Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 10:10:29
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce...borkice...mamice...nosečke...lepotičke moje, jaz sem grda, lena borkica. Vas res zanemarjam. Nekako ne sfolgam vse skup. Ampak bo že, saj bo prišel spet čas, ko bom monologe tuki gor tolkla Vidim, da se je naša KAHLCA oglasila spet po dolgem času, mi je kar nerodno pupa, ker nič ne napišem več na zs, nekako me vse prehiteva, pa saj bo bolš. Ronja je tak cuker. Kakšni lepi očki...dva temna kovančka. Bi jo kar vzela, tako da se me pazi. Pa nov avatar, je bil že kar čas, ta mi je bolj sladek, kot prejšnji. Madona sveta, kmal bo konc porodniške k gredo meseci tako hitro. Je z malo vse v redu? Jo ubogate? Evo mi smo že v 22. tednu in se "počasi" prebijamo naprej. Kako kuča? Kako sosedje? Tukaj imamo kar nekaj mladih kandidatov za tvojo Ronjo. Se gremo že mini ženitveno posredovalnico. Ko bi videla seznam kako ga hitro polnemo z nosečkami.. špeli.....tole je pa prezgodaj za srčka in plodek, nič bat ti ga Reš pokaže verjemi!!! Samo mirno kri, vse je ok!! spps..še vedno tu. Dihamo, odštevamo....ta teden dobimo novo mami!! Le glej da bo novička pravočasno prispela, da bomo porivale s tabo . Ajsi...ti maš pa že tako cotkanga bušija. Si že prava nosečka. Tud tebi se približuje s svetlobno. Še mal pa dopust. Kaj boš delala med dopustom? trin...marec je tu!!! Si že kaj napeta? Komaj čakaš? Jaz se že sedaj veselim svojega malega bitja...A sobica je že fertik? Torbica pripravljena? Se* kje pa je tale naše nosečka??? A se pase na regratu? Živa... kako si ti? So se slabosti že kaj umirile? Kaj počenjaš? Stroj laufa? murki...pa ti novopečena nosečka, ste že dojeli? Povedali? stella...un miš...mater preverznjak!!! miška, kdaj bo testek padu? Kakšni znakci? larilu... rbrca so že kaj bolš, se mi kar smiliš k te je vse tako doletelo. Ti samo počivaj pupa.... žižika moja....zate vedno držim pestke in ti pošiljam 100000000000000000 ...RTM. vse ostale moje nončika, U, oktavija, lunca,... en velik
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 11:05:38
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 murki...pa ti novopečena nosečka, ste že dojeli? Povedali? Dojeli smo, povedali pa nismo še nikomur... Čakamo na pregled, potem pa bova vsem sčvekala... Komaj čakam... Me pa že od včeraj boli trebuh in sicer od popka gor... Tko, da upam, da ni kaj narobe... Sicer se mi zdi, da je to bolj želodec. Namreč začelo me je boleti včeraj po kosilu in kar noče popustiti. Spala sem v redu, brez bolečin (z vmesnimi odhodi na stranišče ), ko pa sem se zjutraj zbudila, me je zopet bolelo. Tako, da upam, da čim prej mine in da lahko uživamo v ... No slabosti so pa občasne in sicer, ko zavoham kaj... namrče moj si je včeraj pekel jajčka in sem mislila, da bom želodec vn vrgla... No pa saj mi je vseeno, samo da pridno raste...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 12:44:24
|
|
|
|
spelka12
|
murki mene je tud skoz želodec bolel, je blo kr hudo in sem mogla fejst pazit, kaj dam vase. A tebi je pa že slabo? pr meni so se pa vsi znaki čist umirili, tud slabosti.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 13:21:39
|
|
|
|
murkica
|
Ja slabost je čisto tko kdaj usput prisotna... Sej pravim recimo takrat, ko zavoham kaj, kar mi očitno ne odgovarja... Drugače pa je lakota skoraj ves čas prisotna in moram paziti, da ne jem velikih obrokov, da si zadostim potrebo čez cel dan in da se ne prenažiram... Tako, da ne bomo pridelali nepotrebnih kilogramčkov, ki bodo slabi tako zame kot za pikico... Drugače pa joškice me precej bolijo, zelo so napihnjene in ves čas hodim lulat... Tako, da me v službi že čudno gledajo in sem se izgovorila, da sem si med vikendom prehladila mehur Ker drugače bodo takoj sumnjičavi postali... Kdaj pa imaš naslednjič pregled Špelči?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 15:39:25
