|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
21.2.2009 20:32:41   
marijaa
Men so maškare in karnevali tud ful fajn ,sm za Patrika in za sebe zašila kustim od dalmatinca, k ma pse ful rad,bi un bil moj mladičekuser posted image ,sam ga ne upam še nikamor peljat,čeprav je  brez vročine in je bil sploh popoldan doma tečen za znort kuser posted image . Je kr k vratom hodu in govoru en-ven ali pa:gemo papa.
Krofe sm spekla,za na raztavo ravno niso bili,smo jih pa zato že zmazali,so bili pač za pojest boljši,če že za videt niso bili najlepši.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
21.2.2009 21:03:17   
Anonimen
pozdravljene moje dameuser posted image

se vam sploh nisem uspela nič javit par dni - ker imam spet bolančka v hišiuser posted image . lara je itak že kašljala od začetka tedna - potem pa v sredo še vročina 39,6 - sem jo itak peljala k P - ker je k sreči delala popoldan - in je rekla, da nič ne vidi, le rahel pisk v pljučih - kao začetek bronhitisa. sma tam dobile inhalacijo borudual. in potem še doma dalje. ponoči pa je imela že 40,1 vročine - sem jo nasledni dan peljala takoj nazaj - je pa še zraven bronhitisa dobila vnetje uhic in grlauser posted image . tako da je spet na AB in inhalaciji.

trma - punce, meni se bo zmešalo, kaj mi ta mala dela sedaj 2 dni. jaz več ne vem kaj naj z njo delam - saj vem, da je najboljše ignoranca. ampak kaj se sedaj gre pa je res živ obup.
danes zvečer sma jo po kopanju morala oba oblačit, ker se je tako strmala, in ni pustila pleničke gor dat, ne oblečt, ne nič - v glavnem sma se ziher 5 minut mantrala, da sma ji zašpičla pleničko, nadaljnih 5 minut, da sma jo stlačila v pižamico.
pa danes je imela še 2 taka izpada - prvič, ko sem ji menjavala pleničko pred opoldanskim spancem - se je tako strmala, ker se ni pustila previti - da se je potem še 20 minut v posteljici drla kot jesihar - je bla pol ko se je zbudila vsa brez glasuuser posted image  - potem veste kako se je drla.
pa strma se za brez veze. reče da bo pila vodo, ji prinesem vodo - začne zvijati z očmi in reče NE. in še da bo taja (čaja) - ok, odnesem vodo, in ji prinesem čaj - spet isto  - zvijanje z očmi in reče da bo vodo. odnesem, potem pa se dere za mano, da bo vseeno čaja ali pa vodo kar koli že. potem jaz popustim, in ji vseeno prinesem nazaj - ona pa NE.user posted image
tako da sem že čist obupana sedaj 2 dni - se res dajem, katera bo prej popustila.....

oblačenje - moja nosi že 92 - no, kaj od št. 86 ji je tudi še prav, ampak večino pa 92 - ima namreč že čez 13 kg - tako da tejkag smo v isti kategorijiuser posted image . copatke pa sem ji tudi jaz zadnjič kupila 24 - in so ji čist prav - niti ničč prostora ni blo.

aprilčica - držimo pesti, da bo res vse OK. mora bitiuser posted image  

tejkag - čestitkeuser posted image

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3177
21.2.2009 22:51:17   
taška30
Hojla punce,
se še jaz malo javim, danes smo bili cel dan pri tašči & tastu in zdaj sta naša počitničarska paketka končno doma.user posted image  Cel teden sta bili dol in uživali 100/h (jaz pa tudiuser posted image  cel teden brez obveznosti razen službe)user posted image . No, Manca ima le še nekaj suhih krastic, zadnje 3 dni so šli že ven na sonce in sneg, danes je bilo pa dol tudi tako lepo in sončno, da smo bili dolgo na sprehodu in jaz bi resnično lahko bila brez bunde, tolk je bilo toplo.

