Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 12:04:10
|
|
|
|
Blacky30
|
Aha, torej 18-ka bi bila že za naše bibe? Ja, Nejc ima še zato večjo številko, ker ima ful platfus in visoki nart, tak da že zato rabi večjo številko.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 12:16:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, ja akcija je od ponedeljka..... HD: ko sem imela samo Saro, sem tudi jaz hodila od trgovine do trgovine in nekaj kupila tu, nekaj tam, odvisno kaj je bilo v akciji. Pa mi je mož enkrat na papir vrgel konkretne številke, koliko dam za bencin in čas...se ne splača. Je pa res, da sem takrat, samo z eno pupo uživala. št. noge: Sara ima že 37/38, Ana pa 30/31. Lex in Aleks: in za atija, ker je ostal doma. Lex, kako pa kaj kaže za škatlice za zobke???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 12:27:57
|
|
|
|
neboglasnica
|
Sem prezračila stanovanje v dobri veri, da nam bo lepo dišalo...in fuj in fej, zunaj vozijo gnojnico. Bljak, madonca a bodo že začeli z deli??
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 13:11:37
|
|
|
|
lex
|
jaz sem ji zadnjič ciciban copate št. 19 probala pa ji je bila prevelika. škatlice - dajte resno kdo jih bo imel in koliko, da mam to na kupu, pošljite mi zs, drugač ne bo nikoli nič tu vun, ker zadnje čase nimam časa vsega prebrat. hvala
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 13:35:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 13:39:27
|
|
|
|
tims
|
Punce, hvala da ste napisale, da je akcija od 2.3. Jaz bi se pa razp**** tam, ker ne bi imel copatkov. Naša ma pa ene copatke, ki so kot nogavičke, samo da je usnje spodaj (mislim da so iz H&M in ima te namesto bremzic, ker so tako mehke) in je številka 20-21. Ne vem pa kok je ta številka primerljiva s kakšnim Cicibanom . Zdaj pa greve ven. Uživajte.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 13:49:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 14:03:34
|
|
|
|
Blacky30
|
Imam 2 DM nalepki viška, če katera rabi.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 14:13:49
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica HD: ko sem imela samo Saro, sem tudi jaz hodila od trgovine do trgovine in nekaj kupila tu, nekaj tam, odvisno kaj je bilo v akciji. Pa mi je mož enkrat na papir vrgel konkretne številke, koliko dam za bencin in čas...se ne splača. Je pa res, da sem takrat, samo z eno pupo uživala. jaz niti slučajno ne kupujem nekaj tu, nekaj tam...ampak ko grem kaj zase iskat v mullerja, še tam vzamem take stvari...pa tud če je mesec dni kasneje od dneva ko se spomnim da to rabim... No, jaz pa sem letala po celi LJ in šopingirala po akcijah... Kaj češ, to mi je bilo v zabavo. Medtem mi je postalo nakupovanje v prenapolnjenih trgovinah prava muka. Lex: jaz bi rabila tri: Sara, Ana in Staš. Barvo izberi sama. Hvala. Mislim pa, da je tudi Almera nekaj naročala za Bora.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 14:20:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 14:25:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Eko midve doma iz spehoda, zelenjavna pizza v trbuščku (danes je OH dan)zdej pa mal po netu prebrskat in pisat Tattoo-verki če je že narisala skico - 10.3. sem naročena za tetoviranje kul, kaj boš pa imela tetovirano? kje pa?
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 14:27:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 14:27:39
|
|
|
|
netki
|
nosečka maja in anikabd....hvala!!!!! tko zdej bom pa rekla še hvala vsem ki ste mi poslale nalepke, imam dost krožnikov, tolk k sem si jih želela.....seveda z vašo pomočjo
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 14:28:33
|
|
|
|
netki
|
lex....zame dve škatlici!!! lex...kje ste se kopal, a je bla gužva? mi bi šli jutri nekam pa ne vem kam
< Sporočilo je popravil netki -- 26.2.2009 14:31:37 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 15:13:21
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dan! Midve sva bili potepinki - sva uzivali na soncu ful, ful, ful, skocili do kolegice na cvekec, zdaj je po kosilu in se trudi zaspat v stajici, pa ji pliske onemogocajo, ker hocjo non-stop nekaj cebljat z njo Blacky, zjutraj vrgla v nabiralnik 2 Mercatorjevi nalepki ... dobis soon ... netki, za dobljene nalepkice! potovanje v Novo Zelandijo - bi verjela, da je vse skupaj s postanki & cakanji 32 ur. V Avstralijo sva letela tocno 20 ur: Ljubljana-Frankfurt 1 hr Frankfurt-Singapur 12 ur Singapur-Sydney 7 ur za tattoo-to-be, lepe slikice, vse lustne novicke, ... in za bolne pikce!
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 15:16:18
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex škatlice - dajte resno kdo jih bo imel in koliko, da mam to na kupu, pošljite mi zs ... lex, a tole so v bistvu enake skatlice, samo pokrovcke/kapice imajo razlicne? Sem si prav zadnjic shranila, ko si lepila slikice. Tule sta obe:
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 15:17:15
|
|
|
|
metuljcek321
|
Bolj so mi vsec prve kapice in drugi obrazek
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 15:27:16
|
|
|
|
neboglasnica
|
No, Staš je pozabil kaj je GH, na plazenje... Pikice so na obrazu malo zbledele, postale malce hrapave (?), čakam na njihovo selitev . Moji dve pa zunaj samo v jopicah skačeta, lovita angino menda. Lica rdeča, oči žarijo, kaj naj - naj uživata, da se bo mami potem lahko medicinsko sestro igrala. Naj bi šli v soboto smučat, Ana prvič in upam, da bosta ok, obe. Zdaj zdaj bo dragi doma, pa bomo spet jedli
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 15:56:58
|
|
|
|
ksenci
|
sm prišla maloprej domov, Aljaža je do 12h pazu ati, naprej pa babi. je baje skoz bedel, sm ga nahranla, ga položim v postlco sedet ter grem iskat čaj. pridem nazaj za minuto in pol in me čaka tole sm bla v hoferju, sm misla kupit pekač in modelčke za panakoto, ko jih imajo v akciji, pa je že vse zmankal pa čist zmeram ko majo kako akcijo, takoj zmanka. se mi zdi da dajo v akcijo čist mal artiklov in s tem sam stranke prvabjo v trgovino, kr valda zihr maš namen več stvari kupit, če greš v trgovino blacky- jz prosim nalepke od DM
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 16:18:23
|
|
|
|
Blacky30
|
Ksenci, dobiš. Samo pošlji mi naslov na ZS. Btw. najtaboljša slikica!!! Se je on samo malo naslonil.....
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 26.2.2009 16:19:23 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 16:40:04
|
|
|
|
nanka
|
Mi smo danes imeli soboto, smo čistili in čistili in čistili, sem čisto preč. Prav čudno mi je bilo brati, da imate otroke v vrtcu, potem pa se spomnem da je četrtek. Čisto sem preč. Še Tjašino sobo smo prebelili ( je imela za omaro plesen in to toliko da je omara letela iz sobe.) Zdaj pa operem še četrti stroj, potem pa v šoping. Matic gre drugi teden na priprave z nogometom in mu moram dokupiti par stvari, med drugim tudi pidžamo. Ksenci kakšna lušna fotka. Rebeca, vau kakšna korenjaka sta, si bila sigurno zelo pohvaljena, pa takšna mala pikca sta se rodila
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 17:00:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ksenci: slika je the best!!!! Nanka: saj še ni velika noč..izpreži konje!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 17:46:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 17:46:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 17:50:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?