine čas, res, sploh nimam časa razmišljat. Do 20t sem se zredila 2,5kg, tak da je kr ok. Slabost izginja (prvič je bilo še huje in dlje), user posted image že čutim, čeprav vem, da bi ga lahko večkrat, če ne bi bila tak v šusu user posted image Uapm, da se življenje malo poleže user posted image Ta teden imam že morfologijo, konec meseca grem pa še na 3d. Upam, da bomo zvedeli kaj bo, me tako matra user posted image user posted image spol, da bom hin. user posted image user posted image Pa še za imena nimam nobenih idej. Zdaj bi naj sicer user posted image zbiral (ker gaja je bila moja ideja), pa saj poznate ženske, še posebej noseče s preveč hormoni user posted image user posted image user posted image men se nič ne dopade...

Tak, se že oglašata. No, sej sta kar dolgo potegnila.
LP

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
1.3.2009 9:33:01   
marijaa
Moj je sou se s patrikom v trgovino js neki pol gremo  v postojnsko jamo gledat dinozavra pol bomo pa do teme na nasi parceli k bo dans tk lepo vreme vceri smo tud bli in je patrik tk uzival je tekal sm in tja,se igral z bagarjem v pesku. Komaj čakam,da nam pridejo montirat okna,smo že vplačali polovico,pol bomo še več krat na naši hiši k bo zaprta, tud če bo kdaj malo slabše vreme se bo dalo not umaknt,čeprav vseljiva še dolgo ne bo.
služba valika js mam podobne probleme k ti.
delam že od konc trtjega letnika srednje šole preko študenta v eni firmi na področju k nima nobene veze z mojim študijem,tle bom v sezoni ful spet delala no se je že začelo tk da bom malo z Patzrikom,ponudli so mi tle veliko bolj odgovorno in plačano delo sam z velik več odsotnosti od doma,sm v dilemi al sprejet al ne jutri moram povedat. Moj zdaj pravi naj sprejmem, ker ve da bom nesrečna, če ne bom, je prespal, v petek ni bil pa nč navdušen k sm mu povedala. Študij bom itak še bolj zanemarila. Jaz sem v to področje ful not padla in ne vem kaj bom k končam. Si ful želim to delat. Dans sm čist zmedena in v meni kr vre al ja al ne,sama s sabo boj bijem. Ne morem si pa js predstavljat da bi bla brez dela,sm tk tip,bi se mi po 14 dneh za štedilnikom ziher spipalo.
Sta prišla,gremo počasi.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
1.3.2009 13:20:43   
taška30
Joj, kako je lepo vreme zunaj te dni, me z Julijo smo pa doma. Sicer ima zdaj le še krastice, ima jih ful, 2. dan je že brez vročine, ampak jo bom imela danes še doma - za vsak slučaj. Po noricah menda odpornost ful pade. Jutri bova šle malo ven, po Manco v vrtec (by the way, Manca bo šla po 1 mesecu v vrtecuser posted image ), upam, da ne bo kdo v vrtcu v garderobi kej komentiral glede Julije, ker zgleda sicer še ful grozno po obrazu, ampak je vse suho. Jaz mislim, da ni več kužna. Pa tud če je, saj so v vseh skupinah (bile) norice.user posted image  Al kaj naj?

Manca je šla z atkom v hribe, včeraj sta bila na Šmarni gori, danes na enem hribu blizu doma. malo razmišljam, kako bi potem še z Julijo šli ko ozdravi, samo je ravno tako stara, da ni za nikamor hodit. peš ne bi nikamor prišli, za nosit (nahrbtnik - ga itak nimamo pa je prevelika).user posted image  Voziček je pa bolj za po asfaltu.

Nič, lepo nedeljo vam želim, grem malo pospravit, dokler spi.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
1.3.2009 23:56:09   
juniorka
Taška, vse najnajnajboljše!!!!!!!!!!!!!!!!

