![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:34:21
|
|
|
|
tassika
|
Ojla pilotina, a danes tudi kaj priletiš v LJ, imamo ful lepega sončka Evo pa sem otvorila 100 stran
< Sporočilo je popravil tassika -- 26.2.2009 8:35:34 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:35:09
|
|
|
|
pilotina
|
samo testiram klik
< Sporočilo je popravil pilotina -- 26.2.2009 8:43:53 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:37:49
|
|
|
|
pilotina
|
uspelo je hvala tassi tudi vi sončka...super...čuj še ne vem...odvisno od tega, če dobim prevozno sredstvo...lahko pa bi se poslužila tudi jst metle si odprla 100. stran tassika
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:40:14
|
|
|
|
tinuška
|
JUTRO BEJBIKE MOJE!!! Rižko: OBVEZNO mu povej! Nikar se ne muči več! Če je kaj človeka v njem bo razumel, če pa ne - naj se pa nekam zaleti!! Tassika: ti žurerka naša! Pridne ste bile! Še kar sonček sije! Pilotina: kako je s prstkom? Ti, ti neroda! Moram vam povedati dve stvari: 1. delam le še 1,9 dneva 2. danes me je po točno (ampak res kot urca) obiskala ! Točno na 28 dan!!! Ne morem verjet!! Presrečna sem!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:41:31
|
|
|
|
tassika
|
Ja 100 stran, zdaj pa do 200 potem pa bomo mogle odpreti novo temo A vam še nekaj povem, mislim da bom s tem postom dobila 4 Pa malo sem neproduktivna, nekaj se mi spi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:41:36
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina uspelo je hvala tassi tudi vi sončka...super...čuj še ne vem...odvisno od tega, če dobim prevozno sredstvo...lahko pa bi se poslužila tudi jst metle si odprla 100. stran tassika Tassi: 100 stran!!! Pilotina: čestitke ob novem znanju! Uporabi ga kdaj in nam kaj hecnega pripopaj!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:42:23
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...jooo kako sem vesela zate ...jupiiii prstek je bolje...mam pa celo blazinico v obliki mehurja
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:43:31
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Ja 100 stran, zdaj pa do 200 potem pa bomo mogle odpreti novo temo A vam še nekaj povem, mislim da bom s tem postom dobila 4 Pa malo sem neproduktivna, nekaj se mi spi OOOOOOO!!! Same lepe novičke danes! Bravo Tassika! Kar 4 zvezdice!!! Kdaj se pa tretja dobi? Jaz sem še malo v zaostanku, ampak če bom tako pridno kvakala, ne bom več dolgo! Zakaj bi mogle odpreti novo temo? A je 200 strani max.?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:45:11
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina tinuška...jooo kako sem vesela zate ...jupiiii prstek je bolje...mam pa celo blazinico v obliki mehurja Hvala, hvala... Zdaj pa čakam še 28 dni! Kako čas hitro mine, če se človek zabava! In še dobro, da imam vas - čas kar leti!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:45:55
|
|
|
|
pilotina
|
ooo tassi...sami podvigi danes...odprla si 100. stran, dobila 4 zvezdice...boš igrala še loto dnaes? ...a maš mogoče plodne dneve
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:46:59
|
|
|
|
pilotina
|
ne ne tinuška...tassika je verjetno mislila, da takrat nobena od nas ne bo pričakovala več pluska, ker ga bo že mela ...je tko tassi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:53:54
|
|
|
|
pilotina
|
tinuška...tassika ima skupaj 1000 objav ...in zato je dobila štiri zvedzice...kdaj pa bova midve dobili tretjo pa ne vem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:54:28
|
|
|
|
tassika
|
Tinuška super, meni je cliklus kljub vsemu ostal lepo na 28 dni, kdaj imaš pa pregled? Ja 200 strani je max in potem se odpre nova tema in gremo naprej, za * pa ne vem čist točno zdele mislim da 3 dobiš na 500 potem 4 pa na 1000.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:55:06
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina ne ne tinuška...tassika je verjetno mislila, da takrat nobena od nas ne bo pričakovala več pluska, ker ga bo že mela ...je tko tassi STUPID ME!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:56:37
|
|
|
|
tassika
|
Ja res upam da bomo do 200 strani že vse ampak bomo mogle neko skupno temo odpret še za naprej, ker drugač nam bo dolgčas. Plodni dnevi, kaj je že to . Na koledarčku od rižko mi piše da lahko naredimo punčko, ovulacijo pa imam baje 1 marca . Zdaj sem ful poučena o teh stvareh
