|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
28.2.2009 12:43:50   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: U

Nončika za tebe velja isto razmišlaj pozitivno in vse bo Ok.
A mate vi tudi sončka?

saj razmišljam pozitivno. vse bo ok. v pon. sem že nazaj v službi in bo čas dosti hitreje šel.

sončka mamo in to cel dopoldan. segrelo se je kar na 15 stopinj. krasno je!!! mala je bila že celi dopoldan zunaj na soncu.
Ja sej vem da ti znaš sam mal pojamrat v resnici si pa prava pozitivka.

Uživaj s svojo malčico na sončku pa pikico mal pobožaj.user posted image

lp

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
28.2.2009 12:44:17   
Nončika
pa ženskice ne o delovnih vikendih. jaz moram v pon. že ob 10.00 bit v službi, pa se mi šiht začne komaj ob 13.00. šment, pol pa še naslednji teden delovni vikend.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
28.2.2009 12:45:59   
Kliki
Ja škoda da mojstra ni bilo.
Ja tko pač je nekje si mormo tele eurčke zaslužit.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
28.2.2009 14:13:54   
Anonimen
murkica čestitkeuser posted image user posted image user posted image mi je kr žal k sm šele zdele vidla sam k sm zdele kr neki švoh ej ma res ful sm vesela zate tko da super in čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image

pa gigi mojauser posted image še zmer mislim nate in držim pestiuser posted image user posted image
špelca ma ne skrbet k to je res prekmal pa ne mislit da je karkoli narobe,tko da bodi optimist in počaki brez skrbi na naslednji pregleduser posted image pa sej veš da boš mogla slikco pokazat ane?user posted image ne bit slabe volje k tok hitr se pa ja ne damo ane?
jaz sm kr neki zanič k vstanem me špika pa dol pritiska tko da me boli in kej dost hodit ne smem če bom pa že šla kam more bit pa bolnica za vsak slučaj blizu tko da sm več al manj na kavč okupirana pa še včer me je neki pulmologinja klicala pa pojma nimam zakaj k me ni na moj telefon ampak je pa zvenela ful tko resno in k sm klicala nazaj se pa niso oglasil k niso delal večuser posted image zdej pa če se mi lahk še kej zgodi mislim no pol ne vem več kaj si naj mislimuser posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
28.2.2009 14:43:40   
ledenka
kaj mislite, kaj bo pri meni za kosilo? regrat user posted image user posted image user posted image  krompir se kuha, zdaj dam še jajca kuhat, regrat se namaka v ene 30. vodi user posted image  meni to tolk paše da dol padeš...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
28.2.2009 16:48:44   
Stella Rossa
Danes pa se mi šiht tako vleče pa ful se mi user posted image ,

še slabih user posted image ur.....

ajoooojjjjjjjj kak je dolgčas......

kaj pa tooooooooooo
user posted image bogi miš, user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
28.2.2009 19:49:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kaj mislite, kaj bo pri meni za kosilo? regrat user posted image user posted image user posted image  krompir se kuha, zdaj dam še jajca kuhat, regrat se namaka v ene 30. vodi user posted image  meni to tolk paše da dol padeš...
midve z mami sva ga danes tudi nabrali ,samo ga je še bolj malo ,a za jutri za kosilo bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
28.2.2009 19:54:02   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

midve z mami sva ga danes tudi nabrali ,samo ga je še bolj malo ,a za jutri za kosilo bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še malo pa ga bo pri nas še za izvoz.user posted image user posted image user posted image ga bomo pričeli tržit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
28.2.2009 19:58:42   
murkica
Evo še mene... Danes sva bila na ful dolgem sprehodu, sva se odpravila kar proti Rašici, vzela sva kužo in uživala na sončku. Domov sva prišla prav prijetno izmučena, kjer pa naju je taščica že čakala z zelenjavno juhico in palačinkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, da sva danes res ful uživala, pogovor pa je ves čas tekel okoli nosečnosti... Punce mene kar razganja...

Seveda pa so pozitivne misli prisotne, sicer pa me občasna slabost opomni, da se nekaj dogaja in da bom MAMICA!!!!!!

Nič bodite pridne jaz pa šibam še na hitro v trgovino, ker zdele ne bo več gužve.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
28.2.2009 20:24:40   
sonček85

še malo pa ga bo pri nas še za izvoz.user posted image user posted image user posted image ga bomo pričeli tržit. user posted image user posted image user posted image
a ti si tud tolk nora na regrat,jaz komaj čakam ,da  raste in da user posted image user posted image user posted image ga jem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
1.3.2009 8:16:48   
sonček33
Dobro jutro babe žabe!
Priznam, nimam časa brati. Bom ob priliki. Vsem želim vse fajn. Nja bo marec pluskast, rozast al moder, samo rdeč ne!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
1.3.2009 8:55:27   
Stella Rossa
Dobro jutro borkice.
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
1.3.2009 9:12:39   
sonček85
Dobro jutro in hvala za super zajtrk.no pi nas smo imeli mleko in kosmičeuser posted image user posted image

lepo sončno nedeljo vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
1.3.2009 10:28:15   
murkica
Dobro jutro tudi z moje strani...
No pri nas smo tudi danes bolj malo spali, hodimo vsaj dvakrat na noč na stranišče, potem pa je tudi spanje bolj tako...

