|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
27.2.2009 21:27:24   
KAHLO
poudravljene pupe!!

Še posebaj stare znanke, me je kar poštenouser posted image k se vam nisem nič oglasila......čestitke vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iščem pa toto našo jazzzikoooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image upam da se mi boš še kaj oglasila!!

oktavija, murkica,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenka a ti se še pa zmeraj pridno okrog potepaš po tujiniuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
27.2.2009 21:29:39   
KAHLO
ooooooooooooo ledenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidim da  nisi samauser posted image user posted image , za tebe pa nisem veldauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image madona pa saj danes spat ne bom modla....bi kr sama sebe nauser posted image da sem vse to zamudilauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
27.2.2009 21:44:58   
ledenka
KOGA VIDIIIM!!!!! KAHLO! user posted image user posted image user posted image  tebe pa že 100 let ni blo naokoli! ja, meni manjka še dobra 2 meseca do poroda user posted image  čez ene dobra 2 tedna začnem z dopustom in pol porodniško user posted image   

jazzzika se pa potika nekje naokoli, pride pogledat vsak dan user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 27.2.2009 21:47:34 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.2.2009 22:04:58   
KAHLO
tak zaj bom mogla obvezno večkrat sem priti.......da bom seznanjena kdaj boste rojevaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
28.2.2009 7:59:51   
Stella Rossa
Dobro jutro borkice, evo vam eno kavico za dišeči začetek prekrasnega dneva

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
28.2.2009 8:26:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Dobro jutro borkice, evo vam eno kavico za dišeči začetek prekrasnega dneva

user posted image
hvala za kavico in torticouser posted image

Vsem en lep sončen vikend jaz grem k mamici da se naužijem malo svežega zraka, in pogledam malo za regratom če ga je že kaj,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
28.2.2009 9:09:23   
aqua77
Jutrčka prinčipese!!!

En sončen pozdrav vsem nosečkam, nosečkam to bee, in čakajočim na pluske!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelči, miška moja zlata, za srčka je prekmalu... Jaz sem ga pri sinkotu šele po devetm tednu vidla prej ne! Tako da kar pogumno!! user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
28.2.2009 10:07:33   
miska73
Murki ne me basat... pa kaj jaz to vidim...
Pupa moje, čestitke in en velik objem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelki moj, prosim optimistično user posted image Pa posluši sekico.

Pozdravček seveda vsem borkicam.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
28.2.2009 10:41:33   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Murki ne me basat... pa kaj jaz to vidim...
Pupa moje, čestitke in en velik objem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelki moj, prosim optimistično user posted image Pa posluši sekico.

Pozdravček seveda vsem borkicam.

Ojla miškica naša!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako kaj počutje????

P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
28.2.2009 10:51:48   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ojla miškica naša!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako kaj počutje????

Čau pupika. Jst sem dobro. Edino dnevi se vleeeeeeeeeeeeečejo.

Pa ti kak si mi? Sam neki okol pohajaš. Sej maš prav.
Sta se vidve s pikico čist zgubili. Včasih vaju je bilo polno na RR.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
28.2.2009 10:56:48   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kako kaj počutje????

Čau pupika. Jst sem dobro. Edino dnevi se vleeeeeeeeeeeeečejo.

Pa ti kak si mi? Sam neki okol pohajaš. Sej maš prav.
Sta se vidve s pikico čist zgubili. Včasih vaju je bilo polno na RR.

Ti čisto verjamem, da se ti dnevi vleeeeeeečejo!!! Sam, boš vidla se splača čakat!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se malo okoli potikala. Sem bla z dragim en teden v Parizu, potem pa vsi skupaj s sinkotom na smučanju en teden, tako da sem zato bila malo odsotna. Samo obljubim, da bom nadoknadila zamujeno na RR!!!user posted image user posted image user posted image

Pikica ma pa sedaj fuuul obveznosti s faksom, pa projek bejbi je dala za nekaj časa na stranski tir. Tako, da nas samo občasno pride pogledat. Jo je pa zato na FB več videt... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
28.2.2009 11:16:47   
murkica
Pa da se še jaz na hitro javim... Danes nisem spala skoraj celo noč, sem se samo premetavala sem in tja, da se mi je že kar mešalo... Me pa neki skrbi, joškice me skoraj nič ne bolijo večuser posted image , Zdej upam, da to ni spet nek znak, da bo šlo kaj narobe... Sej trde so še, ampak bolijo pa ne več...

