|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
26.2.2009 10:05:41   
rumba
corfu, moji jedo vse možne sladkarije. Jim jih ne odrekam, seveda pa jih nimajo pri roki. user posted image
bačko, glede Hippovega čaja (če gre to za uno instant varianto!), bi pa jaz rada nekaj dodala. S Hano sva bili redni "gostiji" na gastro oddelku v pediatrični, tako da kar dosti vem od tam. Tja pridejo otroci s takimi in drugačnimi želočnimi problemi. Med njimi je bilo dosti takih, za katere zdravniki niso vedeli, kaj jim je, nakar so za skoraj vse ugotovili, da pijejo tele instant Hippove čaje. Tamkajšnji gastroenterologi so strogo proti tem čajem, saj menda vsebujejo neki sestavino, ki zasvaja (seveda je to v korist proizvajalcu) in dolgoročno lahko povzroči trebušne težave. Veliko teh otrok je imelo zaradi tega prav napihnjen trebušček in posledično želočne probleme. Tam so jim zabičali, da nikakor ne ponujat tega čaja. Če bo otrok žejen, BO pil tudi vodo! Najprej se bo res upiral, a ko bo res žejen, BO pil. Ne bo dehidriral, se ni za bati. Tudi razni zeliščni čaji (ne instant varianta) so OK, čeprav oni vseeno zagovarjajo le vodo. Pa nočem nikogar strašiti, ne me narobe razumet, samo tile instant čaji so menda res neprimerni.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 676
26.2.2009 10:10:46   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

corfu, moji jedo vse možne sladkarije. Jim jih ne odrekam, seveda pa jih nimajo pri roki. user posted image
bačko, glede Hippovega čaja (če gre to za uno instant varianto!), bi pa jaz rada nekaj dodala. S Hano sva bili redni "gostiji" na gastro oddelku v pediatrični, tako da kar dosti vem od tam. Tja pridejo otroci s takimi in drugačnimi želočnimi problemi. Med njimi je bilo dosti takih, za katere zdravniki niso vedeli, kaj jim je, nakar so za skoraj vse ugotovili, da pijejo tele instant Hippove čaje. Tamkajšnji gastroenterologi so strogo proti tem čajem, saj menda vsebujejo neki sestavino, ki zasvaja (seveda je to v korist proizvajalcu) in dolgoročno lahko povzroči trebušne težave. Veliko teh otrok je imelo zaradi tega prav napihnjen trebušček in posledično želočne probleme. Tam so jim zabičali, da nikakor ne ponujat tega čaja. Če bo otrok žejen, BO pil tudi vodo! Najprej se bo res upiral, a ko bo res žejen, BO pil. Ne bo dehidriral, se ni za bati. Tudi razni zeliščni čaji (ne instant varianta) so OK, čeprav oni vseeno zagovarjajo le vodo. Pa nočem nikogar strašiti, ne me narobe razumet, samo tile instant čaji so menda res neprimerni.user posted image

a zato je naša tak biafriček s takim lepim napihnjenim trebuščkom user posted image user posted image

no sej, itak sva rekla, da je dovolj tega čaja user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 677
26.2.2009 10:13:19   
corfu
Punce rabm idejo kaj danes skuhat user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 678
26.2.2009 10:13:52   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

a zato je naša tak biafriček s takim lepim napihnjenim trebuščkom user posted image user posted image

no sej, itak sva rekla, da je dovolj tega čaja user posted image

user posted image user posted image user posted image
Suhci so verjetno pogosto taki. Ko bi videla našega Aneja, kak je bil, sploh ko se je najedel.user posted image  Sama kost in koža ga je bila, trebuh pa kot velik. user posted image  Pa ni nikoli pil tega čaja....user posted image  Jp, res je izgledal kot uni iz Afrike.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 679
26.2.2009 10:14:58   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce rabm idejo kaj danes skuhat user posted image

Še sama nimam ideje.user posted image  Sicer se pa odpravljam še zadnji dan v staro službo, da dokončno porihtam vse papirje.user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 26.2.2009 10:15:43 >

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 680
26.2.2009 10:20:25   
Freycha
jaz bom danes verjetno naredila eno tako hitro varianto pašta fižola. In sicer, kupim fižolovo juho, jo skuham, zraven skuham še makarone, jih notri fliknem potem, pa še eno konzervo fižola, pa je pašta fižol user posted image user posted image

oz. doma imam že narejeno polivko za makarone iz faširanega mesa, pa mogoče to in makarone.... user posted image  Glede na to, da sem malo pred 17. uro doma, bo treba nekaj na hitro user posted image

