|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.2.2009 9:26:55   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Pupike....
povedala sm. Zlo pozitivno, mi je čestital in sva debatirala 1h. Skratka... brez besed. Zdej bom šla, ko bom hotla oz. ko bo hudo in to sm mu dala vedet. Se je strinjal in me vprašal, če poznam kakšno punco, da bi delala.user posted image
Tinuška.. , programček sigurno dobiš. Sam, da mal časa najdem... pa ti pošljem še.. kodo. user posted image  Goljfilke smo..

Hvala, hvala!!!! user posted image  Me veseli, da je tako lepo sprejel...

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.2.2009 9:28:34   
tinuška
Lubike moje! Jaz vas za kratek čas zapuščam, ker moram iti ustreči mojmu glupemu šefu - ŠE ZADNJIČ!! Res je kreten!!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.2.2009 9:29:21   
pilotina
ja tassika...res napadejo tile živci, pa tudi, če nočeš...ko se vsaki mesec ta "nezaželena" teta M pojavi, je vsakič en tak padec, da je jojjj...ne vem...najprej nisem šla za tem...z časom pa sem ugotovila kaj pa kako...če rata hitro in ni težav, pol res ni nikakršnih živcev...in mariskdo jih ne more razumeti...če pa ne rata in to traj in traja, vsak mesec znova in znova...ne znam opisati...tudi če nočeš, si totalno sesut

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.2.2009 9:30:13   
sonček85

Pupike....
povedala sm. Zlo pozitivno, mi je čestital in sva debatirala 1h. Skratka... brez besed. Zdej bom šla, ko bom hotla oz. ko bo hudo in to sm mu dala vedet. Se je strinjal in me vprašal, če poznam kakšno punco, da bi delala.user posted image
.
jupijupijupijupi,kako sem versela ,da imaš tko super šefa.Tko je bil moj isto razumljiv in ni nič težil ,še vesel je bil zame ,ker smo se trudili dve letiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
26.2.2009 9:31:41   
pilotina
sončnica moja...nisem vedela, da sta tudi vidva čakala toliko na pluska...vesela sem zate...še malo, malo....pa bomo meli prvega najmlajšega člana tuki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
26.2.2009 9:35:53   
pilotina
tinuška...res še malo malo, pa ga ne boš več poslušala in gledala...lepo se mu smehljaj, kajti jutri mu boš pomahala...papa user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
26.2.2009 9:53:49   
maj2009
ojla čveke!
me ni en popoudne in večer na rr pa se razgovorite na 3straneh.pismo ste pridne!user posted image

jst sm šla pa učeri mal po trgovincah..user posted image sm šla v h&m(cp) in vam povem, da majo ful izropano kar se tiče zimske robe. da bi vidla kak kombinezonček, mah kje nikjer nobenga...
ampak jst sm si kupla vseen neki....
ta tople žabice z velikim ježkom take zelene barve, so tok luškane in mehke, aja cifro 62, in ker sm vidla zdraven dva bodija enga zelenga in druzga beuga (v kompletu) sm kupla še tista dva..user posted image user posted image user posted image

in držim en cajt v roki to dvoje in hodm po štarcuni in si govorim, al si upam to kupt al ne..user posted image
in sm kupla!!!! in pol pokažem mojmu in se je tok iz srca zasmejau da sm vidla, da je ful veseu in mu je blo ful ušeč!
zdej pa skos ta kompletek gledam....in sm ful veselauser posted image

še 3 dni in 3 ure in 30 minut pa zagledam mojgauser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
26.2.2009 9:56:19   
Anonimen
Tinuška,
maš zs. Briga te. Dons se še smeeej. Jutr pa pančkaš...
Sonček85,
ma ja super občutek mam zdej. Tok ne maram kej skrivat.., nobenmu... pa tud, če mi nič ne pomeni. Drugač pa jaaaa. sonček tud jst bi bla aprilčica, sm pozabla napisat.
pilotina,
ja prvi član v naši debati že prihaja. In ko začnejo prihajat bo sam jok.. user posted image

