|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
20.2.2009 20:24:55   
lepa posadka
Dober večer!

Najprej Kekec in Mojca... a veš, da smo mi do par dni nazaj spali bedno? Zjutraj sem se bolj utrujena zbudila, kot sem šla spat... vsaj zdelo se mi je tako. Dojenje na dojenje... če pa je rpevzel MM, ga je pa on prenašal po hiši. Tako da, ne hvalim se zaman, hehehe. Pa tudi nobene garancije nimam, da bo trajalo :-))) Ta prvi je začel spat šele pri 5 letih, tako da nekaj kilometrine na to temo sem že pridelala :-))) Saj bo bolje, verjemi.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
20.2.2009 20:26:38   
lepa posadka
Nile... upam, da bo Tia vsaj lepo noč privoščila. Tudi mi zmanjšujemo spanje čez dan. No, sedaj imamo samo dve rudni... sta pa ti malo daljši. Prej pa je še okoli 5h popoldan rabil še kratko dozo... zaspat pa ne kar tako... Pa upam, da bo z Leo vse OK.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
20.2.2009 20:28:12   
lepa posadka
Za vse tiste, ki boste morda jutri pekle krofe... pa še nimat rpeverjenega recepta... Jaz semlani prvič z užitkom pekla krofe... saj testo mi ni nobena kunšt naredit... potem pa hajat, pra ravno prav, pa potem ne rpeveč vročega olja imet, pa ne premalo... no, po tem receptu so bili krasni... ga je pa že lani an forum prispevala Tasyo... jaz sem samo apr cifer popravila :-)))

Pa veliko užitkov.

1 kg moke, 3-4 dag kvasa, 5 rumenjakov (za navadno moko) oz 2-3 za namensko moko (hit mix ali boni), 1/2 l mleka (posebej pa 2-3 žlice za kvas), 5 dag olja, sol, 3 žlice ruma, limonina lupina, sladkor za hajanje kvasa

Pripraviš  kvas,1 žlico moke, 2-3 žlice mlačnega mleka in sladkor (zravnano žlico) in daš shajati.  Medtem ko kvas shaja, moko damo v večjo skledo in posolimo. V mleko (mlačno) damo rumenjake in jih stepemo nad ognjem, da se rahlo ogreje. Dodamo rum in olje in vse skupaj zlijemo v moko. Dodamo že shajan kvas. Vse skupaj mešamo (miksamo) toliko časa, da se testo odlepi od posode. Damo shajati 40 min. Testo stresemo na desko in z roko (ne z valjarjem) raztegnemo testo na 1,5 cm debelo. Z modelčkom oblikujemo krofe. Ostanke pripravimo za miške. Pustimo da krofi in miške shajajo (5-10 min) in jih obrnemo. Še enkrat pustimo (10 min) shajati. Vložimo jih v »fritezo« v vroče olje (od 160-170 stopinj) in pustimo 3-4 min pokrito da zlato zarjavi. Obrnemo in jih 3-4 min pečemo odkrite. Vzamemo iz friteze in jih položimo na papirnate servete (da se odcedi odvečna maščoba). Ko se ohladijo jih posujemo s sladkornim prahom. Hladne lahko z »modelčkom« napolnimo z marmelado.

Neposredna povezava do sporočila: 3528
20.2.2009 20:29:22   
lepa posadka
Izgledali so pa takole:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3529
20.2.2009 20:30:21   
lepa posadka
Lahko noč vsem: veselim in utrujenim, suhim in debelim, zaspanim in razigranim :-)

Neposredna povezava do sporočila: 3530
20.2.2009 21:22:56   
NiLe
Čeeer!

S5 zatišje ... še tiste najbolj vztrajne so poniknile user posted image ... pismu, zadnje čase zgleda, da sem res odvisnica od RRja user posted image user posted image user posted image ... vsak večer čekiram, če bo padla kakšna debata, pa nič ...

A danes ste se dobile plavalke in še katera v Koloseju?

IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Nile... upam, da bo Tia vsaj lepo noč privoščila. Tudi mi zmanjšujemo spanje čez dan. No, sedaj imamo samo dve rudni... sta pa ti malo daljši. Prej pa je še okoli 5h popoldan rabil še kratko dozo... zaspat pa ne kar tako... Pa upam, da bo z Leo vse OK.