|
|
|
|
murkica
|
Pa punce sej niste resne no... Pa kaj bomo kar zaprli to našo borbo al kako? Ful sem žalostna, ker se nobena več ne javlja
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 15:49:50
|
|
|
|
Kliki
|
Evo mene ne ne bomo jo kr zaprle. Jast sem se sicer pridružla ne dolgo nazaj. Pa mi tudi ne bi blo fajen če je ne bi bilo več.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 16:23:47
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla čvekalke... Jazzzi ja res nas malo zanemarjaš Jaz sem danes urejala vse potrebno za naprej in za bolniško, tko da nisem bla nič naokoli... So se pa slabosti umirile, ker sem opustila Elevit. Zdej bom pa Nutrilite jedla Do regrata še vedno nisem prišla, stroj DELAAAAAAAA, trebuh raste, zdej grem pa še srčka malo poslušat, da vidim, kje se nahaja naše dete Špelček, jaz sem bla dan pred pregledom KATASTROFA.... Sem že vidla kako mi je trebuh uplahnil, kako me joškice nič več ne bolijo, kako so mazolji zginli, kako mi ni več slabo, .... Ampak dobro me je dragi pomiril, da sem preživela in vidla srčka Drži se in se ne pusti premagati strahcu, ok?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 16:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla! jazzi ma rebrca niso nč boljš boli k sto hudičev in se ponoč zdej skoz premetavam k me vse boli če ne trebuh pa rebra ampak ni pene bo že nehal zdele me je pa šefica poklicala mislim sej ne vem kaj naj rečem kot da se dela norca,takrat so se delal norca iz mene in me obravnaval kot da sm prah na polici in k sm ji vse zmeri sporočala pa to pol mi pa zine a se vam ne zdi da bi bilo lepo če bi mal sporočal kako je z vami? mislim no če bi bilo po njenem bi blo najbolj če bi bla že v grobu,joj kolk mi je dan pokvarila murkica supr da ti ni slabo non stop in upam da ti tud vnaprej ne bo! živček kako si?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 16:41:04
|
|
|
|
ledenka
|
ojla, borkice zjutraj sem bila v šoli za starše, potem letela v službo, tu je NORA gužva! tako da vas komaj zdaj lahko mal preberem in pozdravim sej ne za dolgo, čez 20 minut grem na telovadbo, potem pa končno domov... vas vse objemčkam in pozdravljam, pupike moje, in letim delat dalje!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
joj larilu, sploh mi ne govori..... Jst sem danes prejela odpoved in oceno mojega poskusnega dela - seveda negativno, kot je bilo dogovorjeno. Ampak pismo je napisano s taaaaaakoooooo zamero, da me ma, da bi ji kaj napisala na to.... Mislim, če daš to človeku za prebrat, ki me ne pozna, bi si mislil, da sem totalen aroganten šus od babe, nesposoben tržnik, komunikator,.... Jaz sem se nehala obremenjevati... Jaz vem kaj je res in se tega držim in ne pustim se da bi to vplivalo name Mi je pa hudo zate, ker vem kako je če si slabega zdravja, pa se še s tem obremenjuješ hkrati... AMPAK BEJBA - ti maš dojenčka v bauhiju... ne sekiraj se za eno kuro v sistemu ajsi ti si pa tok aktivna, da je meni že kar nerodno, ker sem skoz doma Kje so pa ostale čveke? Vse na FB?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:30:46
|
|
|
|
spelka12
|
živa a kr odpoved so ti dal? A si bla za določen čas? Boga murki pregled mam jutri.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 živa a kr odpoved so ti dal? A si bla za določen čas? Boga murki pregled mam jutri. Ah špelka, na poskusni sem bla in mi itak niso dali pozitivne ocene, ker sem noseča. Pa itak glede na odnese, kot sem jih imela s to šeflo mi niti žal ni Jaz mam tudi jutri pregledek. Kdaj pa špelka?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:39:25
