|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
26.2.2009 8:47:03   
Vplanu
Dobro jutro čveke,
Vsem eno user posted image - jaz jo ravnokar pijem. Naša je spet spala celo noč tko da upam, da bo tako tudi naprej. Moram napisat, da ta naša druga punčara vse dela ful hitreje kot prva - hm?
CIPRESA: daj ji naštimaj več mleka. Naj bi zmeraj otrok nekaj pustil. Pa itak je že dost stara za večjo količino. MOja in tvoja sta razlike 1 dan. Saj ne bo takoj začela spuščati obrokov - čez kakšne par dni - da si zalogo nabere user posted image . Meni bolj redko pusti kaj na koncu pa ji dajem 180 ml + AM.
Drugače pa je spet lepo vreme - jeeeee. Gremo ven. Za drugi teden je pa napoved katastrofalna. Skos oblačno pa plohe - brrrr. No, topleje pa bo že.
Kako boste ve sedaj svoje čmrle oblačle, ko bo topleje. Meni se zdi, da je moji v tem pajacu že kar malo prevroče.
LP

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
26.2.2009 8:48:14   
zverinca
no pa da še rečem DOBRO JUTRO!!

sej ne vem kaj bi pisala, mal sem otožna, žalostna, v nedeljo mi je umrl nono in smo ga v ponedeljek pokopali, žal mi je da ni uspel Jerneja videti. Za jutri si je moj planiral dopust, ravno zato, da za vikend gremo dol, na morje, zato smo tudi malemu že naredili osebno, no pa nas ni dočakal. Čeprav je bil že 93 je bilo na hitro, iznenada.
In temu primerno je moje razpoloženje, skoz ga imam pred očmi, 1000 misli...

Drgač pa mali je priden, lepo se doji, edino sedaj ima kak teden foro da ga ob 4h zjutraj začne šraufat in ne spi do 7h, ko se končno pokaka, ob 7h pa je že Nika pokonci, tako da zelooo malo spimuser posted image ne vem če vse skupaj 5h na noč... in sem še zato malo tečna.
Bo pa mali v nedeljo že 3 mesece, drug teden imamo spet pregled in prvo cepljenje, pa še za rota virus ga bom dala cepiti, vseeno imamo večjo nevarnost, saj je Nika v vrtcu.
Aja, pa s temencami se borimuser posted image mustela mi prazni računuser posted image

vrtec: Jernej gre z novembrom ko grem jaz nazaj v službo, čeprav ne bo še eno leto, v LJ je Jankovič tako uredil z odlokom, da za Ljubljanske otroke mora biti meso, pa četudi je to sredi šolskega leta. Vpisala sem ga pa že decembra, takoj ko smo dobili rojstni list.

Tako, toliko na hitro od mene, berem vas kar vsak dan, napisat pa ne uspem kej, vedno kaj vmes pride... ali pa enostavno volje nimam.

Držte se punce, uživajte na sončku, Martka ti pa z novim avtekomuser posted image

papa

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
26.2.2009 8:49:58   
CIPRESA
Vplanu moja ima že več kot 6kg pa tam okrog 60-61cm - se mi zdi kar buckasta z dvema bradicama in šlaufki okrog stegnovuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
26.2.2009 8:55:57   
Vplanu
Hej,
Naša ima pribljižno 6.5 kg, za velikost pa ne vem točno - velika baba je. Ampak ne se sekirat zaradi tega, ker se bo itak "potegnila" pa bo vse izginilo user posted image . Če se ti pa zdi, da je njej dovolj kolikor dobi pa jo pusti pri teh obrokih. Pa sej ti bo sama pokazala, da je premalo, ker bo verjetno protestirala - he he.
Zverinica - moje sožalje. Drži se.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
26.2.2009 9:11:41   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Delat ji bom pa dala pa osebno izkaznico ... slikal jo bo pa moj dragi (imava doma navodila kako slikat za osebni dokument), ker sem itak ful zahtevna in bi me imel sigurno vsak fotograf (in Neža) poln kufer po 15ih minutah user posted image .

Otika, mi lahko prosim posreduješ navodila? mi bi tudi dali delat, verjetno kar potni list...kaj pa še potrebuješ od ostalih dokumentov...rojstni list user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
26.2.2009 9:12:43   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

sex   mi2 sva tud zvečer utrujena- sam zjutraj pa ne!! hmm... user posted image  zato so akcije takrat

gaja bo šla v vrtec eno leto pred šolo.

jst pa zvečer utrujena, zjutraj pa zaspana user posted image

kdo ti bo pa čuval gajo?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
26.2.2009 9:14:17   
Anonimen
Jutro!!!

Oooo Zverka, te dolgo ni bilo na spregled user posted image ... je zdravje že obiskalo vaš dom? Drugače pa hvala za nasvet ... saj to vem in ji po večkrat na dan preverim.

