Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 27.2.2009 17:15:01
|
|
|
|
amy26
|
Vse najboljše Matia in Žiga lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 8:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem šla na seznam pokukat kdo danes praznuje; 28.02. Tekica : Klemen 28.02. Sibil : Lukas28.02. Kr_enamami : Maks No, aktivna je bolj ali manj le še Sibil pri nas, ampak... Vse najboljše vsem trem Klemnu, Lukasu in Maksu!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 8:39:46
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Sem šla na seznam pokukat kdo danes praznuje; 28.02. Tekica : Klemen 28.02. Sibil : Lukas28.02. Kr_enamami : Maks No, aktivna je bolj ali manj le še Sibil pri nas, ampak... Vse najboljše vsem trem Klemnu, Lukasu in Maksu! podpis
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 13:11:49
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Žiga se zahvaljuje za čestitke . Danes pa vse naj naj Klemnu, Lukasu in Maksu . Pa javite se kej punce, no!
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 14:41:23
|
|
|
|
sezam
|
Mal z zamudo čestitke Žigu in Matiu, ter današnjim slavljence (Klemen, Lukas in Maks) -VSE NAJ NAJ
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 15:24:49
|
|
|
|
draja
|
Vse najboljše Lukas, Klemen in Maks!!!!! Joj, kolk je to zakon, da je spet igrišče na sporedu! Živi se kar meša od veselja, ko se lahko gunca, vozi po toboganih in skače za žogo! Jaz pa tudi kar cvetim. Še za par stopinj naj se zjutraj ogreje, da ne bo več treba žabic in bund za vrtec, pa bo sploh fajn.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 16:19:43
|
|
|
|
amy26
|
čestitke današnjim slavljencem Draja tudi tebi čestitke za lepo nosečnost ti želim jasna, a si še z nami, želim ti lep in expresen porod in čimmanj bolečin
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 21:05:43
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Matia ,Žiga, Lukas, Maks in Klemen vse najboljše za dvojkico !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 21:24:21
|
|
|
|
Anonimen
|
VSE NAJBOLJSE DANASNJIM IN VCERAJSNJIM SLAVLJENCEM!!! Matia, Žiga, Lukas, Maks in Klemen lepo praznujte!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 21:26:21
|
|
|
|
Pikca
|
Vse najboljše Lukas, Maks in Klemen! Vse najboljše Tjaša in Aljaž, ki praznujeta jutri! Čez točno en mesec bomo pa tudi mi na vrsti . Danes smo se prišli malo gret na obalo, jedli kosilo zunaj, lizali sladoled... upam, da nismo pretiravali in pokasirali kakšnega prehlada... je blo luštno.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 21:31:13
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Matia in Žiga vse najboljše! majcika - Tvoj porod je bil res ekspresen. Kakšen je bil pa v prvo? Jst res upam, da gre v drugo hitreje in lažje. (Madonca, sem ratala en zajc!) Tija in Leja sta pa za popapcat cortkani. V prvo je trajal dobri dve urci, ker je bla gužva v porodni in sem mogla čakat so šli moji ta hujši popadki mimo in sem pol dobla umetne, če ne bi blo verjetno še prej; zdej v drugo pa se mi zdi da nekak že veš vsaj približno kaj te čaka in pač če se da predihavaš popadke doma, sploh če je bolnica blizu in res vsi pravijo da gre v dugo vse hitreje, ker je pač že vse mal raztegnjeno od prejšnjič in se kao ni potrebno tolk mučit.... Držim pesti za vaju da bo vse ok, čim hitreje in s čim manj bolečinami Ja pa oprosti sploh ti še nisem niti čestitala za drugo nosečnost, sem res zgodnja, oprosti je pa iz srca..... PikaPola - Joj, sta tvoja dva dobra! Pa skor ne morem verjet, da ima Peter že 6,5 mesecev! Pa tolk je dobr na zadnji slikci, ko krožnik grize.
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 21:33:16
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Slavljenčki vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 21:55:47
|
|
|
|
thaiss
|
Lukas, Maks in Klemen VSE NAJ NAJ !!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 22:03:54
|
|
|
|
amy26
|
malo z zamudo še naše maškarce Malo sta spet otroka nahodna, torej smrkanje, kašelj pa še malo vročine Ela je začela hoditi na kahlico, skos bi bila gor, pa se polula pa spet, neumorna danes je lulala tudi 2x na školjko, čedalje bolje ji gre. Prej je rekla lulat pa je bila takrat že polulana zdej zadnja tri dni pa kar nareti v kahlico. Govori na polno, stavke čisto vse ponavlja, prava damica
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 28.2.2009 23:20:57
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Joj, kolk je to zakon, da je spet igrišče na sporedu! Živi se kar meša od veselja, ko se lahko gunca, vozi po toboganih in skače za žogo! se podpišem PikaPola, amy - lepe slikce in lepi malčki Pikca - teb sem pa mal fovš za dans . A ste se kaj gužval? še naše maškarce
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 9:56:24
|
|
|
|
Pikca
|
Amy in Sezam - krasne maškarce Takole smo se martinčkal včeraj (gužvo smo obšli po stari cesti).
