|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
23.2.2009 19:42:21   
barika
MANCA, čestitam!!!!

za dvigovanje se pa ne sekiraj, kar boš mogla, boš, ostalo pa tvojga ponucaj. Jaz Martina dvigujem samo če je res treba, pa ne zato ker  bi bilo kaj narobe, ampak ker me vse boli (mišice in vezi)

sem imela danes NS in bo še en pjebekuser posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
23.2.2009 19:44:40   
tintin
manca super, čestitam!!!!! pa še enega novembrčka ne:) Naj bo srečno do konca!

Mi bomo pa še mal počakal...pomoje bomo ciljal na jesen 2010:) ker se je mama mal v kariero vrgla (hec...), no če povem po pravici upam, da se mi bo jeseni uspelo vpisat na doktorski študij...kar pomeni par mesecev intenzivnega dela. Pa tudi doma imamo tazga živčka, da si ne predstavljam še enega juniorjauser posted image

manca, pušenjak ravno danes piše eni punci, ki dela v jaslih, da dvigovanje nima veze s splavom itn. in da lahko normalno dviguje.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.2.2009 21:22:15   
Dajica
manca-bravo za user posted image Super!!!
taj-bravo za hojo!user posted image
lana-cimprej se pozdraviuser posted image
barika-olala, se en fanticek user posted image
nicolina, tud nasa se ne hodi, niste edini user posted image
vse maskarce-lustne ste ble (gruska, mamthea...joj, pozabla kdo se vse, ampak VSI ste bli superca)

Mi nismo bli nic v maskarah, smo bili na praznovanju 1.rojstnega dne (sincek od bratranca od mojga...uff....user posted image ). Smo se meli tko lustno, kr nekaj malih otrok in Kaji se je ful dopadlo, pa veliko novih igrac je videla in se igrala, skratka blo je super!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.2.2009 22:38:25   
ajtak
Joj, same lepe novicke user posted image

Taj, cestitke za prve korake! Manca, bravo za user posted image ! Barika- a punc pa ne znate delat? user posted image , cestitam!

Jutri bo Tjas cebelica v vrtcu, mami pa v sluzbi.

Srecanje- sva ZA, prosim naj NE bo 21.3.

lahko noc

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
24.2.2009 11:38:29   
Mamathea
Pozdravček

Manca iskrene čestitke za user posted image . Glede dvigovanje se res ne sekiraj, je moj možek vprašal zadnjič na morfologiji dr. kako je  z dvigovanjem, pa je rekel, da lahko prvega pikca dvigujem vse do poroda, po porodu pa se je najmanj 1 mesec treba res pazit in ne dvigovat. Jaz malega kr lepo dvigujem, sicer pa je res, da velik bremena tud ati prevzame in mali se je k lepo navadil, da ga ima zdaj pač malo več časa ati... Moram se pohvalit, da je včeraj celo 2. v življenju atiju zaspal in je spal celo noč, kar je menda pri nas taka redkost, da se zgodi res izjemoma. Mogoče je pa pomagalo to, ker nisem bila jaz zraven z zizo:)))))) Mene je včeri namreč neki zvilo in me še danes daje, sem imela bruhalni dan in mal vročine, zgleda, da gre za kakšno virozico, zaenkrat še ne namerevam k dr. saj tam lahk sam še kake druge viroze zraven nabašem. Upam, da se bo stanje kmalu umirilo.
Barika čestitke za še enga pobčka, joj kake srečnice ste ve, pa kako je pa pri nas vedno tako dvoumno vse skupaj, da nikol ne morjo potrdit, al je on ala ona. Mah js navijam, da gre tokrat za deklico, pa naj bo kkor hoče.
Naš pikec je šel danes spet v vrtec kot mali ninja in je bil ful navdušen, da je lahko spet oblekel kostumček.
Za srečanje smo absolutno za, sobota v marcu bi bila super, sam še datume določte, da se uskladimo pa bo. Načeloma pri nas gre vsako soboto, mogoče edin 7.3 ne, pa še to bi se dalo uredit, če bi ble glih vse za ta datum.
Se vidimo kmalu. Lepga pusta hrusta.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
24.2.2009 22:49:25   
kanarka
Ja Manca, bravo...čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Ima katera od vas izkušnje z afektnimi napadi? Sara mi je že tretjič padla v nezavest in prenehala dihati. PRvič za silvestrovo, potem pred enim mesecem in danes na maškeradi. Zgodi se, če pade in se ustraši. Padec se mi ni zdel hud (sploh, če se spomnim, da je Tintin-i padel iz previjalke), vendar se je tako ustrašila, da je prenehala dihati.
Zgleda grozno. Pa ne vem, ali naj jo peljem na EEG ali naj to smatram kot klasičen afektni napad in pač s tem živim, dokler ne izginejo.

