|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
24.2.2009 21:58:20   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: netki

dzanika......tuš boste imeli, joj kaj bi jaz dala za banjo!!! tilna imam v fliperju v tušu in tolk šprica da je poplava po celi kopalnici...sej ga zaprem not, sam vseen ga morem splaknit....tko da sva oba mokra

ja tuš bomo imeli ker mamo premajhno kopalnico za banjo. Na žalost ker bi tut jaz raje imela banjo... Zdaj je sicer neka čudna banja notri (taka čist mini k je skor tolkšna kot tuš).  Sam mislem da bomo malega tko al tko samo tuširali v tušu... Pa bom pač dala po tleh kaj da bo popivnalo. Se bomo že znašli nekak...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
24.2.2009 22:16:17   
nanka
Almera uživajte, uživajte in še enkrat uživajte, lepo se imejte, ko prideš nazaj pa pade kofi, da nam o vsem poročaš.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
24.2.2009 22:22:09   
anikabd
Almera - lepo se imejte in maksimalno uživajte

Metuljček čestitke za doktorat

Aurora - iskreno sožalje

Pust - Filip je bil tudi žaba in babice so bile zelo navdušene.

Blacky in ostale, ki potrebujete merkatorjeve nalepke - imam jih še 6. Če jih katera potrebuje naj mi piše na ZS.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 22:24:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 22:29:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 22:30:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
24.2.2009 22:32:58   
frutka_
Joj, valda tvoj ima treninge. Saj bo ta faza prijemanja minila. Ko skapirajo novo stvar jo vadijo do onemoglosti. Pol pa si bo zmislila nekaj drugega. Recimo, da se bo drla do onemoglosti, ko boš jo v vodo dajala.user posted image Jaz imam fliper stolček.
Mi smo imeli taki red pri kopanju. Jaz sem si vse pripravila naprej v dnevni sobi. V kopalnici sem imela samo brisačo ali plašček. Malega sem imela v banjici, noter celi kup igračk in sem poleg pokleknila na kolena ali počepnila. Ko je zabava začela uhajati nadzoru sem ga običajno ven  vzela in zavila pa odnesla na kvač. Tuširala sem ga redko, ker se je drl v tušu ko živina pa še najmanjši tuš kar jih je smo imeli in si težko prišel poleg med vrata. Joj, upam d asi kaj razumela...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1382
24.2.2009 23:08:38   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, pira.....nikol še nisem uporabila, niti ne poznam.user posted image

Pira je starodavna oblika pšenice, kar pomeni, da ni gensko spremenjena in je menda celo slovenska avtohtona vrsta. Ljudje s celiakijo jo menda uporabljajo namesto pšenice, v kateri je gluten (sej v piri je tut, ampak veliko manj).

No da ne dolgovezim, jaz jo rada uporabljam v kuhi in jo pripravljam tako kot bi rižoto user posted image   se jo pa daje v vse možne stvari, juhe, solate ... zgleda takole

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
24.2.2009 23:09:54   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

HD - vidim, da je Kali v banjici enaka akrobatka kot naš, zdaj je pogruntal, da če se na noge dvigne, se potem lahko v ogledalo gleda in se sam sebi smeje. Imam pa banjico na stojalu, tako da mi je lažje kot tebi

hehe, Aleksander se vedno gleda v ogledalu ... milim ga namreč še vedno na previjalni in takrat se vidi, pa celo pri miru zdrži nekaj minut. Čofotat gre pa v veliko banj -  z enim od naju, seveda.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1384
24.2.2009 23:18:06   
lili3
Danes pa praznujejo 7 mesecev, moj Aljaž, od Sandrine Tjan in Manca od Gracie. Vse najboljše.

Metuljček, lepe Anjine slike, tist sredinec se mi dopade. A zdaj jo v rumeno oblačiš, da je v stilu s Tweetijem?

