|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
27.2.2009 13:50:43   
benika
UZ - gastacijska v. se vidi, ploda pa ne user posted image . V torek imam pri rešu in 11.3. pri svoji g. Bomo vidli kaj bo.
Sem žalostna

Ja p*i*z*d*a*, sej sem vedla kaj bo. In ravno zaradi tega sem tako besna na G, ker tako zgodaj naročujejo na UZ, potem je pa sama panika in same skrbi.

Špelči, prezgodaj je, no. Srček je zagarantiran šele po 8. tednu! Vem, da preklinjam, ampak vem, da si žalostna in zaradi tega je meni hudo, pa črne misli ti letajo po buči, pa.....ah stara, prid zvečer k meni na eno pico pa cajček.

Aja še tole.....če ne pri Rešu, bo pa pri Savi sigurno že utripal najlepši srček na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
27.2.2009 13:55:20   
murkica
Evo zdej ti je pa še sestrca povedala!!!

Jaz sem tut hotla it panično prej na UZ, ampak sem se odločila, da se bom naročila in normalno počakala na pregled, ker se tako ali tako še ne bo nič videlo in bom samo paniko zagnala!!! Tako, da vse ob svojem času. Boš videla naslednič bo močno utripaluser posted image user posted image user posted image

Jaz se naročim v ponedeljek!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
27.2.2009 15:09:42   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Najprej čestitke za dobro opravljen test!!!!

Punčka bo?

Mene pa kar mal zanima, kaj bomo imeli mi

user posted image

Lupčka vsem!!!

Tolk napišem pa me potem ven vrže...RR za***** :(((

v glavnem hoela sem napisat samo:

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........................

Moj popek je prav čutil

ČEstitke in vse naj naj najlepše želim tebiin bodočemu atiju! Mali pikici pa naj pridno raste ter seveda zdravja

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
27.2.2009 15:13:09   
Erin
Ja šit..to sem hotela objavit že od 14 ure...poj mi pa še vse smajlije ven vrže... :(((

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
27.2.2009 15:15:22   
Erin
Nekaj takega bi moralo pisati...user posted image

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

........................ user posted image user posted image user posted image

Moj popek je prav čutil user posted image user posted image user posted image

ČEstitke in vse naj naj najlepše želim tebiuser posted image in bodočemu atiju! user posted image user posted image user posted image
Mali pikiciuser posted image pa naj pridno raste ter seveda zdravja
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
27.2.2009 15:23:07   
Anonimen
pupe a mislite da je možno da mi Elevit povzroča slabosti? Včeraj sem prvo vzela in mi je blo že včeraj slabo... user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
27.2.2009 16:28:23   
Nončika
živa, elevit naj bi odpravil slabosti, ne pa jih povzročil. jaz sem začela jemat v torek, nimam nobenih stranskih učinkov.

vem, da si večkrat v moji okolici, naj ti povem, da sem jaz na Madžarskem za elevit dala 1990ft, to je 6,63€, imajo pa tudi po 100kom, to je pa 20€. pri nas pa je 30kom 9,48€, če se ne motim. znatno nižje cene. meni se splača. saj mam iz službe od meje 5km.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
27.2.2009 16:32:45   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

pupe a mislite da je možno da mi Elevit povzroča slabosti? Včeraj sem prvo vzela in mi je blo že včeraj slabo... user posted image user posted image

Jaz jem tudi elevit, jutri pojem zadnjo iz prve škatlice pa nimam nobenih težav (razen temno blato, to pa je normalno zaradi železa)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
27.2.2009 16:35:41   
Stella Rossa
murkica čestitam iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
27.2.2009 16:45:58   
sonček33
Živa čist možno, da ti je po elevitu slabo. Zamenjaj. za Centramedmami ali tifol.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
27.2.2009 16:46:22   
Anonimen
joj bejbiki hvala.... Jst bom zdej probala en dan je ne vzet pa bom vidla kako se bom počutila. Nončika ja hvala za nasvet. To je res ceneje, ja

Neposredna povezava do sporočila: 2786
27.2.2009 16:48:34   
Anonimen
to sem mislila ja Sonči... Samo kak dan bom poskusila brez, če mi ne bo slabo, pa bo zamenjala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2787
27.2.2009 16:52:54   
Stella Rossa
Kaj si pa do zdaj jemala živa?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
27.2.2009 18:08:09   
Serendipity
user posted image

MURKIIIIIIICAAA
- čestitkeeee!!!!! Saj sem mela fajn feeling da bo prelep plusek!user posted image

oktavija - jupi za NS! user posted image user posted image user posted image beyba - uh, ti si pa ta prava čarateta, da vse uganeš user posted image user posted image user posted image

