Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 25.2.2009 13:29:48
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: Zamima dve uri!!! dve uri sem čakala pri zdravniku!!!! se podpišem evo bili 2h uzunaj, tamala je celo pot prehodila in to velikooooooo , tamalček je spal.....tko zdej grem pa po N k babici jo je merkala, da sem jest lahko v miru pospavla, ker če ne mi hoče skoz pomagat, sam kaj ko mam pol še več dela ...no sej cunje iz stroja ven in not pa obvlada .... In to se ti zdi veliko?
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 25.2.2009 17:19:35
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca IZVIRNO SPOROČILO: Zamima dve uri!!! dve uri sem čakala pri zdravniku!!!! In to se ti zdi veliko? Se strinjam s krfjolco . Kadar grem jaz do moje zdavnice čakam vsaj še 1x toliko. Bi jo menjala, ampak je preveč dobra. Se splača tudi malo več počakat. Saj k sreči ne velikokrat. Šla sem samo po en kos papirja, ne na pregled, samo po zdravniško opravičilo
< Sporočilo je popravil Zamima -- 25.2.2009 17:27:32 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 25.2.2009 19:56:31
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Mene bo pa danes moj masiral .Težim že dva tedna, pa nič. No, danes pa menda bo. Sem dala že kremo na radiator, da me ne bo zeblo .
|
RE: November 2006 - 4. del 25.2.2009 19:59:17
|
|
|
|
Zamima
|
Aja1, uživaj v masaži , dobra ideja, moram v pet. mojemu malo zatežit Pa eno fajn kremo nabavit, kako imaš ti? Mene pa zdaj tak glava boli Zala pa je že v postelji, upam, da zaspi.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 7:41:27
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Prvaaaaaaaaaa! Zamima, imam eno mleko za telo od Loreala. Včasih pa tudi Niveo.
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 8:20:19
|
|
|
|
viv_
|
Jutro! Jaz grem pa danes popoldne na masažo.. komi čakam Mirna je ta teden doma, pa so šli ravno danes z vrtcem v hišo eksperimentov. No, bomo šli pa enkrat sami pogledat... Zarja je pa včeraj sfurala popoldne brez plenice Zjutraj sem ji jo hotla dat gor, pa je totalno "ven padla" in jokala ko dež. Za ponoči jo pa našopam, pa ji dam une na hlačke, pa rečem, da so to take posebne gatke za spat.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 9:53:34
|
|
|
|
Aja1
|
Bravo Zarja Kako ji gre pa v vrtcu?
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 10:13:30
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Bravo Zarja Kako ji gre pa v vrtcu? Dobimo "paketke" za domov... Doma je lažje, ker sem zraven, pa takoj ko reče šibava. Sem pa vzgojiteljici povedala, pa je rekla, da bojo pozorni in jo bolj pogosto dajali lulat. Je pa smrklica ugotovila, kako je fino brez plenice na riti...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 10:29:46
|
|
|
|
Aja1
|
Mi smo tudi par dni dobivali paketke, potem so ji dali pa kar plenico, ker sploh ni povedala, da bi šla lulat. Pa doma sem ji jo tudi dala nazaj. Bomo spet probali čez kakšen mesec, ko bo bolj toplo. Pred cca enim mesecem se mi je polulala sredi banke. In to orng . Pol sem jo pa kar tam preoblačila... Nisem imela izbire.
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 10:34:02
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Mi smo tudi par dni dobivali paketke, potem so ji dali pa kar plenico, ker sploh ni povedala, da bi šla lulat. Pa doma sem ji jo tudi dala nazaj. Bomo spet probali čez kakšen mesec, ko bo bolj toplo. Pred cca enim mesecem se mi je polulala sredi banke. In to orng . Pol sem jo pa kar tam preoblačila... Nisem imela izbire. Se že ˝veselim˝ takšnih in drugačnih pripetljajev. Mi bomo tudi začeli dokončno ukinjanje plenic kmalu, koomaj čakam.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 11:04:07
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: marella1 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Mi smo tudi par dni dobivali paketke, potem so ji dali pa kar plenico, ker sploh ni povedala, da bi šla lulat. Pa doma sem ji jo tudi dala nazaj. Bomo spet probali čez kakšen mesec, ko bo bolj toplo. Pred cca enim mesecem se mi je polulala sredi banke. In to orng . Pol sem jo pa kar tam preoblačila... Nisem imela izbire. Se že ˝veselim˝ takšnih in drugačnih pripetljajev. Mi bomo tudi začeli dokončno ukinjanje plenic kmalu, koomaj čakam. marella, počaki tok, da bo toplo, ali pa ko bo Lana sama začela kazat interes. Jaz se zdajle ne bi šla teh vaj, če ne bi Zarja "zapalila". Ker Mirna je isto kar naenkrat odrezala, tudi pozimi in je fasala vnetje mehurja. Ker najprej plenica, body... potem pa samo gatke...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 12:39:11
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: marella1 IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Mi smo tudi par dni dobivali paketke, potem so ji dali pa kar plenico, ker sploh ni povedala, da bi šla lulat. Pa doma sem ji jo tudi dala nazaj. Bomo spet probali čez kakšen mesec, ko bo bolj toplo. Pred cca enim mesecem se mi je polulala sredi banke. In to orng . Pol sem jo pa kar tam preoblačila... Nisem imela izbire. Se že ˝veselim˝ takšnih in drugačnih pripetljajev. Mi bomo tudi začeli dokončno ukinjanje plenic kmalu, koomaj čakam. marella, počaki tok, da bo toplo, ali pa ko bo Lana sama začela kazat interes. Jaz se zdajle ne bi šla teh vaj, če ne bi Zarja "zapalila". Ker Mirna je isto kar naenkrat odrezala, tudi pozimi in je fasala vnetje mehurja. Ker najprej plenica, body... potem pa samo gatke... Bom, hvala za nasvet. Spomladi začnemo zares, vmes nam še uspe biti suhi, ampak samo doma
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 16:53:53
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Mi smo tudi brez plenice že praktično. No doma samo v gatkah za v vrtec ji pa žabo iz Mullerja damo (so ji všeč, pa ni panike ker niso gatke ), pa gre velikokrtat v njej domov. V glavnem ji pa po spanju navadno plenico gor dajo, ker se ta žaba že tok natrga, k sama na "kakico" leti. Včeraj popoldne smo morali k notarju, pa je šel naš ata z otrokoma na sprehod in mu je Špela tok časa težila da jo lulat (v Domžalah je pa bogo z javnimi WC-ji), pa jo da na eno travico lulat in se mu smrkljica pokaka . Je bogi ata pol robčke iskal, da je kakec pospravli. V vrtcu smo pa z vzgojiteljico zmenjeni, da bomo z gatkami začeli spomladi, da ne bo kakega vnetja. Sej majo še čas. Imamo pa krizo po dudi. Danes je celo noč neki cmevkala, sam se ne damo .
