Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:04:03
|
|
|
|
dzanika
|
populis še vedno ne morem verjet kaj dela tvoja Lara. Ma res je pravi fenomen! Mi smo pa iz ceplenja. Tokrat je bil Jan priden pri P. Se je smejal sestri pa še čeblal je. Sam tistih testov z rozino in to nam pa še vedno niso delali. Ni nič rekla, jaz sem bla pa tut kar tiho k se mi zdi tist čist brezveze. Ko je pa pikico dobil pa ni niti opazil. Sestra in pediatrinja nista mogli verjet. So rekli ja kolk je pa ta otroček potrpežljiv. Mami je pa seveda zrasla par cm.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:18:06
|
|
|
|
tims
|
Midve sva bili pa skoraj dve uri na sprehodu . Je tamala prav uživala, mami pa tud. Najprej je spala, potem pa vsa navdušena opazovala, kaj se dogaja okol nje. Po moje je bila danes drugič pokonc, ko sva bili na sprehodu . Jo vsakič zmanka. Zgleda da je bilo tisto včeraj res enodnevna viroza. Populis, Lara je res faca. Tok je dobra k laufa k en pingvinček okol Nanka, si pa res pridna . Jaz imam pa ponavadi kar za vikend akcijo, pa mislim, da jo ta vikend ne bom imela, ker imamo spet obiske napovedane. Še za možev roj. dan. Neboglasnica, samo še jutri , pa boš spet prišla na svoj tir. Ksenci, tale fotka je pa najboljša . Kot en pijanček
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:20:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:23:27
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ja ja, saj se tolažim... ampak mi kar zmanjkuje energije in bi kar jedla, jedla... Populis: ti speci, jaz pa pridem poskusit tole rolado. Almera: tudi jaz že cel dan razmišljam kje so in ravno okoli 18.00 sem ugotavljala, da niso še niti en dan na poti, meni se pa vleče k čreva. Upam, da je Bora minilo padanje v huronski jok, drugače imajo veselico na avionu. Dzanika: za pridnega Jana. Zvečer grem pa na solato/palačinke/whatever s kolegico, tralala...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:24:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
Populis: si klicala taščo??? Zame, saj veš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:25:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:25:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:27:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:29:05
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ja ja, saj se tolažim... ampak mi kar zmanjkuje energije in bi kar jedla, jedla... Populis: ti speci, jaz pa pridem poskusit tole rolado. Almera: tudi jaz že cel dan razmišljam kje so in ravno okoli 18.00 sem ugotavljala, da niso še niti en dan na poti, meni se pa vleče k čreva. Upam, da je Bora minilo padanje v huronski jok, drugače imajo veselico na avionu. Dzanika: za pridnega Jana. Zvečer grem pa na solato/palačinke/whatever s kolegico, tralala... Ma nemoj, a da bi? ČE boš prišla pomagat recep prevest , ni problema , če pomislim, sploh ni neka umetnost verjetn, sam spravit se je treba k stvari. Ajde, daj link, da prevedem!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:29:51
|
|
|
|
tims
|
Neboglasnica, a velja, da Lex pošlje k tebi še naše dve škatlici?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:30:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:31:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:31:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:34:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:34:43
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Neboglasnica, a velja, da Lex pošlje k tebi še naše dve škatlici? A ne spiš popoldanskega lepotnega spanca? Staš spi že eno uro, le kaj mu je? očitno je res še bogi. 3 otroci in več: a se kje kaj podpisuje proti temu diskriminatornemu načinu obračunavanja elektrike?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:37:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:39:44
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica A ne spiš popoldanskega lepotnega spanca? Ne, dons pa ne. Lex, mi bi dve škatlici, prosim. Barve izberi sama, pošlješ pa Neboglasnici. Ti pa pošljem še zs.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:42:08
|
|
|
|
neboglasnica
|
Populis: česa ne štekaš pri receptu? Mogoče tistega kačkavalja, ali kako že?? Po mojem je to ene vrste sira. Evo, prevedla, sledi rulada-pizza!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:42:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:42:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:43:26
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Pr nas pa vsi spijo razen mene i ta velike Milke In kar brez mene? varaš me?? naj ugibam: Milka noisette???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:43:52
|
|
|
|
tims
|
Jaz grem pa Nino dat spat, pa večerjo Timu kuhat, pol pa mal likat . Uživajte.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 26.2.2009 18:44:51
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Jaz grem pa Nino dat spat, pa večerjo Timu kuhat, pol pa mal likat . Uživajte. Ti tudi!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:49:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 18:51:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?