Glede bolezni je ena fajna stran, ki jo uporabljamo v šoli, ko se o boleznih učimo in kako ravnat.... http://www.bbc.co.uk/health/conditions/chickenpox2.shtml

Greš na kazalo pa so vse otroške bolezni razložene, je včasih fajn prebrat- sploh za tele norice piše, da otrok naj ne bi bil odsoten iz šole več kot 5 dni- tako da taška, nimaš kaj skrbet!

valika- ja, žal je tako v Sloveniji, da zahtevajo vedno več od enega človeka, za nespremenjen denar- sem delala 12 ur dnevno( kosilo vmes), vključno s sobotami, plačo sem pa mela okol 800 eurov s prevozom in malco, tako da mi je zdaj žal, da se nisem prej spokala... Zdaj dobim isto tu za 24 ur- in to za nič odgovornosti, sicer ni prvoza in malce plačanih tu, ampak je ok. Nam takrat nobena inšpekcija ni pomagala, ker se nismo smeli štempljat, da ni blo dokazauser posted image  Pustimo to...
Mi imamo flašo in dudo- pa ne mislim jemat, kje je pa še uvajanje na kahlico...bo že, ko bo čas ( beri, ko bo mami mela živce, al pa atiuser posted image ).
Našemu je mal iz nosa teklo dans- v petek je moj predragi možek šel po recept k dohtarju in je malega vzel s sabo, ok, ampak pol ga je pustil na igrala za bolne otroke, na koncu mu pa niti rok ni umil, al vsaj obrisal... Sem bla ful vesela user posted image , pol pa slišim, da se samo pritožujem in kritiziramuser posted image user posted image  - smo že meli enkrat isti primer, pa mu ne kapne! Kako pa ve svojim poveste, kaj ja in kaj ne, pa da si zapomnijouser posted image  meni še ni nikol ratalo, se morva najprej fejst skregat, pa še takrat ne prizna, pol se mu mali smili in mogoče je on kriv... blabla, pa si mogoče zapomni za kakšen dan! Moški!
V petek sem šla ven za 2 urci, sem prej končala šiht, je mela sošolka rd. Smo bli v indijski restavraciji, plačaš 12 funtov in lahk ješ kolk češ- a la ruski bife
http://www.nawaab.co.uk/restaurant.html
ni glih primerno v fazi hujšanjauser posted image , no, je blo fajn bit zunaj, se zrihtat.. ampak pazite to: jaz mojemu možu povem 3 tedne prej, ko sem sprejela povabilo.. pol mu v četrtek rečem ( je bil na internetu), da če je pozabil, jutri grem ven, pol sem do neta prišla, sem naslov restavracije iskala, zemljevid gledala, ker je na jugu, mi smo sever, pa je kakih 15 km( ja, mesto ima premer 25 km)... pol ga vprašam, če misli, da je boljš, če si vzamem s sabo za preoblečt, ker do osmih delam, pa da ne bom uletela ravno med uspavanjem, če še mali ne bo trdno zaspal... me čudno pogleda in reče: Ja, boljše! jaz kaj? Da pridem domov al vzamem s sabo, pa reče, ja vzami s sabo... Pridem jaz domov in dobim obtožujoč pogled, češ, nisi mi rekla, da greš kam zvečer, sem mislil da čez dan...  In je revež hotel policijo klicat, klical je v službo, me seveda ni blo, pol se je zapeljal tja in nazaj, če je bla kaka nesreča, pol se mu je pa posvetlo in je najdu sošolkino cifro na compu in mu je rekla, da sem na poti domov. Ob vsem tem pa jaz preprosto nisem na mobi pogledala, ker ga imam na tiho, pa šunder v restavraciji itak, ker sem rekla, kdo bi pa mene klical, moj itak spi, ker zgodaj vstane v soboto... Takle mamo pr nas s poslušanjem zadnje čase. Sem mu zdaj razložila, da v mojem planerju vse piše in naj tam najprej preveriuser posted image .
Mi smo tudi imeli sonček danes- sem najprej gledala folk, zakaj v kratkih rokavih hodjo v trgovino, pol pa vidim sonce, pa marec je, pa je praktično poletjeuser posted image . No, zame je pulover in jakna pr 10 stopinjah ok, nekterim je pa vroče- pa ne samo nekaterim, full folka, otroci s starši... no comment!

Ok, grem spat počasi, se še kaj javim!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
2.3.2009 6:57:26   
aprilčica07
JUtro,

valika: jst imam narejen ZUP, sem ga mogla po službeni dolžnosti narest... sam izpit ni nič grozno težkega, se pa moraš učit, ker je en kup za moje pojme, piflarije, so določene definicije, ki jih morašp strest iz rokava.. izpit se dela na upravni akademiji v ljubljani, no, vsaj mi smo ga tam delali:)

sicer pa sva jst in mali sama, je moj šel na službeno pot, pride lih v četrtek nazaj, tolko, da me lahko v petek pelje na amniocintezo:):):) komaj čakam, da bo z mano, saj vem, da me čaka še mučno čakanje rezultatov, ampak vseeno:):):)

mi imamo spet dež, ga že dolgo ni bilo..

