|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
27.2.2009 16:23:17   
katja_p
Krema za roke: js imam Scheller in mi je OK.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
27.2.2009 17:49:42   
katja_p
Naša pupa še spi .. že 3 ure user posted image  ... js bi se pa igrala ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
27.2.2009 18:55:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: martka
otroški iz vrečke je  prav tako hipp- komarčkov, brez sladkorja...tako kot ta instant, ki si ga kupila. ta dva oba imam jaz. ne za Gajo, zase. pa od tekanee za dojilje in hipp instant za dojilje. vrečke imam, če kam gremo(k tašči na kosilo), da si tam naredim.
za sadne otroške pa ne vem, da bi jih imeli.   user posted image   mogoče ker sem na pol v kameni dobi ali pa iz celja.

Ne saj mene ne zanimajo sadni ... sam sem rajš kakor instant hotla te na filter-vrečko kupit, ker sigurno nimajo sladkorja ... drugače pa sadne otroške imajo tut od hipa instant v DM-ju, samo so šele od 4-6 mesecev naprej.

Z riboderminom si si roke pozdravila? Hmmm ... jaz sem imela pa posebej po njem čist presušene roke in Neža tut kožo, tak da sem ga nehala uporabljat user posted image Jao, men se zdi, da so mi ravno te otroške kremice take roke naredile user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
Kolk obrokov imate v 24 urah? Že kaj manj? Js opažam, da smo nekje na 6 (1.30, 5.30, 9.30, 14.00, 18.00, 21.30 ) Bolj pogosto noče jest.

Mi smo na 4ih obrokih na dan ... ob 6ih, ob 10ih, ob 15ih in ob 19ih (+- kaka ura) ... vmes ji pa prekuhano vodo oz. čajček turim ... sam a veste da se mi zdi, da je malo ličk zgubila v zadnjih dneh user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 27.2.2009 18:56:03 >

(odgovor članu martka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
27.2.2009 19:08:21   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca

skorpika: kam hodiš na spining? kako ti znese - ali dojiš? spining je meni zakon, edina vodena vadba ki mi ustreza in komaj čakam, da mali začne jesti še kaj drugega kot moje mleko, pa se grem vpisat, pa potem kolesarit.. iiijeej! sem ti kar fouvš!user posted image

hodim v konex...ne dojim, na žalost al pa na srečo...na žalost zarad stroška, na srečo pa zarad prostih izhodovuser posted image
zaenkrat mi znese, pa tut moj se ne pritožuje...se imata z maticem prav lušno...

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
27.2.2009 19:11:05   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Dajte mi nekaj povedat ... ko pravite, da dajete otrokom čajčke iz filter vrečk ... kje to kupite? A dajete to kar navaden čaj al otroškega? Ker jaz sem gledala v Merkatorju pa DMu pa so otroški čaji na filter vrečke šele od 6 mesecev naprej user posted image No pa sem ji potem kupila enega instant od Hipp-a (kamilice, komarček in janež) in sem ga probala pa se mi ne zdi prav nič sladek ...

Aja pa še to ... pri svojih 25ih leti imam roke kot moja mami pri 50ih oz še slabše ... odkar se je Neža rodila imam čisto suhe, razpokane in prav hrapave ... pa si jih vsak dan mažem s kremo pa nič user posted image ... a mi katera predlaga kako ful fino kremo za roke?! Pliiiissss!! Sem zadnjič tudi poizkusila oni tretma z olivnim oljem in lateks rokavicami, pa so bile lepe kvečjemu pol ure po tem ko sem dala rokavice dol user posted image . Kakšen nasvet prosim!!!

no mi imamo hipp filter vrečke iz janeža, kupljene v mullerju...so od 1.tedna naprej...

krema za roke za iz trgovine LUSH pri magistratu...malo dražja ampak superca

< Sporočilo je popravil skorpika -- 27.2.2009 19:14:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
27.2.2009 19:14:23   
skorpika

Vneta ritka ... mi smo od rojstva naprej uporabljali lekarniško hladilno mazilo, pa je bilo skos vredu do pred 14imi dnevi ko je kar naenkrat dobila rahlo rdečo ritko in ji nisem mogla z bepantenom to pozdravit in sem kupila praško pasto, pa je bilo še slabše, ker ji je čisto izsušila kožo ... tak da sem danes kupila od mustele kremo za vneto ritko in upam, da bo hitro bolje.