Punčke.. še eno novičko mam.
Poroka bo konec aprila ali začetek maja.user posted image  Sva zjutri z dragim dorekla. Je rekel, da si tok želi, da sva porčena ko rodim. In.. mi ni hotel težit, ker sm rekla, da nočem bit s trebuhom na poroki in da se boji... , da bom rekla NE ampak je vseeno tvegal. Je rekel, da bi magisterij pustil za naslednje leto.
No... pa sm rekla še neuradno OK.user posted image  Sm rekla, dokler prstančka ne bo, ne bo nič. In to vse v avtu....
Sm si zaželela Swarowskega... enga takega ne dragega. Itaq je sam zaročni. A ne? Skratka, Rižko bo še žeeena.... user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
26.2.2009 9:57:28   
maj2009
čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
26.2.2009 10:01:05   
tassika
Čestitke, pa vama bo uspelo tako hitro vse uredit?

No vidiš vse se je izšlo, zdaj pa samo še pozitivno naprejuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
26.2.2009 10:02:52   
pilotina
Rižkoo...kaka lepa novica user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
26.2.2009 10:20:21   
Anonimen
Ne vem a bo uspelo al ne. To bo taka mala porokica. 30 ljudi. Mora uspet.. Nimam pa pojma kam se obrnt in začet... user posted image

HVALAAAAAAAAA!

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
26.2.2009 10:32:59   
maj2009
najprej določta datum, potem pa hitr v gostilno in oblekco rezervirat!a bosta mela samo civilno al tud cerkveno? ker pol se morta hitr odločt kje bosta to mela, da gresta datum in uro rezervirat, veš maja je ponavadi kar gužva!

ful sm vesela zate!user posted image user posted image

veš jst sm lansko leto takle cajt delala vabila za najino porokico! se tko z veseljem spominjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
26.2.2009 10:34:20   
malaMravljica
Rizkoo, zarocena si user posted image user posted image user posted image   sam te je pa tvoj tko zarocu kot moj mene, prstan sem dobila zihr pol leta kasneje, ker je vedno vsem razlagal,da sva zarocena, jaz sem pa vedno roke pokazala in rekla, nic se ne sveti.

Se jaz vam nekaj povem. Moj bi tudi rad, da bi postala njegova gospa in sedaj ima nekaj dni casa in razmislja o mojem predlogu, da letiva na Kanarske in se tam sama porociva. Jutri grem pa jaz na en turisticni sejem in grem k spancem vprasat kaj in kako je s papirji, ce se dol porociva. Bi bilo pa tudi pri nama tam aprila maja. Ce tega ne izpeljeva se pa itak nikol ne bova porocila, jaz se tukaj nocem, sploh pa nocem imet poroko s tisoc ljudmi in se prej sekirat kako bom kaj organizirala in speljala. Jaz se hocem na plazi v beli poletni oblekci in to je to.

Me je pa moj ful prestrasil vceraj zaradi bolecin v moji ritki. Zdi se mi, kot bi me bolel kolk in moj je reku, da je mozno, da se mi je v stopalu noga napacno zarasla in sedaj narobe stopam in me zgoraj boli. Slikat pa zdej itak ne morejo. Boli pa tako, da ni normalno, se ko sedim cutim tisto kost v riti. Edina tolazba mi je, da mi totalno primankuje sporta in je to posledica, bom kmalu zacela spet orbitrek gonit.