Valika, jah, kaj naj ti rečem, trma, trma, trma, obdobje pač, si že malo pozabila od Eve kako to zgleda?user posted image Ali si imela srečo pri starejši?user posted image  Jaz se še predobro spomnim Mancinih izpadov, da ne omenjam da sem bila takrat že krepko noseča z Julijo in imela ukleščen živec v hrbtu, Manca se mi je pa upirala, trmala in metala po tleh non stop. Prav v živo se spomnim, da sem vsak dan ko sem se peljala iz službe v vrtec ponjo imela totalno tremo in sem si v avtu ponavljala ko en psiho: Ne bom se pustila sprovocirat, ne bom se pustila sprovocirat.....ampak itak me je vsak dan znova spravila ob živce in eno obdobje je redko minil dan da se nisem mal zjokala, ker sem se počutila total nesposobno mamo.user posted image  Ok, to so bili hormoni. Zdaj je pa taka pridnica, res, prav fajn punca. Tako imam jaz pri Juliji skos to pred očmi, da to je le trenutno stanje in da bo kmalu postala prav fejst punca.user posted image
Čeprav: se zavedam da je tamala večji vragec. In ker ji že od začetka bolj popuščam (ker je tadruga in zato kao "še majhna") so rezultati tu. Tako da sem se odločla, da zdaj ko so se tele bolezni malo unesle, začnem s hujšo disciplino, sploh ponoči je grozljivka. In začnem danes: ponoči se pije le nesladkan čaj, pa če meče flašo po sobi koker hoče in ne jemljem je več k sebi v posteljo sredi noči! Tako, bomo vidli, če bom zdržala.user posted image

Aja, drugače pa čakam kdaj se ji bodo spustile koze...inkubacijska je cca. 14 dni in to je glede na začetek Mancinih čez 3 dni. Juhej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.2.2009 23:00:04   
taška30
user posted image Aprilčica, super novica, upam, da te bo naslednji test  100% pomiril. Sem optimistka.user posted image

Tejkag, tudi od mene iskrene čestitke.

Čevlji: smo na št.21, kilaža okoli 10,5kg. O številkah oblačil pa težko govorim, ker ima ubogo deteuser posted image vse stvari podedovane od Mance in zato že 100x oprane in zato nerealnih številk, pa tud ful odvisno je od firem, tudi pri nas nosi ene stvari št 74, druge pa 92.user posted image

Gaja, Lilka, bravo za vaše herojke brez dude.user posted image  Vsaka vam čast. Pri nas je za spat obvezna oprema, drugače pa ne obstaja , vsaj to in tudi ne teži za njo. Me pa sploh ne moti in jo bo imela še nekaj časa (če se le spomnim na tisto 1.neuspešno odvajanje me vse mine)user posted image . Manca jo je imela nekje do 2 let in 2 meseca, potem smo jo pa pozabili 1x vzeti v vrtec, pa je preživela, potem smo pa še zvečer poskusili brez, pa je bilo tudi OK. Tako da ima Julija še nekaj časa.....user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
22.2.2009 17:40:39   
Anonimen
pozdravljene!

no, mi smo danes dobili našo počitnikarico domov - je spet direndajuser posted image  - mal drugačne vrste dretja,  kot sedaj 2 dni od trmeuser posted image

taška - ja, imela sem to srečo, da eva ni NIKOLI in res nikoli trmarila. sploh nisem vedela, kaj to je ko se otrok meče po tleh od trme itd.... no, moram potrkati, hujših napadov danes ni bilo - ŠEuser posted image

oblačenje za v vrtec - za v vrtec oblečem tanke žabice, zokne, trenirko iz flisa oz bolj debelo, potem bodi s kratkimi rokavi in majčko tanko z dolgimi rokavi čez. ker hodimo peš oz z vozičkom, pa ji pod bundico oblečem vedno debele smučarske hlače. za doma, pa je oblečena isto, le da brez žabic, ker je pri nas res toplo.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
22.2.2009 20:14:51   
Anonimen
evo, sem se prehitro pohvalila - oz larouser posted image