Rumba, sej bi rekla, da je to od tega, ker je tak suha... sam mogoče je pa tudi od čaja, sej ne vem. Če ga zdej že skoraj eno leto pije, kaj pa veš, kako to vpliva user posted image

Aja, pa čestitke za zadnji dan! Ko bo moj zadnji dan v službi, se ga grem popoldne ubit z alkoholom od veselja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 681
26.2.2009 10:27:43   
rumba

Aja, pa čestitke za zadnji dan! Ko bo moj zadnji dan v službi, se ga grem popoldne ubit z alkoholom od veselja user posted image user posted image user posted image

Si mi vzela z jezika.
Me je ravnokar klical mož, da me pelje in kar tam počaka, da ne bom slučajno predolgauser posted image , pol pa greva zapit.user posted image user posted image

Včasih so to počeli za prvi dan službe.......hmm.........CCC!user posted image

< Sporočilo je popravil rumba -- 26.2.2009 10:28:46 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 682
26.2.2009 10:31:04   
Freycha
jeb.at ga, drugačni časi so user posted image user posted image user posted image

še en požirek v mojem imenu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 683
26.2.2009 10:40:02   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Češnca naša zelo rada je piškote plasma in kakšne štrudle.In sem zadnjič znorela.Pa nič ne pomaga.Sem tudi možu rekla da naj ji reče.Pa tudi to nič ne zaleže.Komaj čakam da bo doma da bo Žna pri meni in se bova mal reda naučili.

Ja, sej te piškote celo Anžej je. Pa krof je tud mal grizljal (sam ne z marmelado, tko kot tud palačinke je samo brez vsega user posted image ), pa na rojstnih dnevih da ene dve žlički torte v usta, več mu ne gre. Mu pač ni tolk za sladko (nč ni po svojih starših glede tega! user posted image ). Men sam ni všeč, da bi to skos jedu in da bi blo to kar na mizi al pa bi se mu kar naprej ponujal.
Čaj pije pa planinski al pa od Krtka, pa brusničnega pijeva oba (sam men je ful kisu). Vodo pije brez problemov, sam kadar kašla mu dam rajš topel čaj kot pa mlačno vodo. user posted image  Hippovega čaja mu nisem nikol dala.

Ajvy ni treme. Še. user posted image
Tiste tete pa le pokliči, bojo dale ziher par fajn nasvetov!!! Drži se! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Češnca...ti si pa po mojem edini človek, ki se je zahvalil za brce v rit user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  sam je bla dobronamerna brca v rit! user posted image

corfu res, da sem bla učer v H&M pa nimam pojma, kolk je kej izropan... user posted image  Mislm, da ni... Ne dam pa roke v ogenj, ker sem šla sam eno darilo za novorojenčka kupit.
Danes kaj bi kuhala...nič...sem povabljena k taščici na kosilo in bova z Anžejem skupi papcala. user posted image

rumba super za zadnji dan v službi user posted image  in za izlet user posted image (pa morebitnega rumbčka, ki sta ga prišvercala user posted image  - čas je ravno pravi, glede na razliko med Anejem, Hano in Julijo!!!).

jeb.at ga, drugačni časi so user posted image user posted image user posted image

še en požirek v mojem imenu user posted image user posted image user posted image

Se strinjam! user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 684
26.2.2009 10:47:07   
Freycha
Rumba noseča si?user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 685
26.2.2009 10:52:09   
rumba

Rumba noseča si?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To bi bil pa vic stoletja.user posted image user posted image user posted image
Glih toliko kot ti sem.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 686
26.2.2009 11:02:17   
baja*
danuser posted image

Rene ma tud takega bušija da komaj svojega pimpeka vidiuser posted image  pa ni nikol pil Hippovega čaja.

