gaja*
|
`mate kaj za pusta hrusta Sem bila danes pikapolonica v šoli, otroci so bili ful navdušeni, smo se vse učiteljice od 1-5 namaskirale Ta teden sem brez mojega računalnika, se je šel malo frizirat Mi gre ful dol. Sicer včeraj zvečer nisem hotla kaj jamrat, da ne bi imel moj spet kakih pripomb, ga je pa on rabil... Gaje danes za v vrtec nisem oblekla, sem ji pa dala zraven, če se bo želela (pa mislim, da je niso oblekli ). Se bova pa popoldne, če bo želela. V nedeljo je bila čebelica Maja, in je tak nosla tisti med za sabo, da je bila kar posrečena. Še namazala sem jo... Včeraj sem imela ful hajko v vrtcu. Sej mi je bilo kr malo nerodno, saj so napol moje sodelavke, sam mi je ful prekipelo. Ko sva z mojim prišla ob pol3 po Gajo, se vzgojiteljica naravnost "pohvali", da ji je za spat dala dudo!! Sej samo za 5 minut ?!? Ja , ne me imet za norca!! In čigavo dudo, če sem jaz njene v petek odnesla? Kr eno!! P*pizd*la sem, vzgojiteljica me je pa, kot je v njeni navadi ignorirala. Vrat bi ji zavila. Sem odločno rekla, da jaz tega ne dovolim, pol je pa rekla, da sej jutr bomo pa probali že brez Pol sem jamrala pomočnici, ki je ob spanju takrat ni bilo, in sem se danes zjutraj njej opravičevala, da se nisem mislila na njo p*zdit (madonca, imam besedni zaklad, sem še vedno jezna), ampak zjutraj sem šla pa potem direkt k ravnateljici. Jaz še zdaj ne morem verjet, sem bila včeraj čisto v šoku. Me prav zanima, kak je bilo danes. No, saj na pomočnico se bolj zanesem. Upam, da je brez trma: prejšnji teden je imela prvič en tak izpad, da nisem mogla verjet. Drla se je na , ga vlekla, in kričala kot nora maaami.... aaaati... Ne vem več za kaj je šlo. Sem jo prijela in nesla iz dnevne v kuhinjo in jo postavla na tla. Sem ji 15x ponovila, da ko bo nehala kričat, bo lahko prišla k nama v sobo, prej ne, ampak je tako cvilila, da me 2 minuti po moje niti slišala ni... Sem pa govorila čisto tiho in mirno. To je bilo edinkrat, da bi imela tak izpad. Trmari pa itak, sam jo ignoriram. Tudi ona bi sok, ko ga dobi, bi čaj... Pa bi in pol spet ne bi, pa spet bi... Pa vse bi sama. zadnjič je sedela v dnevni na tleh in si 10 minut obuvala copate, pa sem jo pustila, ker se mi enostavno ne da z njo pregovarjat... Pa naj Lonib: a boš ta tretja Tak, šibam uredit papirje za jutri, imamo kulturni dan, gremo v Celje, najprej gledališče, pa še v kino. LP, se javim ob priliki..