mi imamo pa hladilno mazilo od bebivala in sem zadovoljna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
27.2.2009 19:17:44   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Kolk obrokov imate v 24 urah? Že kaj manj? Js opažam, da smo nekje na 6 (1.30, 5.30, 9.30, 14.00, 18.00, 21.30 ) Bolj pogosto noče jest.

naš mali tudi zadnje čase neki štrajka s hranouser posted image ...ne vem kaj mu je...no sej po moje ni panike glede na to, da smo na AM in da je pri dveh mesecih tehtal 5600g in 60cm...bedno je edin to, ker mu delam mlek pa niti pol ne popije...no zdej pa čakam da se ornk začne dret, da pol vem da je res panika user posted image
je pa res da je ponoč potem bolj pogosto, al se pa sam men zdi da skos vstajam user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
27.2.2009 19:20:11   
skorpika

Z riboderminom si si roke pozdravila? Hmmm ... jaz sem imela pa posebej po njem čist presušene roke in Neža tut kožo, tak da sem ga nehala uporabljat user posted image Jao, men se zdi, da so mi ravno te otroške kremice take roke naredile user posted image .

naš mali ima pa ful občutljivo kožo...ima lišaje po celem telesu...pa sem že mazala z mandljevim oljem, kozmetiko mam itak mustelo ker je že od rojstva imel suho kožo...naj počakam do pregleda 12.3. al naj se grem prej k P pokazatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
27.2.2009 19:38:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

naš mali ima pa ful občutljivo kožo...ima lišaje po celem telesu...pa sem že mazala z mandljevim oljem, kozmetiko mam itak mustelo ker je že od rojstva imel suho kožo...naj počakam do pregleda 12.3. al naj se grem prej k P pokazatuser posted image

Vi imate pa pregled ravno na moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Ja jaz ko sem jo mazala z mandljevim (ali olivnim ali sončničnim) oljem je imela obupno kožo ... ful suho in lisasto ... pa smo potem prekinili s tem in probali vse živo in na koncu pristali na eni Niveini baby kremi za telo in ima zdaj po telesu lepo kožo (kemija vem, sam če od naravnega ni nič delovalo user posted image ). Drugače imamo tudi mi večino kozmetike od Mustele in sem na splošno ful zadovoljna ... samo tale njihova krema za vneto ritko me je pa ful razočarala.

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
27.2.2009 20:00:46   
zverinca
Otika za roke svetujem eucerin, dobiš v lekarni. Sicer je ful dobra tudi od l'occtaina, sam je 3x dražja, tale eucerinova pa res pomaga.

u Skorpika
, pridna si, ma ja, kaj če se bunit, nima kejuser posted image jaz v konexu še nisem bila, hodila sem pa v športsiti... pa komaj čakam da se jim bom lahko spet pridružila...

Jaz sem pa razočarana nad mustelo, je imel mali en lišaj na ličkih in po ramenih, pa mi je v lekarni dala od mustele hidratantno in bodylotion, ma ni bilo nič bolje. Pa sem probala doma z eno buebchen sensitive, pa se je izboljšanje poznalo že čez noč! Pa tudi tale šampon proti temencam, ok, očitno pri nas niso bile temence ampak izjemo suha koža. No šampon je to vse poslabšal in le olje od buebchena in prej omenjena kremica je sta enem dnevu izboljšala kožo lasišča. Tako da ne menjam kozmetike. No edino krema za rito Buebchen pa mu ne paše, mažem kar z bepanten mazilom.

Pa še nekaj, danes mi je na misel prišlo da je mali žejen (kurjava v bloku), da se zato hoče dojiti na 2h in sem mu danes dala čajčka po dveh urah in je zdržal skoraj 3h, bomo videli kako bo pa ponoči. Saj konec koncev sem jaz tudi žejna ponoči, on pa poteši žejo s predmlekom... ali narobe razmišljam? kaj mislite?
Čajček mu dam jaz kar blagi janež+kumina, vse kupljeno se mi zdi še prekmalu, bo že še čas tudi zanj za instant, zdej pa naj tole, tudi namesto vetrovnih kapljic, bo lažje kakal in prdeluser posted image

Ste videle vreme za drugi teden? tako da Otika vozičkanje odpade, mogoče se pa zmenive za čaj/kapučin?

tako,sedaj pa večerja zame, otroci spijo, pa še film se mi bo kmalu zapekel, si bova z možekom pogledala Seven pounds....

Lep večer in mirno noč!

