|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
23.2.2009 22:13:23   
juniorka
mi je samo poslalo prej- a to je nova finta, če greš stran od compauser posted image

tejkag- čestitke, pa upam, da boste imeli lepo vreme, da bo krasen dan

lonib- držim pestiuser posted image

valika- tebe pa mala res okol prsta vrtiuser posted image - vsaj ko preberem, kaj napišeš- po mojem mnenju sploh ni žejna, ampak ji paše tvoja pozornost in si izmišljuje..
Jaz našemu zmeraj nastavim za pit in si sam vzame, ponoči pa ne zahteva, ampak mu dam, če mislim, da je suh zrak...

Jaz sem pa bila včeraj na koncertu- Il divo in je blo super, kljub temu, da sem šla sama. sem malo levo in desno klepetala.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
23.2.2009 23:19:13   
taška30
No, tako, pri nas je pa zdaj še tadruga "znorela". Julija ima norice, v bistvu je imela že včeraj 3 mini pikice po hrbtku, danes pa že kar veliko, že kar mehurčke. In 38°C. Zaenkrat je kar Ok, edino ko j z robčkom brišem ritko/luliko vpije, po mojem jo malo peče po izpuščajčkih.
Je pa prej nekaj jokcala da jo boli ušesek.user posted image  Upam, da ji samo kakšna norica noter raste v uhlju, da ne bo še kako vnetje ušes za zraven - spet.user posted image

Tako da jaz sem na bolniški do nadaljnjega, računam kar 14 dni. Ta teden bo Manca še doma, potem gre pa v vrtec - po 1 mesecu, jao. Upam vsaj. operacijo žrelnice imamo pa zdaj prestavljeno na 16.4.

Valika, drži se!user posted image  saj bo boljše.user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.2.2009 8:14:52   
zalbi
Hej!

Jao, pri nas smo spet na meji z zdravjem - je spet ponoči kašljala in kašljal. Danes imam dva setsanka - pomembna - v službi, tako da res nisem mogla ostat doma. Sem že včeri težila v ZD da bi rada da Sara gre na inhalacijo - pa me niso hotl vzet - ja sej kao če bo slabše pa naj pridemo danes, pa bolj kot sem ji razlagala da že celo zimo tm visimo zaradi enega in istega problema, bolj me je kenslala - ja in sm mel celo noč adijo - kašljala je kot zmaj - nismo spal - mislm, si kr predstavljam kaka bo v vrtcu - zelo razpoležena. Tako da zdej sam upam, da me ne bodo klical iz vrtca - ker  ne vem kaj bom nardila...

taška - se mi smiliš - jao, jst sam upam, da ne ostanem doma, če paže - pa upam, da v četrtek, ker jutri bi mogla bit nujno v službi - ker moram eno poročilo oddat.

lonib - user posted image

Tako - zdej pa na delo...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.2.2009 9:31:22   
marijaa
Patrik je šel danes po 14 dneh spet v vrtec,upam,da bo vse good. Sm ga naštimala v dalmatinca in ga se pol po obrazu namazala, se je kr mal ustrašu sam sebe v ogledalu. V avtu si je pa kr uhle lovil,so mu zlo všečuser posted image . Ka kera ve kam bi lahko dans popoldan tk mal da vidi pelala v Ljubljani ali v bliznji okolici Patrika na maškare. Smo mel namen it za vikend v vransko in cerknico na maškare na maškare a je bil bolan.
Patriku noga ful hitro raste,sm mu zimske čevlje kupla 22 in so ble po dobrem mescu premale tk da sm na razprodaji kupla 23 in so mu tte ze mnda tud kr tesne,če dam kake debelejše zokne mu gor mu sploh ne morm vec noge not spravt,tk da teniske bom mogla mnda že 24 kupit tanove,ene ma 23 in so mu še prav.
Vlek je 83 cm in tehta 13 kg je kr močen,rad jeuser posted image .
Na dan spije okrog liter vode ali nesladkanega čaja in 2 dcl sladkanega čaja za zajtrk,ker mleka ne pije,ko gremo v trgovino si pa še kak mali sokec na slamico izbori. Js mu isto k juniorka kr nastavim za pit in si sam vzame. Tud hoče kdaj namesto vode sok,kdaj se tud dere,js sam rečem dans si sok že pil ne smeš več kr boš imel grde zobe mu vodo pustim na klubski mizici  in cez neki cajta tisto vodo vedno spije