Cipresa, saj naša je, ko sem videla da bi spila še kaj več kot 120+AM in sem ji dala 150+AM, tudi še ene 2 -3 dni imela po 7 obrokov na dan ... potem je pa v parih dneh najprej spustila enega in na to še enega ... no zdaj mi je pa brez povečanja obroka spustila še peti obrok. Probaj še ti, ker se mi zdi da teli malčki še niso tako "razvajeni" glede hrane kot mi, ki bi kar jedli in jedli samo za to ker je dobro pa čeprav smo siti user posted image ... se mi zdi da se glede hrane še ful po nagonu orientirajo ... no tako jez mislim oz. se tolažim user posted image .

Drugače sem pa spekla fuuuuul dober štrudelj ... mnjami!! user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2032
26.2.2009 9:14:38   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

*nina*:
vprašanje imam: kateri osebni dokument boste dale narediti svojimuser posted image potni list ali osebno?

user posted image
...a ni tako, da se osebni dokument da narest pri 18-ih letih in da je kot majhen otrok še vpisan na potni list staršev?
Buuu??!

ne ne, mali rabi svoj dokument user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
26.2.2009 9:19:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vplanu
Kako boste ve sedaj svoje čmrle oblačle, ko bo topleje. Meni se zdi, da je moji v tem pajacu že kar malo prevroče.

Uuuu ja to sem tut jaz ugotovila ... no ugotovili smo, da naši punci bolj hladno paše ... smo jo tako navadili in sedaj čisto ponori, če je v prostoru več kot 23°C ... moj dragi jo je začel klicat kar pingvinja princesa ... tak da me je kar strah kaj bo poleti, ko je pri nama v stanovanju tako vroče user posted image .
V pajacka je pa jaz ne bom več tlačila, če bomo šli v lupinico in avto ... za na sprehod pa še, samo jo bom spodaj bolj malo oblekla in čist tanko dekico čez dala.

(odgovor članu Vplanu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
26.2.2009 9:22:11   
Anonimen
Joj Zverinica ... moje sožalje!!! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Aja, pa s temencami se borimuser posted image mustela mi prazni računuser posted image

Ne obupat ... nam je šele po 5. tretmaju uspelo se jih znebit.

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2035
26.2.2009 11:15:34   
katja_p
Naša je zaspala, sm jo na hitrco oblekla in grema zdle ven, čeprav se je ravnokar sonček skril ... user posted image

Temenca: kr vztrajat ... js sm se tud tk borila z njimi. Mustela šampon pa olje in kapca čez za čez noč, zjutraj orng razčesat ... pa je v dveh tednih šlo (al mal več)

Spanje: še vedno se zbudimo okol 2 in pol okol 5.30, naslednje vstajanje pa med 9 in 9.30. Se kr dobr naspimo.

5ra: lahk skup odprema privat vrtec čez kako leto user posted image  Js se ti pridružim pri poučevanju nemščine user posted image  Hmmm ... sam res bi lahk mela tole zadevo. BOm resno začela razmišljat o tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
26.2.2009 12:01:30   
JAPE
temenca: mi jih imamo tudi ogromno! Uporabljam tudi kremo od Mustele. Tiste, ki ste zvečer mazale za čez noč, ali ste jih potem zjuraj kopale? Ali ste samo lasišče malo umile. Jaz sem do sedaj namazala samo kakšno uro pred večernim kopanjem. in potem še umila s šamponom tudi od Mustele. pa ni kaj dost boljš.

redeča ritka: jo ima že več kot 14 dni. zamenjali smo plenice, robčke, kremice,..... sem bila včeraj pri pediatrinji in je dala neko kremico, ki so jo v lekarni zmešali in se mi zdi, da je še slabše....

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
26.2.2009 12:34:42   
5ra_28
Zverinica...moje sožalje.user posted image

Jape...več kot to kar si naredila, ti jaz tudi ne znam svetovat. Mi uporabljamo lekarniško mazilo. Je zakon. Pa suha rita mora bit pred mazanjem.

Končno smo trije:)

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
26.2.2009 12:37:54   
hektorina
Alo 5ra_28!!! Hvala za lepe želje! Sem že dosti boljše. Že malo, ampak res malo trimčkam. Do maja bom top fit. Vidim, da si ti že popolnoma padla noter v vozičkasto sceno in da z malim Taiem oblaufata pol sveta... Me pa zanima, če si že v novem stanovanju?

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
26.2.2009 12:39:24   
hektorina
Pa še nekaj 5ra_28... Daj pokaži nam malo malčka! Da vidim, če bo on tudi tepel našega, tak kot od kavice Thor, ki je že skoraj 1x težji od nas...

