|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
26.2.2009 19:53:01   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Telovadba user posted image  A kaj migate? Zdej lahk že vse delamo, ne? Js sm pozabla G vprašat, če smo že fit za vse vrste telovadbo. Ker poletje bo kmal ...

jst že hodim 2x na teden na spinning in 1x na teden na pump user posted image
pa vozičkam tut, vsaj tri ure dnevno user posted image

Kako vam rata, meni se zaenkrat uspe samo umit  za  15 min., vse ostalo je delo z tamalimadvemauser posted image

hm...more ratat user posted image ...je potem veliko lažje vstajat ponoči...no vsaj men user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
26.2.2009 19:54:58   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

skorpika:
blackcoffee:
*nina*:
vprašanje imam: kateri osebni dokument boste dale narediti svojimuser posted image potni list ali osebno?

user posted image Buuu??!

ne ne, mali rabi svoj dokument user posted image

ja, evo sem še v kameni dobi... matr. user posted image

drgač pa danes gromki ni imel cepljenja, ker se je sestra zmotila, ko je vabila pošiljala. - so ga samo izmerili in stehtlai. mere pa so nasledje: 6750g in 63cm, čeprav sem ga sama doma očitno nategnila, da je cetimeter pokazal 65cm. ne vem kdo se je vsekal. sigurno sestra. lol user posted image
OBG 40cm, obseg prsnega koša 42cm.
no, jaz sem mislila, da je težji, saj mi hočjo roke odpasti, ko ga nosim - pa ga ne nosim dosti!
očito sem popoloma brez moči v rokah.. user posted image

ne kavica sej ne rabš bit v kameni dobi...je dost sam da si iz MB user posted image  ...no mal heca user posted image

mi imamo pa v ponedeljek UZ kolkov pri treh mesecih...pri porodu so bili 1A, upam da ne bo zdej kej drugač user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
26.2.2009 19:55:49   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

no, saj včasih ati prevzame Gajo za slabo urico, da grem jaz v trgovino. user posted image

če mu napišem listek, je potem doma samo tisto z listka... a saj veste med policami se še marsičesa spomnimo...

haha...a so vsi istiuser posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
26.2.2009 20:52:16   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

no, saj včasih ati prevzame Gajo za slabo urico, da grem jaz v trgovino. user posted image

če mu napišem listek, je potem doma samo tisto z listka... a saj veste med policami se še marsičesa spomnimo...

haha...a so vsi istiuser posted image

Najbrž ... pol pa še bentimo na njih da mormo itak same vse nardit in da niso v nebeno pomoč ... no, vsaj js to nardim user posted image

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
26.2.2009 20:57:44   
katja_p
A je možno, da mojo tamalo matra trebušček od banane??? user posted image  Ker se mi že eno uro dere, jest noče in že cel popoldan slabo je ... pa neki jo napenja in je prejle po kapljicah komi mal prdnila, kakala pa od jutra še ni.
A mislite, da kaj pomaga, če bi js pila tist otroški čaj z janežom pa kumino ...? Bi jo kaj manj matralo?

Pa to, da ful velik spi mi je tud čist čudno ... ka vaši tud velik spijo? Pokonc je nekje med 1 uro do 2 ur, pol jo pa obvezno zmanjka vsaj za dve uri in spet naprej isto ... Če jo vmes zbudim, da bi jedla, sploh noče jest al pa pošpuka vse ven ... pa sej menda ni možno, da bi jedla sam na 5 ur ...? user posted image  Js nism več tolk pametna ...

Aha, zdle jo je pa zmanjkalo - ne slišim več joka .... sm jo kr v postlco položila, ker je bla že zmatrana in se je pač mal še drla, zdle je pa očitno zaspala.

Mal še zlikam pa bom js tud šla v mižule ... in upam, da bo jutri bolš.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
26.2.2009 21:14:10   
medika 13
zverinica moje sožalje user posted image

Vplanu moja ima že več kot 6kg pa tam okrog 60-61cm - se mi zdi kar buckasta z dvema bradicama in šlaufki okrog stegnov

Moja je ista bucika ... podbradek in debele bedrce ... pri 2,5m tehta 5750g in je velika 61cm .... bo pač bol okrogla tak ko mamiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: JAPE

redeča ritka: jo ima že več kot 14 dni. zamenjali smo plenice, robčke, kremice,..... sem bila včeraj pri pediatrinji in je dala neko kremico, ki so jo v lekarni zmešali in se mi zdi, da je še slabše....