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.2.2009 9:33:12   
aprilčica07
Jutro,

mi pa danes samo jemo, že do zgodnjega jutra dalje.. ima sodelavka 40 let in je napekla tolko dobrot, da mislim, da me bo do 15 lih razneslo, če ne bom nehala jestiuser posted image user posted image user posted image ma kaj, ko je vse tako dobro:) Pa ker praznuje okrogla leta se je še tolko bolj podrudla in je res vse tako dobro, da ni druge, kot da jemo.. nevem kaj si mislijo stranke, ampak trenutno me to niti ne zanimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zalbi: joj, upam, da ne zbolite
taška: ej, pr vas je pa res smola z zdravjem.... kakorkoli, mogoče v tolažbo, kmali bo pomlad in bo stanje bolše.
valika: joj, ta vaša pupica je pa res zanimiva
lonib: jst ti bom kr čestitalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni vse to diši po dojenčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image
hariba: ja, vztrajnost.... vem, da se edino to  obrestuje, ampak kaj, ko je meni to tako težko zdržat..user posted image

Mi imamo sonček, je prav lepo pogledat skozi okno. Jst se še kr držim, provam bit pozitivna, pa imam zdaj dva dobra dneva za sabo, tako, da sem optimistična.... Bo itak kar je pač usojeno:):):)

Naš Jakob je ratal pravi mali lump, najraje uničuje igrače.. v jezi, zabriše kar ima v roki in to leti po celem stanovanju... smo sprejeli ukrep, da za vsako uničeno igračo, mu vzamemo eno celo... bo že poštekal, da se ttega ne dela.

Grem delat.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.2.2009 12:48:49   
gaja*
`mate kaj za pusta hrusta user posted image user posted image
Sem bila danes pikapolonica v šoli, otroci so bili ful navdušeni, smo se vse učiteljice od 1-5 namaskirale user posted image  

Ta teden sem brez mojega računalnika, se je šel malo frizirat user posted image user posted image  Mi gre ful dol. Sicer včeraj zvečer nisem hotla kaj jamrat, da ne bi imel moj user posted image  spet kakih pripomb, ga je pa on rabil... user posted image

Gaje danes za v vrtec nisem oblekla, sem ji pa dala zraven, če se bo želela (pa mislim, da je niso oblekliuser posted image ). Se bova pa popoldne, če bo želela. V nedeljo je bila čebelica Maja, in je tak nosla tisti med za sabo, da je bila kar posrečena. Še namazala sem jo...

Včeraj sem imela ful hajko v vrtcu. Sej mi je bilo kr malo nerodno, saj so napol moje sodelavke, sam mi je ful prekipelo. Ko sva z mojim prišla ob pol3 po Gajo, se vzgojiteljica naravnost  "pohvali", da ji je za spat dala dudo!! Sej samo za 5 minut ?!? Ja user posted image , ne me imet za norca!! In čigavo dudo, če sem jaz njene v petek odnesla? Kr eno!! user posted image user posted image user posted image  P*pizd*la sem, vzgojiteljica me je pa, kot je v njeni navadi ignorirala. Vrat bi  ji zavila. Sem odločno rekla, da jaz tega ne dovolim, pol je pa rekla, da sej jutr bomo pa probali že brez user posted image user posted image  Pol sem jamrala pomočnici, ki je ob spanju takrat ni bilo, in sem se danes zjutraj njej opravičevala, da se nisem mislila na njo p*zdit (madonca, imam besedni zaklad, sem še vedno jezna), ampak zjutraj sem šla pa potem direkt k ravnateljici. Jaz še zdaj ne morem verjet, sem bila včeraj čisto v šoku. Me prav zanima, kak je bilo danes. No, saj na pomočnico se bolj zanesem. Upam, da je brez user posted image

trma: prejšnji teden je imela prvič en tak izpad, da nisem mogla verjet. Drla se je na user posted image , ga vlekla, in kričala kot nora maaami.... aaaati... Ne vem več za kaj je šlo. Sem jo prijela in nesla iz dnevne v kuhinjo in jo postavla na tla. Sem ji 15x ponovila, da ko bo nehala kričat, bo lahko prišla k nama v sobo, prej ne, ampak je tako cvilila, da me 2 minuti po moje niti slišala ni... Sem pa govorila čisto tiho in mirno. To je bilo edinkrat, da bi imela tak izpad.
Trmari pa itak, sam jo ignoriram. Tudi ona bi sok, ko ga dobi, bi čaj... Pa bi in pol spet ne bi, pa spet bi... Pa vse bi sama. zadnjič je sedela v dnevni na tleh in si 10 minut obuvala copate, pa sem jo pustila, ker se mi enostavno ne da z njo pregovarjat... Pa naj user posted image