Majuska, kako ti gre črpanje? Jaz sem nazaj začela spet 4x na dan, mu nobeno AM, ki smo ga sprobali ne ustreza, tak da bom še nekaj časa vztrajala. Pire jaz še nisem uporabljala, jem pa pirine testenine, kruh, kekse..., ker trenutno ne smem pšenice. A je dobra za jest?

Netki, mi pa še niti zobka nimamo, tak da nič se ne sekiraj, vsak ob svojem času.

Mirjam, joj boga tvoja prijateljica, kar 2x se ji je to zgodilo. Mene je bilo v drugi nosečnosti tudi ful strah, ampak se je na srečo vse dobro izteklo. Upam, da ji bo v tretje uspelo.

Aurora, iskrene sožalje za babico.

Almera, uživajte!

Kopanje, smo kupili fliperja in ga parkrat kopali tam, drugače pa se kopa v veliki banji z atijem. No, danes smo ga po dolgem času v otroški banjici, pa je spet vse pošprical naokrog.

Lahko noč.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
24.2.2009 23:20:57   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: netki

dzanika......tuš boste imeli, joj kaj bi jaz dala za banjo!!! tilna imam v fliperju v tušu in tolk šprica da je poplava po celi kopalnici...sej ga zaprem not, sam vseen ga morem splaknit....tko da sva oba mokra

ja tuš bomo imeli ker mamo premajhno kopalnico za banjo. Na žalost ker bi tut jaz raje imela banjo... Zdaj je sicer neka čudna banja notri (taka čist mini k je skor tolkšna kot tuš).  Sam mislem da bomo malega tko al tko samo tuširali v tušu... Pa bom pač dala po tleh kaj da bo popivnalo. Se bomo že znašli nekak...

če imaš NAJMANJŠO možnost za najmanjšo banjo, daj banjo not. Meni je žal, da imam not tuš. sem isto mislila kot pa verjemi da jima še zdaj raje vodo natočim v banjo za vito in se tam kopata. kopalnica je pa popljavljena. Verjemi da boš klela vedno ko boš pucala kopalnico za kopanjem. Otrokom ni boljšega kot čofotat, in meni je res žal, da nisem poslušala mojega.

mirjam držim ti suport, pa ne pozabi dihat. 2 letnice so najhujšeuser posted image , samo ti jo boš pol dala vstran, kaj pa jazuser posted image user posted image user posted image . Moja rada riše, pa kuha, pa pleza po vseh možnih in ne možnih stvareh - stolih, mizah..............

almera user posted image  UŽIVAJTEEEEEEEEEE

Slikice so cjut da dol padeš - Lara je pa caricauser posted image user posted image user posted image user posted image  kaki lušni pusteki so vsiuser posted image user posted image user posted image user posted image

auroraa moje sožalje user posted image

neboglasnica evo za Staša user posted image  in zate user posted image

in ja mi smo se načofotali - slikice pridejo
flower moj ma dopust od četrtka naprej, ker ga prej ni mogel dobiti, pa sva jima podaljšala počitnice, letos še lahko, drugo leto bom na šihtu

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
24.2.2009 23:36:43   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: lili3

Majuska, kako ti gre črpanje? Jaz sem nazaj začela spet 4x na dan, mu nobeno AM, ki smo ga sprobali ne ustreza, tak da bom še nekaj časa vztrajala. Pire jaz še nisem uporabljala, jem pa pirine testenine, kruh, kekse..., ker trenutno ne smem pšenice. A je dobra za jest?

