draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Ma po drugi strani pa je tko, da preden zaspi, me ene 10x celo prelubcka po glavi, n-x pove moja moja mami, me ful stiska k sebi, se tko carta, me boza... Ma ni da ni... In to so tisti trenutki, ki poplacajo vse in se vec.. To je tist, kar si zapomnis in prevlada nad vsem Živa si še nikoli ni vzela toliko časa zame . Jaz od nje v skoraj dveh letih nisem dobila toliko poljubčkov in objemov, kot jih ti dobiš pred enim spanjem . Upam, da bo zdaj fantek, da bo mamina maza . Jjasna še tukaj čestitke za malo princesko Katjo Žiga vse najboljše za 2 svečki Kako pa letos kaj praznujete rojstne dneve naših sončkov? Lani smo sam o tem pisale, letos pa skor nič. Mene že zdaj matra kakšno torto naj ji spečem, da jo bo lahko jedla in da bo všečna še komu, ki ni alergik . Aja, a ste kje videle majhne plastične figurice od Pujse Pepe? Bi ji dala kar te na torto, pa jih v BC v Šiški, kjer so jih vedno imeli, nimajo več . A obstajajo tud iz marcipana? Pikapola ja čestitam za pogumno odločitev! Lahko bi se pred vašim odhodom še enkrat zbrale mal marčevke na kup? Al že hitro odhajate? Vprašanje glede žabic - delam doktorat . Ta teden jo dajem brez žabic v vrtec, ker vem da ne hodijo ven in ker se mi zdi, da če je imela žabice pri -15, da ena razlika v oblačenju pa mora bit. Sam problem je v tem, da imajo v vrtcu 24 stopinj in je zato ne dajem v kakšnih hlačah (npr. žametnih) v skupino, ampak v lahkih trenerkicah. Za ven jih ne preoblačijo, kar pomeni, da bi jo tudi ven peljali v tanki trenerki, kar pa je vseeno premalo glede na trenutne stopinje. Zdaj pa sem čist zmedena, kako jo obleči. Ker najbolj se mi pa smilijo tisti otroci, ki so jih dali zjutraj v skupino enako oblečene kot so bili zunaj pri -10 (torej podložene žametne hlače). V skupini je res vroče, sploh med kosilom, pa pol ko spijo je tud bolj udobno če je v žabicah al trenerki. Jooooooj tokrat pa res kompliciram. Kaj jih oblačite ostale?
|