Tako dolgo se ne javim, pa še potem samo neki na hiter napišem. Še komentirati ne znam, karkoli ste napisale....ker sem že vse do sem pozabla.

Lahko noč. Zdej grem pa tisto eno bogo slikico prilepit na FB. Mam samo eno slikico, ker nisem imela časa slikati, saj sem morala skozi slediti bubi, ki jo je bilo polno vsepovsod.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
24.2.2009 22:53:42   
scubadiver
Manca iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela za vas. Kako je lepo videt da se število nosečk tko lepo veča user posted image

Jaz sem danes mal v šoku. Popoldne sva z lano neki bluzili okoli po stanovanju ko me je poklical sosed od tam kjer smo prej živeli, da hiša gori in da naj pridem takoj tja. Jasno sem popokala tamalo in šibala. Na našo srečo je zgorelo sosednje stanovanje, ki se našega neposredno drži in to v kompletu. Ostali so res brez vsega. Če tega soseda ki je mene klical ne bi blo doma bi pa sigurno pogorelo vse, tudi naše stanovanje, ki je sicer prazno, ampak ni pa zavarovano,ker smo pr nas pač kreteni, ki se že leta pogovarjamo da bo treba zavarovati, naredi pa noben nič.
Pr nas ni škode, razen, da bo treba ponovno zbelit zaradi dima in da je ožgana fasada. Ampak ni panike.
Me je pa kr zvilo. Je pa še grozno to, da lastnika stanovanja ni blo doma, je pa bil pri njemu nek kolega in ko je videl da gori, se je vsedel na moped in zbežal!!!!! K...c pa tak kolega. Res pa je, da je tud ta sosed ki tam živi v bistvu narkoman, tko da ta kolega verjetno tudi.
Ah, bogi ljudje. Ogenj je res ****. V parih minutah ostaneš brez vsega. Ampak vsaj živi so pa vsi.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
25.2.2009 8:57:30   
Mamathea
Pozdravček

No pa je pustek hrustek tudi za nami. Včeraj so imeli v našem vrtcu pravo pustno rajanje v telovadnici in mali je prišel domov tako navdušen, da je bil še cel dan zelo dobre volje. Moje želodčno stanje se počasi izboljšuje in upam, da bo res prav kmalu vse po starem, da bom spet polna energije in dobre volje.
Kanarka za afektnimi napadi nimam izkušenj, tako da ti glede tega žal ne morem svetovati. Mene bi najverjetneje tud kr kak napad priejl, ko bi videla, kaj se mi dogaja z otročkom. Še sreča, da hitro mine. Jaz bi najverjetneje odkurila do kakega dr. in povprašala malo o tem.
Joj scuba kakšna grozljiva zgodbica o tem ognju, ja ogenj je pa res hudič, pred nekaj leti sem v vasi kjer sem včasih živela opazovala kako je zgorel cel blok s 6 stanovanji, res grozno vse skupaj se je sesulo kot lego kocke, še najbolj ubogi pa so bili tam živeči ljudje, ki so to vse skoz dajali. Po eni strani pa še sreča v nesreči, da je vsaj vaše stanovanje ostalo nepoškodovano in seveda največja sreča, da so vsi ljudje ostali živi in zdravi. Vse otsalo se že nekako popravi.
No zdej pa grem js lepo mal čajčka popit in malo še počivat.
Lep in nepozabno srečen dan želim vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
25.2.2009 10:19:58   
mama11
Čestitke Manca in prijetno nosečnost! Glede dviganja se jaz zadnji mesec začenjam šparat, pa ne zaradi drugega, ampak ker mi je trebuh v napoto - to je, če je zraven kdo drug, je ne dvigujem jaz, sicer pa jo. G mi je sicer že na prvem pregledu rekla, da lahko nadaljujem s tistimi fizičnimi aktivnostmi, ki jih je telo že vajeno. Mislim, da ti ni treba skrbeti.