Punce, poglejte moj ticker, tistega na vrhu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
26.2.2009 10:38:00   
maj2009
jst pa kompletek gledam in se smejimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
26.2.2009 10:43:17   
pilotina
čestitam malaMravljica user posted image ...ratuje že velika ta naša mala malaMravljica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2516
26.2.2009 10:45:48   
malaMravljica
maj, jaz bom v HM tudi zihr zelena kompletke kupvala, so mi tolk cortkani, pa ene imajo bele in ene zelene zivalce gor. Verjetn bom mojmu ze dans rekla, ce lahko popoldne avto vzamem, ker je itak rekel, da sem od kar sem noseca premalo aktivna , sedaj bom pa kar aktivno zacela sopingirat za dojencka user posted image user posted image user posted image  Za kombinizoncek bom pogledala v hm in v eni drugi stacunci, pa ti povem ce kaj najdem.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
26.2.2009 10:46:07   
maj2009
zdej sm pa žalosnauser posted image me sploh nobena ne ogovoriuser posted image .

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
26.2.2009 10:47:36   
MAŠKA

Poroka bo konec aprila ali začetek maja.user posted image  Sva zjutri z dragim dorekla. Je rekel, da si tok želi, da sva porčena ko rodim. In.. mi ni hotel težit, ker sm rekla, da nočem bit s trebuhom na poroki in da se boji... , da bom rekla NE ampak je vseeno tvegal. Je rekel, da bi magisterij pustil za naslednje leto.
No... pa sm rekla še neuradno OK.user posted image  Sm rekla, dokler prstančka ne bo, ne bo nič. In to vse v avtu....
Sm si zaželela Swarowskega... enga takega ne dragega. Itaq je sam zaročni. A ne? Skratka, Rižko bo še žeeena.... user posted image

Vauuu! Čestitke!user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
26.2.2009 10:48:32   
maj2009
na pa se je res mm splomnla name! jst mam zelenga z velikim ježkom pa piše little friends in the forest res mi je kjut pa je biu 8e, bodija pa 10e s popustom 5e tud št.62

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
26.2.2009 10:50:07   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

čestitam malaMravljica user posted image ...ratuje že velika ta naša mala malaMravljica user posted image

Pilotina, sem ze prejsnji teden mislila, da gre slikca naprej in bi vceraj skor do polnoci pokonc ostala, sam da bi vidla novo slikco, tolk sem smotana user posted image user posted image   Jutri gre minimalaMravljica spet v velemesto in ji bom zihr razlozila, da bova v primeru,da je punca tja hodile sopingirat. Ce bo fant pa zihr ne bo hotu po takih nakupih z mano in bo jutri mislil kolk prtegneno mami ima, da ze sedaj to razlaga.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
26.2.2009 10:51:55   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

zdej sm pa žalosnauser posted image me sploh nobena ne ogovoriuser posted image .

ma jaz se itak vedno nate spomnem, sam danes sem pac tolk zasedena, ker vedno na moj ticker klikam user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
26.2.2009 10:53:50   
Anonimen
Punce moje..
Jst bi bla tud daleč od vseh... samo midva.. pa pač ne morem sam nase gledat. On dost spoštuje svoje starše in si želi, da to doživijo.., jst sm pa pač prilagodljiva. Nej bo porokca tuki, vse ostalo bo itaq po moje. user posted image
Ne vem nič. Sploh nism not, da bi zdej razmišljala o tem..., bom pa morala. To NIKAKOR ni tko kot bi si jst želela. Sam moje želje so luksuz pa v tem obdobju neizvedljiv. Uf... moje želje so.. user posted image
Itaq nebi moglo bit kot si želim. Pravi oče, očim.. moja mama... ena familija, druga familija.. Odklopit pa ne znam. Skratka.. z moje strani bo ljudi malo. Starši, prijatelji. Eh, ne vem... bolj sm vesela nosečnosti... user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
26.2.2009 10:53:57   
malaMravljica
maj, ne vem ce dela povezava, jaz bom ta body nabavla

http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_BA_OVE&shoptype=S

Neposredna povezava do sporočila: 2524
26.2.2009 10:55:05   
malaMravljica
ok, tam gres na tretjo stran in pol prvi.

Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.