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
26.2.2009 14:58:37   
katja_p
Jape: js sm zjtri sam razčesala, ker drgač itak ne gre dol, kot da je suho. Mogoč pol mal z lažno krpico umiješ lasiče, ni pa nujno. Js nisem.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
26.2.2009 14:59:47   
katja_p
Telovadba user posted image  A kaj migate? Zdej lahk že vse delamo, ne? Js sm pozabla G vprašat, če smo že fit za vse vrste telovadbo. Ker poletje bo kmal ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
26.2.2009 15:12:42   
Anonimen
Temenca ... ja jaz sem ji zvečer s kremo namazala pa čez noč pustila, zjutraj parazčesala pa z eno mehko krtačko lasišče zmasirala pol sem jo pa kar skopala in ji glavico s peno proti temencam od mustele oprala ... ponovila 5x (vsak drugi dan) in smo zmagali.

Telovadba ... jaz zaenkrat samo vozičkam, ampak to res hitro hodim ... ravnokar sem prišla iz 4-urnega potepanja po Domžalah in okolici in mislim da sem enih 15km sigurno naredila, če ne več.

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
26.2.2009 15:45:12   
martka
oj. tudi gaja se je zdaj s temenci srečala. zelo malo, pa vendar.
a tudi za malo kupim mustelo? ali najprej z oljem poskusim?

Gajo mi bosta pazila moja starša. Sta Luka tudi. Ata pride zjutraj sem, se uredita in potem ven, pa k mami na kosilo in s5 domov spat, ali pa kar tam spat. smo doma v isti ulici.

tudi jaz bi prosila za navodila za fotografije za dojenčka. to vem, da mora imet oči odprte, pa koliko velika mora bit tudi, kaj pa ozadje? modro? a jo lahko dam ležat na modro rjuho in slikam? prosim, pošlji! Hvala!

jaz jo dam v pajacka kar tako kot je oblečena doma- body in hlačke. pa nič ne pokrivam! in samo bombažno kapico ji dam gor.

za kakanje imajo v lekarni Mlečni sladkor- laktozo. Lactecon- daš 5ml!  je pa samo v pakiranju po pol litra! halo?? to imam za 3mesece in pol če ji vsak dan dam, porabit je treba pa en mesec po odprtju!!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
26.2.2009 15:45:56   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Telovadba user posted image  A kaj migate? Zdej lahk že vse delamo, ne? Js sm pozabla G vprašat, če smo že fit za vse vrste telovadbo. Ker poletje bo kmal ...

jst že hodim 2x na teden na spinning in 1x na teden na pump user posted image
pa vozičkam tut, vsaj tri ure dnevno user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
26.2.2009 15:47:46   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: martka

za kakanje imajo v lekarni Mlečni sladkor- laktozo. Lactecon- daš 5ml!  je pa samo v pakiranju po pol litra! halo?? to imam za 3mesece in pol če ji vsak dan dam, porabit je treba pa en mesec po odprtju!!

user posted image user posted image  mogoče je pa še za mamice zravn kaj pa veš user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
26.2.2009 15:55:25   
Anonimen
Uuuuu ratalo mi je ... skorpika, ti imaš že na meilu, ostale imate pa tule navodila za slikanje:
user posted image

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
26.2.2009 16:26:43   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

jst že hodim 2x na teden na spinning in 1x na teden na pump user posted image
pa vozičkam tut, vsaj tri ure dnevno user posted image

Kako vam rata, meni se zaenkrat uspe samo umit  za  15 min., vse ostalo je delo z tamalimadvemauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
26.2.2009 17:54:58   
martka
ja, poznam to!

tistih dragocenih 15minut!

no, saj včasih ati prevzame Gajo za slabo urico, da grem jaz v trgovino. user posted image

če mu napišem listek, je potem doma samo tisto z listka... a saj veste med policami se še marsičesa spomnimo...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
26.2.2009 19:03:25   
blackcoffee
skorpika:
blackcoffee:
*nina*:
vprašanje imam: kateri osebni dokument boste dale narediti svojimuser posted image potni list ali osebno?

user posted image Buuu??!

ne ne, mali rabi svoj dokument user posted image

ja, evo sem še v kameni dobi... matr. user posted image

drgač pa danes gromki ni imel cepljenja, ker se je sestra zmotila, ko je vabila pošiljala. - so ga samo izmerili in stehtlai. mere pa so nasledje: 6750g in 63cm, čeprav sem ga sama doma očitno nategnila, da je cetimeter pokazal 65cm. ne vem kdo se je vsekal. sigurno sestra. lol user posted image
OBG 40cm, obseg prsnega koša 42cm.
no, jaz sem mislila, da je težji, saj mi hočjo roke odpasti, ko ga nosim - pa ga ne nosim dosti!
očito sem popoloma brez moči v rokah.. user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.