Pri nas za rdečo rito najbolj pomaga Praška pasta, dobiš jo v lekarni

spanje: spat hodimo med 19-20 jo še zadnjič podojim, budno položim v posteljico, polubčkam in pustim, da sama zaspi ... potem pa prvo hranjenje ob 3h, drugo pa ob 6h in potem je trba vsta ... mama bi pa še spala user posted image .... no včeraj je bilo drugače mala je spala od 20ih do 6h zjutraj user posted image user posted image user posted image

danes sva bili na UZ kolkov, v bolnici so bili 1A tudi sedaj isto in se nam ni treba več široko povijat user posted image

telovadba ... kaj je to? .... samo vozičkanje

zdaj pa u mižule ... NOČKO!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
26.2.2009 21:15:19   
m a j c i k a
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

no pa da še rečem DOBRO JUTRO!!

sej ne vem kaj bi pisala, mal sem otožna, žalostna, v nedeljo mi je umrl nono in smo ga v ponedeljek pokopali, žal mi je da ni uspel Jerneja videti. Za jutri si je moj planiral dopust, ravno zato, da za vikend gremo dol, na morje, zato smo tudi malemu že naredili osebno, no pa nas ni dočakal. Čeprav je bil že 93 je bilo na hitro, iznenada.
In temu primerno je moje razpoloženje, skoz ga imam pred očmi, 1000 misli...

Drgač pa mali je priden, lepo se doji, edino sedaj ima kak teden foro da ga ob 4h zjutraj začne šraufat in ne spi do 7h, ko se končno pokaka, ob 7h pa je že Nika pokonci, tako da zelooo malo spimuser posted image ne vem če vse skupaj 5h na noč... in sem še zato malo tečna.
Bo pa mali v nedeljo že 3 mesece, drug teden imamo spet pregled in prvo cepljenje, pa še za rota virus ga bom dala cepiti, vseeno imamo večjo nevarnost, saj je Nika v vrtcu.
Aja, pa s temencami se borimuser posted image mustela mi prazni računuser posted image

vrtec: Jernej gre z novembrom ko grem jaz nazaj v službo, čeprav ne bo še eno leto, v LJ je Jankovič tako uredil z odlokom, da za Ljubljanske otroke mora biti meso, pa četudi je to sredi šolskega leta. Vpisala sem ga pa že decembra, takoj ko smo dobili rojstni list.

Tako, toliko na hitro od mene, berem vas kar vsak dan, napisat pa ne uspem kej, vedno kaj vmes pride... ali pa enostavno volje nimam.

Držte se punce, uživajte na sončku, Martka ti pa z novim avtekomuser posted image

papa

Iskreno sožalje za tvojga nonota.....user posted image , grozen feeling, vem, letos aprila bo pet let kar je šel pa pa moj dedi, pa me vedn stisne pr srčku ko se spomnem, kot da bi se še včiraj vidla......

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
26.2.2009 21:15:53   
medika 13

A je možno, da mojo tamalo matra trebušček od banane??? user posted image  Ker se mi že eno uro dere, jest noče in že cel popoldan slabo je ... pa neki jo napenja in je prejle po kapljicah komi mal prdnila, kakala pa od jutra še ni.
A mislite, da kaj pomaga, če bi js pila tist otroški čaj z janežom pa kumino ...? Bi jo kaj manj matralo?

Aja Katja jaz že od začetka pijem otroški čaj, na začetku vsaj 1l na dan, sedaj pa vsaj 1skodelico pa se mi zdi, da tamale ne matra.

NOČKO!

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
26.2.2009 21:20:44   
m a j c i k a

ja, poznam to!

tistih dragocenih 15minut!

No pri nas mamo pa drugačen problem, ko gre naš ati v trgovino prinese domov še enkrat toliko, kot bi mel še on svoj listekuser posted image user posted image  in pravi da se mu je zdel na listku velik premal napisanga, pa da kao zdej neki časa ne bo treba v trgovino..... itak da pol drug dan grem po kruh pa še kaj...user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
26.2.2009 21:23:18   
m a j c i k a

Pa to, da ful velik spi mi je tud čist čudno ... ka vaši tud velik spijo? Pokonc je nekje med 1 uro do 2 ur, pol jo pa obvezno zmanjka vsaj za dve uri in spet naprej isto ... Če jo vmes zbudim, da bi jedla, sploh noče jest al pa pošpuka vse ven ... pa sej menda ni možno, da bi jedla sam na 5 ur ...? user posted image  Js nism več tolk pametna ...

