5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee Dobro jutro... Upam na spet lepo vreme...včeraj je bil spet tak sonček, da sva šla od doma ob 10h, prišla pa ob 13h. Pa vsak dan vsaj dve uri okrog. *nina*: vprašanje imam: kateri osebni dokument boste dale narediti svojim potni list ali osebno? ...a ni tako, da se osebni dokument da narest pri 18-ih letih in da je kot majhen otrok še vpisan na potni list staršev? Buuu??! To bi bilo veselo. Blackcoffee na hrvaški meji s tamalim razlaga cariniku, da ne rabi mali osebnega dokumenta. Jaz sem že razmišljala. Potni list za otroke velja le 5 let, pa potem naj pri 4 letih recimo ima sliko ko je bil še dojenček??? Pa še dražji so od osebnih. Zato bom jaz dala le osebno verjetno. Sam v EU pa še je uradno verodostojen dokument le potni list. Mi gremo za majske praznike v Nemćijo, pa bo šel kar z osebno. Saj jo rabi le, če nas policija kje slučajno zaustavi. Bomo pa bežali pred policijo. Šalim se!!! IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Osebni dokument: js zaenkrat osebno. A je ktera že dala delat? A otročka pelješ k foogradu in ga on pol poslika? Hmmm.... pa to rata? Ti ga držiš, potem pa ne vem al tebe izbrišejo al kako...mojga pol nečaka so lsikali pri 4 tednih!!!. Pa še ni mogel sam sedet, valda, pa je na slikci, kot da sedi, čepraav ima mal glavico poševno, ker je še ni mogel sam držat. Pa prstke je tak držal, kot da bi kazal 4 (kolk tednov je star... ). Vrtec..ja recimo, če gremo me delat decembra... pa jih zdaj vpisujemo za naslednje leto 09/10, a jih potem sploh ne sprejmejo za celo leto ali kako??? Res me zanima, ker decembra grem delat!! Sicer je moja mami že v penziji, sam bi res rada vedela. Katja...sploh ni slaba ideja...varstvo an domu...ti si s tvojo doma, pa še nekaj melga zaslužiš, otroka se družita med seboj in je isto kot v vrtcu...Le da je manj otrok na eno vzgojiteljico. Jaz bi to probala če bi bila na tvojem mestu. Jaz itak že razmišljam o neki zadevi z otroci, da bi imela neko društvo /varstvo s poučevanjem angleščine in nemščine zraven (med igro). Pa ker je itak velik staršev z službami do večera in ob sobotah.... Kakanje in lulanje...polula se dost krat na dan. na dan gre vsaj 10 pleničk. Pokaka se tudi 2x na dan. VSAK dan. IN ga prav že vidim, ko se zraven spravlja. Se ne napenja, ampak tak skoncentrira, pa takrat lahk sam leži 10 min in se pripravlja, pa ne rabi pozornosti ali igrač, drugače pa to ni možno, da bi on 10 min ležal pri miru. Al se pogovarja (včasih že krega sam s seboj), ali brca kot zmešan ali pa kliče koga za družbo. Aja,..pa kaka vedno zjutraj in popoldan. Skoraj ob istih urah! Bravo za njegovo prebavo! Dobiva pa sam moje mleko, nič dodatka, nič tekočone ali kamilic. Pa nikoli ni do vrha pokakan!!!! Čeprav včasih kar grmi v plenički, ampka vedno takoj zraven slišim in zavoham , tako da je takoj previt. Če bi pa še pol ure brcal v tem kaosu, pa bi imel do vratu, ja... Otika...ne sekiraj se, če je izspustila obrok...saj ni podhranjena. Naj sama uravnava, kot ji paše.... Martka...super za avto...vem kako je ko čakaš nov avto. Pa avrno vožnjo. Sam da en bo zdaj voziček sameval v kotu, vidve z Gajo pa vsak dan GIRO z avtom. Krstila ga ne bova. Jutr imava slikanje kolkov! lep dan, sončen...