Ma ja, sej noči so po novem krasne, ampak mislim, da bi čez dan vseeno lahko odspala dve normalni kitici, pa da se ne bi dajale okoli tega spanja ...

BTW, a si mogla pripopat tele slastne krofe goruser posted image ???? Še vedno mi je žal, da včeraj nisem uspela probati Tasyinih krofov ... mogoče se pa tudi jaz 1x opogumim in se lotim peke krofov
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Nile, a ima tvoja Lea vnetje mehurja?

Ne vemo user posted image ... prvi izvidi urina kažejo, da je ok, ju3 izvem še za drugi del izvidov ... ti bodo pokazali, če gre za uroinfekt. Jo pa vedno bolj sumim, da je vse skupaj psihičnega izvora in da išče pozornost user posted image

Želim vam lepo pustno soboto z malimi maškarcami in obilo krofov!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 3531
20.2.2009 23:08:13   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Čeeer!

S5 zatišje ... še tiste najbolj vztrajne so poniknile user posted image ... pismu, zadnje čase zgleda, da sem res odvisnica od RRja user posted image user posted image user posted image ... vsak večer čekiram, če bo padla kakšna debata, pa nič ...

A danes ste se dobile plavalke in še katera v Koloseju?

Jp, plavalki in bodoča mamica. Ostale so špricale... ccccc

Punce, ne nam krofov limat na rr, ene smo pridno in vztrajno na dieti. Tako da Krista, nisi samauser posted image  Hm, lani jih nisem pekla zarad cukra, letos jih ne bom zarad diete, skušnjav in principa... drugo leto si bo treba pa nov izgovor izmislit???user posted image  

Katka, srečanje pri tebi je bilo zelo luštno, toliko dinamičnih aprilčkov na kupuuser posted image . Pa user posted image za tvoj križ.

Lepo se imejte, lepe maškare, uspele krofe in še lepši vikend,
nočko!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
21.2.2009 9:07:53   
katka28
Jutro!

Samo na hitro, stanje pri meni ni nic boljse ampak kaj bi clovek jamral, ce ma pa lepo vreme, pa dva zdrava otroka, ki bosta danes postala velika fanta user posted image ...jamprla bom naprej v ponedeljek...

Zelim vam lep vikend veliko krofov, malo skrbi, veliko prespanih noci, nic bolezni...in veselo pustovanje...

pa pa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
21.2.2009 9:53:08   
sasy20
ANŽE in JAKOB vse najboljše za 1 svečko user posted image user posted image user posted image

Lepo praznovanje in veliko sladkih užitkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte pa lep vikend

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
21.2.2009 9:56:23   
Tanja555
Ojla, Jakob in Anže VSE NAJBOLJŠE in lepo praznujteuser posted image user posted image user posted image .

Misa, smo vaju pogrešali na srečanju, upam, da je Mihec že boljeuser posted image user posted image user posted image .

Nile, ena user posted image za Leo, Neli je HB že boljeuser posted image .

Lepa posadka, uspešno peko krofov ti želimuser posted image . Jaz jih letos ne bom pekla. 

Greva pa zdajle z Neli na sprehod (MF gre tečt), potem grem urejat slike, ob 15h na karneval, potem pa k tašči, ker bomo praznovali nečakin RD. Danes bo prav pestrouser posted image .

Uživajteuser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
21.2.2009 11:26:39   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20

ANŽE in JAKOB vse najboljše za 1 svečko user posted image user posted image user posted image

Lepo praznovanje in veliko sladkih užitkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše tudi od naju!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
21.2.2009 13:49:05   
SpeliG
Najprej lep sončen pozdravček od naju z Martino, upam da uživate v tej pustni soboti in ste tako ali drugače šemeuser posted image ...

ANŽE in JAKOB, ma sej ne morem verjet, že kar prva svečka, bravo fanta in eno krasno praznovanje celi družiniciuser posted image !!

Mi smo zelo v redu, samo ni več časa za RR ; več ali manj se potepava zunaj, vsi smo ves čas zdravi, ves čas nam poganja kopica zobkov, ki pa se zgleda kar bojijo priti ven. Martina ima nov voziček marelo, ki ga ful obožuje in so sprehodi prav luštni, čeprav jo v tem vozku bistveno bolj trese kot v prvotnem. Hm, mogoče pa je v tem fora in čar tega vozička?? Jaz samo vem, da je  bistveno bolj prijazen mamini hrbtenici ob dvigovanju v avto in zlaganju.