je imela spet tak napad trme da je joj.
sploh ne vem, zakaj se je pravzaprav strmala. sta bila z očijem v kuhinji, me je klicala, in ker se nisem takoj načrtala tam, je potem nisem smela več ne pogledat ne nič. se je kar obračala vstran od mene v stolčku za hranjenje. sem rekla, ok, če me nočeš, pa grem iz kuhinje. grem ven, ona pa za mano kriči MAMA!!!pridem nazaj in se spet obrača vstran. grem ven in grem pripravljat za kopanje. pridem nazaj, jo je očka že dal iz stolčka, ampak je ležala zraven stolčka in se drla in trmarila. sem jo dvignila, da se gremo kopat, je tako brcala, da je bilo joj -komaj sem jo slekla. in jo dala v banjo. da ne omenjam dretja cel čas. ni hotela ne sedeti, ne se prav kopati in igrati - skratka eno samo dretje. se je sicer "kopala" 20 minut, potem pa sem jo dala ven, ker itak se ni kopala, ampak stala v banji in se drla cel čas....jaz sem jo poskušala animirati, sem jo sicer polivala z vodo itd - potem pa sem imela poln kufer dretja in sem jo dala ven - ne vprašajte, kaj je delala na povijalni mizi. pleničko sem ji uspela namontirat gor na rit medtem ko je čepela oz tako po žabje čepela - pa to je trajalo ziher 10 minut. oblačila pa sem jo poprečki še nadaljnih 5 minut....user posted image  
trma trma trmauser posted image   - me je kar groza, kaj si mislijo sosedje, ker se to vse sliši ven - upam, da ne bom prijavljena na kak CSDuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3181
22.2.2009 21:45:40   
marijaa
Sem šla danes vseeno s Patrikom k tašči in tam za 5 minut na sprehod,saj ni bil že 10 dni vzunaj. Nisem več zdržala z njim notri,jutri ga bo ona čuvala,ga ne upam dat v vrtec,kaj mislite,da v torek bi lahko šel revček,ker bodo imeli maškarado,sploh še ni videl maškar v živo.
Valika pri vas je pa res hudo,še hujše kot pri nas. On največkrat vzganja trmo zjutraj ker bi še spal jaz ga pa oblačim in v trgovini kadar  ne dobi kar hoče in ce smo kje na obiswku in mora pol seveda tuje igrače tam pustit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
23.2.2009 8:08:59   
zalbi
Hej hej...

E jej, pa je že ponedeljek, brrr... pa tko fajn bi blo še danes malo pospat, pa mal še počivat... - čist prekratek vikend.

Malo sem obupana, ker sploh ne vem kaj naj naredimo. V soboto smo šli na kosilo popoldne - tja nekam nad Stično gor - vgalnem peljali smo se do tja dobr pol ure in Sara je spet bruhala... takoj ko smo se začeli vozit je začela kašljat, potem pa je dvakrat bruhala. Ko smo prišli tja, pa je čist normalno jedla, pa vse je blo ok, je bla čist živahna. To se je zdej zgodilo že drugič - prejšno soboto je namreč tudi med vožnjo bruhala. Pa zdej nevem, a to zarad tega smrklja vse vrže vn, al jovožnja tolk razdraž - pa ta njena zapiralka, k malo slabše dela - a ima katera kako idejo kaj naj naqredimo - ker se sploh ne upamveč kam it.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
23.2.2009 8:44:08   
hariba
Samo,da se pofočkam in vas vse lepo pozdravim. Se javljam spet iz službe. Kljub vsemu smo na smučanje šli,hvala bogu je Denis hitro ozdravel,prvi dan ni smučal,potem pa je začel,sem ga ful oblekla in ko je hudo začelo pihat,smo šli not. Drugi so na srečo ostali zdravi. Je res pasalo malo rekreacije. Mi je fajn,ker imajo toliko raznih prog,čeprav sem ob dopoldnevih čuvala Zojo,sem letos res ogromno presmučala,znajo veliki že fajn in smo lahko šli na zahtevnejše proge. Popoldan je Zojo čuval moj. Imeli smo pa čudovit apartma,sem bila res prijetno presenečena,je notri v tisti apartmajski hiši celo bazenček. Je Zoja uživala v njem,skoraj bolj kot na snegu. Na sankanju jo je hitro zebst začelo,je na sankališču zmeraj zelo pihalo, bolj je pa uživala na igralih na snegu.
zalbi Vsi mmoji razen Lare med vožnjo bruhajo. Žiga še zmeraj,pa ima že 13 let. Ko smo šli enkrat januarja k moji mami,je takoj,ko se cesta začne vzpenjat bruhal,ker nisem imela tablete zanj. KupiDramina tablete in ji daj četrt pol ure pred vožnjo. Jaz Zoji tudi dam in potem lahko je pije in je vse o.k. No jaz dam vsem razen Lari,ampak njima celo. Drži 8 ur,tako,da ti potem,ko se vračate ni treba dat ponovno. Zelo dobro iz lastnih izkušenj vem kako je to neprijetno,cel avto smrdi in potem je slabo vsem. Za bruhanje naj bi bila vzrok ušesna tekočina,minilo naj bi po 10 letu,no pri mojih dveh mulcih še ni.
trma Bom o njej malo več kasneje napisala,absolutno pa Zoja ni zmagovalka med mojo mularijo v nej,je pa imela 1 hud izbruh na smučanju,prvič tako hud doslej. Zdaj nimam časa opisat,moram još malo raditiuser posted image .

