Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:43:50
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: U Nončika za tebe velja isto razmišlaj pozitivno in vse bo Ok. A mate vi tudi sončka? saj razmišljam pozitivno. vse bo ok. v pon. sem že nazaj v službi in bo čas dosti hitreje šel. sončka mamo in to cel dopoldan. segrelo se je kar na 15 stopinj. krasno je!!! mala je bila že celi dopoldan zunaj na soncu. Ja sej vem da ti znaš sam mal pojamrat v resnici si pa prava pozitivka. Uživaj s svojo malčico na sončku pa pikico mal pobožaj. lp
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:44:17
|
|
|
|
Nončika
|
pa ženskice ne o delovnih vikendih. jaz moram v pon. že ob 10.00 bit v službi, pa se mi šiht začne komaj ob 13.00. šment, pol pa še naslednji teden delovni vikend.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:45:59
|
|
|
|
Kliki
|
Ja škoda da mojstra ni bilo. Ja tko pač je nekje si mormo tele eurčke zaslužit.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 14:13:54
|
|
|
|
Anonimen
|
murkica čestitke mi je kr žal k sm šele zdele vidla sam k sm zdele kr neki švoh ej ma res ful sm vesela zate tko da super in čestitam za pa gigi moja še zmer mislim nate in držim pesti špelca ma ne skrbet k to je res prekmal pa ne mislit da je karkoli narobe,tko da bodi optimist in počaki brez skrbi na naslednji pregled pa sej veš da boš mogla slikco pokazat ane? ne bit slabe volje k tok hitr se pa ja ne damo ane? jaz sm kr neki zanič k vstanem me špika pa dol pritiska tko da me boli in kej dost hodit ne smem če bom pa že šla kam more bit pa bolnica za vsak slučaj blizu tko da sm več al manj na kavč okupirana pa še včer me je neki pulmologinja klicala pa pojma nimam zakaj k me ni na moj telefon ampak je pa zvenela ful tko resno in k sm klicala nazaj se pa niso oglasil k niso delal več zdej pa če se mi lahk še kej zgodi mislim no pol ne vem več kaj si naj mislim
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 14:43:40
|
|
|
|
ledenka
|
kaj mislite, kaj bo pri meni za kosilo? regrat krompir se kuha, zdaj dam še jajca kuhat, regrat se namaka v ene 30. vodi meni to tolk paše da dol padeš...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 16:48:44
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Danes pa se mi šiht tako vleče pa ful se mi , še slabih ur..... ajoooojjjjjjjj kak je dolgčas...... kaj pa tooooooooooo bogi miš,
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 19:49:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mislite, kaj bo pri meni za kosilo? regrat krompir se kuha, zdaj dam še jajca kuhat, regrat se namaka v ene 30. vodi meni to tolk paše da dol padeš... midve z mami sva ga danes tudi nabrali ,samo ga je še bolj malo ,a za jutri za kosilo bo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 19:54:02
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mislite, kaj bo pri meni za kosilo? regrat krompir se kuha, zdaj dam še jajca kuhat, regrat se namaka v ene 30. vodi meni to tolk paše da dol padeš... midve z mami sva ga danes tudi nabrali ,samo ga je še bolj malo ,a za jutri za kosilo bo še malo pa ga bo pri nas še za izvoz. ga bomo pričeli tržit.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 19:58:42
|
|
|
|
murkica
|
Evo še mene... Danes sva bila na ful dolgem sprehodu, sva se odpravila kar proti Rašici, vzela sva kužo in uživala na sončku. Domov sva prišla prav prijetno izmučena, kjer pa naju je taščica že čakala z zelenjavno juhico in palačinkami Tako, da sva danes res ful uživala, pogovor pa je ves čas tekel okoli nosečnosti... Punce mene kar razganja... Seveda pa so pozitivne misli prisotne, sicer pa me občasna slabost opomni, da se nekaj dogaja in da bom MAMICA!!!!!! Nič bodite pridne jaz pa šibam še na hitro v trgovino, ker zdele ne bo več gužve. Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 20:24:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mislite, kaj bo pri meni za kosilo? regrat krompir se kuha, zdaj dam še jajca kuhat, regrat se namaka v ene 30. vodi meni to tolk paše da dol padeš... midve z mami sva ga danes tudi nabrali ,samo ga je še bolj malo ,a za jutri za kosilo bo še malo pa ga bo pri nas še za izvoz. ga bomo pričeli tržit. a ti si tud tolk nora na regrat,jaz komaj čakam ,da raste in da ga jem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 8:16:48
|
|
|
|
sonček33
|
Dobro jutro babe žabe! Priznam, nimam časa brati. Bom ob priliki. Vsem želim vse fajn. Nja bo marec pluskast, rozast al moder, samo rdeč ne!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 8:55:27
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro borkice.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 9:12:39
|
|
|
|
sonček85
|
Dobro jutro in hvala za super zajtrk.no pi nas smo imeli mleko in kosmiče lepo sončno nedeljo vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 10:28:15
|
|
|
|
murkica
|