Midve izkoriščava "zadnje" momente, ko sva še po cele dneve skupaj, ko mala spi grem brat kakšno dobro knjigo na teraso na sonček, ji urejam albume itd., vse tisto, za kar kasneje ne bo toliko časa. In tako zmanjka časa za RR, seveda.

Sicer je že zelo hitra pri hoji ob opori, skoz se spušča, naredila je tudi že prvi samostojen korakec, ampak prav hodili po mojem še vsaj en mesec ne bomo; se prav nič ne mudi.

Vidim, da se kar nekaj aprilčkov zdaj bojuje z raznimi alergijami, no, pri nas se je stanje umirilo, odkar smo črtali mleko z jedilnika in ga prav fino nadomestimo z riževim in ovsenim mlekom.

SinskaT,čestitke za dobro opravljeno morfologijo, jaz bi nekako tebi pripisala še eno punčkouser posted image  (ti veš, ali brcam v temo....), ker si taka nežna, luštna nosečnica. No, da ne boste užaljene tiste, ki ste nosile fantke, joj, to sem čudno napisala...
Pa vidim, da se tudi borite z zobki, ja te štirice so od hudiča, ampak to glej takole, vsak ki jo zdaj muči, jo ne bo kasneje, ko se boš ukvarjala že z drugim dojenčkom. Tako da je Hana ena prav obzirna deklica, ki bo te zobne zadeve uredila že prej, ne? Je pa tudi pri nas zeeeeeeeelo hudo, enkrat ji je tako zdelalo dlesen, da je imela krvav madež na spalni vreči...Bo že, vse mine, držite se!

Danes se bašemo s krofi, ko se Martina zbudi jo bomo oblekli v kuharico, ampak samo za kakšno slikco, ker jo že kar vidim, kako vleče kapo s sebe in morda celo predpasnikuser posted image .

Uživajte še naprej!!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
21.2.2009 15:25:38   
resnično srečna
Ja prav fino je bilo
a prehitro vsem je šlo
ko pa leto obrne se
obisk mogoče vrne se
bogatejši s korakanjem in govorjenjem še...

In ja...leto je minilo...
nobenega obžalovanj ni bilo...

A mamica se vseeno zaveda,
ljubezen dvojna prekmalu je prišla
je v trenutku bilo dvoje skrbi
a ravno tako v trenutku dvoje srečnih ljudi
že leto dni se z vama veseli...

user posted image user posted image tortice sta žepihala...
mamica je pomagala,
upam, da si je kaj zaželela
in sreče ni na levi nogi ujela...

bolečina v hrbtenici naj se hitro razprši,
da smeh in sreča spet obraz ji razjasni,
saj z bolečino je težko,
smejati se brezskrbno...

.....................................................................................................................

Pusta danes smo slavili,
se v staro ljubljano napotili,
v vozički opica mala je sedela,
za vozičkom pa par palm s seboj je imela...

v mestu staro, mlado...
nekaj norčavih,nekaj tapravih,
levi, tigri, žabe in čebele svoj so ples imele...

srečala je opica mala zajčico belo..
saj veste tisto, ki mamico jezi in nikdar ne spi...

opica je sedaj zaspala,
ena palma je v bolnico na obisk odhitela,
druga pa na postelji leži in se lenarjenja veseli...

krofi bodo pa pri nas v torek morda dišali...
danes pečemo pa kruh...
da očkov trebušček ne bo preveč suh...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
21.2.2009 19:21:19   
resnično srečna

Ja prav fino je bilo
a prehitro vsem je šlo
ko pa leto obrne se
obisk mogoče vrne se
bogatejši s korakanjem in govorjenjem še...

In ja...leto je minilo...
nobenega obžalovanj ni bilo...

A mamica se vseeno zaveda,
nobena stvar se ne zgodi brez razloga,
želela prva sta na svet ,
eno svečko pihat med aprilčki pač ni mala reč...

user posted image user posted image tortice sta žepihala...
mamica je pomagala,
upam, da si je kaj zaželela
in sreče ni na levi nogi ujela...

bolečina v hrbtenici naj se hitro razprši,
da smeh in sreča spet obraz ji razjasni,
saj z bolečino je težko,
smejati se brezskrbno...

