|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
26.2.2009 8:34:21   
tassika
Ojla pilotina, a danes tudi kaj priletiš v LJ, imamo ful lepega sončkauser posted image
Evo pa sem otvorila 100 stran

user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 26.2.2009 8:35:34 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
26.2.2009 8:35:09   
pilotina
samo testiram klik user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 26.2.2009 8:43:53 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
26.2.2009 8:37:49   
pilotina
uspelo je user posted image user posted image user posted image

hvala tassi user posted image

tudi vi sončka...super...čuj še ne vem...odvisno od tega, če dobim prevozno sredstvo...lahko pa bi se poslužila tudi jst metle user posted image

si odprla 100. stran user posted image  tassika

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
26.2.2009 8:40:14   
tinuška
JUTRO BEJBIKE MOJE!!!

Rižko: OBVEZNO mu povej! Nikar se ne muči več! Če je kaj človeka v njem bo razumel, če pa ne - naj se pa nekam zaleti!!

Tassika: ti žurerka naša! Pridne ste bile! Še kar sonček sije! user posted image user posted image  

Pilotina: kako je s prstkom? Ti, ti neroda! user posted image user posted image

Moram vam povedati dve stvari:
1. delam le še 1,9 dneva user posted image user posted image user posted image
2. danes me je po točno (ampak res kot urca) obiskala user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Točno na 28 dan!!! Ne morem verjet!! Presrečna sem!!!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
26.2.2009 8:41:31   
tassika
Ja 100 stran, zdaj pa do 200 potem pa bomo mogle odpreti novo temouser posted image

A vam še nekaj povem, mislim da bom s tem postom dobila 4
user posted image

Pa malo sem neproduktivna, nekaj se mi spiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
26.2.2009 8:41:36   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

uspelo je user posted image user posted image user posted image

hvala tassi user posted image

tudi vi sončka...super...čuj še ne vem...odvisno od tega, če dobim prevozno sredstvo...lahko pa bi se poslužila tudi jst metle user posted image

si odprla 100. stran user posted image  tassika

Tassi: 100 stran!!! user posted image user posted image user posted image

Pilotina: čestitke ob novem znanju! Uporabi ga kdaj in nam kaj hecnega pripopaj!! user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
26.2.2009 8:42:23   
pilotina
tinuška...jooo kako sem vesela zate user posted image user posted image user posted image ...jupiiii user posted image

prstek je bolje...mam pa celo blazinico v obliki mehurja user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
26.2.2009 8:43:31   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ja 100 stran, zdaj pa do 200 potem pa bomo mogle odpreti novo temouser posted image

A vam še nekaj povem, mislim da bom s tem postom dobila 4
user posted image

Pa malo sem neproduktivna, nekaj se mi spiuser posted image

OOOOOOO!!! Same lepe novičke danes! Bravo Tassika! Kar 4 zvezdice!!! Kdaj se pa tretja dobi? Jaz sem še malo v zaostanku, ampak če bom tako pridno kvakala, ne bom več dolgo! user posted image  Zakaj bi mogle odpreti novo temo? A je 200 strani max.? user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
26.2.2009 8:45:11   
tinuška

tinuška...jooo kako sem vesela zate user posted image user posted image user posted image ...jupiiii user posted image

prstek je bolje...mam pa celo blazinico v obliki mehurja user posted image

Hvala, hvala... user posted image  Zdaj pa čakam še 28 dni! user posted image  Kako čas hitro mine, če se človek zabava! In še dobro, da imam vas - čas kar leti!!! user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
26.2.2009 8:45:55   
pilotina
ooo tassi...sami podvigi danes...odprla si 100. stran, dobila 4 zvezdice...boš igrala še loto dnaes? user posted image ...a maš mogoče plodne dneve user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
26.2.2009 8:46:59   
pilotina
ne ne tinuška...tassika je verjetno mislila, da takrat nobena od nas ne bo pričakovala več pluska, ker ga bo že mela user posted image ...je tko tassi user posted image

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
26.2.2009 8:53:54   
pilotina
tinuška...tassika ima skupaj 1000 objav user posted image ...in zato je dobila štiri zvedzice...kdaj pa bova midve dobili tretjo pa ne vem

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
26.2.2009 8:54:28   
tassika
Tinuška super, meni je cliklus kljub vsemu ostal lepo na 28 dni, kdaj imaš pa pregled?
Ja 200 strani je max in potem se odpre nova tema in gremo naprej, za * pa ne vem čist točno zdele mislim da 3 dobiš na 500 potem 4 pa na 1000.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
26.2.2009 8:55:06   
tinuška

ne ne tinuška...tassika je verjetno mislila, da takrat nobena od nas ne bo pričakovala več pluska, ker ga bo že mela user posted image ...je tko tassi user posted image

STUPID ME!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
26.2.2009 8:56:37   
tassika
Ja res upam da bomo do 200 strani že vse user posted image  ampak bomo mogle neko skupno temo odpret še za naprej, ker drugač nam bo dolgčas.
Plodni dnevi, kaj je že touser posted image . Na koledarčku od rižko mi piše da lahko naredimo punčko, ovulacijo pa imam baje 1 marcauser posted image . Zdaj sem ful poučena o teh stvareh

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
26.2.2009 8:57:27   
tinuška

Tinuška super, meni je cliklus kljub vsemu ostal lepo na 28 dni, kdaj imaš pa pregled?
Ja 200 strani je max in potem se odpre nova tema in gremo naprej, za * pa ne vem čist točno zdele mislim da 3 dobiš na 500 potem 4 pa na 1000.