Scuba, dobro ste jo odnesli. Stanovanje pa kar zavaruj, je milijon stvari, ki ti lahko sicer zagrenijo življenje, ogenj je samo ena najbolj ekstremnih.

Kanarka, nimam pojma, kako ti svetovati, ker nimam izkušenj. Sem pa malo posurfala po netu, predlagam, da si malo pogledaš spodaj pripete linke. Glede dodatnih preiskav pa - če ne škodijo, jih opravite - oz. to bi storila na tvojem mestu jaz.

http://www.parentkidsright.com/pt-breath.html

http://www.answers.com/topic/breath-holding-spells

http://health.nytimes.com/health/guides/disease/breath-holding-spell/overview.html

http://www2.24ur.com/bin/experts.php?esection_id=63&expert=zlatantur&q_id=44267

Barika, čestitke za še enega fantka!

Pri nas je bila pupa za pusta spet pikapolonica. Kapice ni hotela obdržati na glavi, tako da sva ji po obrazku narisala pike in potem se je ful režala vsakič, ko se je videla v ogledalu. Sicer pa jo iz dneva v dan bolj razumemo, čeprav je večji del povedanega zame še vedno finščina. Spodaj ima spet bulaste dlesni, tako da pričakujemo trojke. Če sem čisto iskrena, sem teh izraščanj zob počasi že sita, revica si tako drgne dlesni, da mene skeli, ko jo gledam. Tako da upam, da bo po trojkah vsaj par mesecev mir. Je bila pa tak dobrovoljček včeraj, ko smo imeli dva obiska s pustnimi šemami; mimogrede, potrjeno ima rada krofe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1284
25.2.2009 10:27:44   
manca
hvala vsem za čestitkeuser posted image

Pri nas so se nočne žurke malo umirile...hb. Samo ji pa lezejo ven tele štirice in jo boli ko pri norcih-kar tuli od bolečin, kljub Calpolu.

Tudi jaz sem boljše..me je spodaj nekaj dni zelo špikalo, pa se je stanje umirilo. Slabo mi je malo edino zjutraj, tako da se komaj pripravim da kaj pojem. Zaspana sem pa skozi cel dan.

Ko pridem pa iz službe pa se posvetim hčerki in se skupaj veliko igrava ter pojeva pesmice. Zelo rada tudi pleše, zna dobro migat z bokiuser posted image

Malo sem jo tudi prelisičilauser posted image ...za previjat mora stopit na pručko, potem jo mal gor porinem, za stolček za hranjenje ji tudi dam pručko in potem se moram manj sklanjat ter jo manj dvigujem. Zvečer in ponoči ni več nošenja v naročju, pač pa jo dam v posteljico ležat, jo držim za rokico in ji povem pravljico ter jo umirim da zaspi.

toliko zaenkrat od mene.
pa uživajte v tem lepem sončnem vremenu (če ste seveda frej in ne delate)
lp, manca