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 19:20:39
|
|
|
|
Aja1
|
Vdim, da bo tukaj kmalu glavna tema plenice/hlačke . Jaz sem Nejo danes spraševala, če bova šli kupit še kakšne spodnje hlačke, da jih bo sama izbrala. In ona pravi: "Ja mami, črne bi." Tastar je na šihtu, Neja spi. Sem jo popoldan zmatrala. Sva šli na sprehod in hodili skoraj dve uri.
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 19:21:18
|
|
|
|
Aja1
|
Urška, kakšna žaba????
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 19:43:07
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Urška, kakšna žaba???? To tudi mene zanima. Drugače pa se jaz še ne bom pridružila debati o plenicah/hlačah, ker zaenkrat še nimam kaj pisat na to temo. Upam, da nam bo vsaj poleti uspelo.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 19:45:29
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica, kakšno je počutje?
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 20:10:01
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Urška, kakšna žaba???? To tudi mene zanima. Drugače pa se jaz še ne bom pridružila debati o plenicah/hlačah, ker zaenkrat še nimam kaj pisat na to temo. Upam, da nam bo vsaj poleti uspelo. pol sva pa že dve
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 20:13:52
|
|
|
|
Aja1
|
Max, kdaj gremo smučat...al pa plavat?
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 20:39:06
|
|
|
|
max81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Max, kdaj gremo smučat...al pa plavat? [/quote nasledn mesec ok??? drgač greva pa baje v soboto spet na koblo z frendi....sam ne vem koko ker me ful grlo boli nasledn mesec smo misnli pridt u vaše konce za tri dni, pa se nam verjetno ne bo izšlo ...finance
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 20:41:37
|
|
|
|
Aja1
|
Ja, naslednji mesec. Saj bo februarja itak zdaj konec. No, če se vam bo izšlo, pa povej, da se kej dobimo.
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 20:52:27
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Nogavica, kakšno je počutje? Odlično, z velikim apetitom in bolečimi in napihnjenimi joški.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 26.2.2009 21:04:42
|
|
|
|
krfjolca
|
Pri nas smo tudi zaenkrat neuspešni pri plenicah. Danes zjutraj je po dolgem času spet sam hotel imet gatke gor, še izbral je tiste s Strelo McQuinnom, pa je dopoldne kar sfural brez. Pol je šel pa spat, pač s plenico, in po spanju ni bilo šans dat plenice dol. Sva pol vseeno dala spet gate, pa pridelali 3 polulane komplete cunj in še eno klobaso . Tako da gremo jutri spet na plenico. Bomo spomladi začeli spet poskušat. En mesec pred porodom itak ni čas za kake take posege, že nova soba je velik zalogaj zanj, čeprav zaenkrat zelo dobro sprejet.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 7:53:23
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Urška, kakšna žaba???? Hlačne plenice iz muilerja imajo narisano žabo , za mal večje pa delfina. In pol hoče Špela žabo oblečt. Za odvajanje od plenice se pa še čisto nič ne mudi. Poleti probite, ker je toplo in ni neke panike, če se zunaj polula. Naš Miha je bil star dobre tri leta predno sem lahko rekla da je suh. Pa sva bila tud najprej doma v gatkah (sem ga lažje lovila in opominjala kot v vrtcu), na spomlad sem pa parkrat dobila paketek domov (tud pokakanega), potem se je pa počasi navadil. Je bil pa, zanimivo, prej suh ponoči, kot čez dan. Pa Špela bo očitno ista. Dons sva pa s mojim doma, bova mal po štacunah letala, jutri gremo pa na morje mal na sprehod. Baje bo lepo vreme.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.2.2009 8:21:39
|
|
|
|
viv_
|
dan dan... Včerej vrtec brez paketka popoldne se je pa doma polulala... Aaaaaaaa... ampak še vedno joka ko dež, če ji omenim plenico. Tko da, borbamo dalje... Je šla pa Mirna za 2 dni k tašči in je Zarja zvečer jamrala, da ne more zaspat, ker ji je po Mirni dolgčas. Lubica moja... Še dones, pol smo pa freeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?