|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
23.2.2009 12:44:48   
misa79
Zdaj pa hitro še komentarji - joj boste rekle, da nabiram zvezdiceuser posted image

Ful lepe maškare user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi raje nismo nič oblačili malega, ker za ven je bil še malo preveč prehlajen, pa tudi na glavi nebi nič obstalo.....

Tasyo - Lana ma pa ful kjut frizurco, prava navihanka s ful lepimi očkami.....

Baby TV je pa tud pri nas hit na trenutke...

user posted image user posted image user posted image user posted image za podaljšanje porodniške. Jaz nastopim službo s prvim aprilom, pa sploh še ne vem na katerem oddelku bom pristalauser posted image . Ma raj še nič ne razmišljam o tem. Mali pa verjetno ne bo imel problemov v varstvu, ker je itak velik bolj priden, če ni mamice zravn....

Jakob in Anže - user posted image user posted image user posted image user posted image Vse naj naj.......

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
23.2.2009 13:36:42   
lepa posadka
Grrrrrr.... mah saj ne vem, če bi še enkrat... Tokrat ni bilo we're sorry... ampak sem sama povozila...

Torej, naj poskusim:

Tasyo... Lana je čudovita čebelica in frizurca še vedno simpatično navihana. Ta teden bom verjetno kakšen dan brez otrok doma... pa se lahko vidimo?

Jabček... če ne bi rekla, da si sama šivala, bi mislila, da si kupila profi oblekce... izgledajo res krasne maškare. Vse pohvale.

Big mamma... tudi tvoja maškara je prišla izpod tvojih rok? Res profi. Pa morda se tudi midva s Tomažem v petek prikaževa v Koloseju... bi bilo luštno se spet videt. Se že veselim.

Katka... vse najboljše vašima fantičema. Naj bosta še naprej tako pridna in prijazna :-))) Tebi pa šim manj bolečin, da boš ob njima svobodno uživala.
Še eno tortico za vas od nas :-)))

user posted image

Zoboboli... naj jih bo čim manj... Nlu in MIhcu pa čestitke za nove biserčke. Barby... tudi pri vas prileze ven slej kot prej :-))) Saj vem, huda tolažba :-)

Maškarce... prilagam še slikico naših...

user posted image
Tomažek še nima najlepše slikice... za prvi arhiv pa bo. Pozdrav iz našega brloga: RJAVVVV...
user posted image

< Sporočilo je popravil lepa posadka -- 23.2.2009 13:47:19 >

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
23.2.2009 14:06:32   
sky77
Jaz iz službe. No vmes sem šibala še nazaj na csd ker sem zahtevku priložila napačen oz. podvojen izvid. user posted image  jest. Sem pa mislila kakšen kup me bo čakal, ker so vedeli da pridem, pa ni bilo nič. En mi je pokazal kaj me čaka (kup papirja) in ga takoj pospravil nazaj v omaro. Ja prov, pol pa nič. Sem pa nekaj začela izpisovat, pa valda program zašteka in sem šla lahko domov  user posted image Se ni nič spremenilo v enem letu kar me ni. Tamali je pa tudi dogajal v vartvu pri babi. Je celo zaspala brez pregovarjanja user posted image  Bini

Drugače pa luštne maškarce. mame, res ste mojstrice v šivanju. user posted image user posted image   Bom jaz zvečer prilepila še našedva. Je treba prej fotke dol s fotkiča dat

Zdaj pa za kosilo pristavim in šibam po roka v vrtec

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
23.2.2009 14:30:05   
barby78
Pozdravljene!

Luštne slikice vaših maškarc user posted image user posted image user posted image
Js jih bom pa jutr pripopala.

Sky77,a ti pa že v službi?
Js začnem 16.03., pa me že zdaj tak zvija.Lia pa se itak kr mene drži,tak da ne vem kak bo.Danes teden začneva z uvajanjem v vrtcu user posted image user posted image

Punce,dajte mi nekaj povedat (če se vam ne zdi vprašanje preveč osebno)-koliko cca. mesečno zapravite za hrano?
Ker MM namreč misli,da je cca.200-300 € absolutno preveč user posted image  (no,jaz bi lahk še več zapravla user posted image )!

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
23.2.2009 14:39:28   
barby78
Aja,pa še to sem pozabila-sem zasledila,da govorite o nekem programu Baby TV user posted image  A je to odvisno od kabelskega operaterja al kako?

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
23.2.2009 14:54:17   
sky77
barby nisem še v službi, uradno. bom pa kar počas začela da vidim koliko imam za delat da se potem odločim za krajši delavnik. Sej z mojim šefom se itak da vse zmenit. Sicer se je mal ustrašil da bom še 3 mesece doma, ampak bom vseeno za par ur dnevno hodila delat, pa potem ta plus ur vlekla čez poletje in bom tudi manj delala. Pa bomo vsi zadovoljni user posted image

200-300 evrov za hrano??? Kaj pa je 200 evrov? Sploh če kupuješ v mercatorju za 4 osebe je to na mesec za hrano absolutno premalo. Sploh če nič doma ne pridelate. Vsaj pri nas