Lonib: a boš ta tretja user posted image user posted image  

Tak, šibam uredit papirje za jutri, imamo kulturni dan, gremo v Celje, najprej gledališče, pa še v kino.

LP, se javim ob priliki..

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.2.2009 14:51:40   
taška30
Ojla,
pri nas nič posebnega. Julija cveti, ampak dost manj kot je Manca. Danes je 2.dan izpuščajev in jih niti ni toliko več kot včeraj, večino ima okoli vratu in okoli ritke / lulike, no seveda tudi povsod drugje, ampak posamezne. Prejle je jokcala, da jo lulika peče (ima izpuščajčke ravno tam v pregibu in okoli) in zdaj sem jo dala iz plenice in je v gatkah. Upam, da ne bo kakšne hujše katastrofe v hlačah, sem ji 10x razložila kako in kaj glede hlačk in kahle (ker odkar so bile tele bolezni je Juli kar malo pozabila na kahlo).

Gaja, čist prav da si zaropotala zaradi dude!user posted image

(odgovor članu gaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.2.2009 15:54:51   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

Sam ne mi čestitat, ker res ne vem kva se z mojimi hormončki dogaja.

user posted image Jaz ti pa bom, klinc gleda, če je pa zastonj, pa nič zato. Čestitaaaaaam!!!!user posted image
Sorry ampak se nisem mogla premagat.user posted image user posted image user posted image

hvala ampak še vedno sem v dilemi ali naj grem delat test ali ne. user posted image  ko bom začela krvavet, bo pa hudičuser posted image . še vedno je nisem dobila.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.2.2009 15:57:03   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: sabri

Vedno pozabim vprašat, koliko vaši pijejo? Saj vem, da je super, da otrok sam rad dosti pije ampak naša pije res veliko. Ji ni problem naenkrat spit 2dl in potem čez pol ure spit pila soka...Povprečje na dan, kaj pa vem, spije najbrž več kot 2 litra ponavadi, zjutraj vedno 2dl mleka potem pa soka, čaja, vodo...Moj me včasih straši, da nima kake sladkorne, zato me zanima mal primerjava.

naša zala uporablja tisto pol litrsko flaško iz trgovine in v celem dnevu spije celo do 2 litra soka ali čaja. Bolj je sladko več spije. če ji dam prekuhano vodo, pa spije manj. Tud ponoči spije okoli 3 dcl.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.2.2009 20:46:47   
taška30
O, Loni, a potem je to kar resno?user posted image Mislim, če ti še vedno zamunja? No, jaz ti želim, da bo tako kot si želiš (želita), pa sporoči nam seveda takoj ko izveš.user posted image

Naš izkupiček: Julija 5 ur brez plenice, 6x preoblečena zaradi polulanja (vsakič komplet: gatke, trenirka, štumfki). Mislim, svašta. Sploh noče na kahlo, se kar dret začne, če jo vprašam, če gre na kahlo. Dva meseca nazaj je pa zunaj na snegu cirkuse delala, da ne bo lulala v plenico.
Jah, pač peremo, ampak nimam srca jo zdaj tlačit v tisto plastiko, ker ima točno na pregibu noge/lulike ful kozic in jo vse drgne, peče...še kakšne 2 dni pa bo boljše.