špelči - ma, je še prezgodaj. Pikica se je še komaj vsidrala, zdaj zdaj bo pa tudi začel srček bit, ne boj se... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem razočaranim - veeeliiiik objem.... Mi je žal da vas je M obiskala. Ampak to je bil njen zadnji obisk!
nosečke - pobožajte!
mamice - pocajtate!
trepetalka mišika - pobožaj si pikici/o, ki se pravkar rita/jo v vgnezditev user posted image user posted image user posted image , itaq vem da si nosečka! user posted image user posted image user posted image
larilu - Joj, upam, da bo kmalu boljše... user posted image user posted image

Vsem ostalim topel objemček!

Neposredna povezava do sporočila: 2789
27.2.2009 18:08:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ja nekaterim je slabo po njem-jim ne odgovarja,jaz sem jemala neovin+ dha in nisem imela nbenih stranskih učinkov.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
27.2.2009 18:08:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: benika

UZ - gastacijska v. se vidi, ploda pa ne user posted image . V torek imam pri rešu in 11.3. pri svoji g. Bomo vidli kaj bo.
Sem žalostna

Ja p*i*z*d*a*, sej sem vedla kaj bo. In ravno zaradi tega sem tako besna na G, ker tako zgodaj naročujejo na UZ, potem je pa sama panika in same skrbi.

Špelči, prezgodaj je, no. Srček je zagarantiran šele po 8. tednu! Vem, da preklinjam, ampak vem, da si žalostna in zaradi tega je meni hudo, pa črne misli ti letajo po buči, pa.....ah stara, prid zvečer k meni na eno pico pa cajček.

Aja še tole.....če ne pri Rešu, bo pa pri Savi sigurno že utripal najlepši srček na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE PODPIŠEM

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
27.2.2009 18:14:56   
Nončika
SE*, ge se pa tij potejpleš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
27.2.2009 18:17:31   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja nekaterim je slabo po njem-jim ne odgovarja,jaz sem jemala neovin+ dha in nisem imela nbenih stranskih učinkov.

Ja, jaz tudi to jem. Mi še najbolj paše. Po elevitu je bilo meni slabo (še preden sem bila noseča) user posted image .

Edino, če elevit konzumiraš zvečer... Da ''prespiš'' njegovo učinkovanje.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
27.2.2009 18:19:06   
Nončika
Jaz jem elevit zjutraj med zajtrkom. pa nimam nobenih stranskih učinkov. kolikor mi je znano, naj bi se jemal na ta način, zvečer le izjemoma.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
27.2.2009 18:23:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Jaz jem elevit zjutraj med zajtrkom. pa nimam nobenih stranskih učinkov. kolikor mi je znano, naj bi se jemal na ta način, zvečer le izjemoma.

Aja .. ne vem - jaz sem imela res težave, mi je bilo taaaak slaaaabo. Pa še zaprtung sem mela user posted image Potem sem pa nehala in se je vse ostalo nehalo. Baje so ene občutljive na elevit, druge na tifol, itd... user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
27.2.2009 18:26:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

SE*, ge se pa tij potejpleš?

Uh, je san se bole na FB odselila. RR mi več ne leže tak kak negda.

Kak si tij, moja novopečena srečka nosečka? Že kakšne slabosti? Kak je prinčipesa?
Ej, daj nekšo svojo sliko na FB, ka vijdim, či si tij meni tüj znana
Aja pa še neka - je na Madžarskon kakšna trgovina za nosečnice? Ka seka ide vutro prejk. Ka man mini problem -  so me začale lače tijščate, pa me zanijmle kakšne so kaj cejne tan...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
27.2.2009 18:31:05   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sem žalostna

Špelči ne sekiraj se, in podpišem tvojo sestrico!! Boš videla kako bo še tiktakal vaš srček!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
27.2.2009 19:30:47   
Anonimen
SUPER pupe... Hvala za nasvete... Danes sem torej vzela zadnjo tabletko :)

Kera kupi celo škatlico? ;)

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.2.2009 20:47:17   
ledenka
punce, petek zvečer je, jaz pa sem crkoooooo user posted image  ampak Murki me je tako razveselila, da res ni user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.2.2009 20:56:19   
ledenka
špelči, prezgodaj je še! počakaj na Reškotov pregled, bo več jasno - on ve tudi, kaj je še v mejah normale user posted image user posted image user posted image  marsikatera, ki že pestuje, je imela srček komaj v 8. tednu, pa je bilo vse ok.  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!