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
23.2.2009 8:58:31   
marijaa
zalbi Parik je tud parkrat bruhu med vožnjo,je blo grozn tud nismo upal it niti do parcele kr je na prvem ovinku začeu kašlat in bruhat. Sm bla najprej proti tabletam,sam je tud moj pediater reku,da je to edina učinkovita stvar za tamale, za večje je tudi žvečilni gumi k se v Slčoveniji še ne dobi,minilo naj bi enkrat  od začetka šole do pubertete,tk je reku. Prvič sem mu dala četrt  Dramina tablete,ko smo šli v Nemčijo,zelo dolga vožnja. Je jedel in pil,ni bruhal, od takrat zmeraj dam za malo daljšo mvožnjo in ne bruha več. Prelepljen popek z flajštrom kar ene na forumu priporočajo njemu ni pomagal,je grozn bruhal vseeno.
Dans je Patrik pr tašči,jutri gre v vrtec

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
23.2.2009 9:19:27   
lilka
Hej, hoj...

valika:sem se mogla kar nasmehnituser posted image , naša je popolnoma ista, ji prinesem vodo in ji nekaj ne zapaše in pol tako tuli, da tako kašlja zraven, da ji gre na bruhanje, danes je to delala ob pol dveh ponočiuser posted image , ker je hotla flašo z vodo v naročju met ko spi, pa maš da popuser posted image . Pri oblačenju jaz naredim naslednje: Tinka, zdej bom preštela do 3 in če ne prideš da ti oblečem bundo, te bom zgrabila in ti jo oblekla tud,i če boš jokala! in ponavadi rata, če ne jo pač zgrabim in tuli. Pa včeraj zjutraj sem se hotla nazaj vleč, ko smo se že zbudili, samo lulat sem šla in ji zgleda to ni pasalo, ker čez teden se pač ne vležem nazaj, ker se nam mudi in je tulila in nekaj galamila in to ob pol šetih zjutrajuser posted image
Mene je kar strah, zdej sva cel teden sami popldne, pa jaz bom po moje živce zgubilauser posted image . kaj na ti rečem draga moja, kot to da sva v istem žaklju in da je včasih za znoret in da lahko samo upava da bo boljše...

pust: se niti slučajno ni hotla oblečt v telebajska, pa je skos govorila da bo tinkibinki in smo jo že dlje časa pripravljali in ji kazali kostum, zato smo šli na maškare nenemaskirani, kaj pa naj...user posted image

hariba: me veseli in ti fuuul privoščim, da si vsaj malo odklopila, ful paše sprememba okolja, jaz komaj čakam, da gremo na velikonočne počitnice....

bruhanje v avtu: naša ne bruha, vem pa kako je hudo, naša glavna sestra nikoli ne gre kam daleč na dopust, ker njen sin grozljivo bruha, to zna biti kar smotano, si predstavljam...

taška 30:sej bo tudi vam uspelo, se znebit dude, ko bo čas za to, ko je otrok pripravljen gre, nima pa smisla sili do onemoglosti....jaz se spomnim, ko sem tinki ful dolgo pasirala hrano, ker mi je koščke ven metala,so me vsi postrani gledali, vaši so že vsi lepo jedli moja pa ne, pa kaj, ko je prišel čas je pa nehala....tako pač je, ko je otrok pripravljen gre, na silo pa ne....

Tinka ima: 87 cm, 12,700 kg, 21-22 št nogice. Oblačim ji 92-98...

tejkag: ja čestitaaaaaaam, super novica!!!!

Takole, zdej grem pa delat. Sem že splanirala kam bova hodili popoldne 3 dni, da nama ne bo dolgčas, samo po obiskih....user posted image

Se javim še kaj, če boste kaj pisaleuser posted image  

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
23.2.2009 9:50:57   
aprilčica07
Jutro,

da se na hitrco oglasim, imamo namreč ful gužvo, pa komi dihamouser posted image

trma: kakor je dan.. navada je taka, da se največ trma pri naju, ko je v varstvu je priden in ne izsiljuje in ne tečnari.. moram pa priznat, da je blo že hujše kot je trenutno.. ima izpade, to ja, ampak se ga zaenkrat (trkam) da ukrotit.. je pa tudi odvisno kašen dan imam jst, če sem nervozna in raz.. pol itak mi nič ne uspe... in takrat se mali še bolj trma..
hariba: super, da ste uživali na dopustu.. kje pa ste bli? saj si lahko že napisala, pa sem spregledala...
zalbi: glede bruhanja... naš sicer ne bruha, ampak bruha od prijateljev in ji isto dajejo tablete Dramina, se mi zdi, da ti je že  ena to napisala... mula je stara 12 let, pa še kr bruha, tako, da ji dajejo tablete in ji pomagajo, da zdrži komot pot na Hvar..
taška: ah, ne se sekirat za dudo, ko bo cajt za to, bo itak brez problemov duda šla...
lilka: naš sicer med tednom spi do 7 oz 7 30, a med vikendom.. v soboto je gospod vstal 10 do 6 zjutraj, sem mislila, da me fršlok zadene, ko sem uro vidla... no, včeraj je blo maenkost bolje, smo potegnili do 6 30, praznikuser posted image user posted image
valika: naj se vam zdravje vrne čim prej.user posted image user posted image