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 13:02:13
|
|
|
|
K_a_t_i
|
U, luštne maškare! Pa mala sladoledarja tud Drage mamice, priporočam!!! LpK
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.3.2009 13:04:54 >
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 19:06:27
|
|
|
|
Sibil_
|
Hvala vsem za čestitke in čestitke tudi iz naše strani ostalim slavljencem! Smo imeli ta vikend tri rojstne dneve in je bilo kar pestro, ampak zanimivo. Šibam otroke skopat, kje ste vse? LP, Sibil RR
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 19:38:24
|
|
|
|
draja
|
Uuuuuuu kakšne lušne maškarce ! Pikca bravo za oddih na obali. Jaz že planiram naš letošnji dopust. glede na okoliščine bo spet Salinera padla. Imam vsaj enako vožnje do Postojne kot iz LJ . Kati mi tud razmišljamo o nabavi tega kolesa. A pa to se dejansko zna že sam vozit? Noro! Mi smo pa danes uživali v Tivoliju. Uživali pa smo predvsem za to, ker smo bili tam že mal čez 9 zjutraj in smo uživali na praznem igrišču, ko se je nabrala gužva pa smo jo mahnili domov. Res je bilo ful lušno, tko da ziher kmalu ponovimo. Zjutraj je tam tak mir, samo par malčkov in nosečnic je bilo. Se vidi, kdo ne zna spat .
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 20:49:40
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i U, luštne maškare! Pa mala sladoledarja tud Drage mamice, priporočam!!! LpK Povej mi prosim kje ste kupli te odštekane kavbojke s pujsi??????? Naša je obsedena z Jurčkom in Pepo.................
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 20:51:21
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Kati mi tud razmišljamo o nabavi tega kolesa. A pa to se dejansko zna že sam vozit? Noro! Danes se je prvič peljal. Eno uro je bil povsem tiho in je gonil! Na koncu mu je že prav fino šlo. Jst pravem, da ga bomo po enem tednu že lovili! Ma pa Žiga kar dolge noge (89 je velik) in če ima sedež čisto dol, mu je tale, 10 colski, ravno pravšenj. Sicer pa je za nami 3 dnevno praznovanje. Čeprav sem malce utrujena, se je splačalo! Sin je bil srečen, mami pa potem še toliko bolj . Nočko, punce.
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 20:56:27
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a Povej mi prosim kje ste kupli te odštekane kavbojke s pujsi??????? Naša je obsedena z Jurčkom in Pepo................. ebay.co.uk Ravno zato - ker je obeden s Pepo. Samo da opozorim, te hlače so podložene, tko da bojo hmalu pase (jst bom verjetno odparala podlogo, da bo še do jeseni). Mamo pa še tak puloverček:
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 21:22:14
|
|
|
|
amy26
|
Draja, dej mi mal na zs napiši kako je v Salineri, torej ali si bila v apartmaju ali prikolici, plaža, cena itd,... razmišljamo kam na dopust, daleč se mi ne da vozit, lani smo šli v Portorož vse lepo in prav vendar na plažo smo hodili z avtom potem pa še cca 15 minut peš z vozičkom
|
|
|
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 21:38:42
|
|
|
|
Lejci
|
Vse naj naj dvojkicam Vas berem v povprečju 1x tedensko, več mi enostavno ne znese. Očitno bom morala na porodniško, da si bom lahko privoščila več RR . No... sej mamo v plano v 2 polovici leta nekaj v tej smeri Dogaja pa se podobno, kot pri večini . Plenice so samo še za ven in za ponoči, govori vse živo in je treba ful pazit, ker si hitro zapomni kar ni treba. In privleče na plano takrat, ko ni treba... Mi mamo tudi "obsedenost"... Nodija In še naša maškara: Tudi mi se pospešeno pripravljamo na rojstni dan. Darilo od naju je dobila vnaprej... morskega prašiča Sva ji hotela kolo kupit, tapravo 12 colsko, pa sta se javila dedi in babi Ima pa tudi lasten avto, na akumulator... je bil dedi mraz na delu... In še dve kar tako...
|
RE: Prigode marčkov in marčic 007 1.3.2009 22:02:50
|
|
|
|
sezam
|
Žiga - pravi "dirkač" Pikca - luštna fotka Lejci - kako princeso imate. Ful ma lepr laske Pa še malo današnje fotozgodbe pihanje v polnem teku tortica mmm "tota" lakota, ko so odšli obiski in odvečna energija
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?