Aha, zdle jo je pa zmanjkalo - ne slišim več joka .... sm jo kr v postlco položila, ker je bla že zmatrana in se je pač mal še drla, zdle je pa očitno zaspala.

Mal še zlikam pa bom js tud šla v mižule ... in upam, da bo jutri bolš.

Katja poskusi si sama skuhat čaj iz kumine, janeža in čist mal lovorjevega lista daj zram, še manj kot četrt, pusti da mal povre pol pa daj še kamilce in nič sladkat, jst ga spijem po liter na dan in se mi zdi da je pri nas kr mal omililo zadevo...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
26.2.2009 21:53:07   
Anonimen

LOL ... no pri nas je pa ravno obratno ... našega samega v trgovino spustit je pa tazadnje user posted image ... jaz če si doma spišem lisek, potem prinesem domou mogoče ene 2 dodatni zadevi, moj pa še pol trgovine zraven user posted image . ... tako kot pri Majciki user posted image .

Katja_p ... men je patronažna rekla, ko sem še dojila, da banane niso ok ker napenjajo ... tak da možno da je to res od banane.

Vneta ritka ... mi smo od rojstva naprej uporabljali lekarniško hladilno mazilo, pa je bilo skos vredu do pred 14imi dnevi ko je kar naenkrat dobila rahlo rdečo ritko in ji nisem mogla z bepantenom to pozdravit in sem kupila praško pasto, pa je bilo še slabše, ker ji je čisto izsušila kožo ... tak da sem danes kupila od mustele kremo za vneto ritko in upam, da bo hitro bolje.

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
26.2.2009 22:47:01   
Ana Luna

Joj Otika in Vplanu kaj bi jaz dala da  bi mi samo tolk pojedlauser posted image Jaz ji še vedno dajem po 120 + AM in mi poje po 7 obrokov na dan in čez nočuser posted image Že tako ima zgornjo mejo in ji kar ne upam dajat po več ker potem če seštejem da mi bo pojedla po 150+AM in na 7 obrokov bo pa ful preveč.
Bi bilo pa dobro da poskusim en dan da sploh vidim ali ta otrok lahko reče "ne dost mam sita sem" al bo govtala v nedogled. Zaenkrat kolikor ji dam tudi toliko pojeuser posted image Na škatli piše da pri 150 ml + AM bi naj otrok imel 5 obrokov ne 7user posted image

Cipresa, če te prav razumem, bi ti rada manj obrokov. Torej ji moraš dati več na en obrok. Poskusi 150 ml. Na začetku bo verjetno še vedno hotela 7x, potem pa bo izpustila en obrok, potem pa še en ... Vsaj tako je bilo pri nas. In tudi jaz sem imela občutek, da bi mali jedel v nedogled, pa ni tako. Zdaj že par tednov je po 150 ml in ima dovolj. Ukinili smo celo dva obroka!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
27.2.2009 8:27:36   
CIPRESA
O Ana Luna ko bi bilo res tako, se mi zdi da vse kar delamo je da jemo, jemo in še enkrat jemouser posted image Včeraj sem ji dajala po 150+AM cel dan pa se mi je danes ponoči zbudila še prej kot ponavadi ob 1huser posted image in hotla jest. Ma bom videla, še naprej ji bom dajala po toliko mogoče jutri ali pojutrišnjem bo že na kaj manj časa hotla jestuser posted image

Kar nemorem verjet da tak majhen knedel tolk poje. Moja dva sta oba okrogla, pa nisva ne jaz ne mož okrogla, tako da nevem od kje take dimenzijeuser posted image Mogoče od poštarjauser posted image user posted image user posted image pravi mojuser posted image Zdaj opazuje če je  ker poštar bolj okrogell, pa mamo samo prekle tukej ki nam nosijo poštouser posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
27.2.2009 9:17:47   
b
Dobro jutro user posted image

ZVERINICA- najprej tebi iskreno sožalje za nonotauser posted image . Upam pa da ste vsaj vsi ozdraveli in greste lahko na sončka in si tako povrneš dobro voljo.