V pusta smo šli, no, samo tamalega smo naštimali v muco, pa ni bil nadvušen in si je kr naprej tisto kapo dol tlačil.. drgači ga pa maske niso interesirale in se je igral s svoji avtiči, kurenti so mu zraven cingljali, ampak ni niti trznil.. sicer pa mi2 pusta ne preveč marava, tako, da se nisva nič utšimala...

Sva se pa včeri z mojim malo spičila, kaj vem, očitno on to kar se dogaja lažej prenaša kot jst in je bil ogenj v strehi.. ampak danes je bolšeuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
23.2.2009 10:31:23   
Anonimen
pozdravljene!

hariba - fajn, da ste vseeno šli se smučat - pri tolko otrocih je res vedno nekaj - če pa je pri mojih dveh vedno nekajuser posted image

aprilčica - ja, ti moški....z njimi je težko, brez njih pa tudi ne gre... super, da sta se pomirilauser posted image . pa držimo pesti, da bo res vse ok s tvojo pikicouser posted image

lilka - sma imele obe nočne izpade trme. moja se je tudi trmala ponoči - prvič. še dobro, da ni zbudila ta večje, ker se je drla celih 45 minut. in to zaradi tega, ker spet ni vedla, kaj bi pila. vodo, sok....ista procedura kot vedno. potem pa si je vtepla v glavo, da bo čaj - čaja pa nisem imela kuhanega in bi pila potem samo še čajuser posted image .

sedaj ko to pišem, se trenutno trma v spalnici. isto kot vedno, voda, sok, čaj - imam vse pripravljeno, in tuli in tuliuser posted image . ji prinesem vodo, NE, ji prinesem sok, NE, ji prinesem čaj - NE... pa tuli da bi pila - eh, jaz več ne vem kaj naj. ji lepo rečem, da je pa sedaj res dovolj, da se naj ne joka več. se vsedem zraven nje na posteljo, in me riva vstran. ok, grem ven, potem pa tuli za mano MAMA.
res ne vem, kaj naj delam z njo. najraje bi jo tako po riti, da bi vedela zakaj sploh tuliuser posted image
ob 12.30 pa imava danes kontrolo - upam, da se do takrat stanje umiri...

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
23.2.2009 11:08:41   
taška30
user posted image Ojoj, Valika, ampak tale vaša pa je kaliber.user posted image
Pri takem tuljenju bi pa jaz že začela razmišlat pri Juliji, da je kaj bolna, mislim da jo kaj boli, grlo mogoče?

Ne vem, ampak takrat ko so Julijo ušesa bolela je bilo na vsake toliko tudi eno samo tuljenje, odrivanje flaše, pa bi pila, pa ne bi, metanje hrane po tleh, k meni v naročje, stran od mene....sama s sabo ni vedla kaj bi od same muke...