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
27.2.2009 20:18:18   
b
Otika - jaz ti priporočam  za roke Ognjičevo od Justa. Res je zelo dobra in hitro pozdravi razbolene hrapave in razpokane roke - kožo nasploht. Jz sem svoji hčerki pozdravla s to kremo rokice ko sem prišla iz bolnice in je imela čist rdeče in hrapave roke od mraza. Trikrat smo lepo namazali in je bilo ok. Probaj- če rabiš kremo jaz prodajam Just user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
27.2.2009 20:21:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca
Ste videle vreme za drugi teden? tako da Otika vozičkanje odpade, mogoče se pa zmenive za čaj/kapučin?

Sem videla ja user posted image ... prav groza ... sploh ko je bilo ta teden tako fino vreme in sem se s temi svojimi dolgimi španceri kar malo razvadila user posted image . Kavica/čaj pri tebi misliš? Al v kakem City parku? Jaz se z mojo še niti ne upam v kak trgovski center, ko niti cepljena ni bila še proti ničemur ... nas to v torek čaka user posted image .

Uf fini imata to večer splaniran z možekom ... jaz moram pa likat user posted image ... se mi je 5 strojev cot nabralo ko kar odlagam in odlagam tole likanjeuser posted image .

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
27.2.2009 20:22:58   
Anonimen
Joj, zdaj ste mi pa tolk nasvetov za roke dale ... sem pa spet v dilemi katero poslušat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
27.2.2009 21:04:36   
skorpika

Vi imate pa pregled ravno na moj rojstni dan user posted image user posted image user posted image

a res? user posted image

Ja jaz ko sem jo mazala z mandljevim (ali olivnim ali sončničnim) oljem je imela obupno kožo ... ful suho in lisasto ... pa smo potem prekinili s tem in probali vse živo in na koncu pristali na eni Niveini baby kremi za telo in ima zdaj po telesu lepo kožo (kemija vem, sam če od naravnega ni nič delovalo user posted image ). Drugače imamo tudi mi večino kozmetike od Mustele in sem na splošno ful zadovoljna ... samo tale njihova krema za vneto ritko me je pa ful razočarala.

hmuser posted image ...zdej pa res ne vem več...prou bogi je...ker za po obrazu je že dobil neko lekarniško žavbo (10%olivno olje v belobazi) mu je napisala zdravnica...zgleda bo treba še za po telesu kej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
27.2.2009 22:28:57   
katja_p
Dete mi je zaspalo po hranjenju user posted image

Sm dans vprašala eno patronažno, kako je možno, da tok velik spi moja user posted image  In je rekla, da je možno, da se navaja na manj obrokov in zato tud manj je, lahko da ji primanjkuje C vitamina (ker js ne jem svežega sadja - jo je še vedno matralo po njem), v najslabšem primeru je slabokrvna oz. ima premal železa. Dokler lepo kaka je menda vse OK. Je pa rekla, da zdle po 3 m lahko tud mal več že ješ, tako da bom probala z jabolčki, drgač pač šumeče tablete s C vitaminom.

Tud je rekla, da naj je ne budim in silim jest (itak mi vse ven zbruha), ker očitno ne rabi.

Mi je pa posodla tehtnico in sm zdle tehtala, kolk je pojedla: 140 mL. Mleka imam očitno dost, ga ne rabi več.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
28.2.2009 9:47:57   
petruscha
Dobro juto in ena user posted image ,

Verjetno sedaj že večina od vas veselo vozička. Tudi jaz in moj user posted image imava ta namen takoj ko se mali prebudi.
Uživajte na sončku!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
28.2.2009 9:48:11   
katja_p
Jutro!

No, js sprobavam tehtnico in sploh ne morm verjet, kolk lahk tak otročke spravi vase ...

Zvečer je šla pančkat ob 22, takrat ko sm pač pisala post, in je spala do 4. Takrat sva jedle in je pojedla 210 mL!!!!!!!!!!!! Adijo pamet, kam je to šlo ... Zdle sva pa jedle ob 9.15 in je pojedla 190 mL. Sicer bi ona še bla mal na zizi, sam tisto pol vse ven zbruha, tk da ji dam rajš dudo.

No, zdaj vem, da mleka imam dost in da če lepo mirno je, poje dost.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
28.2.2009 14:48:08   
hektorina
b, moja mama se že dve leti zdravi pri dermatologu, ker ima na rokah grozne razpoke. Mislim, da je ni stvari, ki je ne bi preizkusila. Napiši mi prosim, kako pridem do te tvoje ognjičeve kreme. Bomo probali še to. LP

(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
28.2.2009 15:27:12   
pike
Ojla mamice,

jaz sem iz sprehoda z mojouser posted image . danes je bila precej nemirna v vozičku in mislim, da ji je zdaj pri teh temperaturah, ko je okrog 9 stopinj v kombinezončku prevroče. Kako jih v teh dneh oblačite ve?

