|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
28.2.2009 0:12:08   
Anonimen
Se z vsem strinjam,samo.................. mojo matrajo zobkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.2.2009 0:18:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma pejt nekam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.2.2009 0:19:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Čer...midve sva meli danes posvetovalnico...in je težka 10.200 g, velika 74, OG 47 in OP 50. Pravi, da je dovolj, če doji dva - trikrat...in nasploh spet nič kompliciranja...je pa rekla, daje res fejst baba v smislu mišelinkuser posted image . Sem mela istočasno še Nejca za cepit..pa sva se z bivšmu zmenila, da ga pobere kar po pregledu...pa je k sreči še pred nama prišel in je pol on šel z Nejcem k zdravnici midve pa v laboratorij. Potem je bil Nejc kmal na vrsti za cepljenje...smoo bli kar vsi zraven, saj sem bla že not pri sestri...in je bil ful bolj pogumen...vseeno ga je moral bivši dat na ročka, ker je začel panično jokat ko je zagledal inekcijo...ga je mogel spet držat in je blo enih krikovuser posted image ...ampakvse skupaj veliko boljš kot prvičuser posted image user posted image  . no stta bla vsaj hit fertik..midve sva bli pa tam še lep čas...gužva.

Tina tole so pa kar konkretne mereuser posted image user posted image ...samo se sigurno pozna,da jo se tolkrat dojis.Men Meri mleko pije le zjutraj,ponoci vcasih,drugac pa ni sans...tako usta skup drzi in z glavo mahauser posted image

Saj se bo Nejc navadil,je bla Tali cist ista,ko je zacela v solo se je pa kar umiril strah.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.2.2009 0:20:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma pejt nekam. user posted image

tut s tem se strinjam...grem na balkonuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 28.2.2009 0:21:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.2.2009 0:21:06   
Anonimen
Kaj zdej citiraš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.2.2009 0:22:16   
Anonimen
....pomota bejbi,kaj koj skacesuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.2.2009 0:31:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

....pomota bejbi,kaj koj skacesuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem spat. Ajd. Lepo spite vsi skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.2.2009 7:43:43   
*Mojca*

Slovenka. Brez špartanca ne bo šlo. In obvezno umaknite spanje po 17 uri popoldan. Preverjeno! Predvsem pa na vsake tolko malčki sami uvedejo nek nov ritem, sam prisluhnit jim je treba. Pri nas npr. ni več 3 kitice spanja, je samo še pred kosilom in po kosilu. Po popoldanskem obroku spanja ni več. On 8-ih zvečer zaspi kot top do 8 zjutraj ali velikokrat do pol 9.user posted image Sicer je nekaj brkljala vstajanje pred 7-o uro, sam to so bili zobki, ki so prihajali ven.  Zdaj je spet ok.
Upam da vam rata uvest pravi ritem.user posted image

Če maš pa tako aktivno malo, pa ji namontiraj mokro cunjo, bosta naredili 2 dela skupaj. Ti boš sesala, ona pa za tabo brisala.user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image

mi spimo zadnjič ob 16h pol urce, špartanc že 1 mesec al še več pa se še kr zbuja ob 3h, dere kot jesihar tudi po 1 uro, mrkne za pol urce, spet dretje, spet mrkne in to do ene 5h ko dobi za jest, potem pa kinka do 7h user posted image

red pa imamo, jemo vsak dan ob isti uri, spat gremo vsak dan ob 19.30, ponoči pač ne spimo user posted image je pa res da zaspi ib 19.30 brez težav in je do 3h ali 4h mir, potem se začne pa sranje, jovo na novo...

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 28.2.2009 7:46:40 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.2.2009 8:40:01   
babysolza
Jutrčka!