< Sporočilo je popravil manca -- 25.2.2009 10:28:13 >

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
25.2.2009 10:48:14   
ninocka
Dober dan.
Sem lihkar pomalicala eno cokoladno strucko iz Hoferja, pa sem si vzela malo časa, da napišem par vrstic.
V cetrtek sem pri bubiju opazila, da ima zunaj zgornje štirke, tko da so mu mogle pokukat na plan enkrat med soboto do srede user posted image  
Vceraj smo koncali z AB, ampak ga moram ful pohvalit, je bil ful priden za jemanje zdravil in jih je kar lepo papal.
V ponedeljek je sle v vrtec, pa ni blo nobene krize. Vceraj so imeli maskare, najprej se mislila, da ne bo nic - ker je bil prejsnji teden bolan, nisem sla nic v trgovino, potem so melipa za tolk micene vse razprodano. Pol mi jepa v ponedeljek ena kolegica posoidla kostum, ker je njen mali zboelel in ni mogel na rajanje user posted image  In je bil Ruben pikapoka. Smo ga oblekli, ko smo prisli v vrtec, pa je bil tolk lusten user posted image   in tolk vesel - je kr mahal s "krilci" user posted image
Evan je bil pa gasilec. Popoldne smo se sli pokazat se k mojim, ga oci sploh ni mogu slikat, ker je kar naprej letal po stanovanju. Itak mu je bil najbolj zanimiv pes in ga je bla cist uzaljenost vsakic, ko je kuzlica sla stran od njega user posted image
Po kosilu sva se pa se midva oblekla v kostume '- jst sme bla muca, moj pa Zorro. Tamaladva sta bla tolk navdusena, Ruben je kar krical od vesleja in hodil okorg mene. Se posebi mu je lo vsec, ker sme mela narisane brke in pa na rokah rokavice - tacke. Smo se skupaj poslikali, potem smo sli pa spat.
Evan je pa cist navdusen nad pustom, ga bi mel zdej kar vsak dan user posted image

Je bil pa Ruben v ectretk in petek ful dober - sem se odločila, d ase bom pobrila s silkepilom in zacnem kosit nogo s tito masino, on mi pa pod roko zleze in ful gleda. Potem pa najde torbico, kjer sta se dva druga nastavka za britje in gavzame in se začne kao brit po trebuscku user posted image user posted image  Potem pa jsz z roko podrgne po nogi, da vidim, kje se moram kosit, pa mi on tud pomaga in me boza po nogi user posted image user posted image
V petek pa jst brijem drugo nogo (pač niste šle obedve ist dan user posted image ) tamal pa okorg mene skoz neki bluzi in se igra. In pogledam gor in drži tetrapak mleka v roki in ga lpo zliva po mizici v dnevni in z rokmi packa user posted image  Pol je pa se ful uzaljen, ko mu mleko vzamem user posted image  Je pa polil se po jedilnici po tleh in ko je sel za mano, ker sem mu vzela tetrapak, se je diekt v luzo zlozil in jo pobrisal user posted image user posted image user posted image
Jst ne vem, tale nas miskolin cist vse vlece dol z mize, pulta...ma ni da ni, da ne bi potegnil. Mors res vse ful stran od roba dat.
Zdej ma eno obsedenost z rozinami - v petek jih je jedel za zajtrk - in je bil kozarec z njimi na pultu. Pa ga pustim 5 min smaega in slism, kako nekaj razbija. Grem pogledat in si je vzel rozine, se vsedu na tla, jih stresel po tleh in jih metal v zrak in jedel. Zdej se vsakic vsede na tla in da rozine na tla, potem jih pa s tam pobira in je user posted image  eh, tele skratki nasi user posted image