Dobro jutro tudi z moje strani... No pri nas smo tudi danes bolj malo spali, hodimo vsaj dvakrat na noč na stranišče, potem pa je tudi spanje bolj tako... Drugače pa sem danes si privoščila sendviček s piščančjimi prsi in sveže stisnjen pomarančni sok. Da bomo imeli veliko vitaminčkov Kako ste kaj druge... Vidim, da vse veselo papate regrat. Ja ga imam fullllll rada, samo še rajši vidim, če ga namesto mene opere kdo drug, ker mi je res muka prati solato v 30-ih vodah, pa še pol nisem sigurna, če je čist... Tako, da ga bom verjetno kaj jedla, če mi bo mama že kaj opranega prinesla, drugače pa mislim, da bom kar malo pozabila nanj, ker je priprava res predolgotrajna... Midva (pardon mi trije) bomo verjetno tudi danes na hitro skočili na kakšen izlet, da se malo premigamo in poženemo kri po žilah.... Bodite vse zelo, zelo lepo in uživajte še zadnji dan vikenda... Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 10:39:22
|
|
|
|
spps
|
ojla pupe kako ste?kaj boste danes počele? no,pa smo dočakali marec sedaj bomo pa začeli z odštevanje s polno paro komaaaj čakaaaaaaammmmm
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 10:51:01
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mislite, kaj bo pri meni za kosilo? regrat krompir se kuha, zdaj dam še jajca kuhat, regrat se namaka v ene 30. vodi meni to tolk paše da dol padeš... midve z mami sva ga danes tudi nabrali ,samo ga je še bolj malo ,a za jutri za kosilo bo še malo pa ga bo pri nas še za izvoz. ga bomo pričeli tržit. a ti si tud tolk nora na regrat,jaz komaj čakam ,da raste in da ga jem nora ravno nisem, ampak paše tale prva spomladanska solatka. jaz sem nora ratala na morske jedi in posebej na tuno, tunin namaz tunino solato. huh!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 10:52:57
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla pupe kako ste?kaj boste danes počele? no,pa smo dočakali marec sedaj bomo pa začeli z odštevanje s polno paro komaaaj čakaaaaaaammmmm še šest dni!!! pol boš pa že veselo dihala.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 14:04:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla pupe kako ste?kaj boste danes počele? no,pa smo dočakali marec sedaj bomo pa začeli z odštevanje s polno paro komaaaj čakaaaaaaammmmm še šest dni!!! pol boš pa že veselo dihala. bomo še vidli kolk bo veselo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 14:15:37
|
|
|
|
trinity22
|
spps ti še kar tuki strašiš , malo še, samo še malo pa bo Jaz bi tudi regrat jedla, še preden rodim, pol ga tako ne bom smela Pa no sam da bo s pupo vse Ok bom tud to preživela ... Drugače pri meni nobenih sprememb, pridno se sprehajam, hodim naokoli in čakam, pa čakam in odštevam ... bomo vidli kdaj bo ... Pridne bodite ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 16:14:09
|
|
|
|
murkica
|
spps- čakamo, čakamo!!!! Trinity22- ti si pa tut že res čisto na koncu... V temu mesecu bosta kar dve dihali Zdej bi pa počasi lahko zopet kakšna stavnica padla...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 16:18:00
|
|
|
|
sonček33
|
spps a tebe tud jagajo? ja take so, nimaš kej
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 18:23:09
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka kaj mislite, kaj bo pri meni za kosilo? regrat krompir se kuha, zdaj dam še jajca kuhat, regrat se namaka v ene 30. vodi meni to tolk paše da dol padeš... midve z mami sva ga danes tudi nabrali ,samo ga je še bolj malo ,a za jutri za kosilo bo še malo pa ga bo pri nas še za izvoz. ga bomo pričeli tržit. a ti si tud tolk nora na regrat,jaz komaj čakam ,da raste in da ga jem nora ravno nisem, ampak paše tale prva spomladanska solatka. jaz sem nora ratala na morske jedi in posebej na tuno, tunin namaz tunino solato. huh!!!! no meni pa morske jedi glih ne grejo že od nekdaj ,razen kake pohane lignje pa še to tko tko
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 1.3.2009 21:04:01
|
|
|
|
spelka12
|
KAHLCA oooo tebe smo pa toooolk pogrešale. Sej bi te s šibo po rit, k se nč ne javljaš, ampak je Ronja tolk cortkana, da nimam srca . Kako se rihtata damici? Kako ste pa ostale? Uživate? Je bil lep vikend? MIdva sva uživala v soncu, hodila na sprehode..... super je blo. Zdej pa spet cel teden dežja . Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 7:58:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 spps ti še kar tuki strašiš , malo še, samo še malo pa bo verjemi,da če bi bilo po moje,da ne bi več skakala po RR IZVIRNO SPOROČILO: murkica spps- čakamo, čakamo!!!! tudi jaz,tudi jaz.... IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 spps a tebe tud jagajo? ja take so, nimaš kej bom že preživela eh,se mi zdi,da bo zdaj muka čakat,ko sam čakam,kje me bo kaj začelo špikat...pa vsaki drugi reče A še nisi šla? očitno ne jutri dopoldan imam pregled pri G pa bomo videli,če kaj dogaja-ampak imam občutek,da še ta teden nič ne bo.... Aja,pa dobroj jutro vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 8:42:19
|
|
|
|
sonček33
|
spps - saj bo kmalu...se naavdno zgodi takrat ko najmanj pričakuješ? boš rodila naravno?
|
Ime za oba spolaMorjeMorjeZanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?Meta (
10%)
Julija (
31%)
Mija (
20%)
Marko (
9%)
Filip (
19%)
Vasja (
11%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!