grem še na kavo, pol pa delat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
2.3.2009 7:55:54   
lilka
Hej, hoj....

valika: mi smo imeli ZUP v sklopu strokovnega izpita pa sem ga tam padla(je blo preveč vsega ostalega da bi še tega obvladala) sem ga šla delat posebej na upravno akademijo in sem ga takoj naredila. Pa sej, je pač treba znat, pa sej tega ni veliko, vsaj meni se ni zdelo proti kakšnemu družinskemu pravu je ZUP pravljica, pač ko zaštekaš za kaj gre se še kar da naučit, je pa brezvezen fuluser posted image , jaz ga zdej po novem zakonu v službi več ne rabim, se mi pa vseeno fajn zdi, da ga imam, če so ti ponudili, ga kar pojdi delat, sej tako težek pa ni...

tašak30: jaz sem Tinko dala v vrtec 10 dni po kozicah, ker so ble že čisto suhe sem vzgojiteljico vprašla, kdaj jo lahko pripeljem in je rekla, da če so hitro in močno izbruhnile in če so že suhe, da lahko, čeprav so še krastice. Od prijateljice hčerka je mela cel teden samo 7 pik, naša je bla pa po 2 dneh popolnoma posuta in so hitro šle nazaj.

vrtna hiška: še iščemo in iščemo...

Moj mož je pa včeraj že na žaru pekel, lani je 17. 2.  in zdej je že komaj čakal, samo je blo pa fulll dobro, bučke, paprika, sir, meso na žaru, manjami...

Zdej morem it neki pogledat so me klicale, pridem še kaj....

Neposredna povezava do sporočila: 3245
2.3.2009 8:08:31   
zalbi
Hej!

spet ponedeljek - sem tolk težko vstala...

valika - jaz sem delala lani ZUP na upravni akademiji. je pa takole, jaz nisem nikol nič delala s tem, nevem pisanje odločbe in meni ni bilo lahko - sam če ti plačajo, itak da greš - je pa res da je treba kr zadeve preštudirat. Maš pa drgač še drugje možnost, fakulteta za upravo ga ima, pa firma za katero jaz delam (ZRUZ), tudi imamo.

aprilčica - držim pesti v petek.

V petek je blo prou luštn smučat, tako da sem mislila ta teden ponovit, ampak tako, da bi si kr dopust vzela - sam je pa za en drek napovedno vreme, skoz bo neki deževal - morda v petek, no odvisno od napovedi... bi res rada pred soboto šla še enkrat - da si lih prevelike sramote ne naredim:).

Mam pa tudi jaz KONČNo en razgovor naslednji ponedeljek, no bomo videli kako in kaj.

juniorka - poslušanje naših moških. Meni je nabolj zanimivo, ko mu nekaj povem kak teden prej, pa mi reče, da bo itak do takrat ko zadeva aktualno pozabil, pa mu pol še parkrat rečem, pa me še istai dan praša trikrat kaj in kako - eh, kdo bi jih razumel.

Tako, zdej pa grem malo delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3246
2.3.2009 8:09:08   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Joj, nimam čisto nobenega časa, da bi se oglašala tukaj gor, pa še moj zvečer zasede računalnik in je to, to.

Da se pohvalim. V petek so nam montirali kuhinjo. Izgleda ful lepo, edino eno omarco so nama naredili premajhno, pa bodo popravili, ni panike, pa za kuhati nimamo še nič - so nam iz Nemčije poslali narobnega, ker sva naročila indukcijo (dimenzije 72, oni pa so poslali manjšega). Hladilnik pa upam, da tudi dobili čim hitreje.

SVa imela ta teden namen iti v Ikeo po mizo in stole, pa spet napovedujejo dež user posted image user posted image user posted image user posted image . Morava počakati en lep sončen dan, ker v dežju voziti pohištvo, to, pa ne.

Matic je pa prava mala "pokora". Ne posluša nič, je pa priden kar se tiče stranišča, ker po novem on lula na stranišče. No, povedati ne zna, ampak kadar ga dam gor, lula user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče govorjenja, je mogoče postal malo bolj zgovoren, edino pol stvari ga ne zastopimo. Manco po novem kliče Jaja, ona pa ful jezno nazaj: Manca sem, ne jaja.