No, lahko pa da se motim, pa je le ZELO močne volje.user posted image Torej kaj bi jaz naredila, za eno stvar bi se odločila, npr. čaj in bi bilo samo to. In bi vsakič znova ponavljala: Čaj imamo, boš? Ne, sok pila! Čaj imamo, boš? itd....ko lajna ji ponavljaš. Mogoče bo pa upalilo?!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
23.2.2009 11:22:02   
hariba
trma aha že kar nekaj različnih obdoibj trme smo dali skozi. Valika poskusi biti čim bolj vztrajna,jaz se absolutno že dolgo ne pustim izsiljevati,tudi od Žigata ne,ki je trenutna sedaj največja trma pri nas oziroma vseved,ampak on ima druge finte in razloge spet. Po tleh se sicer ne meče in sezuva tudi nje,vendar vztraja pri svojem za vsako ceno,jaz pa tudi. Pa kot mali sploh ni bil zelo trmast.
Če reče,da bo čaj ji daj čaj in konec.reči ji:hotela si čaj,tu ga imaš,če si žejna pij,drugega ne dobiš,pa delaj drugo naprej,ona pa naj se dere kolikor hoče,to je moja praksa in pri nas se odlično obnese,pa res ne smeš popustit,ker ona ve,da lahko zafrkava in zato to počne,preiskuša tvoje živce.  Pri nas je običajno jok zato,ker ji vzamem daljinec in ga položim na vrh omare:samo rečem:vzela sem ga zato, ker to ni igrača,pokvarila ga boš in ne bomo mogli gledat televizije. Potem jo pa pustim pred omaro,ko ugotovi,da ga ne bo dobila pride običajno do me in reče linko mela(risanko imela) ali pa se kar zaigra z čim drugim. Včeraj je hotela čokoldado pred kosilom,ki sva jo ravno prinesli iz trgovine: sem ji povedala da ne in zakaj ne, 5 minut se je drla,meče se ona ravno ne,ko je ugotovila,da nič ne bo,je prišla k meni pomagat panirat zrezkeuser posted image . Če pa moramo odit kam in se mudi jo primem tako kot mislim,da je gaja tudi napisala,da se gledava v oči in ji z mirnim vendar z strogim glasom povem,da bomo to naredili.se obuli recimo,ker bosi ne moremo na mrzlo in odšli,ker moramo in zato tako bo. Pa kar uspe to. Na smučanju je pa imela najhujši izbruh doslej. Je znorela,ker je moj zjutraj z tavelikima dvema odšel smučat,smo se dogovovorili,da bo dopoldan z mano šla v trgovino in na igrala,se z vlakcem po snegu vozit,popoldan pa z njim sankat,vendar je tulila ko zmešana:ati,ati hotem atija,sem ji rekla,da,ko bo velika in znala smučat bo šla tudi ona,vendar je vpila sem jo pustila, a ker sem mogla spotoma Laro odvesti do sedežnice,kjer je bilo zbirno mesto za smučarski tečaj,ki ga je obiskovala,je dolgo nisem mogla pustit trmarit. No a vsaj 8 krat pa se je sezula,jaz pa njo nazaj obula in potem je v vrvhuncu besa zagrabila larino čelado jo zalučala po tleh,da je celo ris dobila,no takrat mi je pa prekipelo,sem jo zagrabila,priznam,da nič nežno in jo postavila tako,sva se gledali iz oči v oči in rekla z glasom v katerem ni bilo popuščanja:Zoja stvari ne pustim uničevat in ne boš,oditi moramo,bosa ne moreš it,zato te bom ubula,če se sezuješ ostaneš sama tu. Ključ sem dala v drugo stran vrat,tako,da je videla,da zelo resno mislim,je kar čevlje sicer še med jokom zagrabila,a če bi se spet sezula naj se še tako kruto sliši za minutko bi jo not zaklenla,potem pa na silo nesla ven, a ni bilo treba,je pustila čevlje zapret in sama šla skozi vrta,kot odrezano je nehala tulit in začela čebljat po svoje. Res valika vztrajnost se ti obrestuje,ne ji popuščat,ker sicer je v puberteti ne boš mogla odvadit,če ne bo navajena,da imaš glavno besedo ti. Pa sploh ne dvomim v to,da to ne boš zmogla. Želim tebi in vsem ostalim veliko uspeha v boju z trmoglavci.
aprilčica Bili smo v Italiji, v Dolomitih, v Arabbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
23.2.2009 11:47:28   
Anonimen
taška - sma na AB od četrtka zaradi vnetja ušes glra, in na inhalaciji zaradi bronhitisa. tako da po moje zdravila delujejo, tako da jo po moje nič ne boli.
saj zdaj imava kontrolo pri P ob 12.30, pa bomo vidli, če je kaj bolje - pa mislim da je - razen kašlja še vedno zelo.

no, naša trmica je od dretja zaspala.

hariba - hvala za podroben opisuser posted image . saj ji jaz potem tudi rečem, si rekla da boš pila vodo, in sem ti prinesla vodo in nisi hotela piti. pa sem ti odnesla. ona pa zraven tuli sok. potem ji rečem, ok, ti prinesem sok, boš res pila? in ona JA, ji prinesem in tuli da ne bo. potem pa vse skupaj odnesem, in ona dalje tuli. grem nazaj k njej in ji rečem tako da se gledama iz oči v oči, si rekla da ne boš pila in sem odnesla, sedaj pa se nehaj jokati...itd...no, saj potem to ni edino. prosi svojega vau-vaua - to je kuža s katerim spi ali pa se carta. ji ga dam, in ga vrže vstran. ok, ji rečem saj ga ni treba imete, če nočeš - in ga odnesem iz vidnega polja. potem pa tuli za mano vauvauser posted image
mislim res si zmišljuje in preiskuša meje. ampak najhuje je to, da tako kot ve pišete, da se otrok vsaj da pomiriti - se ona ne da pomiriti z ničemer. vztraja pri svojem - pa čeprav sploh ne vem pri čem??????? pač tuli do onemoglosti in sploh ne neha.
če jo potem vzamem v naročje, da bi jo stisnila, in da bi ona vidla, da čeprav se joka, da jo imam vseeno rada, me odriva.
upam, da to obdobje hitro mineuser posted image