Manca user posted image user posted image  user posted image user posted image . Pe eno lepo nosecnost ti zelim user posted image user posted image  Glede dvigovanja se pa ne sekiraj - jst se zdaj obadva dvigujem.
Scuba, groza. HB, da nobenemu ni nic in da je vase stanovanje ostalo celo. Zdaj pa hitr zavarovat user posted image  Un kolega je pa mogoce sam zakuril...user posted image
Kanarka, glede teh afektnih napadov sem jst brala enkrat neki na RRju, samo zdaj ne najdem. Pa mislim, da ima eden od nase Soni tudi te napade. Je pa vazno, da takrat otroka sokiras - močno pihneš v obraz, zmočiš z vodo. Bej pa potem sami od sebe izzvenijo.
barika, čestitke za se enega fantka user posted image user posted image

Jst sem pa tolk zabasana - prav do uses user posted image  Me potem se usesa bolijo, pa grlo, pa usekujem se na 2 minuti user posted image  Od tega usekovanja me je pa se glava zacela bolet...joj, kdaj bo pomlad in trobentice in zvoncki, pa macehe in vijolice...lalalala....

Srecanje - sem za eno lepo sobotno dopoldne+popoldne. Kaj pa ce se dobimo v ZOOju ali bi raje standard platz?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
25.2.2009 11:11:46   
mklks
no, pa so maškarce za nami.....ema je bla kuža....je bla tko huda, pa je šla z drugimi otroci mal po vasi, pa k babici se pokazat.....in je tko hodila, pa lajala zraven , je bla prou posrečena:)....bom prilepila na FB slikce:)

krofi....tud naša jih obožuje:)

skuba...groza, kaj vse se lahko naredi...HB da se je vse srečno končalo:)

sem povedala, da sem v soboto šla z emo iz mesta....pa sem zapeljala avto ven iz parkirplaca, in me je en pametnjakovič pribil v prednja vrata, tko močno, da se je šipa sesula....zdej so komplet vrata fuč....Hb, da ni šel v zadnja vrata, kjer sedi ema.....jst sem bla tako v šoku, ker sem se ustrašla za emo, da sploh nisem najprej dojela....kr stala sem in jo stiskala k sebi...ona se ni nič ustrašla, je jedla žemljo in bila v svojem svetu ampak vseeno...HALO???
seveda sem potem poklicala policijo....in ahtevala kuponček ampak...sem pa rabla še en dan da sem prišla k sebi:)

ajdi, letim še mal delat:)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
25.2.2009 12:02:43   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

sem povedala, da sem v soboto šla z emo iz mesta....pa sem zapeljala avto ven iz parkirplaca, in me je en pametnjakovič pribil v prednja vrata, tko močno, da se je šipa sesula....zdej so komplet vrata fuč....Hb, da ni šel v zadnja vrata, kjer sedi ema.....jst sem bla tako v šoku, ker sem se ustrašla za emo, da sploh nisem najprej dojela....kr stala sem in jo stiskala k sebi...ona se ni nič ustrašla, je jedla žemljo in bila v svojem svetu ampak vseeno...HALO???
seveda sem potem poklicala policijo....in ahtevala kuponček ampak...sem pa rabla še en dan da sem prišla k sebi:)

Ojoj, še dobro da je z vama vse ok in da se Ema ni ustrašila.
Nama z možem je en teden pred porodom en priletel v rit in nama je avto kar prestavilo. Pa še ušel nama je s kraja dogodka. Sem rabila par dni da sem k sebi prišla.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
25.2.2009 12:04:57   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Manca iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image Ful sem vesela za vas. Kako je lepo videt da se število nosečk tko lepo veča user posted image

