Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 21:58:20
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki dzanika......tuš boste imeli, joj kaj bi jaz dala za banjo!!! tilna imam v fliperju v tušu in tolk šprica da je poplava po celi kopalnici...sej ga zaprem not, sam vseen ga morem splaknit....tko da sva oba mokra ja tuš bomo imeli ker mamo premajhno kopalnico za banjo. Na žalost ker bi tut jaz raje imela banjo... Zdaj je sicer neka čudna banja notri (taka čist mini k je skor tolkšna kot tuš). Sam mislem da bomo malega tko al tko samo tuširali v tušu... Pa bom pač dala po tleh kaj da bo popivnalo. Se bomo že znašli nekak...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 22:16:17
|
|
|
|
nanka
|
Almera uživajte, uživajte in še enkrat uživajte, lepo se imejte, ko prideš nazaj pa pade kofi, da nam o vsem poročaš.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 22:22:09
|
|
|
|
anikabd
|
Almera - lepo se imejte in maksimalno uživajte Metuljček čestitke za doktorat Aurora - iskreno sožalje Pust - Filip je bil tudi žaba in babice so bile zelo navdušene. Blacky in ostale, ki potrebujete merkatorjeve nalepke - imam jih še 6. Če jih katera potrebuje naj mi piše na ZS.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2009 22:24:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2009 22:29:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2009 22:30:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 22:32:58
|
|
|
|
frutka_
|
Joj, valda tvoj ima treninge. Saj bo ta faza prijemanja minila. Ko skapirajo novo stvar jo vadijo do onemoglosti. Pol pa si bo zmislila nekaj drugega. Recimo, da se bo drla do onemoglosti, ko boš jo v vodo dajala. Jaz imam fliper stolček. Mi smo imeli taki red pri kopanju. Jaz sem si vse pripravila naprej v dnevni sobi. V kopalnici sem imela samo brisačo ali plašček. Malega sem imela v banjici, noter celi kup igračk in sem poleg pokleknila na kolena ali počepnila. Ko je zabava začela uhajati nadzoru sem ga običajno ven vzela in zavila pa odnesla na kvač. Tuširala sem ga redko, ker se je drl v tušu ko živina pa še najmanjši tuš kar jih je smo imeli in si težko prišel poleg med vrata. Joj, upam d asi kaj razumela...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 23:08:38
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Majuska, pira.....nikol še nisem uporabila, niti ne poznam. Pira je starodavna oblika pšenice, kar pomeni, da ni gensko spremenjena in je menda celo slovenska avtohtona vrsta. Ljudje s celiakijo jo menda uporabljajo namesto pšenice, v kateri je gluten (sej v piri je tut, ampak veliko manj). No da ne dolgovezim, jaz jo rada uporabljam v kuhi in jo pripravljam tako kot bi rižoto se jo pa daje v vse možne stvari, juhe, solate ... zgleda takole
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 23:09:54
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera HD - vidim, da je Kali v banjici enaka akrobatka kot naš, zdaj je pogruntal, da če se na noge dvigne, se potem lahko v ogledalo gleda in se sam sebi smeje. Imam pa banjico na stojalu, tako da mi je lažje kot tebi hehe, Aleksander se vedno gleda v ogledalu ... milim ga namreč še vedno na previjalni in takrat se vidi, pa celo pri miru zdrži nekaj minut. Čofotat gre pa v veliko banj - z enim od naju, seveda.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 23:18:06
|
|
|
|
lili3
|
Danes pa praznujejo 7 mesecev, moj Aljaž, od Sandrine Tjan in Manca od Gracie. Vse najboljše. Metuljček, lepe Anjine slike, tist sredinec se mi dopade. A zdaj jo v rumeno oblačiš, da je v stilu s Tweetijem? Majuska, kako ti gre črpanje? Jaz sem nazaj začela spet 4x na dan, mu nobeno AM, ki smo ga sprobali ne ustreza, tak da bom še nekaj časa vztrajala. Pire jaz še nisem uporabljala, jem pa pirine testenine, kruh, kekse..., ker trenutno ne smem pšenice. A je dobra za jest? Netki, mi pa še niti zobka nimamo, tak da nič se ne sekiraj, vsak ob svojem času. Mirjam, joj boga tvoja prijateljica, kar 2x se ji je to zgodilo. Mene je bilo v drugi nosečnosti tudi ful strah, ampak se je na srečo vse dobro izteklo. Upam, da ji bo v tretje uspelo. Aurora, iskrene sožalje za babico. Almera, uživajte! Kopanje, smo kupili fliperja in ga parkrat kopali tam, drugače pa se kopa v veliki banji z atijem. No, danes smo ga po dolgem času v otroški banjici, pa je spet vse pošprical naokrog. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 23:20:57
