Roberta69
|
Hojla Naš bodoči domek dobiva lično podobo in izgleda prov fejst ... drugače pa oba z MM-jem nestrpno čakava, da bo tega opremljanja konec, ker je z delavci res en križ Sem se že zadnjič mal zlajala, ampak je vsak dan kakšna nova nevšečnost . , če človek nekaj plača, se mu zamal zdi, da bi bilo nekaj na približno narejeno... ko zaračunavajo, so pa točni v nulo Sinska, kakšen majster pa je tvoj možek? Zadnje čase se pri nas za igračo najbolj obnese Hyla, ker se tako fino vrti, pa še odvijanje in navijanje kabla je ena prima zadeva . Sem se ravno spomnila Krista, da si zadnjič omenila, da Hylo uporabiš za vsako malenkost - pridna . Meni pa niti slučajno ne znese - sem pa zelo zadovoljna z nakupom Electroluxovega Ergorapida, ker mi pride ful prav za sesanje drobtin (odkar Liam je kruh in piškote, je pri nas po tleh kot na kakšni pekovski mizi) in pasjih dlak in imamo več ali manj kar čisto . Se pa ful dobro počutim kadar počistim s Hylo, ker je potem čisto, kot se zagre, samo so redki trenutki, ko mi to uspe. Everčki za šoping: jaz nima pojma, koliko zapravimo, se pa najbrž kar nekaj nabere. Pri nas šparamo na ta način, da kupujemo kar nekaj stvari kot npr, jogurt, ajvar (BTW mi je Šparov, ampak tisti, ki je v ta malem kozarčku, daleč najboljši, pa sem tukaj fuuul izbirčna, ker ga pojem na tone ), jajca (čeprav večinoma dobivava domača) itd. trgovinskih blagovnih znamk ala Mercator, Špar, v Tuš začuda ne hodimo, za katere sva ugovtovila, da so OK (pa še na etiketi je razvidno, da jih dela (vsaj ponavadi) eden vodilnih proizvajalcev; sadje kupujemo sezonsko (se pozna pri ceni, pa še bolj zdravo je kot nekaj eksotičnega, kar je na poti izgubilo že vse vitaminčke po vrsti); kakšne sokove (ampak samo 100%) včasih kupim v Hoferju, Lidlu... pri raznih akcijah smo pa previdni, ker te velikokrat bolj kot ne prinesejo naokoli; imamo pa radi kakšne dobre zadeve, ki niso ravno poceni, ampak pri naši bajti pri hrani šparamo dokler ne trpi kakovost in raje pasek zategnemo drugje (v kopalnici imamo na umivalniku recimo samo mrzlo vodo , nimaš kaj, pipa je stara in je puščalo, pa smo ukinili toplo vodo ). Maškarce so ful kjut, najbolj pa me je navdušila Lana, mamici za styling. Mi smo pa tuhtali in tuhtali in na koncu je padla odločitev, da bo maškara drugo leto, letos sva ga pa samo peljala na "maškarado" v festivalno, pa so ga zopet bolj kot pustne maske zanimala kolesa vozičkov . Posadka, a sem res zasledila, da je prvi sin začel zares spati šele pri 5-ih letih . Jao, jao... se mi zdi, da me čaka ista zgodba . No, ampak če do sedaj nisem nič jamrala glede škratka, tudi zdaj ne mislim začeti . Komaj čakava na jutrišnje srečanje v Koloseju
|