Jaz sem danes mal v šoku. Popoldne sva z lano neki bluzili okoli po stanovanju ko me je poklical sosed od tam kjer smo prej živeli, da hiša gori in da naj pridem takoj tja. Jasno sem popokala tamalo in šibala. Na našo srečo je zgorelo sosednje stanovanje, ki se našega neposredno drži in to v kompletu. Ostali so res brez vsega. Če tega soseda ki je mene klical ne bi blo doma bi pa sigurno pogorelo vse, tudi naše stanovanje, ki je sicer prazno, ampak ni pa zavarovano,ker smo pr nas pač kreteni, ki se že leta pogovarjamo da bo treba zavarovati, naredi pa noben nič.
Pr nas ni škode, razen, da bo treba ponovno zbelit zaradi dima in da je ožgana fasada. Ampak ni panike.
Me je pa kr zvilo. Je pa še grozno to, da lastnika stanovanja ni blo doma, je pa bil pri njemu nek kolega in ko je videl da gori, se je vsedel na moped in zbežal!!!!! K...c pa tak kolega. Res pa je, da je tud ta sosed ki tam živi v bistvu narkoman, tko da ta kolega verjetno tudi.
Ah, bogi ljudje. Ogenj je res ****. V parih minutah ostaneš brez vsega. Ampak vsaj živi so pa vsi.

Scuba, še dobro da je stanovanje ostalo celo. A se niste vi preselili - boste kljub temu obdržali oba stanovanja?

Neposredna povezava do sporočila: 1289
25.2.2009 13:26:18   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Manca user posted image user posted image user posted image , čestitke kakšna lepa novička, lepo nosečnost ti želim. Seveda bom tiho na FB...
Iskrene čestitke tut od nas. Vedno več vas je in prav je tak.

Mi smo spet bolani, že tritji dan kuha, šmrka (teče v potokih, sploh, ko kihne)in neki pokašljuje pa mal je hripava. Vglavnem  piz....rija. Posledično spet ne spimo- nč novga user posted image , zarad tega zdej že 2 al 3 nočio sp kr z nama.

Barika, super za user posted image

Scuba, groza. HB, da nobenemu ni nic in da je vase stanovanje ostalo celo. Zdaj pa hitr zavarovat user posted image   
Kanarka, glede teh afektnih napadov žal nimam izkušenj.

Krofi - naš jih je tut ful jedla, sem jih sama spekla in to z riževim mlekom, zato, da jih je lahko jedla in so ful ratalai. Sem cvikala zarad mleka, pa ni razlike.
mklks - to je blo pa res grozn. HB, sam da emi in teb ni nč

Nč, šibam.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
25.2.2009 13:50:02   
mama11
Aja, Scuba, da ne pozabim glede zavarovanja - preveri ponudbe pri tistih, kjer že imaš kakšno zavarovanje (življenjsko, nezgodno, avtomobilsko) in potem zahtevaj ponudbo s popustom, ker imaš pri njih že (eno ali vsa našteta) sklenjeno zavarovanje.

Mklks, samo da je s tabo in Emo vse OK.

Naraščaj, hitro se pozdravite!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
25.2.2009 15:42:01   
Ilije
Ojla!

Kako je lepo je prebrati takšno novičko:

IZVIRNO SPOROČILO: manca
Častim vas z user posted image , saj nam je pust, umazan od krofov okrog ust prinesel +. Ja, glede na koledarček imam rok 30.10.  Test sem naredila samo zato, ker mi je zamujala tri dni in sem imela enega še od prve nosečnosti....toliko bolj sem bila presenečena, saj mi je mož dal samo enkrat, toda očitno je bilo dovoljuser posted image

...srečno in vse čestitke user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
zdej pa se spet kregata za barviceuser posted image zdej ko Nika s polno paro hodi se kr naprej prerivata pa lubosumje zganjatauser posted image sem kr mal žalostna ker take zganjata.če se z enim pogovarjam mi drugi tuli al obratno, ker če želim oba skupaj ,da bi se zaigrali ne gre in ne gre, sploh Niko ne sme Nejc še prijeti ne, kaj da bi si kaj dala z roke v roko.Ampak tudi to bomo moral dat česuser posted image

Nikar ne bodi žalostna. Po moje je to samo faza razvoja. Pri nas je namreč do pikice isto.