Črpanje poteka ene 4x na dan ... ponavadi do naslednjega počakam ene 4 do 6 ur, odvisno od dneva. Za eno od kaš uporabljam AM, ampak mu jo dam le občasno, sicer je pa na mojem mleku. Zaenkrat kar gre ... vztrajam z mislijo, da mora mali dobiti, kar mu pripada user posted image

Pira  je meni ful dobra, en poseben okus ima  ... zraven dam recimo por, papriko, koruzo, korenje, pa mozzarello user posted image

08.08.2008

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
24.2.2009 23:39:40   
Majuska
Še malo bom težila ... user posted image  user posted image

http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
24.2.2009 23:41:36   
lex
user posted image nas 5 z babi (mojo mami), ki je bila kar babysiteruser posted image

user posted image takole pa čofota Vita. je sicer bila v fredu, ampak ji je bil tale bolj všeč - je filmček

user posted image Pa še me tri na kupu. Aleks je bolj redko priplaval mimo, je bil kituser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
24.2.2009 23:42:56   
tims
Samo poslovim se in vam zaželim mirno noč.

Tamala že kar nekaj časa spi. Sem pa prej pri umivanju zobka šla s prstom čez njega in sem zdaj prav zaskrbljena. Imam občutek, ko da bi bil okrušenuser posted image . Sem mojga poklicala, da je še on probal, pa pravi da je to normalno. Pa sem potem tistega šlatala, ki rine ven, pa se mi zdi, da je bolj zaobljen. Sploh ne vem kaj naj zdaj naredim. A se sploh da kaj? A je katera, da se je tako malemu user posted image  okrušil zob? Ja, moram pa povedat, da sva, predno sem šla tamalo rihtat, opazovala kaj je delala. V dnevni imemo stekleno mizo in ona jo "grize" oz drgne z zobkom po njej. In zdaj ne vem, če si ga ni tam poškodovala. Joj, prav grozno mi je, ko ne vem kaj narestuser posted image user posted image user posted image .

Grem gledat Lost, pa spat.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
24.2.2009 23:48:02   
tims
Lex, luškane slikce, pa fuuuul mi dober govorite na vašem koncu user posted image .

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
25.2.2009 0:04:58   
lex
tims Aleks ima od nekdaj odkrušen zob, njega je sedaj začel bolet, je pa zobozdravnica rekla, da ni nujno da vedno boli. Namreč njen in ima še bolj odkrušenega pa ga menda ne boli. Nimaš nič narediti. edino na druge pazit.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
25.2.2009 0:20:28   
tims
Lex, hvala za odgovor. Mater, ko pa kar gloda tisto mizouser posted image user posted image . Bo še kdo pomislu, da ji nočem dat jestuser posted image .

Se je pa zdele zbudila, sem jo dvignila, jo imela kakšno minuto v naročju in jo še v budnem stanju položila nazaj v posteljico. Se je obrnila na trebuh, sem jo mal pobožala po hrbtu, ji 2x zapela Čebelico Majo in jo je zmankaluser posted image . Pri nas ta čebela dela čudežeuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 8:06:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 8:15:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.2.2009 8:16:15   
neboglasnica
Oj, kako ste mini čvekice?

Jaz imam danes obe doma in bo kar pestro, mož ke šel v službo.

user posted image za vse želje, saj so pomagale, ker ponoči ni bilo potrebno dati nobene svečke Stašu. Ne vem, če je šesta bolezen, ker so vzeli kri in vodo, pa ni nič pokazalo.

Zajtrk... se dere izza mojega hrbta!

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 25.2.2009 8:17:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.2.2009 8:17:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes 7.mesecev praznujejo moja LAra in NIna od tims, pa mislim da še ene par malčkov.

Sem vedela, zakaj sem sploh prižgala računalnik. Zato, da voščim Lari in Nini... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1397
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 8:20:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
25.2.2009 8:20:49   
metuljcek321
Jutro!

Vsem vcerajsnjim in danasnjim slavljenckom: happy mini b'day
user posted image

Almera & family:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.2.2009 8:22:43   
metuljcek321
populis, kar 4x si imela SS v 8. tednu? Grozljivka. Pa so kaj ugotovili, zakaj? V kaksnem casovnem razmaku pa? Samo, da je slo z Laro vse bp, ej! In OMG, mala stoji. Res je carica marica!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?