Drugače pa sem danes si privoščila sendviček s piščančjimi prsi in sveže stisnjen pomarančni sok.user posted image user posted image user posted image user posted image Da bomo imeli veliko vitaminčkovuser posted image user posted image

Kako ste kaj druge... Vidim, da vse veselo papate regrat. Ja ga imam fullllll rada, samo še rajši vidim, če ga namesto mene opere kdo drug, ker mi je res muka prati solato v 30-ih vodah, pa še pol nisem sigurna, če je čist... Tako, da ga bom verjetno kaj jedla, če mi bo mama že kaj opranega prinesla, drugače pa mislim, da bom kar malo pozabila nanj, ker je priprava res predolgotrajna...

Midva (pardon mi trije) bomo verjetno tudi danes na hitro skočili na kakšen izlet, da se malo premigamo in poženemo kri po žilah....

Bodite vse zelo, zelo lepo in uživajte še zadnji dan vikenda... Papa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
1.3.2009 10:39:22   
spps
ojla pupeuser posted image user posted image user posted image
kako ste?kaj boste danes počele?

no,pa smo dočakali marecuser posted image user posted image user posted image sedaj bomo pa začeli z odštevanje s polno parouser posted image user posted image user posted image komaaaj čakaaaaaaammmmmuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
1.3.2009 10:51:01   
Nončika

a ti si tud tolk nora na regrat,jaz komaj čakam ,da  raste in da user posted image user posted image user posted image ga jem

nora ravno nisem, ampak paše tale prva spomladanska solatka. jaz sem nora ratala na morske jedi in posebej na tuno, tunin namaz tunino solato. huh!!!! 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
1.3.2009 10:52:57   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: spps

no,pa smo dočakali marecuser posted image user posted image user posted image sedaj bomo pa začeli z odštevanje s polno parouser posted image user posted image user posted image komaaaj čakaaaaaaammmmmuser posted image

še šest dni!!! pol boš pa že veselo dihala.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
1.3.2009 14:04:40   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

še šest dni!!! pol boš pa že veselo dihala.
bomo še vidli kolk bo veselouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
1.3.2009 14:15:37   
trinity22
spps ti še kar tuki strašišuser posted image , malo še, samo še malo pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi tudi regrat jedla, še preden rodim, pol ga tako ne bom smelauser posted image  Pa no sam da bo s pupo vse Ok bom tud to preživela ...

Drugače pri meni nobenih sprememb, pridno se sprehajam, hodim naokoli in čakam, pa čakam in odštevam ... bomo vidli kdaj bo ...

Pridne bodite ...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
1.3.2009 16:14:09   
murkica
spps- čakamo, čakamo!!!!
Trinity22- ti si pa tut že res čisto na koncu... V temu mesecu bosta kar dve dihali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bi pa počasi lahko zopet kakšna stavnica padla...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.3.2009 16:18:00   
sonček33
spps a tebe tud jagajo? ja take so, nimaš kejuser posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
1.3.2009 18:23:09   
sonček85

nora ravno nisem, ampak paše tale prva spomladanska solatka. jaz sem nora ratala na morske jedi in posebej na tuno, tunin namaz tunino solato. huh!!!! 
no meni pa morske jedi glih ne grejo že od nekdaj ,razen kake pohane lignje pa še to tko tko

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.3.2009 21:04:01   
spelka12
KAHLCA user posted image user posted image user posted image user posted image  oooo tebe smo pa toooolk pogrešale. Sej bi te s šibo po rit, k se nč ne javljaš, ampak je Ronja tolk cortkana, da nimam srca user posted image . Kako se rihtata damici?
Kako ste pa ostale? Uživate? Je bil lep vikend? MIdva sva uživala v soncu, hodila na sprehode..... super je blo. Zdej pa spet cel teden dežja user posted image user posted image user posted image . Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
2.3.2009 7:58:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

spps ti še kar tuki strašišuser posted image , malo še, samo še malo pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image verjemi,da če bi bilo po moje,da ne bi več skakala po RRuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

spps- čakamo, čakamo!!!!
tudi jaz,tudi jaz....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

spps a tebe tud jagajo? ja take so, nimaš kejuser posted image user posted image
bom že preživelauser posted image user posted image user posted image

eh,se mi zdi,da bo zdaj muka čakat,ko sam čakam,kje me bo kaj začelo špikat...pa vsaki drugi reče A še nisi šla? očitno neuser posted image user posted image user posted image

jutri dopoldan imam pregled pri G pa bomo videli,če kaj dogaja-ampak imam občutek,da še ta teden nič ne bo....

Aja,pa dobroj jutro vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
2.3.2009 8:42:19   
sonček33
spps - saj bo kmalu...se naavdno zgodi takrat ko najmanj pričakuješ? boš rodila naravno?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Ime za oba spola
MorjeMorje

Zanima me vaše mnenje glede predlaganih imen-katero vam je najbolj všeč?

Meta (10%)

Julija (31%)

Mija (20%)

Marko (9%)

Filip (19%)

Vasja (11%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!