Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 13:50:43
|
|
|
|
benika
|
UZ - gastacijska v. se vidi, ploda pa ne user posted image . V torek imam pri rešu in 11.3. pri svoji g. Bomo vidli kaj bo. Sem žalostna Ja p*i*z*d*a*, sej sem vedla kaj bo. In ravno zaradi tega sem tako besna na G, ker tako zgodaj naročujejo na UZ, potem je pa sama panika in same skrbi. Špelči, prezgodaj je, no. Srček je zagarantiran šele po 8. tednu! Vem, da preklinjam, ampak vem, da si žalostna in zaradi tega je meni hudo, pa črne misli ti letajo po buči, pa.....ah stara, prid zvečer k meni na eno pico pa cajček. Aja še tole.....če ne pri Rešu, bo pa pri Savi sigurno že utripal najlepši srček na svetu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 13:55:20
|
|
|
|
murkica
|
Evo zdej ti je pa še sestrca povedala!!! Jaz sem tut hotla it panično prej na UZ, ampak sem se odločila, da se bom naročila in normalno počakala na pregled, ker se tako ali tako še ne bo nič videlo in bom samo paniko zagnala!!! Tako, da vse ob svojem času. Boš videla naslednič bo močno utripal Jaz se naročim v ponedeljek!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 15:09:42
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Najprej čestitke za dobro opravljen test!!!! Punčka bo? Mene pa kar mal zanima, kaj bomo imeli mi Lupčka vsem!!! Tolk napišem pa me potem ven vrže...RR za***** :((( v glavnem hoela sem napisat samo: Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................ Moj popek je prav čutil ČEstitke in vse naj naj najlepše želim tebiin bodočemu atiju! Mali pikici pa naj pridno raste ter seveda zdravja
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 15:13:09
|
|
|
|
Erin
|
Ja šit..to sem hotela objavit že od 14 ure...poj mi pa še vse smajlije ven vrže... :(((
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 15:15:22
|
|
|
|
Erin
|
Nekaj takega bi moralo pisati... Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ........................ Moj popek je prav čutil ČEstitke in vse naj naj najlepše želim tebi in bodočemu atiju! Mali pikici pa naj pridno raste ter seveda zdravja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 15:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pupe a mislite da je možno da mi Elevit povzroča slabosti? Včeraj sem prvo vzela in mi je blo že včeraj slabo...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 16:28:23
|
|
|
|
Nončika
|
živa, elevit naj bi odpravil slabosti, ne pa jih povzročil. jaz sem začela jemat v torek, nimam nobenih stranskih učinkov. vem, da si večkrat v moji okolici, naj ti povem, da sem jaz na Madžarskem za elevit dala 1990ft, to je 6,63€, imajo pa tudi po 100kom, to je pa 20€. pri nas pa je 30kom 9,48€, če se ne motim. znatno nižje cene. meni se splača. saj mam iz službe od meje 5km.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 16:32:45
|
|
|
|
Stella Rossa
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pupe a mislite da je možno da mi Elevit povzroča slabosti? Včeraj sem prvo vzela in mi je blo že včeraj slabo... Jaz jem tudi elevit, jutri pojem zadnjo iz prve škatlice pa nimam nobenih težav (razen temno blato, to pa je normalno zaradi železa)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 16:35:41
|
|
|
|
Stella Rossa
|
murkica čestitam iz srca
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 16:45:58
|
|
|
|
sonček33
|
Živa čist možno, da ti je po elevitu slabo. Zamenjaj. za Centramedmami ali tifol.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 16:46:22
|
|
|
|
Anonimen
|
joj bejbiki hvala.... Jst bom zdej probala en dan je ne vzet pa bom vidla kako se bom počutila. Nončika ja hvala za nasvet. To je res ceneje, ja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 16:48:34
|
|
|
|
Anonimen
|
to sem mislila ja Sonči... Samo kak dan bom poskusila brez, če mi ne bo slabo, pa bo zamenjala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 16:52:54
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Kaj si pa do zdaj jemala živa?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:08:09
|
|
|
|
Serendipity
|