Evo, da se spet mal považimuser posted image  - včerajšnja popoldanska sitnoba je obrodila sadove in smo popolnili zgornjo paleto zobkov - zdaj imamo vse enice, tako da hop štart na dvojke! user posted image user posted image

Slovenka, po mojem pa ni nekih pravil za nočno spanje. Sabina skoraj vedno popoldne odkinka kake pol urce, ponavadi okrog 17-ih, tudi 17.30 je že šla spat. Zadnjič mi je spala celo uro, od 17-ih do 18-ih in je šla kot ponavadi spat 19.45. Mamo zvečer kr uro, zaspi med 19.45 in 20.00. Ponoči je kak duda alarm in to je to, hranimo se ne že ulala cajta ponoči. Smo pa zjutraj zgodnji, je auf okrog 5.30, potem je kako urco pokonci in gre spančkat še za kake pol urce do urco. Danes je bil luksuz, je spala do 6.15.user posted image user posted image  Že ve, da je vikend in lohk mal potegne. user posted image user posted image

Midve sva danes sami in greva k babici na kosilo, potem sem se pa zmenla s frendicami in gremo kofetkat. Se slišmo kej zvečer, čim bolj izkoristite sonček!!!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.2.2009 12:25:34   
slovenka
Didlina, saj upam, da ne, samo mogoče se bo tudi vam kdaj zgodilo, da bosta delala vse po starem, mala pa bo kar nekaj drugače hotela, pa ne bosta vedela od kod zdaj to. Naša je do sedaj spala od 1. meseca dalje od osme ure naprej, zadnjih par dni pa ne. Pa res nisva nič spremenila. Zjutraj se še naprej zbudi ob isti uri, zvečer pa zaspi pozneje. Tako da ne gre za to, da sva red opustila. Pač tako je; je zaspana v dnevni sobi, ko jo dam pa v kinderpet, pa malo leži, potem pa joka, vstaja... Moraš tudi malo upoštevati, da niso vsi otroci enaki, tako da Sara je očitno med pridnimi in nima nobenih težav... ni nujno, da pri drugih ni tako zato, ker starši nekaj narobe počnejo-mo.

No, Didli, poglej, kaj sta napisali Mojca in BS. user posted image

Bs - ja, tudi naša je prej lahko spala ob pol šestih, pa je še zmeraj šla spat ob osmih. Sedaj je pa po 6 ur pokonci  zvečer - tako da tudi če ji ne bi pustila spat po 4. uri, bi še zmeraj bila vsaj do desetih pokonci. Nekaj je narobe - ali kak razvojni zagon, da čuti neko spremembo pri sebi ali so pa zobki. Samo pri zobkih res vidim vse otečeno - zgoraj lahko 4 zobke praktično otipam, spodaj pa za dvojki tudi vse otečeno...

Didli - saj to je tudi možno, da vaši zobki rastejo neboleče, naši pa ne. A ni? Ker ene so rodile, ne da bi jih kaj bolelo, mene pa je kar. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.2.2009 12:25:41   
slovenka
Tina, pri naši pa ne opažam prevelikega strahu pred tujci, sicer je ne puščava same pri kom, ki ga ne pozna, a z mano, z mojim in sestro je super, zraven pa je lahko kdor hoče. Pa ko greva z vozičkom ven in razne neznane tete noter gledajo, se jim tako smeji, pa jim hoče nekaj rečt in to - sem pa brala v knjigah, kako naj okrog tega 8. meseca razne sosede opozorimo, naj se počasi približajo vozičku, ker se mali bojijo, a pri nas ni tega problema. 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.2.2009 12:52:20   
Tina 28
slovenka...saj je ne puščam pri neznanih...pa tud ne velik...ampak če je nujno...res nujno je blo v tem mesecu ene 4krat za malo časa. drugače sta to mami alpa sestra, ki tudi velikokrat gre na sprehod z namauser posted image .  to pa tudiprinas ni, da bi se tujcev bala, če jo ogovorijo. ponavadise posmeji in se sramežljivpo zarine v mojo ramouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.2.2009 19:54:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

.