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3191
23.2.2009 12:31:06   
zalbi
bruhanje - joj hvala za vaše predloge - še nekaj me zanima - pa se je to lahko kar naenkrat začelo dogajat - ker prej je samo poleti enkrat bruhala, pa do sedaj nič... kaj mislite?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
23.2.2009 13:05:21   
aprilčica07
zalbi: ta od kolegov pupa je začela bruhat ko je bla stara več kot 2 leti in to kr naenkrat.. ampak z tabletami se da to bruhanje nekako umirit in nimajo več težav.
hariba: ooo, tam je tako lepo.. mi smo bli tam enkrat, na enodnvevnem obisku pr kolegih in je blo res fantastično:):) meni so smučišča v Dolomitih med najlepšimi kar sem jih vidla.):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
23.2.2009 14:41:36   
tejkag
oj!
Hvala za čestitke. Dost je blo koruzništvauser posted image . Saj ne bova delala nekega pompa, ampak bova imela malo poroko, brez muzikantov in tega. Poročila se bova civilno in cerkveno, če bo mojemu uspelo naredit birmouser posted image , potem pa bomo imeli piknik pri nas doma ali pa na lovski koči. Računava, da nas bo okoli 30, mogoče malo več no.

Sem ravno prišla iz službe, pa Lana še spi, tako, da sem malo fraj in hops na rr.
Trmasta je tudi naša ful, uboga tudi bolj malo, ji 100x rečem, da ne sme odpirat omare oz. vitrine al kak se že reče, kjer so kozarci in steklo, ona odpre, ji 100x rečem, da ne sme mačka vlačit za rep in ona ga seveda vlači...potem pa reče: tigej kampav, gjdi pasecuser posted image !   Ne rabim prevajat. No to "lepo besedo" je slišala- mogoče tudi od mene in zdaj ji ne gre z glave.

o.k lepo se imejte

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3194
23.2.2009 14:43:22   
sabri
Hi, hi, debata o trmi a. Jah, aprilčki so ane, se jim poznauser posted image . Naša se trenutno vrže na tla, kjerkoli, in se dere pa cepeta z vsemi štirimi od sebe. Jaz pa če je to doma, seveda, se uležem zdraven nje in jo ponavljam in tulim, pa me čukast pogleda in vstane in se mi začne smejat pa pravi: a mami joka, joka mami?user posted image In je to v sekundi dobro. Če smo pa zunaj, pa ali ignoriram, ali pa bolj na trdo primem pa mal podebatiravi. Bo že minilo, včasih mi je prav smešno in me ne znervira.
Grem kuhat, pa se mi tok ne da, joj, je...nti šporhet.

Neposredna povezava do sporočila: 3195
23.2.2009 14:56:03   
smotka lonib
hojla!

se vam še malo oglasim, preden grem v nočnouser posted image . Ne vem kaj se z mano dogaja ampak dons je 28 dan od menstre in jest je še nisem dobila. Sej vem, da jo dobiš na 28 dni ampak jest jo imam na 22-23 dni. In tako je bilo preden sem dobila Zalo. Sem pri njen pri 25 dnevu po zasnji menstri naredila test in je pokazal pozitivno. Sem mojemu rekla, pa mi je reku, da to ne more bit mogoče.user posted image je res, da proti koncu moje menstre nisva uporabljala gumitvista ampak možno je, da sem koj takrat mela ovulacijo. me je kr malo strah po eni strani, ker sem se sprijaznila s tem, da ne bomo nobenega več imeli. Bomo videli čez nekaj dni. Mogoče sem pa v meno presedlala user posted image  ali pa sem na stara leta ful plodna ratala, da gre moj mož samo mimo pa sem nosečauser posted image .. Moji mami je pri 40 letih počasi prihajala v meno. Vas bom sproti obveščala. Sam ne mi čestitat, ker res ne vem kva se z mojimi hormončki dogaja.

krofi!
Sem si sprintala recept iz Ringaraja in so mi ful ratali lepi okrogli debeli krofi brez lukenj. Je pa res, da testa nisem valjala ampak sem delala okrogle kupčke z roko kot sem gledala v oddaji na zdravje. Od zdej naprej delam samo še po tem receptu in jih ročno oblikujem.