Uf, sem se kar odvadila po 14 dneh službe spet biti sama z obema cel dan, sem ful utrujenauser posted image , čeprav sta v bistvu kar pridni. Ampak zdajle je taka tišina v bajti, še moj je šel ven na pir, tišina pašeee, pa še House bo zdajle.user posted image

Nč, lepo se mejte, se beremo jutri.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.2.2009 20:52:03   
taška30
Aja, pitje, se mi zdi da okoli pol litra dnevno ali malo več. Pije pa čez dan čaj z medom ali sok z vodo 1:3 približno.
Če bi ji dala vodo, bi spila 0 dcl, če bi ji dala sam sok pa 2 litra po mojem.user posted image

Pa še nekaj čisto potiho povem: že 2 noči Julija spi neprekinjeno do jutra v svoji posteljici. Čudež? Ne vem, 1.noč je še hotla piti, sem ji dala nesladkan čaj, ga ni marala (itak!), naslednje 2 dni pa nič več. Upam, da me ne bo tole hvaljenje zdej drago stalo.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.2.2009 21:48:24   
aprilčica07
sabri: kolko spijejo? naš pije ful..... pije sicer iz svoje stare, nagnusne flaše, ki je res grozljiva, ampak dnevno vrže vase okoli 1,5 l v glavnem nesladkanega čaja.. včasih malo več, včasih malo manj..  pije pa ful.. trenutno se učimo pit iz navadne flaše (0,5 litrske) in nam kr gre.. se poliva, ampak počasi počasi bo že... sem sita te flaše njegove, za kakav zjutraj naj mu še bo, ampak za čaj....user posted image user posted image mu je moj zadnjič kupil tak lep lonček, da bo kao Jakob pil... ja, itak.. ni dal v usta dva dni niti požirka čaja, po 2 dneh je imel razpokane  in bele ustnice,  žejen seveda, ampak popustil pa ni... valda smo dali nazaj staro flašouser posted image user posted image user posted image user posted image

lonib: joj, joj, sem rekla, da meni to po dojenčkih dišiuser posted image user posted image user posted image user posted image
taška: boga Julija, veš, da če te tam doli vse srbi ni prijetno....

Ala, grem tud jst gledat Housa do konca.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.2.2009 22:17:43   
marijaa
Gaja js bi tud popizdla ka se to pravi dat otroku tujo dudo v usta. Če je sam mal z vodo splahnla že ni vseh bakterij uničla.  Sm js tud znorela k je moja mama k ga je enkrat jeseni čuvala zvečer k sva midva šla ven mu dala v flašo od nečaka k jo je enkrat davno pozabil pr njej, patrik je bil pa tedi že 1 mesec brez flaše,je rekla da zato da se ne bi polil po pižami in da taki mali še radi z flaše pijejo
juniorka ful zanim ivo dan palačink sej za ta dan vem da obstaja v angliji a nism vedla da na pusta še bl dan rdečih noskov

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
24.2.2009 22:21:39   
marijaa
Taška res je boga Julija,pri Patriku je blo tud zlo hudo,je mel 15 mescev takrat in mu nism mogla dopovedat da se ne sme praskat si je čist vrat spraskal,po enih 5 dneh je postajalo bolš k so se mal začele sušit

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
24.2.2009 22:53:11   
taška30
Ja, Marijaa, bogi revež, verjamem, da se je čist spraskal. No, pri nas teh težav ni, ker sem že Manci pa zdej tudi Juliji kar preventivno dajem antihistaminik (proti alergijam, srbenju). manci sem Letizen sirup (od dveh let dalje se lahko jemlje), jUliji pa Fenistil kapljice (od 3 mesecev dalje). Sicer je na recept, samo naš P je tolk staromoden, da mi ga ne bi napisal, tko da sem ga mal po vezah iz lekarne dobila. Klinc, 3 dni jemanja jima že ne more škodit.
V bistvu je samo občasno kakšen jokec, da boli, peče, ampak to prav za določeno kozico (ki se kam drgne), pa namažem s peno Pox clean, ki je kao hladilna prav za norice in je potem Ok.
Kot vidte sem oborožena z zdravili.user posted image

Aprilčica, tudi Julijina flaša je meni bljaksi user posted image - tisti magični lonček Aventov. Itak ga moraš vsak dan v nulo razstavit in zdrgnit s cetom in vročo vodo, ker drugač se kr ene take alge naberejo od znotraj, ampak zadnjič sem se prav poglobila v tisti del ki ga da v usta in sem šla od spodaj z bibo palčko noter in privlekla ven celega hudiča ene svinjarije.user posted image
Tudi zato je zdajle Julija že 3 dni brez flaše čez dan, k sreči ne komplicira in pije iz kozarca (včasih si zaželi še slamico), itak zgledi vlečejo, ko gleda Manco in se potem počuti kot velika. Upam, da se bo zdajle v 14 dneh čist odvadila, da potem niti v vrtec ne bomo vlačli te flaše s sabo. Edino za ponoč imam še pripravljeno flašo (ampak sej pravim, zadnje dve noči je nismo rabili).