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 8:57:27
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Tinuška super, meni je cliklus kljub vsemu ostal lepo na 28 dni, kdaj imaš pa pregled? Ja 200 strani je max in potem se odpre nova tema in gremo naprej, za * pa ne vem čist točno zdele mislim da 3 dobiš na 500 potem 4 pa na 1000. Morala bi ga imeta DANES! Ampak šment - NE BO ŠLO! Ga bom prestavila na drug teden. Sicer sem pa ginekologinjo klicala predvčerajšnjim in vprašala, če so izvidi iz KC že prišli in kaj pravijo. Pa je rekla, da je vse ok! No ja, vseeno bom počakala še do pregleda, potem bom pa že videla kako in kaj...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:00:31
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Ja res upam da bomo do 200 strani že vse ampak bomo mogle neko skupno temo odpret še za naprej, ker drugač nam bo dolgčas. Plodni dnevi, kaj je že to . Na koledarčku od rižko mi piše da lahko naredimo punčko, ovulacijo pa imam baje 1 marca . Zdaj sem ful poučena o teh stvareh OBVEZNO moramo ostati skupaj, če ne na tem pa na kakšnem drugem forumčku!! In da ne bi slučajno katera manjkala!! Tassika: kakšen koledarček od Rižko! Mi je spet kaj ušlo? Ovulacija že 1. marca?! Mačka - saj to je v nedeljo! VIKEND!! Veliko časa za !!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:02:30
|
|
|
|
tassika
|
O pa res bomo imeli petelinji zajtrk. Tinuška drugače pa lahko izračunaš tudi na strani od RR.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:09:57
|
|
|
|
pilotina
|
grrr...sem že vse napisala in me je vn vrglo no napisala sm neki takega...da bomo odprle novo temo "v pričakovanju poroda"...in pol v "pričakovanju........" tassika...to so pravi dnevi zdej za narediti malo tassiko ...pa prvi marec je tako lep in pozitiven datum Tinuška...ja Rižkica naša prijazna nam je "posodila" en tak programček...mislim, da še nisi bila takrat z nami...vem, da ga bo tudi tebi, samo reci ji
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:19:13
|
|
|
|
tassika
|
Bomo videli kako pa kaj bo še moj rekel, pa jaz itak ne verjamem da bo takoj ratalo. Saj pravim normalno napej brez obremenjevanja, ker da bi bila živčna razvalina tako kot so nekatere tukaj na RR, pol je vseeno če se kar odselim, ker vem da bi me moj nekam sunil . Že prvič nisva načrtovala in upam da me tudi zdaj ne bo zvilo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:20:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina sm dala takoj prstka na led in namazal s kremico, ki ful pomaga punčke moje, jst sm taka mala neroda, da je joj...me boste že spoznale ..vsi ki me od malega poznajo se sploh več ne ozirajo na mojo nerodnost...če jst polijem poln kozarec pijače, al kej razbijem se nihče niti ne obrne...kot da se nič ni zgodilo...hihi...to spada zraven k pilotini
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:20:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Bejbike... jutro.. Se strinjate, da dons povem šefu. Ne morem se več matrat...!! jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meni ni bilo žal da sem povedala,no čez 1 teden sem pa šla pol na B in sem še zdaj tinuška: ,za naprej pa tassika:bravo za 4
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pupike.... povedala sm. Zlo pozitivno, mi je čestital in sva debatirala 1h. Skratka... brez besed. Zdej bom šla, ko bom hotla oz. ko bo hudo in to sm mu dala vedet. Se je strinjal in me vprašal, če poznam kakšno punco, da bi delala. Tinuška.. , programček sigurno dobiš. Sam, da mal časa najdem... pa ti pošljem še.. kodo. Goljfilke smo..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:25:24
|
|
|
|
pilotina
|
Rižka moja...kamenček se mi je odvalil...vesela sem zate, ker vem kako težko ti je bilo...pa taki nehumani odnosi...vesela sem res, da sta se lepo zmenila...veliko lažje ti je ane, saj vem
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** 26.2.2009 9:26:33
|
|
|
|
tassika
|
Rižko vidiš da ni bilo težko, saj je pričakoval, si mlada v zvezi, pa sej niso tolk neumni, po eni strani mu je še lažje greš zdaj ko si mlada oddelaš otročke in potem prideš nazaj in si tam vsaj še par let, dokler je otroček majhen. Superca, sem vesela zate.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.