.....................................................................................................................

Pusta danes smo slavili,
se v staro ljubljano napotili,
v vozički opica mala je sedela,
za vozičkom pa par palm s seboj je imela...

v mestu staro, mlado...
nekaj norčavih,nekaj tapravih,
levi, tigri, žabe in čebele svoj so ples imele...

srečala je opica mala zajčico belo..
saj veste tisto, ki mamico jezi in nikdar ne spi...

opica je sedaj zaspala,
ena palma je v bolnico na obisk odhitela,
druga pa na postelji leži in se lenarjenja veseli...

krofi bodo pa pri nas v torek morda dišali...
danes pečemo pa kruh...
da očkov trebušček ne bo preveč suh...

She
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
21.2.2009 19:23:14   
resnično srečna
se skuzam lapsus lingvi...anžeta sem prekrstila v aljaža...pust he he...pa rum v krofovi marmeladi...katka skuza mi...

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 21.2.2009 19:25:42 >

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3540
21.2.2009 19:27:57   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

se skuzam lapsus linvi...anžeta sem prekrstila v aljaža...pust he he...pa rum v krofovi marmeladi...katka skuza mi...

Zgleda, da je tale kokosova palma danes preveč rumovih in kokosovih kroglic pojedlauser posted image  in med prvimi aprilčki našla še Aljaža... ccccc.

Super pesmicauser posted image , Jakobu in Anžetu pa lepo praznovanje. Upam, da sta bila bolj budna gostitelja, kot v četrtekuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3541
21.2.2009 21:11:45   
NiLe
Jakob in Anže ... VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
21.2.2009 22:07:42   
JABOLKO3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi čestitamo prvima aprilčkoma za prvi rojstni dan, pa čeprav gre že h koncu...

H koncu gre pa tudi tale pustna sobota... krofov nismo pekli ampak smo si jih zjutraj nekaj priborili v lokalni pekarni... nato sem še zadnje podrobnosti na kostumih za večja dva naredila, pa malo predelala kostumček za Jurčka, ati in večja dva so medtem pospravili in posesali gornje nadstropje, ati še pomil kopalnico... pa potem kosilo, pa pospravljanje spodaj, pa vmes 100x oblačenje in slačenje kostumov...
Jutri gremo pa na Štajersko, a tokrat ne bomo šli na karneval na Ptuj, ker mora večji paziti na roko, mali je še vedno prehlajen - je sicer bolje, zadnjo noč je spet prespal, a mu moram čez dan večkrat pozaugat smrklje iz nosu, da sploh lahko diha in je - pa še tak mraz je, zadeva pa traja več kot dve uri in bi čisto prezebli... bomo raje kar pri babici na toplem...

Lep večer in lepo pustno nedeljo...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
21.2.2009 22:26:22   
Krista28
A ni to hitor...še april ni, pa aprilčki že prvi rojstni dan praznujejouser posted image Vse najboljše za prvo svečko Anže in Jakobuser posted image

Mi smo imeli pestro noč in dan....ponoči ga je Kristjan spet sral...pa ne da ježe luna spetuser posted image , podnevi pa je bil utrujen in tečen ko vrag, pa ne opoldne spat...pa sva vztrajala pa vseeno nič...potem je samo trmaril, ko smo se odpravili na eno kosilo (prijatelji)....Sva ga hotla pustit doma, pa moževih staršev ni bilo...in je šel z nami...takoj pred mizo se je vrgu na tla in tulu ko norcuser posted image ...ne vprašte me zakaj, ker razen utrujenosti ne vem izgovora...Ker ga ni noben šmerglauuser posted image in so se sam smejal..mu je tko ratal neroden, da tud vstat ni upal in je pripuzal do mene...sem mu pomagala vstat...potem smo pa dobili drugega otroka.....madona...kolk hitr obrne ploščouser posted image ...ful je bil priden cel popoldne, pa dogajal se mu je...no zdaj sta že nekaj časa oba v mižulah...upam na boljšo no---

U Posadka...krofi zgledajo njami...pa glih na pusta imam sladko....sam, a jih lahk jem?