Morala bi ga imeta DANES! Ampak šment - NE BO ŠLO! user posted image   Ga bom prestavila na drug teden. Sicer sem pa ginekologinjo klicala predvčerajšnjim in vprašala, če so izvidi iz KC že prišli in kaj pravijo. Pa je rekla, da je vse ok! user posted image  No ja, vseeno bom počakala še do pregleda, potem bom pa že videla kako in kaj...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
26.2.2009 9:00:31   
tinuška

Ja res upam da bomo do 200 strani že vse user posted image  ampak bomo mogle neko skupno temo odpret še za naprej, ker drugač nam bo dolgčas.
Plodni dnevi, kaj je že touser posted image . Na koledarčku od rižko mi piše da lahko naredimo punčko, ovulacijo pa imam baje 1 marcauser posted image . Zdaj sem ful poučena o teh stvareh

OBVEZNO moramo ostati skupaj, če ne na tem pa na kakšnem drugem forumčku!! In da ne bi slučajno katera manjkala!!

Tassika: kakšen koledarček od Rižko! user posted image  Mi je spet kaj ušlo? Ovulacija že 1. marca?! Mačka - saj to je v nedeljo! VIKEND!! Veliko časa za user posted image user posted image user posted image !! user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
26.2.2009 9:02:30   
tassika
O pa res  bomo imeli petelinji zajtrk.

Tinuška drugače pa lahko izračunaš tudi na strani od RR.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
26.2.2009 9:09:57   
pilotina
grrr...sem že vse napisala in me je vn vrglo user posted image

no napisala sm neki takega...da bomo odprle novo temo "v pričakovanju poroda"...in pol v "pričakovanju........"

tassika...to so pravi dnevi zdej za narediti malo tassiko user posted image ...pa prvi marec je tako lep in pozitiven datum user posted image

Tinuška...ja Rižkica naša prijazna nam je "posodila" en tak programček...mislim, da še nisi bila takrat z nami...vem, da ga bo tudi tebi, samo reci ji

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
26.2.2009 9:19:13   
tassika
Bomo videli kako pa kaj bo še moj rekel, pa jaz itak ne verjamem da bo takoj ratalo. Saj pravim normalno napej brez obremenjevanja, ker da bi bila živčna razvalina tako kot so nekatere tukaj na RR, pol je vseeno če se kar odselim, ker vem da bi me moj nekam suniluser posted image . Že prvič nisva načrtovala in upam da me tudi zdaj ne bo zvilo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
26.2.2009 9:20:26   
sonček85

sm dala takoj prstka na led in namazal s kremico, ki ful pomaga

punčke moje, jst sm taka mala neroda, da je joj...me boste že spoznale user posted image ..vsi ki me od malega poznajo se sploh več ne ozirajo na mojo nerodnost...če jst polijem poln kozarec pijače, al kej razbijem se nihče niti ne obrne...kot da se nič ni zgodilo...hihi...to spada zraven k pilotini user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
26.2.2009 9:20:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Bejbike... jutro..
Se strinjate, da dons povem šefu. Ne morem se več matrat...!!
user posted image user posted image user posted image user posted image jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image meni  ni bilo žal da sem povedala,no čez 1 teden sem pa šla pol na B in sem še zdajuser posted image
tinuška:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za naprej pa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tassika:bravo za 4
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
26.2.2009 9:23:15   
Anonimen
Pupike....
povedala sm. Zlo pozitivno, mi je čestital in sva debatirala 1h. Skratka... brez besed. Zdej bom šla, ko bom hotla oz. ko bo hudo in to sm mu dala vedet. Se je strinjal in me vprašal, če poznam kakšno punco, da bi delala.user posted image
Tinuška.. , programček sigurno dobiš. Sam, da mal časa najdem... pa ti pošljem še.. kodo. user posted image  Goljfilke smo..

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
26.2.2009 9:25:24   
pilotina
Rižka moja...kamenček se mi je odvalil...vesela sem zate, ker vem kako težko ti je bilo...pa taki nehumani odnosi...vesela sem res, da sta se lepo zmenila...veliko lažje ti je ane, saj vem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
26.2.2009 9:26:33   
tassika
Rižko vidiš da ni bilo težko, saj je pričakoval, si mlada v zvezi, pa sej niso tolk neumni, po eni strani mu je še lažje greš zdaj ko si mlada oddelaš otročke in potem prideš nazaj in si tam vsaj še par let, dokler je otroček majhen.

Superca, sem vesela zate.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.