Tudi pri meni je tempo dneva kar pester in hiter tako da vas komaj kaj lahko preberem. Če se pa odločim da vam kaj napišem pa me skoraj vedno negdo zmotiuser posted image

Kako pa ste ve danes kaj spali in kakšno je vaše počutje?
Na nas je vrjetno še vplivala tista luna od srede ponoči. Celo noč se je zbujal za popi... sem tako zaspanauser posted image da bi najrajši liter kofeta popila user posted image
Šej je spat že ob19 prvič se je zbudil ob 21.30 potem ob 11 45 in pa 02 ter ob 04 potem sem ga pa kar k sebi dala saj ni htel niti jest ampak se menit in menit pa kakat.... Res pa je da je bil veliko zunaj in skoraj ves čas v vozičku spal. Mu paše guncanje.

Danes pa bomo imeli kar hitro kosilo. Juho in slivove cmoke tako da kmalu greva z vozičkom malo rekrairatuser posted image mamico, saj za ostalo telovadno kar zmanjka časa. Le kakšen trebušnjak uspem naredit.

Sedaj me pa seveda že kliče. Tele moški so že kot dojenčki zelo zahtevni in...user posted image user posted image .

Lepo se sprehajajte

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
27.2.2009 9:36:37   
pumpkin23
Jutro
Telovadba? Joj bi blo treba pocasi kej delat. Sam kaj ko se mi doma ne da, za na aerobiko bo pa potrebna varuska, sej ma moj vsak dan od 17.00-21.00 treninge. Tako da zaenkrat mi ostane samo hitra hoja z vozickom. A je mogoce kera ze prakticirala tek z vozickom?
Mi se pa zadnje case ubadamo s prenisko tezo. Smo se sli uceri tehtat v ZD in smo dobil v 15 dneh 210g, tako da smo zdej pri 2mescih in enem tednu tezki4260g. Ej kako vete kdaj ma dojen otrok drisko?

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
27.2.2009 10:42:58   
pike
Ojla,

Cipresa - ne se sekirat zaradi teže tvojeuser posted image . Tudi moja je kar fajn zalita. Včeraj je dopolnila 3 mesece in ima okroglih 7 kg, sem jo včeraj mogla stehtat, pa je dolga nekje 63 cm. Naši malčki bodo to vse izgubili, ko bodo začeli gibat in se plazit.
Najverjetneje bo sama od sebe začela malo manj jest, mogoče zdaj več rabi, ker bolj hitro raste pol pa se bo to malo ustalilo.

Nič, delo čaka, moram perilo pobrati in pleničke zložiti, ker mala mi zdaj spančka, pol pa pridem še kaj gor.

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
27.2.2009 11:55:40   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

Ej kako vete kdaj ma dojen otrok drisko?

ko je čisto vsaka plenička tekoče pokakana, če pa je tekoči kakec le parkrat na dan, 3-4 pleničke gre le za odvečno mleko, ki ga dojenček ne porabi. Tako informacijo sem dobila pri P, saj me je ravno to skrbelo, ko je mali začel zelo tekoče kakat in kaka še danes tekoče. Ampak ni vsaka plenica pokakana, le 4 na dan...

skorpika: kam hodiš na spining? kako ti znese - ali dojiš? spining je meni zakon, edina vodena vadba ki mi ustreza in komaj čakam, da mali začne jesti še kaj drugega kot moje mleko, pa se grem vpisat, pa potem kolesarit.. iiijeej! sem ti kar fouvš!user posted image

Pa hvala punce za lepe besede!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

Neposredna povezava do sporočila: 2067
27.2.2009 12:43:33   
YOZIKA
pumpkin23- pri driski je blato tako tekoče, da plenica vse vpije in ne ostane nič gostega na površini, pa baje ful smrdi in še sliši se ko kaka-kar zaropotauser posted image .

telovadba-jaz sem začela delat vaje za hrbtenico, ker me je začela kar precej bolet od dvigovanja tega mojega čmrlja, ki je vsak dan težji.

nakupovanje- tudi moj iz trgovine pride s polnimi škatlami, kar je treba in kaj ni zato grem jaz raje zdraven če se le da.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2068
27.2.2009 14:41:58   
Anonimen
Telovadba - jah za drugo itak nimam ne energije in ne volje, kot za vozičkanje ... pa zdajle že sigurno 14 dni hitro hojo prakticiram in mi kar paše ... učeri sva 15 km nardile, danes 10 km ... in se fino počutim user posted image .