Nočko.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
25.2.2009 7:58:07   
zalbi
Hej!

Joj sem jezna na ta naš vrtec, no ne na vrtec, ampak na Sarino vzgojiteljico. Me zutri ustavi in mi reče (to mi je že zdanjič rekla), da naj prinesem potrdilo do zdravnika, da Sari ni nič. ker tako grdo kašlja. Sem zdanjič to rekla P, pa se mi je smejala. In pol mi vzgojiteljica reče, da jo starši sprašujejo, kdo je ta punčka, ki tako kašlja - mah dej no, kr neki mi je prjavla. Vglavnem včeri smo bili pri P, pa je rekla, da je Sara občutljica, da jo zelo draži suh zrak - in to je to - nič ni slišat, vse je iz grla vn, in kaj naj jst - itak da to sploh za doma ni bit. Nima vročine - ja pol pa mi še vzgojiteljica prijavi - da zadnje čase zelo malo je - da če sem to tudi doma opazila - NE - sem ji rekla, da pa mi je jasno, da otroci jejo različno v določenih obdobjih - enkrat malo več, drugič malo manj - mislm oNA, KI JE STROKOVNO USPOSOBLJENA - pa tega ne ve - sploh ne vem kaj naj naredim... a naj grem do ravnateljice, al kaj, ker meni je to nesprejemljivo, da mi take prijavlja... navsezadnje, pa mi je ni bilo za nadret nazaj - kot prvo je billa ura malo ćez sedem, kot drugo pa je ona s saro naslednjih 7 ur - drek!

flaša - dokončno ukinjena - le če kam tako, malo dlje gremo ima uno na ducek - al kor koli že je. Doma izključno iz kozarcev pije, lončkov, pa ni problem. Je pa res da sedaj manj spije kot je prej. Ja pa enako kot ri drugih, vode in nesladkane čaja manj, soka pa bi tut liter lahko spila naenkrat.

taška - ja boga Julija - upam, da ččim prej srbenje mine. Sicer pa jaz tudi pri tem zoprnem kašlju dajem fenistil - naj bi ji malo olajšal ta kašelj - nevem več.

lonib - čakamo in čakamo... naj bo tako ja kot si želita.

Mah - sm slabe volje, mi je res že zutri dan pokvarila.

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
25.2.2009 10:47:42   
Anonimen
pozdravljene!

včeraj se je dan začel z velikim napadom trme že v postelji. sem ji sicer nesla vodo, kot jo je zahtevala, ampak ker kot ponavadi ni hotela, sem jo odnesla  - tulila je itak. sem ji samo povedala, da ko se bo umirila, da lahko pride za mano v dnevno sobo. se je pol ure drla kot jesihar, potem je utihnila in sem šla po njo. popoldan je imela začetek še dveh napadov, pa sem se prvič tudi jaz vrgla dol - tako kot je rekla sabri - sem se drla. obe, eva in lara sta me malo čukasto gledale, malo smo se vsi trije potem drliuser posted image  - potem sem pa jaz imela dovolj in sem začela delati nekaj drugega. takoj zatem je začela tečnariti za nekaj tretjega, sem ji uspela odvrniti pozornost s risanko max in ruby, ki jo zelo rada gleda in se je glih slučajno vrtela.
tako da uspevamo...
no, danes je imela tudi že en napad, sem jo pustila tam na tleh se dreti - je trajalo pol ure, potem pa sem jo res morala že pobrati, ker se mi bo sicer zraven prehladila....in sedaj spet gleda risanko max in ruby, medtem ko jaz to pišem.

flaša - mi jo imamo samo zjturaj in zvečer in to samo za mleko. ostalo pa pijemo iz kozarca - večinoma na slamico - ker se drugače vsa polije, če ne pazim. v vrtcu pa smo morali jim kupiti take majhne plastične lončke na en ročaj, da ima vsak svojega - jih baje vsak dan razkužijo. najraje pije vodo, dam pa ji vmes tudi sok (al jabolčnega malo zmešan z vodo, ali pa kar sirup, ki ga zmešam z vodo) - čaj kuham samo takrat,, ko je bolana - ali pa tako kdaj pa kdaj - ne pa vsak dan.