Tako kot tud s polivanjem in packanjem, ki ga prakticira Ruben. Čokolina in podobnih mlečnih jedi ji sploh ne morem več dat za jest, ker namesto da bi jedla vse skupaj prisno gnete z rokami in tapka po mizi, stolu, steni, zavesah, oknu in še kje...

Za vse bolančke user posted image  in seveda čimmanj nesreč v stilu mklks in scube.

Lep dan ter uživajte v sončku. Pri nas danes diši že malo po pomladi.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
25.2.2009 16:59:06   
tabi
en lep sončni pozdrav od nas 3huser posted image oči pa je v popoldanskem turnusu in se nič ne vidimouser posted image
smo že iz eno urnega sprehoda zdaj pa mlatita čokoladne srčke od milkeuser posted image še Nika jih je ker drugač kar je sladkega ji ne spraviš v usta

Mklks in Skuba sam da vam ni nič user posted image drugač pa je res kr groza z trčenjem in ognjem sem vse že izkusila user posted image

Manc nič se sekirat glede dvigovanja.jst sem imela nejca tut težkotakegornika pa v bloku 5 štuk brez lifta,pa vedno še vso specerijo v drugi roki ,pa na veliko doma še pekla,tko da so me že vsi povrsti kregali,ampak sem prilezla vse do konca no teden prejuser posted image ,drugač pa je moj pri posteljici odstranil 2 klina(pri nogicah) pa je Nejc sam not splezal pa ven.

Ilije vem da je sam faza,ampak ravno danes me je vzgojiteljica od nejca povabila k pogovoru,ker je s takimi izpadi začel tudi v vrtcu.Hoče bit na prvem mestu pa pikauser posted image tako kot doma.ampak res upam da kmal mine ker se men že počas mal trgauser posted image sploh ker je moj dec mal bolj lene sorte,bi mi lahk mal pomagal pa raj sedežno greje dokler ga ne napizdim user posted image pol bi mel pa še enga jst pa pravim da jst jih že mam 3 al bolj 4user posted image

zdele gremo pa pojesti eno dobro zelenjavno juhico pol pa mal igrajčkanja,pa petja pa kako knjigico bomo prebral pol pa večerja tuširanje in hop v posteljouser posted image

Lep dan še naprej

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
25.2.2009 17:01:17   
nicolina
Dan,

scuba, sm da se je vse dobro končalo. user posted image

Barika, čestitke za user posted image .

Kanarka, jaz ti tud ne vem kaj svetovat, nekaj so ti že ostale, upam da bo s Saro vse ok. user posted image user posted image

Mklks, o šit, kakšni bedaki vse obstajajo, verjamem, da si se ustrašla. user posted image user posted image

Ninočka, tud pr nas je tud kdaj tako, naš pa poliva čaj po mizi in potem razmaže user posted image user posted image , ampak ga še vedno predčasno zalotim pri delu. user posted image
Drugače pa tud rad kaj packa, ampak sem opazla da začne to delat, ko se je že najedel.

Naraščaj user posted image user posted image user posted image , pozdravite se...

Kaj pa če bi se okvirno napisale za sobote v marcu in potem vidimo, kdaj nam najbolj ustreza.

7.3.
14.3. Nicolina&Tin
21.3. Nicolina&Tin
28.3. Nicolina&Tin

Meni ustrezajo te sobote, oz. se bom prilagodila vam...user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
25.2.2009 18:47:40   
Tanayya29
oj sam na hitro,za srečanje,jaz ne morem 14 in 15 ker grem v Toscano...

Upam,da ne bo glih takrat....grem zdj prebrat!!!