Ma mal me je strah ampak poskušam optimistično gledat na to... Pogledam slikco z user posted image in mi je lažje!!!

Midva se ravno odpravljava na en izletek, tako da upam, da se boste imele lepo, pa se seveda še kaj beremo...

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
28.2.2009 11:25:11   
Kliki
Murkica najprej čestitke.
Zdaj pa še nasvet da misli samo pozitivno in obene negativnosti prosim. Vse bo Ok boš vidla.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.2.2009 11:26:44   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: U

Zdaj pa še nasvet da misli samo pozitivno in obene negativnosti prosim. Vse bo Ok boš vidla.

se podpišem.... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.2.2009 11:39:07   
sonček85

se podpišem.... user posted image user posted image
se podpišem,joškice te bojo pa nehale in spet začele bolet ,tko da na to se nič kaj ne ozirajuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.2.2009 11:56:00   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: murkica
Pa da se še jaz na hitro javim... Danes nisem spala skoraj celo noč, sem se samo premetavala sem in tja, da se mi je že kar mešalo... Me pa neki skrbi, joškice me skoraj nič ne bolijo večuser posted image , Zdej upam, da to ni spet nek znak, da bo šlo kaj narobe... Sej trde so še, ampak bolijo pa ne več...

z istim se ubadam jaz, a kolikor me spomin ne vara, v 1.nosečnosti me niti malo niso bolele, niso bile občutljive pa je bilo vse ok.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.2.2009 11:59:08   
Kliki
Nončika za tebe velja isto razmišlaj pozitivno in vse bo Ok.
A mate vi tudi sončka?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.2.2009 12:02:43   
sonček85

A mate vi tudi sončka?
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je tko lepo,danes in jutri še potem pa baje drugi teden dežuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.2.2009 12:15:31   
Kliki
Ja baje bo res dež. Pa kaj čmo dones tega sončka ne morem izkoristit ker grem zdej kmal v službo, jutri sem pa zjutraj in bova šla z mojim mal  na sončka.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.2.2009 12:18:23   
sonček85

Ja baje bo res dež. Pa kaj čmo dones tega sončka ne morem izkoristit ker grem zdej kmal v službo, jutri sem pa zjutraj in bova šla z mojim mal  na sončka.

boga revica moraš delat na tko lepo vreme,vem kako je bilo meni k sem delalauser posted image user posted image bo pa jutri bolje se bosta naužila skp sončka po kosiluuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
28.2.2009 12:27:51   
Kliki
Ja se bova ja tele delovni vikendi me res že mal ubijajo pa sej upam da kmal postanem srečka user posted image  po porodniški bom pa kako bl normalno službo probala najt.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
28.2.2009 12:38:05   
Stella Rossa
Nas je kr neki ko dalamo danes, jaz bom kar cel dan na šihtu pa še jutri do enih......pol pa en teden dopusta  

user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
28.2.2009 12:41:29   
Nončika

A mate vi tudi sončka?

saj razmišljam pozitivno. vse bo ok. v pon. sem že nazaj v službi in bo čas dosti hitreje šel.

sončka mamo in to cel dopoldan. segrelo se je kar na 15 stopinj. krasno je!!! mala je bila že celi dopoldan zunaj na soncu.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
28.2.2009 12:41:48   
Kliki
O boh pomagaj ti si pa še na slbšem kot jast. Mi delamo sicer sam 7ur ampak men se včas tut tok ne da.user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
28.2.2009 12:43:10   
Nončika
danes pa nam žal mojster ni prišel montirat strešna okna. šment, za naslednji teden pa pravi dež. kriza no!!!! pa se vse spet prestavi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

prva zaposlitev

V kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?

takoj (43%)

1- 2 meseca (12%)

3- 6 mesecev (10%)

6- 12 mesecev (8%)

po več kot letu dni (12%)

po nekaj letih (15%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!