Didli - saj to je tudi možno, da vaši zobki rastejo neboleče, naši pa ne. A ni? Ker ene so rodile, ne da bi jih kaj bolelo, mene pa je kar. user posted image

Jaja, sej je to res. Sam 2 zoba sta bla boleča, priznam. Sam tole z rojevanjem pa auuuuč. Ne želim nobeni takega poroda kot sem ga imela sama. Predvsem pa tistih hitnih minut, ko ne veš al bo otrok živ iz trebuha al bo potreba po oživljanju.user posted image

Sicer pa vsaka zase najbolj ve.user posted image Sama se itak ne nagibam k nobeni strokovni knjigi, nekih strokovnih člankov in podobnega.  Predvsem zaupam besedam in izkušenj starejših, ki so to že dali čez in so živeli brez komliciranja v življenju. Tega pa dandanes žal ni več. Žalostno ali resnično.

Pa dober večer. user posted image Vidim, da ste se martinčkali cel dan zunaj, je bilo res prijetno toplo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.2.2009 19:58:05   
*anamor*
No mi smo res danes martinčkali cel dan zunaj. In upam, da mi nebo mali zdaj zbolel. Našega tako jezijo zobeki zgornji, da groza. Ima vse belo zgoraj in to kar 4 nastavke. Morajo pa ga full bolet, ker se mi ponoči zbuja pa slini se že spet.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.2.2009 20:12:41   
slovenka
O, didlina, kako si prijazna nocoj user posted image user posted image user posted image   Saj te res razjezi, ko kaka reče, pa kaj jamrajo za porod, cmere, saj to sploh ne boli, ne? user posted image Jaz sem tudi imela pravega - so me babice pustile samo, mojemu pa niso dovolile biti zraven, ker je bila še ena v isti porodni sobi. Do zadnjih 15 minut sem tako bila čisto sama s user posted image popadki. user posted image

Midve sva tudi bile na dolgem sprehodu - sedaj jo imam brez one košare, kar tako je sedela v vozičku in ji je bilo ful všeč, ker je vse lepo ven videla. PA je tako fajn, ko so ljudje delali v gozdu, pa na vrtovih so vsi... je fajn, ko je bolj živahno, prejšnje mesece pa nikogar...

Se tako spomnim, ko se je začelo mrzlejše vreme tam oktobra in sem pomislila, da pa zdaj ne bova več toliko zunaj, ko pa bo spet topleje, pa bo pupa že precej večja. In je res prava baba že. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.2.2009 21:17:52   
lunca14
Tud pri nas je sonček naredil svoje,in bili skoraj cel dan zunaj in se sprehajali,potepali,igrali..........in danes je šel maj na mini počitnice k svojemu naj prijatelju,in bo pri njem prespal,je bil tako vesel,da bi ga skor razneslo.Upam,samo to da bo lepo spal,ker sedaj zunaj že nekaj cveti in ima alergijo na ta prah in ponoči kašlja,da ga ne bo treba vozit domov ponoči.Naj se ma lepo.Tako,da smo bili danes malo manjša družinica na ssprehodu,je kar nekaj manjkalo,ampak se pa pozna,kako vpliva maj na eneja,je bil enej ful priden,nič ni nagajal nič tečkal,super otrok.Jutri bo pa spet isto,ko bota ko dva mala petelina.No lepo spite in preživite sončno nedeljo s svojimi sončki.