Pa jaz sem za ZOO!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
25.2.2009 18:48:42   
Tanayya29
tanayya in Taj...7.3,21.3....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
25.2.2009 20:38:20   
Tanayya29
Hojla, sem prebrala za nazaj....
Scuba,ja zelo grozno,res ne vem kaj naj rečem...kako pa boste s tem stanovanjem?

kanarka,jaz nimam pojma o teh napadih,je pa ena govorila o teh,da jih je imel sin,pa se je prvič tako ustrašla ,da ga je peljala na urgenco...je pa rekla da minejo pri tam nekje 3 letih,upam,da se nisem zmotila...

barika,čestitke a sinčka!!!
Naraščaj in taja...pozdravite se!!!
mkkls,joj grozna izkušnja,mah samo,da je dobro....res!!!

packanje,ja na fulll in se full jezi,če mu potem vzamem,še huje pa je,če mu hočem pomagat jest...ne pusti in pika..user posted image mah.....sploh se ne sekiram..

Drugače,pa za srečanje,mene ni 14.in 15,ker grem v Toscano...upam,da se ne boste zmenli za takrat....

Prej sm mogla spet v ZD po Tobrex,ker smo mu vzadnjič premau časa dajal kapljice al kva pa vem...pa mu je spet gnoj iz učk začel tečt..Pa una men razlaga,da morm full razpret oko in mu dt not kaplce...pa kk k se tamau full dere...oči pa skp tišči...user posted image user posted image ...

Za nameček sem mu kupla en sirup bimbi za odpornost in mu še tisto tlačm v usta in vse izbruha(očitno je zanč...)...grrrrrrrrrrr....
nč mu ne morm spravt v usta....v oči pa še mnj..hehe

lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 1297
25.2.2009 21:05:30   
tabi
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Prej sm mogla spet v ZD po Tobrex,ker smo mu vzadnjič premau časa dajal kapljice al kva pa vem...pa mu je spet gnoj iz učk začel tečt..Pa una men razlaga,da morm full razpret oko in mu dt not kaplce...pa kk k se tamau full dere...oči pa skp tišči...user posted image user posted image ...

Tanayya kapljice mu še 5 dni 3x na dan dajaj v očke ko gnojčka ni večuser posted image navodila naše P.in farmacevtke v lekarni

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.2.2009 21:24:21   
scubadiver

SREČANJE V MARCU:

7.3.    scuba&Lana; Tanayya & Taj
14.3. Nicolina&Tin; scuba & Lana
21.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj
28.3. Nicolina&Tin; scuba&Lana; Tanayya & Taj

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 25.2.2009 21:25:08 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.2.2009 21:25:01   
scubadiver
Sem govorila danes s tistim sosedom ki je klical gasilce včeraj. Danes je prišel lastnik stanovanja nazaj in ga je skoraj kap. Revež bogi, sploh si ne predstavljam bit v njegovi koži. Tud on ni imel zavarovano user posted image
So pa kriminalisti pogruntali kako je prišlo do požara. So našli en kuhalnik in ožgano žličko, tko da si je očitno pripravljal heroin, si ga verjetno nabutal v žilo in sploh ni registriral kaj se okoli njega dogaja. Gasilci pa komentirali da bi prišli 3-5 minut kasneje pa bi zagorela cela bajta. Ker so že ožgani žlebovi, pa tramovi od strehe, pa v zgornjem stanovanju so popokale šipe. No ja, koncec dober vse dobro.

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Scuba, še dobro da je stanovanje ostalo celo. A se niste vi preselili - boste kljub temu obdržali oba stanovanja?

Ja smo se preselili. S prejšnjim stanovanjem pa nismo še nič naredili, ker je v bistvu last firme za katero se še vedno tožimo (dediščina po očetu)

Naša tud tko rada packa z raznimi kašicami. Cel žur je. čeprav jest ji večinoma kr pustim, razen z rokami jih ne sme jest. Vse ostalo pa naj. Se mi jo zdi brez veze terorizirat. Tud če se kaj polije vedno s prstki razmaže in packa. ampak ni važno user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......