Lepo se imejte....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
22.2.2009 9:29:18   
Jo@n
Dan!
Spet je vikend, ko se vsi crkljamo in potepamo, pa kar ni pravega časa za rr...

Naš kužek (mali princ) se je šel včeraj pokazat k babici v Domžale in tam sam z njo prebil del popoldneva, midva pa sva si vzela frej in skočila za uro na bowling. user posted image  Obojestranski uspeh, midva sva odklopila in uživala, J pa se je naigral in precrkljal, sicer naju je malo pogrešal, ampak joka pa ni bilouser posted image . Tako da smo vsi skupaj prestali generalko pred naslednjo nedeljo, ko greva z MM v gledališčeuser posted image .

Na poti domov ga je zmanjkalo okrog 6h v avtu, doma sva ga le preložila v posteljo in je naprej spet mrknil. Seveda, midva v upanju, da potegne še kakšno minutko. Ja saj je... In je še vedno oblečen, pa brez večerje spal do 11h. Potem sva ga pa le preoblekla in kar po flaši je spil nekaj kašice in spal še z eno prekinitvijo skoraj do 8h. Hm, mogoče smo pa pobrali Iza sindromuser posted image . Srečka, a vaju še kdaj kam peljem????user posted image

Danes sta mi z MM dala frej dopoldne in pobegnila ven, popoldne gremo pogledat lokalni pustni sprevod in še malo naokrog, pa bo konec nedelje.

Naj bo lepa tudi za vse vas!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
22.2.2009 9:57:34   
novopecena
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

čestitke tudi od naju

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
22.2.2009 12:11:33   
katka28
Punce hvala vsem za lepo zelje...Srecka hvala za pesmico in nic ni narobe če smo bili prekrsceni v Aljaze...sem ze navajena, ker vsak najprej pomisli na kombinacijo Jakob Aljaž user posted image ...pesmica se sprintana in shranjena v knjigice za spomin.

Hrbet se vedno katastrofa jutri mamo cepljenje otrok pri enem leto , pa se jaz grem k svoji zdravnici po recepte za zdravila in napotnico za fizijatra pa bomo videli kako bo. Tako, da za danes se poslavljam saj me caka se eno praznovanje pol bo pa menda mir za nekaj casa......jutri pa vam sporocim stanje

Sem pa ze MM omenila, da bi v petek prisli v lj in upam, da bo malo bolje da se vam pridruzim na cveku v Koloseju....IZI pa prinesemo njeno zlicko...

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
22.2.2009 15:41:30   
barby78
Jakob in Anže-vse najboljše za 1.rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

---------------------------------------------------------

Mene pa še nekaj zanima-a so vaši user posted image  tud imeli kaj vročine,ko so šli zobki ven?
Lia je včeraj popoldan dobila vročino,pa tud ponoči jo je imela,pa ni videt bolana.zobkov pa tud od nikoder,le mala bela pikica se vidi user posted image  Ja,še vedno čakamo na 1.!

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
22.2.2009 17:32:34   
kekec in mojca
Joj, saj ne morem verjeti! Jakob in Anže že praznujeta prvo enko?

ISKRENE ČESTITKE MALČKA!

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
22.2.2009 18:21:00   
malamalinca
Jakob in Anze: svecka tortico krasi, malinca pa vama vse naj naj zeliuser posted image user posted image

In to me spomni, smrk, da bo treba nazaj u sluzbo..jaz odhajam tja 11.5.
Pa ve? Ima katera podaljsano?

Kekec in Mojca, hvala za tolazbo.Moja mala je res ena mini izvedba, je pa zato gajsna za dve leti.
To se repenci in huduje 100 na h. K mami user posted image

Tudi vsem ostalim hvala za lepe zelje-

Ni vrag da nas nesreca zapusti to leto.Danes smo prvic slisali kukavico letos in sva oba z MNM (moj ne moz) imela denar pri sebi.Upam, da pregovor ne velja le za denar, mi rabmo zdravje!!!!

Diplomo morm se narest, pa ne najdem pametnega naslova. Sem hotla delat neki iz sluzbe pa mi ne pustijo, ker so zadeve po prodaji podjetja se vedno precej delikatne...

Se beremo, pa pa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?