metuljcek321
|
neboglasnica, sam, da je mali boljse! Superca! Pa da so ledvicke OK. Blacky, ce zelis tisti 2 Mercatorjevi nalepki, mi poslji naslov na ZS. Danes grem na posto - moram prijavit obresti za davcno. In, ja, morala sem roditi - to je bila najbolj grozna izkusnja mojega zivljenja - v 20. tednu nosecnosti ful krvavitev (takoj po prihodu domov iz pregleda, kjer je bilo vse super, dobila sem tudi slikico!!!), na UZ mi povedo, da ni resitve & da moram pocakati, da srcek preneha biti, saj se ze upocasnjuje ... ne morem vam povedati, kaj se ti takrat mota po glavi - neopisljivo, res. Nisem verjela, da bom dovolj mocna, da bom prezivela. Boli kot hudic - psihicno in fizicno! In, da je bilo vse skupaj se "lepse," so moza nagnali domov - bilo je sredi noci ... sploh nimam komentarja, res ne. Po vec urah popadkov, krcev, ..... se je zgodilo ...... po zakonu ti ne smejo NIC pomagati, mislim, da to naredijo, ce je nosecnost kak teden daljsa .... Ko zdaj videvam nosece punce, ki so nekje okoli 20-ega tedna, me tako zaboli, da ne morem povedat. Zelim si le, da bi jim slo vse kot po maslu. Mirjam, uboga tvoja prijateljica. Ponudi ji ramo, roko, objem, naj izjoka bolecino in se potem ponovno poda na pot. Uspelo ji bo, ampak zal je njena pot trnova. Zelim ji veliko, veliko srece!!!! In polno moci, energije, pozitivizma, da prebrodi ta sok. Meni se je takrat sesulo vse, res vse. Kar naenkrat iz nepopisne srece nepopisna zalost - ma, se ne da opisati. Drzi pa, da cas celi rane. In pomaga tudi to, da nisem vedela spola - je nekako manj osebno in en malcek manj boli. Mogoce tudi zaradi vrazeverja, da se utegne zgoditi kaj slabega, niti pri Anji nisva vprasala, kaj pricakujem - fantka ali puncko. ......... Je pa vsaka stvar za nekaj dobra .... spoznas kasneje .... bolje, da otrocka ni, kot da bi bilo z njim kaj narobe ..... pa potem ne bi spoznala vas! ksenci, nice pics! lex, prima ste na slikicah & na videu. Vita tko simpaticno brca dzanika, tudi mi imamo tus, ker imamo mini mini mini kopalnico. Upam, da bo ta mali vsec, ko jo bomo selili. Zaenkrat ji je banjica cist OK, tud ni nekaj prevec migajoca. mirjam, yes, cica maca je pussy cat ... lili, Anja je bila Tweety Bird - kostimcek je sestrikala teta, smo ga poverbali od Anjine sestricne & ima za gumbke Tweetyjevo glavico z masnjico. Se najbrz na slikicah ne vidi, je pa prav cortlih sicer flower, kako je bilo v Moravskih? tims, za take fine obiske! Majuska, pire se nisem uporabila, jo imam pa v enem povstru kot polnilo ... ja, tudi za to se uporablja. Okus, pravis, da je zanimiv - moram probat, definitivno! To je tudi za tvojega v redu, a ne?