|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
2.3.2009 20:49:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

nkol ne veš kaj te piči v porodni user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image pol sem še jaz posebej v nevarnosti,ker nisem šla v MŠuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
2.3.2009 21:10:55   
Anonimen
JJASNA??? JUPIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kaj pa ma?

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
2.3.2009 21:12:57   
spelka12
A dej dej? enanobena/jasna je rodila user posted image user posted image user posted image . Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
jjasna iskrene čestitke tebi in očkotu, pridno se cartajte user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
2.3.2009 21:18:18   
sonček85
samo toliko da se javim ,ker me je živči spraševala kaj se nič ne javim,

evo me in naj še tukaj čestitam jasni za Katjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
2.3.2009 21:20:24   
benika
jjasna iskrene čestitke tebi in očkotu, pridno se cartajte

Po moje bo tale bl taprava =jasna=user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
2.3.2009 21:20:55   
Anonimen
pridna sončica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sam tele marčevke ste pa čist noreeeeeee....... 10 strani v enem dnevu?????  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2881
2.3.2009 21:25:46   
spps
user posted image  to mislim,da je eno uro po porodu slikana pupa Katja od jjasne,=jasne= oz. enenobeneuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
2.3.2009 21:26:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

pridna sončica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sam tele marčevke ste pa čist noreeeeeee....... 10 strani v enem dnevu?????  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to je malenkost,ko mamo dober čvekalni danuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
2.3.2009 21:28:45   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  to mislim,da je eno uro po porodu slikana pupa Katja od jjasne,=jasne= oz. enenobeneuser posted image
kake cartkane očke ma ,tko nežno gledauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
2.3.2009 21:32:52   
benika
to mislim,da je eno uro po porodu slikana pupa Katja od jjasne,=jasne= oz. enenobeneuser posted image

Čaki, meni tule nekaj ne klapa....jjasna je rodila Lovrota, =jasna= pa Katjo. Pa nista to sedaj isti osebiuser posted image Al sta že prej menjavali nicke?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
2.3.2009 21:36:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: benika

to mislim,da je eno uro po porodu slikana pupa Katja od jjasne,=jasne= oz. enenobeneuser posted image

Čaki, meni tule nekaj ne klapa....jjasna je rodila Lovrota, =jasna= pa Katjo. Pa nista to sedaj isti osebiuser posted image Al sta že prej menjavali nicke?

to nista isti jasniuser posted image  

ena je novejša,druga pa že kr nekaj časa na RR-s tem,dokler ni zasnosila je imela nick ENANOBENA,potem pa je bila jjasna-ker smo še pa mel eno jjasno,se je preimenovala v =jasno=user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
2.3.2009 21:37:29   
benika
O marija, kolobocijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
2.3.2009 21:39:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: benika

O marija, kolobocijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
2.3.2009 22:09:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Pa punce sej niste resne no... Pa kaj bomo kar zaprli to našo borbo al kako? Ful sem žalostna, ker se nobena več ne javljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo mene, evo mene..samo zate da ti rečem OJ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
2.3.2009 22:50:53   
murkica
No zdej pa mene ni bilo, ko ste bile ve končno tukajuser posted image  

Jst zvečer delam in potem ne morem biti tukaj, ker drugače ni nič narejeno...

No je pa vseeno lepo, da ste se javile in da vemo, da ste še vse v enem kosuuser posted image

Meni še vedno dogaja in sem na polno srečna!!!

Nič lepo spite, pa upam, da boste jutri bolj pridne in se boste veliko oglašale!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.3.2009 7:22:39   
Anonimen
jutro!
živček se čist strinjam s tabo tko da drug teden jo bom poklicala pa ji povedala  da mi naj dajo odpoved k se mi res ne da še z njimi zafrkavatuser posted image sam a ni to čuden k pravijo da noben noče delat,tist k bi pa rad delu pa dobi same take službe da te glava pečeuser posted image
drgač pa jaz sm že sama tamavči je že šel veselo v vrtec,jaz pa še premišljujem če bi spet probala pulmologinjo poklicat k mam občutek da se mi rebrna mrena še bolj vnelauser posted image če jo bom sploh dobilauser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.3.2009 7:24:13   
Anonimen
user posted image
za boljše jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.3.2009 7:58:12   
sonček33
danes je moj dan, me spremljajo same trojke- častim virtualno kavico in tortico. upam, da se v pomladnih mesecih uspemo dobit na pravi kavi1

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.3.2009 8:12:04   
ledenka
jutrooooo user posted image

sonček 33, vse najboljše! user posted image  ti  želim, da ti življenje teče tako, kot si želiš!

špelči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.3.2009 8:42:06   
jazzz27
sonček....vse naj naj, tebi in celi sonček familiji. Evo jaz pa ti postrežem z zajtrkom....za vse naše borkice.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.3.2009 8:44:58   
murkica
Sonček vse najboljše!!!! Uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za torticouser posted image

No jaz sem se pa ravno basala s čokolešnikom. Njami...

Glihkar sem poslušala horoskop na TV SLO1 in so mi čist slabo napovedali, tako da sem ga kar prekinila. user posted image Ker slabih stvari pri nas ni, ker smo tako srečniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po mojem se bom šla še kar malo ulešt, ker mi prav paše mal počivat in uživat!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
3.3.2009 8:47:03   
jazzz27
Špeli...vse bo ok...ata ima srečno roko. Le pridi pokazat slikico....

Živa, tudi tebi želim, da danes vidiš pupota. Pa grdo od tvoje bivše šefle....p*user posted image

larilu....mah kakšna odpoved, itak si na bolniški, vleci jo dokler jo boš lahko. Pa se naj ona pol mal sladko je*be!!

Kako so kaj naši nečaki in nečakinje Ela, Lovro, Tilen,...?

LP

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
3.3.2009 9:28:16   
beyba
evo na hitrico se javim- šeplaka moja držim pestke za dans da vidite srčka .....

živa uživaj v gledanju pupota
Murki sej bo nio, sam včasih pride pomanjkanje časa, volje,....

Vsem ostalim lep pozdravček in objemček

SONČEK 33 se podpišem pod jazzikino voščilo je vse nalimala kar ti srce poželi.....ZAželim ti pa vse naj naj naj naj naj..........pa veliko spanja

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
3.3.2009 9:59:57   
sonček33
Bejbe, hvala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
3.3.2009 10:08:52   
Anonimen
Sonček vse naj naj in lepo praznuj današnji dan!!user posted image
jazzi ma po eni strani bi res tko nardila po drugi strani pa hočem met čimprej mir in da grem lahk na kakšno kavico (pol k bo mogoče) brez skrbi.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Delo.
пеперутка16

Kdaj ste po porodu šle nazaj v službo?

Po 6 mesecih. (15%)

Po 12 mesecih. (60%)

Od 12 do 16. (10%)

Ne delam. (15%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!