Dajte mi nekaj povedat ... ko pravite, da dajete otrokom čajčke iz filter vrečk ... kje to kupite? A dajete to kar navaden čaj al otroškega? Ker jaz sem gledala v Merkatorju pa DMu pa so otroški čaji na filter vrečke šele od 6 mesecev naprej user posted image No pa sem ji potem kupila enega instant od Hipp-a (kamilice, komarček in janež) in sem ga probala pa se mi ne zdi prav nič sladek ...

Aja pa še to ... pri svojih 25ih leti imam roke kot moja mami pri 50ih oz še slabše ... odkar se je Neža rodila imam čisto suhe, razpokane in prav hrapave ... pa si jih vsak dan mažem s kremo pa nič user posted image ... a mi katera predlaga kako ful fino kremo za roke?! Pliiiissss!! Sem zadnjič tudi poizkusila oni tretma z olivnim oljem in lateks rokavicami, pa so bile lepe kvečjemu pol ure po tem ko sem dala rokavice dol user posted image . Kakšen nasvet prosim!!!

Aja, pa med špancirom svase še v DM-u ustavili in sem videla ono od Babylove torbo za otroške potrebščine za 19€ ... jao kolk sem jezna zdaj, da sem to od Peg Peregota vzela, ko je pa ta od DM-a ful boljša in več kot šeenkrat cenejša user posted image .

< Sporočilo je popravil Otika -- 27.2.2009 14:55:48 >

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2069
27.2.2009 15:58:06   
martka
otroški iz vrečke je  prav tako hipp- komarčkov, brez sladkorja...tako kot ta instant, ki si ga kupila. ta dva oba imam jaz. ne za Gajo, zase. pa od tekanee za dojilje in hipp instant za dojilje. vrečke imam, če kam gremo(k tašči na kosilo), da si tam naredim.
za sadne otroške pa ne vem, da bi jih imeli.   user posted image   mogoče ker sem na pol v kameni dobi ali pa iz celja.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
27.2.2009 16:00:29   
martka
krema za roke.... ona švicarska... D?...pozabla... in dove-nočna. meni sta ti dve najboljši. pa tudi eno pomlad sem si zelo pozdravila roke z riboderminom. ta, ki je za dojenčke.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
27.2.2009 16:08:12   
martka

Vplanu moja ima že več kot 6kg pa tam okrog 60-61cm - se mi zdi kar buckasta z dvema bradicama in šlaufki okrog stegnov

Moja je ista bucika ... podbradek in debele bedrce ... pri 2,5m tehta 5750g in je velika 61cm .... bo pač bol okrogla tak ko mamiuser posted image

no, moja pri 11tednih (2,5m) tehta 5500g in je dolga 58cm. pa ima podbradek in mišelinke na nogah... a meni se ne zdi taaakooo okrogla.
midva oba suha, otroci pa zaliti...user posted image

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
27.2.2009 16:10:03   
martka
ritko mažem z riboderminom in ni nič vneta. ne uporabljam mokrih robčkov! kupim suhe v dm (njihove) in vatne blazinice, pa s tistim umivam

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
27.2.2009 16:21:50   
martka
 Dr.Hauschka krema za roke, Apotteker Scheler ognjičeva krema za roke in pa Neutogena.

sem pa enx kupila locitanovo kremo za roke (ker imam ostalo kozmetiko njihovo), pa sicer lep občutek naredi, a kratkotrajen. oz, koža zahteva več in več...
tako kot pravi moj kolega farmacevt- več kot nanašaš na kožo, več bo zahtevala, dober primer je labelo na ustnicah

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
27.2.2009 16:22:20   
katja_p
Martka: všeč mi je tale primerjava z mišelinkami user posted image user posted image  no, moja jih tud ima user posted image

Kolk obrokov imate v 24 urah? Že kaj manj? Js opažam, da smo nekje na 6 (1.30, 5.30, 9.30, 14.00, 18.00, 21.30 ) Bolj pogosto noče jest.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.