![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 21:27:24
|
|
|
|
KAHLO
|
poudravljene pupe!! Še posebaj stare znanke, me je kar pošteno k se vam nisem nič oglasila......čestitke vsem Iščem pa toto našo jazzzikoooooooooooooooooooooooooooooo upam da se mi boš še kaj oglasila!! oktavija, murkica, ledenka a ti se še pa zmeraj pridno okrog potepaš po tujini
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 21:29:39
|
|
|
|
KAHLO
|
ooooooooooooo ledenka vidim da nisi sama , za tebe pa nisem velda madona pa saj danes spat ne bom modla....bi kr sama sebe na da sem vse to zamudila
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 21:44:58
|
|
|
|
ledenka
|
KOGA VIDIIIM!!!!! KAHLO! tebe pa že 100 let ni blo naokoli! ja, meni manjka še dobra 2 meseca do poroda čez ene dobra 2 tedna začnem z dopustom in pol porodniško jazzzika se pa potika nekje naokoli, pride pogledat vsak dan
< Sporočilo je popravil ledenka -- 27.2.2009 21:47:34 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 22:04:58
|
|
|
|
KAHLO
|
tak zaj bom mogla obvezno večkrat sem priti.......da bom seznanjena kdaj boste rojevale
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 7:59:51
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Dobro jutro borkice, evo vam eno kavico za dišeči začetek prekrasnega dneva
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 8:26:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa Dobro jutro borkice, evo vam eno kavico za dišeči začetek prekrasnega dneva hvala za kavico in tortico Vsem en lep sončen vikend jaz grem k mamici da se naužijem malo svežega zraka, in pogledam malo za regratom če ga je že kaj,mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 9:09:23
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka prinčipese!!! En sončen pozdrav vsem nosečkam, nosečkam to bee, in čakajočim na pluske!!! Špelči, miška moja zlata, za srčka je prekmalu... Jaz sem ga pri sinkotu šele po devetm tednu vidla prej ne! Tako da kar pogumno!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 10:07:33
|
|
|
|
miska73
|
Murki ne me basat... pa kaj jaz to vidim... Pupa moje, čestitke in en velik objem. Špelki moj, prosim optimistično Pa posluši sekico. Pozdravček seveda vsem borkicam.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 10:41:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Murki ne me basat... pa kaj jaz to vidim... Pupa moje, čestitke in en velik objem. Špelki moj, prosim optimistično Pa posluši sekico. Pozdravček seveda vsem borkicam. Ojla miškica naša!!!! Kako kaj počutje????
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 10:51:48
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla miškica naša!!!! Kako kaj počutje???? Čau pupika. Jst sem dobro. Edino dnevi se vleeeeeeeeeeeeečejo. Pa ti kak si mi? Sam neki okol pohajaš. Sej maš prav. Sta se vidve s pikico čist zgubili. Včasih vaju je bilo polno na RR.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 10:56:48
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ojla miškica naša!!!! Kako kaj počutje???? Čau pupika. Jst sem dobro. Edino dnevi se vleeeeeeeeeeeeečejo. Pa ti kak si mi? Sam neki okol pohajaš. Sej maš prav. Sta se vidve s pikico čist zgubili. Včasih vaju je bilo polno na RR. Ti čisto verjamem, da se ti dnevi vleeeeeeečejo!!! Sam, boš vidla se splača čakat!!! Jaz sem se malo okoli potikala. Sem bla z dragim en teden v Parizu, potem pa vsi skupaj s sinkotom na smučanju en teden, tako da sem zato bila malo odsotna. Samo obljubim, da bom nadoknadila zamujeno na RR!!! Pikica ma pa sedaj fuuul obveznosti s faksom, pa projek bejbi je dala za nekaj časa na stranski tir. Tako, da nas samo občasno pride pogledat. Jo je pa zato na FB več videt...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 11:16:47
|
|
|
|
murkica
|
Pa da se še jaz na hitro javim... Danes nisem spala skoraj celo noč, sem se samo premetavala sem in tja, da se mi je že kar mešalo... Me pa neki skrbi, joškice me skoraj nič ne bolijo več , Zdej upam, da to ni spet nek znak, da bo šlo kaj narobe... Sej trde so še, ampak bolijo pa ne več... Ma mal me je strah ampak poskušam optimistično gledat na to... Pogledam slikco z in mi je lažje!!! Midva se ravno odpravljava na en izletek, tako da upam, da se boste imele lepo, pa se seveda še kaj beremo... Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 11:25:11