lonib - hja, men je tudi malo sumljivouser posted image  - upam, da bo tako, kot si želiš

taška - ubogica tvoja julija. ni prijetno to s pikicami na luli. kaj pa če bi ji dala vložek not. tako sem jaz odvajala evo od lulanja v plenico - takrat pač nisem še sodelovaa na nobenem forumu, pa niti ne vem če se je takrat že dalo kupit tiste spodnje hlačke za odvajanje. in sem ji v spodnje gatice dajala kar moj navaden vložek. toliko je blo, da ni blo glih vsepovsod polulano.

zalbi - eni pač komplicirajo - mislim na vzgojiteljiceuser posted image . jaz imam pri naši hvala bogu srečo. je namreč šmrklajva od jeseni.  in mi je na začetku blo kar malo nerodno, ker vem da eni komplicirajo že pri najmanjšem zelenem smrklju. pa sem rekla, da je pač malo prehlajena. ona pa da to nič ni, saj so vsi....

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
25.2.2009 14:43:39   
smotka lonib
hojla!

no, danes zjutraj je na žalostuser posted image  prišla na obisk teta META S KRVAVCAuser posted image  tako, da ne bo nič z user posted image . Po eni strani mi je kr hudo, da nisem noseča (čeprav mojemu dragemu ne bi pasalo). Ah bo že. Sej bomo še   S E K S A L Iuser posted image , to se pa ni za bat., pa se mogoče zalomi.

Več ne morem pisat, ker sem zjutraj prišla iz nočne in sem bolj malo spala. Bom zdejle probala malo zadremat, ker imam še tretjo nočno.
Čao!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
26.2.2009 8:10:10   
zalbi
lonib - eh ja - pa drugič:)

Jst komi živim, tolk sem že utrujena, spet nismo spali ponoči, je neki jokala, pa skoz klicala mami, mami... kr neki, na koncu sem jo pustila,da se je 10 min drrla in od vsega hudga zaspala. Zutri pa spet tečnoba, itak, k je vsa neprespana, če že cel teden se zbuja ponoči - jok, in ne tega, ne onega - vglavnem katastrofa. Upam, da zdrži še danes v vrtcu, za jutr pa mi je že vseen če bova slučajno mogle biti doma. Pa še danes bom do 18h tukaj gnila, tako, da - no ja - bo že bolš pravjo - baje.

Tako, zdej pa grem neki prevajat - kok se mi ne da...

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
26.2.2009 9:30:39   
janca77
Jutro,
sem končno prišla nazaj na stare tire, ampak imamo gužvo v službi tako da se nisem uspela javit.

Vam še nisem povedala, da me je nečakinja izbrala za birmansko botro, ki bo v aprilu. Tako, da popoldneve skačem okol za oblekam.Sem kar žalostna, ker ne vem kaj naj imam - tisto kar mi je pa všeč je pa drago. Potem pa sledi še darilo zanjo, kajti njena želja je računalnik. Groza kok enga dnara bo šlouser posted image user posted image .
A imate ve kakšne ideje kaj naj oblečem? Bom prav vesela vsake inf.

Za nazaj vas še nisem uspela prebrat, obljubim da bom.Zdej moram pa nazaj na delo, se oglasim kasneje.

Lep sončen dan vsem skupaj.user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
26.2.2009 9:58:23   
hariba
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi

Jst komi živim, tolk sem že utrujena, spet nismo spali ponoči, je neki jokala, pa skoz klicala mami, mami... kr neki, na koncu sem jo pustila,da se je 10 min drrla in od vsega hudga zaspala.