|
|
|
|
spelka12
|
Ob 11.30 pri rešu. Aja na poskusni. No sej boš itak zdej uživala 2 leti z bebico, pol se bo pa že nekej našlo.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:39:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Pa punce sej niste resne no... Pa kaj bomo kar zaprli to našo borbo al kako? Ful sem žalostna, ker se nobena več ne javlja eto me
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:41:15
|
|
|
|
Anonimen
|
JUPIIIIIIII same nosečke na kupu Bom stiskala pestke, kokr bom lahko, ok? Jst mam 14:15 pri svoji G. Upam da bom vidla našega pupota.... Spps..... že dihaš?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Aja na poskusni. No sej boš itak zdej uživala 2 leti z bebico, pol se bo pa že nekej našlo. ej sej pravim, da se sploh ne sekiram. Vsaj do zdej nikoli nisem imela problema s službami. Bom pa malo prej začela iskat... Upam samo, da bom končno dobila kaj, kar bo trajalo, ker sem že SITA tega menjavanja služb Ampak v trženju je pač tko... Ko si nekomu grožnja.............
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:43:39
|
|
|
|
spelka12
|
muuuuuuurkiiiiiiiiii kje s zdej? Hitr prid, drugač ti bom ušla spps a maš kak sms od bork, da bomo dihale s tabo?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:45:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 muuuuuuurkiiiiiiiiii kje s zdej? Hitr prid, drugač ti bom ušla spps a maš kak sms od bork, da bomo dihale s tabo? imam,imam -od žive in SE* sam mislim,da še ta teden nič ne bo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:45:21
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ej sej pravim, da se sploh ne sekiram. Vsaj do zdej nikoli nisem imela problema s službami. Bom pa malo prej začela iskat... Upam samo, da bom končno dobila kaj, kar bo trajalo, ker sem že SITA tega menjavanja služb Ampak v trženju je pač tko... Ko si nekomu grožnja............. Kaj pa, če bi tržla sama sebe? Dej se na internet, napiš kolk si dobra in kaj vse znaš, pol pa čakej, itak, da se bojo grebl za tebe . Pol te bodo pa še prosil, da bod njihova.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:45:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Spps..... že dihaš? nič drugače kot ponavadi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:46:13
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 muuuuuuurkiiiiiiiiii kje s zdej? Hitr prid, drugač ti bom ušla spps a maš kak sms od bork, da bomo dihale s tabo? imam,imam -od žive in SE* sam mislim,da še ta teden nič ne bo Sej vaju nč ne prganjam, sam zarad dihanja me skrbi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:46:16
|
|
|
|
spps
|
in kako sta vidve?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:46:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 muuuuuuurkiiiiiiiiii kje s zdej? Hitr prid, drugač ti bom ušla spps a maš kak sms od bork, da bomo dihale s tabo? imam,imam -od žive in SE* sam mislim,da še ta teden nič ne bo Sej vaju nč ne prganjam, sam zarad dihanja me skrbi a misliš,da bom pozabla?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:48:06
|
|
|
|
spps
|
če katera pozna JASNA je rodila-bivši nick ENANOBENA,za aquico vem,da jo,za ostale pa ne vem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.3.2009 20:48:21
|
|
|
|
spelka12
|
nkol ne veš kaj te piči v porodni .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Na katerih forumih sodelujete?KIKI****Sodelujete na spletnih forumih?DA (
62%)
NE (
38%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!