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.2.2009 21:37:00   
slovenka
I, lunca, kako se imate lepo. user posted image Se pravi z dvema se ti zdi že skoraj prelahko vse skupaj, kaj? user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.2.2009 21:45:32   
lunca14

I, lunca, kako se imate lepo. user posted image Se pravi z dvema se ti zdi že skoraj prelahko vse skupaj, kaj? user posted image

Ja res je tako,čist enostavno je šlo,pa saj tud s tremi nimam večih težav,včasih samo kaka roka sfali.No da ti povem štorijo.........maj hodi na plavanje 2x na teden,in večinoma ga jaz vozim in seveda gresta z mano še enej in lun,in tako pridemo vsi štirje na bazen,da vidiš,kako me folk gleda,ko da sem z lune padla,češ kako morem priti z vsemi tremi,saj potem sploh maja ne morem zrihtat za plavanje,pa gre čist enostavno,luna dam v voziček-marelo,enej je nekje zdraven in razgledava teren,maja pa zrihtam,včasih se lun v vozeku joka,a kaj čem,saj mu nič ne manjka,folk sploh ne prenese,da otrok joka,takoj pomislijo na sto stari,ki so lahko narobe,ampak otrok samo joka,ni mu odpadla roka............no v glavnem sem glavna atrakcija,ko jaz priletim z vsemi mojimi škorci,da bi bila pa še noseča...........pol bi me šele linčal.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.2.2009 22:06:07   
slovenka
Eh, saj vem - sem rekla sodelavki, da bomo imeli še vsaj enega, če ne dva, pa je tudi rekla, da sem čist zmešana - ker ona bo imela kvečjemu enega user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.2.2009 22:06:51   
slovenka
No, pa da povem - danes je naša zaspala pred pol 10h. Počasi upam, da bomo spet na 8h. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.2.2009 22:13:06   
Anonimen

Midve sva tudi bile na dolgem sprehodu - sedaj jo imam brez one košare, kar tako je sedela v vozičku in ji je bilo ful všeč, ker je vse lepo ven videla. PA je tako fajn, ko so ljudje delali v gozdu, pa na vrtovih so vsi... je fajn, ko je bolj živahno, prejšnje mesece pa nikogar...

Se tako spomnim, ko se je začelo mrzlejše vreme tam oktobra in sem pomislila, da pa zdaj ne bova več toliko zunaj, ko pa bo spet topleje, pa bo pupa že precej večja. In je res prava baba že. user posted image

Jaaaaaaaaa, konec teh mrzlih dni. Hura.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tamali so pa itak firbci v vozičku zdej. Je tolk luštno poslušat tisto čebljanje pred sabo, ko porivaš voz pred sabo.user posted image

No, naša je danes obilno bruhala. Kej tazga še nisem vidla.user posted image Še od zjutraj je šlo vse ven. Pa se mi je zdela res nekam čudna tam v Lj. ko smo pohajali. Tak da je od bruhanja naprej samo čaj tankala in zvečer samo mleko, brez kakšne kašice noter.
Ko je user posted image odnesel mizico pod tuš, da jo opere od bruhanja, je še sam bruhnil, ni zdržal niti 2 metra do školke.user posted image

In smo meli štorijo z avtosedežem, ko smo ga vrnili. Od prodanih cca 40, jih je vrnjenih več kot 80%.user posted image user posted image user posted image user posted image Prodajalka ni bla niti presenečena, ker ga je sam zagledala, je že vedla kolk je ura.user posted image Zdej smo ponosni sedeža Romerja.user posted image Sicer je drag, ampak odtehta varnost vso ceno.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.2.2009 22:13:49   
lunca14

No, pa da povem - danes je naša zaspala pred pol 10h. Počasi upam, da bomo spet na 8h. user posted image

Bo,bo,saj maš ful pridno pupicouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.2.2009 22:15:42   
Nea_teja_
Didlinaa pa sej včeraj je Sara zgledala ok  a je sedaj dobro.Kaj pa si imela z sedežem nisi nič rekla da je kej narobe?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.2.2009 22:16:25   
Anonimen
Seveda bo .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.2.2009 22:23:09   
lunca14

Seveda bo .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Čer,čer........user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ZANOSITEV PO SPLAVU
littlestar5

V kolikšnem času po spontanem splavu vam je uspelo zanositi?

1-3 mesece (38%)

3-6 mesecev (16%)

6-9 mesecev (3%)

9-12 mesecev (9%)

Nam še ni uspelo (34%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!