zverinca
|
no pa da še rečem DOBRO JUTRO!! sej ne vem kaj bi pisala, mal sem otožna, žalostna, v nedeljo mi je umrl nono in smo ga v ponedeljek pokopali, žal mi je da ni uspel Jerneja videti. Za jutri si je moj planiral dopust, ravno zato, da za vikend gremo dol, na morje, zato smo tudi malemu že naredili osebno, no pa nas ni dočakal. Čeprav je bil že 93 je bilo na hitro, iznenada. In temu primerno je moje razpoloženje, skoz ga imam pred očmi, 1000 misli... Drgač pa mali je priden, lepo se doji, edino sedaj ima kak teden foro da ga ob 4h zjutraj začne šraufat in ne spi do 7h, ko se končno pokaka, ob 7h pa je že Nika pokonci, tako da zelooo malo spim ne vem če vse skupaj 5h na noč... in sem še zato malo tečna. Bo pa mali v nedeljo že 3 mesece, drug teden imamo spet pregled in prvo cepljenje, pa še za rota virus ga bom dala cepiti, vseeno imamo večjo nevarnost, saj je Nika v vrtcu. Aja, pa s temencami se borim mustela mi prazni račun vrtec: Jernej gre z novembrom ko grem jaz nazaj v službo, čeprav ne bo še eno leto, v LJ je Jankovič tako uredil z odlokom, da za Ljubljanske otroke mora biti meso, pa četudi je to sredi šolskega leta. Vpisala sem ga pa že decembra, takoj ko smo dobili rojstni list. Tako, toliko na hitro od mene, berem vas kar vsak dan, napisat pa ne uspem kej, vedno kaj vmes pride... ali pa enostavno volje nimam. Držte se punce, uživajte na sončku, Martka ti pa z novim avtekom papa