![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:49:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 nkol ne veš kaj te piči v porodni . pol sem še jaz posebej v nevarnosti,ker nisem šla v MŠ
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:10:55
|
|
|
|
Anonimen
|
JJASNA??? JUPIIIIIIIII Kaj pa ma?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:12:57
|
|
|
|
spelka12
|
A dej dej? enanobena/jasna je rodila . Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. jjasna iskrene čestitke tebi in očkotu, pridno se cartajte
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:18:18
|
|
|
|
sonček85
|
samo toliko da se javim ,ker me je živči spraševala kaj se nič ne javim, evo me in naj še tukaj čestitam jasni za Katjo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:20:24
|
|
|
|
benika
|
jjasna iskrene čestitke tebi in očkotu, pridno se cartajte Po moje bo tale bl taprava =jasna=
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:20:55
|
|
|
|
Anonimen
|
pridna sončica Sam tele marčevke ste pa čist noreeeeeee....... 10 strani v enem dnevu?????
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:25:46
|
|
|
|
spps
|
to mislim,da je eno uro po porodu slikana pupa Katja od jjasne,=jasne= oz. enenobene
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:26:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pridna sončica Sam tele marčevke ste pa čist noreeeeeee....... 10 strani v enem dnevu????? to je malenkost,ko mamo dober čvekalni dan
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:28:45
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps to mislim,da je eno uro po porodu slikana pupa Katja od jjasne,=jasne= oz. enenobene kake cartkane očke ma ,tko nežno gleda
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:32:52
|
|
|
|
benika
|
to mislim,da je eno uro po porodu slikana pupa Katja od jjasne,=jasne= oz. enenobeneuser posted image Čaki, meni tule nekaj ne klapa....jjasna je rodila Lovrota, =jasna= pa Katjo. Pa nista to sedaj isti osebi Al sta že prej menjavali nicke?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:36:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika to mislim,da je eno uro po porodu slikana pupa Katja od jjasne,=jasne= oz. enenobeneuser posted image Čaki, meni tule nekaj ne klapa....jjasna je rodila Lovrota, =jasna= pa Katjo. Pa nista to sedaj isti osebi Al sta že prej menjavali nicke? to nista isti jasni ena je novejša,druga pa že kr nekaj časa na RR-s tem,dokler ni zasnosila je imela nick ENANOBENA,potem pa je bila jjasna-ker smo še pa mel eno jjasno,se je preimenovala v =jasno=
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:37:29
|
|
|
|
benika
|
O marija, kolobocij
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 21:39:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika O marija, kolobocij
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 22:09:27
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Pa punce sej niste resne no... Pa kaj bomo kar zaprli to našo borbo al kako? Ful sem žalostna, ker se nobena več ne javlja Evo mene, evo mene..samo zate da ti rečem OJ!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 22:50:53
|
|
|
|
murkica
|
No zdej pa mene ni bilo, ko ste bile ve končno tukaj Jst zvečer delam in potem ne morem biti tukaj, ker drugače ni nič narejeno... No je pa vseeno lepo, da ste se javile in da vemo, da ste še vse v enem kosu Meni še vedno dogaja in sem na polno srečna!!! Nič lepo spite, pa upam, da boste jutri bolj pridne in se boste veliko oglašale!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 7:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! živček se čist strinjam s tabo tko da drug teden jo bom poklicala pa ji povedala da mi naj dajo odpoved k se mi res ne da še z njimi zafrkavat sam a ni to čuden k pravijo da noben noče delat,tist k bi pa rad delu pa dobi same take službe da te glava peče drgač pa jaz sm že sama tamavči je že šel veselo v vrtec,jaz pa še premišljujem če bi spet probala pulmologinjo poklicat k mam občutek da se mi rebrna mrena še bolj vnela če jo bom sploh dobila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 7:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
za boljše jutro
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 7:58:12
|
|
|
|
sonček33
|
danes je moj dan, me spremljajo same trojke- častim virtualno kavico in tortico. upam, da se v pomladnih mesecih uspemo dobit na pravi kavi1
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 8:12:04
|
|
|
|
ledenka
|
jutrooooo sonček 33, vse najboljše! ti želim, da ti življenje teče tako, kot si želiš! špelči za danes!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 8:42:06
|
|
|
|
jazzz27
|
sonček....vse naj naj, tebi in celi sonček familiji. Evo jaz pa ti postrežem z zajtrkom....za vse naše borkice.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 8:44:58
|
|
|
|
murkica
|
Sonček vse najboljše!!!! Uživaj Hvala za tortico No jaz sem se pa ravno basala s čokolešnikom. Njami... Glihkar sem poslušala horoskop na TV SLO1 in so mi čist slabo napovedali, tako da sem ga kar prekinila. Ker slabih stvari pri nas ni, ker smo tako srečni Po mojem se bom šla še kar malo ulešt, ker mi prav paše mal počivat in uživat!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 8:47:03
|
|
|
|
jazzz27
|
Špeli...vse bo ok...ata ima srečno roko. Le pridi pokazat slikico.... Živa, tudi tebi želim, da danes vidiš pupota. Pa grdo od tvoje bivše šefle....p* larilu....mah kakšna odpoved, itak si na bolniški, vleci jo dokler jo boš lahko. Pa se naj ona pol mal sladko je*be!! Kako so kaj naši nečaki in nečakinje Ela, Lovro, Tilen,...? LP
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 9:28:16
|
|
|
|
beyba
|
evo na hitrico se javim- šeplaka moja držim pestke za dans da vidite srčka ..... živa uživaj v gledanju pupota Murki sej bo nio, sam včasih pride pomanjkanje časa, volje,.... Vsem ostalim lep pozdravček in objemček SONČEK 33 se podpišem pod jazzikino voščilo je vse nalimala kar ti srce poželi.....ZAželim ti pa vse naj naj naj naj naj..........pa veliko spanja
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 9:59:57
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbe, hvala.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 10:08:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček vse naj naj in lepo praznuj današnji dan!! jazzi ma po eni strani bi res tko nardila po drugi strani pa hočem met čimprej mir in da grem lahk na kakšno kavico (pol k bo mogoče) brez skrbi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Delo.пеперутка16Kdaj ste po porodu šle nazaj v službo?Po 6 mesecih. (
15%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Po 12 mesecih. (
60%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Od 12 do 16. (
10%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ne delam. (
15%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!