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
28.2.2009 15:54:45   
hektorina
Iz "gole previdnosti"  imamuser posted image še vedno v kombinezončku.
Le tega samo malo manj zapnemuser posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
28.2.2009 17:42:13   
martka
jaz jo za ven oblečem samo v body in hlačke pa v kombinezonček- brez kapuce in bombažno kapico.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
28.2.2009 18:03:58   
martka
sem ji pa zdaj kupila 5bodyjev brez rokavov in 5 s kratkimi.ima namreč zelo veliko majčk, a jih ne more oblečt preko bodya z dolgimi rokavi. bi ji bilo prevroče. stare bodyje s kr. rokavi pa je že prerasla.
joj jaz imam že polno škatlo njenih premalih cotk. bo treba nekoga najt in jih podarit. ...

povejte mi, a so se vašim otročkom že končali mozoljčki. Gaja še ima kak dan mozoljčke. ne vem če je to od moje prehrane?!? se mi zdi da ne!  ima jih samo po ličkah. bolj po levem ličku.
je pa res, da jih je dobila šele po enem mesecu,prej jih ni imela. je to kaj važno?
luka jih namreč ni imel.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
28.2.2009 21:56:59   
katja_p
Js mam spet enega bolj odrenih dni user posted image  Pojma nimam več, kaj ji je ... Dans zlo verjetno, da jo je mučil moj kivi in pol jogurtnega napitka ... user posted image  
Je bi ati tu .. je glih spala in jo je mal žoknu, da bi jo zbudil. Ona pa v tak histeričen jok za pol ure ... Adijo pamet! Pa zdle zvečer je spet jokala. Sm ji dala popoldne vetrovne kapljice, da jo je odprlo in je pol se ful pokakala. Jedla je pa popoldne in zvečer bolj mal (2x 110mL) in še pr enem podoju mi je kr ven bruhala, ko sm jo dala kupčka podirat, tk da je bolj mal ostalo. Zdej sm jo pa jokavo v postlo položla in se je mal umirila in poskuša spat.

Men se res ne sanja, kaj jo muči zadnje dni. Tud ko je budna ni ta prava ... Taka brez energije se mi zdi. Najbrž bom v pon poklicala zdravnico pa ji mal obrazložla, če mi lahk kaj svetuje. Ker js nism več tolk pametna.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
28.2.2009 22:30:34   
Vplanu
Ojla,
Evo mene šele zvečer tukaj gor.
Podočnjake imam do kolen. Pikica je bila ob 7.30 že budna in je bila budna večina dneva, več ali manj smo jokali in sitkali, pa nikakor ne jest. Pa roke tiščat v usta 100 na uro in jih gristi, pa moja rama je bila tudi zelo odlična za drgniti dlesni. No, pa veiiko smo čaja spili, pa 2x podriskali, pa slina je kar v potokih ven tekla user posted image
Jaz sem bila že čisto na koncu user posted image , ker nisem več vedla kaj naj naredim, da se otrok umiri. Mi je šlo že kar na user posted image . No, pol pa ugotovim, da otroka grozno srbi in očitno tudi boli spodnja dlesen, ker je napeta in zatečena - haloo?? Zobki se pripravljajo. Ampak to lahko traja tudi par mesecev. Potem pa sem ji začela masirati dlesen, pa je zraven kar grulila, ker ji je ful pasalo. Vzela sem tudi ledeno kocko ter na njej hladila moj prst in nato njeno dlesen. In otrok se je spet smejal - vidno je postala boljše volje. Pa tudi zaspala je sama brez problema. Tako, da drage moje punce - malo poglejte v usta, če se mogoče kaj "dogaja". Moja prva hčerka je dobila zobek pri 4 m - pa sploh nisem vedela, da se kaj dogaja, ker je bila čisto OK. Mogoče samo malo povišana temperatura za pol dneva in rdeča lička je imela. To je bilo pa to. Kar se pa zdaj dogaja je pa katastrofa - kaj šele bo, če bo to trajalo še nekaj časa. Evo nič, grem spat, da se spočijem in nadoknadim malo tale težek dan.
Uživajte nedeljo in zadnji sončen dan pred prihajajočim dežjem (user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
28.2.2009 23:32:09   
*nina*

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

in na moj rojstni dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.