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: netki dzanika......tuš boste imeli, joj kaj bi jaz dala za banjo!!! tilna imam v fliperju v tušu in tolk šprica da je poplava po celi kopalnici...sej ga zaprem not, sam vseen ga morem splaknit....tko da sva oba mokra ja tuš bomo imeli ker mamo premajhno kopalnico za banjo. Na žalost ker bi tut jaz raje imela banjo... Zdaj je sicer neka čudna banja notri (taka čist mini k je skor tolkšna kot tuš). Sam mislem da bomo malega tko al tko samo tuširali v tušu... Pa bom pač dala po tleh kaj da bo popivnalo. Se bomo že znašli nekak... če imaš NAJMANJŠO možnost za najmanjšo banjo, daj banjo not. Meni je žal, da imam not tuš. sem isto mislila kot pa verjemi da jima še zdaj raje vodo natočim v banjo za vito in se tam kopata. kopalnica je pa popljavljena. Verjemi da boš klela vedno ko boš pucala kopalnico za kopanjem. Otrokom ni boljšega kot čofotat, in meni je res žal, da nisem poslušala mojega. mirjam držim ti suport, pa ne pozabi dihat. 2 letnice so najhujše , samo ti jo boš pol dala vstran, kaj pa jaz . Moja rada riše, pa kuha, pa pleza po vseh možnih in ne možnih stvareh - stolih, mizah.............. almera UŽIVAJTEEEEEEEEEE Slikice so cjut da dol padeš - Lara je pa carica kaki lušni pusteki so vsi auroraa moje sožalje neboglasnica evo za Staša in zate in ja mi smo se načofotali - slikice pridejo flower moj ma dopust od četrtka naprej, ker ga prej ni mogel dobiti, pa sva jima podaljšala počitnice, letos še lahko, drugo leto bom na šihtu
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 23:36:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Majuska, kako ti gre črpanje? Jaz sem nazaj začela spet 4x na dan, mu nobeno AM, ki smo ga sprobali ne ustreza, tak da bom še nekaj časa vztrajala. Pire jaz še nisem uporabljala, jem pa pirine testenine, kruh, kekse..., ker trenutno ne smem pšenice. A je dobra za jest? Črpanje poteka ene 4x na dan ... ponavadi do naslednjega počakam ene 4 do 6 ur, odvisno od dneva. Za eno od kaš uporabljam AM, ampak mu jo dam le občasno, sicer je pa na mojem mleku. Zaenkrat kar gre ... vztrajam z mislijo, da mora mali dobiti, kar mu pripada Pira je meni ful dobra, en poseben okus ima ... zraven dam recimo por, papriko, koruzo, korenje, pa mozzarello
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 23:41:36
|
|
|
|
lex
|
nas 5 z babi (mojo mami), ki je bila kar babysiter takole pa čofota Vita. je sicer bila v fredu, ampak ji je bil tale bolj všeč - je filmček Pa še me tri na kupu. Aleks je bolj redko priplaval mimo, je bil kit
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 23:42:56
|
|
|
|
tims
|
Samo poslovim se in vam zaželim mirno noč. Tamala že kar nekaj časa spi. Sem pa prej pri umivanju zobka šla s prstom čez njega in sem zdaj prav zaskrbljena. Imam občutek, ko da bi bil okrušen . Sem mojga poklicala, da je še on probal, pa pravi da je to normalno. Pa sem potem tistega šlatala, ki rine ven, pa se mi zdi, da je bolj zaobljen. Sploh ne vem kaj naj zdaj naredim. A se sploh da kaj? A je katera, da se je tako malemu okrušil zob? Ja, moram pa povedat, da sva, predno sem šla tamalo rihtat, opazovala kaj je delala. V dnevni imemo stekleno mizo in ona jo "grize" oz drgne z zobkom po njej. In zdaj ne vem, če si ga ni tam poškodovala. Joj, prav grozno mi je, ko ne vem kaj narest . Grem gledat Lost, pa spat. Lahko noč vsem.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.2.2009 23:48:02
|
|
|
|
tims
|
Lex, luškane slikce, pa fuuuul mi dober govorite na vašem koncu .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.2.2009 0:04:58
|
|
|
|
lex
|
tims Aleks ima od nekdaj odkrušen zob, njega je sedaj začel bolet, je pa zobozdravnica rekla, da ni nujno da vedno boli. Namreč njen in ima še bolj odkrušenega pa ga menda ne boli. Nimaš nič narediti. edino na druge pazit.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.2.2009 0:20:28
|
|
|
|
tims
|
Lex, hvala za odgovor. Mater, ko pa kar gloda tisto mizo . Bo še kdo pomislu, da ji nočem dat jest . Se je pa zdele zbudila, sem jo dvignila, jo imela kakšno minuto v naročju in jo še v budnem stanju položila nazaj v posteljico. Se je obrnila na trebuh, sem jo mal pobožala po hrbtu, ji 2x zapela Čebelico Majo in jo je zmankal . Pri nas ta čebela dela čudeže .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 8:06:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 8:15:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.2.2009 8:16:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Oj, kako ste mini čvekice? Jaz imam danes obe doma in bo kar pestro, mož ke šel v službo. za vse želje, saj so pomagale, ker ponoči ni bilo potrebno dati nobene svečke Stašu. Ne vem, če je šesta bolezen, ker so vzeli kri in vodo, pa ni nič pokazalo. Zajtrk... se dere izza mojega hrbta!
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 25.2.2009 8:17:49 >
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.2.2009 8:17:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Danes 7.mesecev praznujejo moja LAra in NIna od tims, pa mislim da še ene par malčkov. Sem vedela, zakaj sem sploh prižgala računalnik. Zato, da voščim Lari in Nini...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2009 8:20:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.2.2009 8:20:49
|
|
|
|
metuljcek321
|
Jutro! Vsem vcerajsnjim in danasnjim slavljenckom: happy mini b'day Almera & family:
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.2.2009 8:22:43
|
|
|
|
metuljcek321
|
populis, kar 4x si imela SS v 8. tednu? Grozljivka. Pa so kaj ugotovili, zakaj? V kaksnem casovnem razmaku pa? Samo, da je slo z Laro vse bp, ej! In OMG, mala stoji. Res je carica marica!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?