|
|
|
|
Kliki
|
Murkica najprej čestitke. Zdaj pa še nasvet da misli samo pozitivno in obene negativnosti prosim. Vse bo Ok boš vidla.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 11:26:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Murkica najprej čestitke. Zdaj pa še nasvet da misli samo pozitivno in obene negativnosti prosim. Vse bo Ok boš vidla. se podpišem....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 11:39:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: U Murkica najprej čestitke. Zdaj pa še nasvet da misli samo pozitivno in obene negativnosti prosim. Vse bo Ok boš vidla. se podpišem.... se podpišem,joškice te bojo pa nehale in spet začele bolet ,tko da na to se nič kaj ne oziraj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 11:56:00
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Pa da se še jaz na hitro javim... Danes nisem spala skoraj celo noč, sem se samo premetavala sem in tja, da se mi je že kar mešalo... Me pa neki skrbi, joškice me skoraj nič ne bolijo več , Zdej upam, da to ni spet nek znak, da bo šlo kaj narobe... Sej trde so še, ampak bolijo pa ne več... z istim se ubadam jaz, a kolikor me spomin ne vara, v 1.nosečnosti me niti malo niso bolele, niso bile občutljive pa je bilo vse ok.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 11:59:08
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika za tebe velja isto razmišlaj pozitivno in vse bo Ok. A mate vi tudi sončka?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:02:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Nončika za tebe velja isto razmišlaj pozitivno in vse bo Ok. A mate vi tudi sončka? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa je tko lepo,danes in jutri še potem pa baje drugi teden dež
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:15:31
|
|
|
|
Kliki
|
Ja baje bo res dež. Pa kaj čmo dones tega sončka ne morem izkoristit ker grem zdej kmal v službo, jutri sem pa zjutraj in bova šla z mojim mal na sončka.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:18:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Ja baje bo res dež. Pa kaj čmo dones tega sončka ne morem izkoristit ker grem zdej kmal v službo, jutri sem pa zjutraj in bova šla z mojim mal na sončka. boga revica moraš delat na tko lepo vreme,vem kako je bilo meni k sem delala bo pa jutri bolje se bosta naužila skp sončka po kosilu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:27:51
|
|
|
|
Kliki
|
Ja se bova ja tele delovni vikendi me res že mal ubijajo pa sej upam da kmal postanem srečka po porodniški bom pa kako bl normalno službo probala najt.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:38:05
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Nas je kr neki ko dalamo danes, jaz bom kar cel dan na šihtu pa še jutri do enih......pol pa en teden dopusta
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:41:29
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: U Nončika za tebe velja isto razmišlaj pozitivno in vse bo Ok. A mate vi tudi sončka? saj razmišljam pozitivno. vse bo ok. v pon. sem že nazaj v službi in bo čas dosti hitreje šel. sončka mamo in to cel dopoldan. segrelo se je kar na 15 stopinj. krasno je!!! mala je bila že celi dopoldan zunaj na soncu.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:41:48
|
|
|
|
Kliki
|
O boh pomagaj ti si pa še na slbšem kot jast. Mi delamo sicer sam 7ur ampak men se včas tut tok ne da.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 28.2.2009 12:43:10
|
|
|
|
Nončika
|
danes pa nam žal mojster ni prišel montirat strešna okna. šment, za naslednji teden pa pravi dež. kriza no!!!! pa se vse spet prestavi.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
prva zaposlitevV kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?takoj (
43%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
1- 2 meseca (
12%)
![](/slike/poll/poll.gif)
3- 6 mesecev (
10%)
6- 12 mesecev (
8%)
po več kot letu dni (
12%)
po nekaj letih (
15%)
Število vseh glasov: 262Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!