Zala spet protestira in me odganja dol s stola.

Čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
23.2.2009 15:52:07   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Sam ne mi čestitat, ker res ne vem kva se z mojimi hormončki dogaja.

user posted image Jaz ti pa bom, klinc gleda, če je pa zastonj, pa nič zato. Čestitaaaaaam!!!!user posted image
Sorry ampak se nisem mogla premagat.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil taška30 -- 23.2.2009 15:53:01 >

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
23.2.2009 16:48:48   
sabri
Vedno pozabim vprašat, koliko vaši pijejo? Saj vem, da je super, da otrok sam rad dosti pije ampak naša pije res veliko. Ji ni problem naenkrat spit 2dl in potem čez pol ure spit pila soka...Povprečje na dan, kaj pa vem, spije najbrž več kot 2 litra ponavadi, zjutraj vedno 2dl mleka potem pa soka, čaja, vodo...Moj me včasih straši, da nima kake sladkorne, zato me zanima mal primerjava.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
23.2.2009 20:33:37   
juniorka
sabri- naš spije nekje pol litra mleka na dan(zvečer in zjutraj), pa nekje 4 flaše čaja, to je nekje liter, včasih več, tako da je približno isti. Pa me nič ne skrbi, je prav tako- sploh ko je bolan, bi samo pil... se pa pozna na plenicah, pa ponoči ga mormo spet previjat..ah, ja.
Drugače smo na kilaži med 13 in 14kg že par mesecev, visoki 90, na čevljih 24, kmalu 25, ker nima placa za debele nogavice not- mam srečo, da so dokaj ugodne cene čevljev tu- no tenisk, čevlji so dražji!
maškare- jaz bom gepard, Nelson pa Roary avto, kaj pa drugega. Upam, da ne bova edina namaskirana, ča pa, pa tud prav, ker tukaj nimajo glih pusta.. imamo pa dan palačink jutri- bomo namesto krofov prakticirali, marca je pa dan rdečih nosov in že prodajajo tiste rdeče kroglice...

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
23.2.2009 22:05:38   
Anonimen
hojla!

smo bli pri P - ima še vedno vnetje ušesa, in pa še vedno kašlja, tako da do četrtka še jemljema AB in pa inhalacije beroduala. sem ji tako malo omenila, da imamo sedaj 3 dni zelo hude napade trme (že zaradi tega, ker je gotovo vidla kaj v grlu od dretjauser posted image ) in me tako čudno pogleda - pa pravi - ja za to pa ni nobenega zdravilauser posted image user posted image  - sma se obe tako smejaleuser posted image . ne, sem rekla, da sem že pomislila na to, da jo kaj dodatno boli glede na to, da se 3 dni toliko joka in dere.
ampak zgleda da ni to, ampak res TRMA.
smo celo popoldan bili cool - brez enega samega napada. zvečer po kopanju pa se je začelo. sploh ne vem zakaj spet. ampak v postelji je spet tulila da bo pila in to vodo. ok, sem ji prinesla vodo - in ona NE, da bo sok - sem ji tako na ostro rekla parkrat, da je rekla da bo pila vodo in vodo bo pila, drugega pa ne dobi nič. ne predstavljate si tega dretjauser posted image . sem po enih parih poskusih mirjenja in govorjenja, da ne dobi nič drugega kot samo vodo - morala iti ven, sem šla pomit posodo in sem si sama sebi govorila dihaj,  dihajuser posted image
potem sem šla spet noter s kozarcem (ker se je že drla pol ure vodo, vodo- in je bil že skrajni čas da zaspi, ker je še eva čakala na vrstni red za spanje) - in sem ji rekla, če bo pila. ona NE. sem rekla, ok, potem pa bom jaz spila - in sem tako na glas posrkala cel kozarec vode na slamico. no, parkrat sem jo vprašala, če bo pila, one NE, ampak vmes pa se je non stop drla vodo, vodo. in sem jo vrgla na fintouser posted image : grem po drug kozarec - pa isto, če bo pila in ona NE - sem rekla, OK bo pa mama spet spila in potem je menda vidla, da vrag šalo jemlje in naenkrat reče JA - eureka. je spila cel kozarec, saj je bila že pošteno žejna od samega dretja in potem je utihnila kot da bi odrezal. je pa bla vsa mokra - lase total mokre, pižamico tudi, tako da sem jo morala preoblečti - in to brez vsakega problema.
UFFFFFFAAAAAA - to še bo naporno.....

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?