Kaj kuhat? hmm, ne vem še, vem edino, da bo štrudl za sladico....že diši po bajtiuser posted image  samo moram pazit, da nem zaj zabluzla na RR in ga zažgalauser posted image

rumba na zdravje! user posted image user posted image user posted image
kristina krasna sta dvoja falotkauser posted image user posted image user posted image

ajvy jaz sem našla bodije št. 98 v C&A, en stane samo 2,5€, na vrhu sicer nimajo knofkov, ampak so kr tak na preklop nareti (če veš kaj mislimuser posted image ), ampak reneju nič dol ne leze in ga nič ne motiuser posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 687
26.2.2009 11:16:26   
Freycha
ja jaz bom probala z 92 prit do pomladi, potem pa bo prešla na majčke, pa magar spodaj spodnjo majčko, če še ne bo dovolj toplo...... ker bodije 98 je težko dobi z gumbki, na preklop pa nam ne gre, ker je Dita preveč koščena in ima bodi potem do popka dol potegnjen user posted image

uf rumba, sem se že ustrašila user posted image  

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
26.2.2009 11:33:48   
Anonimen
pa bo Neo mel tolk dela, k bo Ulo gledov, da ne bo mel cajta tečkat

bi blo fajn če bi en drujga gledlauser posted image

tvoja dva sta sta pa prava cukrauser posted image

jst tud uli pustim da mi pomaga kuhat, čeprov mam zarad njene pomoči trikrat več delauser posted image sam vsaj dretja in tečnarjenja ni, oz. ga je mal manjuser posted image

pr nas pijemo sam vodo, tud zlo redko mam kak sok doma, no, uli tud kak čaj skuham, brez cukra in je zadovoljna - itk, k nkol nč drugega ne dobiuser posted image
kar se sladkarij tiče, tko ni smela nič zarad diete, zdej pa počas probavamo tud  te prepovedane stvari in je vse ok, tko da tud kej sladkega dobi. kako frutabelo, čokolado navadno temno, k jst bolj te kupujem, milka recimo mi sploh ni dobra, sam cukr pa putr, isto te kinder zadeve so mi kr neki, umetno sranjeuser posted image sam jst sm čudna...
tud teh raznih frukcverg in momt ni še nikol probala in kar se mene tiče tud ne bo. velikrat pa sama kej spečem, biskvit s sadjem, pa kake kekse, štrudil, to je itak najboljš.

za hipp sm pa jst isto slišala kt rumba.

ajvy upam da si boljšuser posted image

mi smo bli že zun eno rundo, ula spi, neo pa na jiški, kje pa drgjeuser posted image

(odgovor članu Kristina_1)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
26.2.2009 12:01:00   
kapica
Kristina, vau, to so pa super slike, kako se lepo "igrata"user posted image .
Corfu, jaz kuham filano papriko danes, ce ti kaj pomagauser posted image .Glede sladkarij, morem rect, da od mene se nic ne dobiva, sploh kaksne cokolade. Ne vem, skoz pravim, ko si bo znal lepo zobke umit, jih bo pa dobiluser posted image . Dobi kaksne albert kekse, moz mu da vcasih kak gumjasti medvedek, kaj drugega pa res ne dobiva. Aja, poleg tega, mu moz da tud sokove za pit, pa zajtrk ima sladek, marmelado, mislim da je to dost.
Ajvy, ja, jaz sem tud mislila to je sam nekaj brezveze, rokavicke, vidis, kako se vse obracauser posted image .
Cesnca, ja bom, dala kaksno slikico gor, sem jo hotla tu prilepit, pa nekaj ne rata. Aja, ne vem ce sem ti ze rekla, da se mi tvoj pregovor zdi zeloo zelo lep.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 690
26.2.2009 12:04:39   
kapica
Punce, danes je pa Nias prespal c3elo noc v svoji posteljci in se samo 1krat zbudil za joskouser posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoce je bila samo slucajnost, mogoce pa to, da sem ga zavila v deko, tako da ni mogel migat z rokicami. Kar pomeni da se ni praskal po obrazu in te zadeve. Pa zgleda pomaga, ker je danes dopoldan tud ze eno rundo odspal, 1 uro, kar nisem navajena... Upam, res upam, da je to to. Pa se Dino je spal do 7h, upam da je tud pri njemu zdaj mal mirna faza na vrsti. No, sem mogla povedatuser posted image .