Zalbi, o sva že 2 taki, če ti je to kaj v tolažbo, Zoja se je tudi že trejo noč zapored zbujala,zbudi Laro,kliče mami,mami,pila odo,je vse 3 noči spila po 2 flaši, pa že vsaj  mesec in pol se ponoči ni več zbudila in pila. Jaz sem pa že mislila, da je konec z neprespanimi nočmi, a sem se očitno zelo uštela.  Sem jo dala na najino posteljo,sem mislila da bo zaspala,kje pa začela je skakat po nava ,sitnarit iskat daljinc,da bi gledala  "telijo"user posted image , ob 3 ponoči touser posted image  sem  jo potem,ker ni bilo na najini postelji miru dala kar  zložljivo posteljico v najini spalnici,je bila slučajno postavljena, ker se je včeraj igrala v njej,ko sem likala,sicer,spi z Laro v pregrajenem prostoru. Sem danes popolnoma brez energije v službi, kar drema se mi,pa sem že 2 kavi spila. Katastrofa! Oblekel in odpeljal jo je moj,večjih problemov verjetno ni imel,saj klical me ni.
flaša Zoja pred spanjem,no ko že na pol spi par požirkov vode iz nje,potem jo pa vzamem, ko zaspi. Doma čez dan izrecno pije iz plastičnega kozarca z nodijem. Na sprehodu in v avtu pa iz navadne 0,5 plastenke z nastavkom. Najraje pije vodo,je edina članica naše družine,ki je zadovoljna z navadnno vodo,tudi meni odkrito rečeno gre kaj drugega lažje po grlu, a jo pijem,ker se pač čuvam,da se ne bi zredila.  Zdaj sem se tudi v vrtcu zmenila z vzgojiteljico,da ji ne vsiljujejo več nesladkanega čaja za žejo,ampak ji natočijo vodo. Čaj pije le sadni z limono in sladkorjem ali medom. Sok,če ji dam spije,a je že rekla,da bi raje vodo, rada ima tudi oazo jabolko,to si kdaj v trgovini izbere. Spije pa sigurno do 1,5 litra vode na dan. Dude pa že več kakor pol leta nima.
Koliko pa kaj vaši sadja pojedo? Jim jabolka lupite? Zoja neolupljenih že nekaj časa noče več.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
26.2.2009 10:23:28   
hariba
Janca Midve tudi imava podobne problem. Jaz grem za birmansko botro drugo leto,me že kar sedaj glava boli koliko, bo spet denarja šlo, tudi letos ga bo ogromno. Letos gre pa moj strejši sin k birmi in tudi ne vem kaj naj oblečem. Kupila si bom kak kustim z krilom,sicer ne vem kakšnega, a se s tem še ne obremenjujem,a vsekakor takega,da ga bom potem še v službo lahko nosila. Zelo veliko denarja pa ne mislim zanj odštet, jih imam namreč polno omaro, je moj že itak rekel, da bo tiste,ki jih že dolgo nisem oblekla proč zmetal, ker nima več dovoj prostora za svoje cunje, meni se pa vslej zazdi,ko odprem omaro, da nimam nič pametnega za oblečt, pa nisem ravno na cote vržena.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
26.2.2009 12:33:36   
taška30
No, še ena v klubu neprespanih. Mislim, da sem spala 2 uri celo noč. Julija je taka revca, da ni za povedat. Cel predel med nogami ima kozico pri kozici, sploh se kože ne vidi. In joka, joka, joka: lulika pece... Celo noč! Pa prav nič ne pomaga. Problem je v tem, ker ima tako živo rano, da je vsako lulanje zanjo trpljenje, lula po kapljicah in tuli zraven. Groza, groza, res. Upam, da se tole kmalu neha.
Ima zgleda res hudo obliko, ima jih tudi v ustih, obraz, vrat čist pikasto. Res je revca, tole pa nobenmu ne privoščim.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
26.2.2009 12:46:00   
JAPE
Ojla punce!

tejkag- čestitam tudi jaz! Me veseli, da sta se odličila!

pitje: Naša pa pije čisto premalo! Vsega skupaj 2 dl v celem dnevu. Ne vem kaj naj naredim, da bi pila več. Potem je pa še tako zaprta, da težko kaka in zraven pravi: ava je! že nekaj tednov nazaj je šla kakat na kahlico, sedaj ko je pa tako zaprta, pa noče več it, še v pleničko se komaj pokaka.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
26.2.2009 13:17:48   
zalbi
taška - joj boga Julija - res se mi smili revček majhen. ja tale klub neprespanih mam je pa grozen - jst sem kr razmišljala že da bi si vzela en dopusta, da malo k sebi pridem - res ker noč na noč - pol pa se sam nabira.... Taška - držim pesti, da čim prej mine.

jape - kaj pa kakšn luštn lonček s slamco, da bi jo pritegnilo in bi mogolče kaj več spila. Kaj pa ji daješ - različne stvari morda poskusi... evem, ker pri nas nimamo teh problemov, ker sara kar dosti spije - vsaj meni se zdi tako!

Uuu - mam sestanek zdele, šibam...

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?