MURKIIIIIIICAAA - čestitkeeee!!!!! Saj sem mela fajn feeling da bo prelep plusek! oktavija - jupi za NS! beyba - uh, ti si pa ta prava čarateta, da vse uganeš špelči - ma, je še prezgodaj. Pikica se je še komaj vsidrala, zdaj zdaj bo pa tudi začel srček bit, ne boj se... Vsem razočaranim - veeeliiiik objem.... Mi je žal da vas je M obiskala. Ampak to je bil njen zadnji obisk! nosečke - pobožajte! mamice - pocajtate! trepetalka mišika - pobožaj si pikici/o, ki se pravkar rita/jo v vgnezditev , itaq vem da si nosečka! larilu - Joj, upam, da bo kmalu boljše... Vsem ostalim topel objemček!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:08:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 pupe a mislite da je možno da mi Elevit povzroča slabosti? Včeraj sem prvo vzela in mi je blo že včeraj slabo... ja nekaterim je slabo po njem-jim ne odgovarja,jaz sem jemala neovin+ dha in nisem imela nbenih stranskih učinkov.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:08:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika UZ - gastacijska v. se vidi, ploda pa ne user posted image . V torek imam pri rešu in 11.3. pri svoji g. Bomo vidli kaj bo. Sem žalostna Ja p*i*z*d*a*, sej sem vedla kaj bo. In ravno zaradi tega sem tako besna na G, ker tako zgodaj naročujejo na UZ, potem je pa sama panika in same skrbi. Špelči, prezgodaj je, no. Srček je zagarantiran šele po 8. tednu! Vem, da preklinjam, ampak vem, da si žalostna in zaradi tega je meni hudo, pa črne misli ti letajo po buči, pa.....ah stara, prid zvečer k meni na eno pico pa cajček. Aja še tole.....če ne pri Rešu, bo pa pri Savi sigurno že utripal najlepši srček na svetu SE PODPIŠEM
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:14:56
|
|
|
|
Nončika
|
SE*, ge se pa tij potejpleš?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:17:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ja nekaterim je slabo po njem-jim ne odgovarja,jaz sem jemala neovin+ dha in nisem imela nbenih stranskih učinkov. Ja, jaz tudi to jem. Mi še najbolj paše. Po elevitu je bilo meni slabo (še preden sem bila noseča) . Edino, če elevit konzumiraš zvečer... Da ''prespiš'' njegovo učinkovanje.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:19:06
|
|
|
|
Nončika
|
Jaz jem elevit zjutraj med zajtrkom. pa nimam nobenih stranskih učinkov. kolikor mi je znano, naj bi se jemal na ta način, zvečer le izjemoma.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:23:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika Jaz jem elevit zjutraj med zajtrkom. pa nimam nobenih stranskih učinkov. kolikor mi je znano, naj bi se jemal na ta način, zvečer le izjemoma. Aja .. ne vem - jaz sem imela res težave, mi je bilo taaaak slaaaabo. Pa še zaprtung sem mela Potem sem pa nehala in se je vse ostalo nehalo. Baje so ene občutljive na elevit, druge na tifol, itd...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:26:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika SE*, ge se pa tij potejpleš? Uh, je san se bole na FB odselila. RR mi več ne leže tak kak negda. Kak si tij, moja novopečena srečka nosečka? Že kakšne slabosti? Kak je prinčipesa? Ej, daj nekšo svojo sliko na FB, ka vijdim, či si tij meni tüj znana Aja pa še neka - je na Madžarskon kakšna trgovina za nosečnice? Ka seka ide vutro prejk. Ka man mini problem - so me začale lače tijščate, pa me zanijmle kakšne so kaj cejne tan...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 18:31:05
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika UZ - gastacijska v. se vidi, ploda pa ne user posted image . V torek imam pri rešu in 11.3. pri svoji g. Bomo vidli kaj bo. Sem žalostna Ja p*i*z*d*a*, sej sem vedla kaj bo. In ravno zaradi tega sem tako besna na G, ker tako zgodaj naročujejo na UZ, potem je pa sama panika in same skrbi. Špelči, prezgodaj je, no. Srček je zagarantiran šele po 8. tednu! Vem, da preklinjam, ampak vem, da si žalostna in zaradi tega je meni hudo, pa črne misli ti letajo po buči, pa.....ah stara, prid zvečer k meni na eno pico pa cajček. Aja še tole.....če ne pri Rešu, bo pa pri Savi sigurno že utripal najlepši srček na svetu Špelči ne sekiraj se, in podpišem tvojo sestrico!! Boš videla kako bo še tiktakal vaš srček!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 19:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
SUPER pupe... Hvala za nasvete... Danes sem torej vzela zadnjo tabletko :) Kera kupi celo škatlico? ;)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 20:47:17
|
|
|
|
ledenka
|
punce, petek zvečer je, jaz pa sem crkoooooo ampak Murki me je tako razveselila, da res ni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 20:56:19
|
|
|
|
ledenka
|
špelči, prezgodaj je še! počakaj na Reškotov pregled, bo več jasno - on ve tudi, kaj je še v mejah normale marsikatera, ki že pestuje, je imela srček komaj v 8. tednu, pa je bilo vse ok.
|
Za doječe matere.пеперутка16Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?Da. (
86%)
Ne. (
14%)
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!