Aja, a sem vam rekla da kr uspesno hujsam in pridno telovadim(Pilates)? Do zdaj -3,5kg...No, pa recte ce nisem fajnuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 691
26.2.2009 12:11:35   
Anonimen
dala kaksno slikico gor, sem jo hotla tu prilepit, pa nekaj ne rata.

ti si men mal sumljiva s temi tehničnimi težavamiuser posted image cccc...

aja, to mamo mi tud - marmeldo za zajtrkuser posted image

neota pa jst tud v dekico zavijem, k drgač sam sebe nervira pa budiuser posted image pa tud zato, k je bolj hladno v spalnici, da mu je bolj toplo. in spi k polhekuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 692
26.2.2009 12:16:35   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Punce, danes je pa Nias prespal c3elo noc v svoji posteljci in se samo 1krat zbudil za joskouser posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoce je bila samo slucajnost, mogoce pa to, da sem ga zavila v deko, tako da ni mogel migat z rokicami. Kar pomeni da se ni praskal po obrazu in te zadeve. Pa zgleda pomaga, ker je danes dopoldan tud ze eno rundo odspal, 1 uro, kar nisem navajena... Upam, res upam, da je to to. Pa se Dino je spal do 7h, upam da je tud pri njemu zdaj mal mirna faza na vrsti. No, sem mogla povedatuser posted image .

Aja, a sem vam rekla da kr uspesno hujsam in pridno telovadim(Pilates)? Do zdaj -3,5kg...No, pa recte ce nisem fajnuser posted image .

ne samo fajn, super si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 693
26.2.2009 12:30:18   
kapica

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kapica -- 26.2.2009 12:31:43 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 694
26.2.2009 13:31:04   
kapica
Punce, dala sem slikice v album, tako da se jih naglejte, ker jih jutri brisemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
26.2.2009 13:41:44   
Freycha
iiiii Kapica, kak sta cortkana user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, sem si Dinota čisto drugače predstavljala user posted image  sam a si ti sigurna, da tole ni Dino v tvojem avatarju? Nias je pa tudi pravi knedeljček luškan user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 696
26.2.2009 13:44:31   
Anonimen
user posted image kapica končno ti je uspelouser posted image

joj kok sta cortuser posted image pa jst sm si tud dinota drgač prestavljalauser posted image predvsem blontuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
26.2.2009 14:07:25   
Češnca
user posted image user posted image user posted image  kok sm se zdejle nasmejala - ulla tud jst sm si predstavljala, da je Dino bjondi. user posted image user posted image

kapica ta prava frajerčka sta! user posted image user posted image user posted image  Pa kolk je fajn Superman!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 698
26.2.2009 14:36:48   
madejka
Halo babike!
Kak ste se razpričaleuser posted image

Corfu jaz delam lazanjo z mletim mesomuser posted image Pa kakšna solata bo zraven...
H&M na Čopovi je super založen... sem bla v pon.user posted image Pa Mass ma full znižanje do konca mesca. Druga pa ne vem...

Rumba user posted image user posted image za zadnji dan službe!user posted image

Glede pijače: Maj pije večinoma vodo, jo ima tud najraje. Mu gredo pa tud vsi čaji in sokci od ustuser posted image Jaz najraje naredim kakšnega zeliščnega, ker je naša babica glede tega prava pehta in smo skoz založeni s svežimi zeliščiuser posted image Ampak mu nardim bolj blagi čaj, tolko da je za žejo. Hippovega sem imela bolj za kako silo, ampak ga je zmanjkalo in ga ne kupujemo več.

Jaz sem bla ful proti sladkarijam in jih do kakega leta sploh ni dobil... Zdaj pa skup pojemo kaki posladek po kosilu, kak čokoladni al marmeladni rogljiček ali košček čokolade al pa če kaj spečemo. Si pa ponavadi po posladku umijemo zobe. Nima pa skoz na dosegu, to pa ne. Se mi zdi, da nobena skrajnost ni dobra, ker vidim otroke, ko si pol dobesedno bašejo sladkarije v usta, ko so na počitnicah ali obiskih, ker jim doma ne dovolijouser posted image

Kapica user posted image user posted image user posted image za Niasa! Kaka faca mala! Pa za tvoje -3,5 user posted image user posted image user posted image user posted image
Jooooj kak sta lepaaaa!!!user posted image user posted image user posted image pa saj si ti enkrat rekla, da se ti zdi, da je Dino Maju podoben ne? Res mu je peekolauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 699
26.2.2009 20:03:25   
rumba
kapica, kako luštna sta tvoja sončka.user posted image  Pa lep superman je bil Dino.user posted image  Pa še user posted image user posted image user posted image  za -3,5 kg. Pridna si.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?