Smo bili v soboto dopoldan na Zbiljah in je bilo super. Sta labodom metala koruzo, pa Matic jim je vrgel kapo, ki jo je imel na glavi, pa sem jo ulovila (bravo jaz user posted image user posted image user posted image ). Je pa tudi na vsak način vztrajal, da jim vrže svoje čevlje user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce, ne boste verjele, ampak naša Manca bo čez en teden stara že 4 leta. Joj, kako čas beži. Sploh več ne dojemam.

Za nazaj vas pokomentiram kasneje, ko vas bom prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
2.3.2009 9:57:18   
lilka
Joj mi je ena našla hišico, ki sem jo na prehodu vidlauser posted image , sej sem vedla, da bo ful draga, mož mi je že zadnjič rekel da 300 on ne da za to, da naj si kar iz glave izbijem, samo a ni fuuuul lepa nouser posted image

BERCHET HIŠA PODEŽELSKA
Šifra: 310040

user posted image
BERCHET HIŠA PODEŽELSKA
Podeželska hiša.

Čudovita in prostorna hiša z veliko dodatki bo zagotovo privabila vaše malčke in jim nudila veliko zanimive igre. Hiši so dodani: 2 stolčka, 3 velike posode za rože, zalivalka in telefon. Velikost: 160 x 130 x 150 cm.

Redna cena:
299,00 €

Kaj ve rečete, je preveče denarja za to, kupim raje kakšno manjšo, čeprav ne bo tako lepa?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
2.3.2009 10:26:47   
mojčca
Sem vas na hitro uspela malo prebrati za nazaj.

Taška, z zamudo, ampak iz srca, vse najboljšeeeeeeeeeeeee

user posted image

Zalbi, kako ste kaj opravili v razvojni (kar se tiče hoje po prstkih)???

Jape, držim pesti, da dobro opravita danes. Pa sporoči, kako je bilo.

Lilka, tako hišico smo gledali mi. Drugače pa imajo isto tudi na Zbiljah v kafiču ob jezeru. Smo moramo dobiti enkrat tam na kavici, da jo vidiš. Je bila pa ta hišica ponavadi vsako sezono znižana. Če počakaš do večera, ti bom nalepila par aktivnih linkov od hišic.

Letim na malico, pa se oglasim kasneje, če ne bo gužve. Jutri pa sem prosta in greva z mojim v Avstrijo v Ikeo user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mojčca -- 2.3.2009 10:31:31 >

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
2.3.2009 12:09:43   
taška30
O, Mojčca, kakšne lepe slikce ti danes lepiš.user posted image  Najprej tako lepa kavica, da bi skoraj ekran pojedla, potem pa še tale tipček.user posted image
Skratka, vsem najlepša hvala za čestitke.user posted image

Naša Manca je pa v vrtcu, upam, da uživa. Julija spi. Najbrž bova šle potem kar z avtom po Manco.

Drugače je pa Julija že čist Ok, pikčasta sicer, ampak trmasta ko 100user posted image . Zdej ima tiste fore kot Valikina Lara. Nekaj bi, ji prinesem, NE BOM. Odnesem, tuli itd itd... Noče se oblači, noče se sleči, tuli za brezevze in trmari. Včeraj zvečer je doživela tak napad besnila, da sem bila čist konc od živcev. "Ne gjem spat!!!" Ni bila to navadna trma, to je bil tisti napad, ki sem ga sicer pri Manci parkrat doživela, pa že malo pozabila.user posted image  Ko sem prvič to doživela pri Manci sem bila čist hin, ker sem mislila, da je z njo nekaj psihično narobe. Prav take steklene, blazne učke je dobila, se metala v stene, tla, tulila: NE, nič je ni umirilo. No, taka je bila včeraj Juli. Tudi če jo vzameš v naročje, da bi jo pomiril, se otepa z vsemi močmi in dere, kot da jo koljemo. Potem sem jo dala v posteljo in je tulila, 100x vstala in prišla ven: Ne bom spaja!!! Ko mi je prekipelo odnašanje nazaj v sobo, sem rekla, če še 1x pride ven, ji vzamem dudo. Je prišla itak, sem ji vzela dudo, potem se ji je pa čist odtrgalo. Brcala v vrata, metala stolček po sobi, rjovela itd...Potem se je končno sama tuleče spravila nazaj v posteljo, pridem noter rečem, če bo lepo ležala, ji dam dudo nazaj. Je rekla JA. Še 2 minuti tulila in zaspala. Jaz sem bila čist iz sebe, resno! Ampak očitno se bo treba navadit, ker najbrž to ni bil enkraten izpad.user posted image eh ja...
Danes je pa zaenkrat kar pridna.user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?