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
23.2.2009 15:42:04   
Isabellabina
Naši smučarji so se nasmučali,a bodo jutri spet šli ,jim je lokacija ful vredu.domov pa prišli lačni ko volki...mm in tavelik fant sta šla v gmajno pospravljat kar je zima oz.sneg uničil,drugorazrednica pa spi.

eurčki za trgovino----naša 7 članska familija potroši cca.od 300-450 eurov v trgovini,v decembru smo 700 e ,če so rojstni dnevi tudi še veliko več ,lahko tja do 900 eurov,samo to je samo trgovina,zraven moram računat še cca.300e --bencin,pa položnice cca.500 e..ja kar grejo euri

no šibam zdaj u vrtec,Jernej mi je zaspal zdaj pa še prenos u posteljicouser posted image user posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
23.2.2009 19:55:17   
resnično srečna
Barby meni se zdi, da je tudi naš buđet 200-300 ojrov mesečno...jah takle mamo...nimaš kaj...pa ne kupujemo v Mercatorju in kar poskušamo gledati, da nismo potratni...nam žal naše denarnice ne dovoljujejo...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
23.2.2009 20:47:38   
simvir
Čer!

Danes pa niste bile preveč zgovorne. Še dobro, vsaj ni veliko za nadoknadituser posted image .

Vidim, da je ven pokukalo nekaj novih zobkovuser posted image , tudi mi imamo enega več. (Nataša za seznam 7. zobkov, 10.m - ko boš utegnila). Posledično smo bili čez dan malo bolj jokavi.

Moram pohvalit vse lepe maškarce, res so super.

Koliko porabimo za hrano ne vem, po moje tudi okrog 300€. Tudi malo gledam na razne akcije, ponavadi pa nakupujem le 1x ali 2x na teden (bolj zaradi pomanjkanja časa in vožnje do trgovine). Se mi zdi, da ko sem večkrat hodila v trgovino, sem tudi več zapravila.

TV pri nas ne laufa kar tako. Prižgan je če kdo kaj gleda, drugače pa ga ugašamo, se je tudi že Nejc navadil da ga sam ugasne, če mu program ni všeč. Ko rabim malo zamotiti Nejca pogleda kakšno risanko, to je pa tudi vse.
Imamo pa samo 6 slo in 4 hr programe. Kabla pri nas ne bomo nikoli videli, lastovke tudi ne, za sat pa nisva. Če se le da smo čim več zunaj, vsaj čez leto.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
23.2.2009 22:00:53   
Krista28
Ojla,

Evo mene spet...haha...je ta velik dons neki lajal (kašelj pri laringitisu) in smo takoj ukrepal, zdaj pa le poredko pokašlja boj mokro. V vrtec ni šel in smo se šli kar lepo potepat....najprej k mojim oz. sestri in nečaku, potem smo peljali svaka v službo, potem pa še ne krog po tivoliju, k je blo tko fajn.....pa domov, kosilo in sprehod z lučkami...

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Krista pri nas je tudi Nejc zadnje dni precej tečen, jaz sem že prav utrujena. Pa še Tevžu je začel ful nagajatiuser posted image . Pa tudi velikokrat štrajka s popoldanskim spanjem, tako da zgleda da so naši taveliki zdaj v fazi ko so nekje vmes (rabijo in ne rabijo pop. spanecuser posted image ).

haha...dons mi je ob 10.30 v avtu zaspal kot top in spal debelo uro kar v  avtu....k sreči se on napoka v avto kot za v sibirijo..bunda, rokavice, kapa...

Maškarce....je babe face ste....Take maškarce ste nardile, da sam gledašuser posted image user posted image user posted image . Jst pa bogo vrečo za perilo ...ok mal posebna...šivam že 1mesec, pa sem tud včasih več šivala. Sem pri 14h šiviljski tečaj nardila, potem bila pa kar pridna...zdaj pa kar zmanjka čas in ni volje....

Budget - men se tud zdi, da zapravimo med 200-300€ mesečno...meso nabavimo več naenkrat po nižji ceni, pa tud cenejše izdelke izbiram...vsaj v večini...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 23.2.2009 22:05:05 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
23.2.2009 23:32:00   
Jo@n
Eva (ali pa če ima katera njeno cifro, prosim če ji sporoči), nisi mi poslala linka do željenih copatkov.

Nočko!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
24.2.2009 6:55:40   
sky77
jutro

in ena dišeča user posted image

Naša Bini že dela raztur v igralnici. Pa še ful glasna je zraven. Bi bilo luštno če bi podaljšala vsaj za kake pol urce, ampak ne, je treba vstat. Sej mogoče jo bo slišal Rok in potem ne bo problem za vstat. Imajo pa danes male maškarce fešto v vrtcu in komaj čaka user posted image

Na zdej je pa še klavir vklopila  user posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
24.2.2009 7:47:26   
Tanja555
Ojla, Jo@n , a si že naročala copatke, moja Neli je včeraj zbolela, driska, vročina in sem bila čist iz sebe, pa sem pozablauser posted image

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
24.2.2009 8:05:45   
sky77
Rok je že v vrtcu. Ampak pismo je bilo težko prit do tja. Najprej je videl kako mu Bini maha z okna in je začel tulit "babi šeu" in to celo pot do vrtca. V garderobi se je pa potem odločil da ne bo več maškara (je oblečen v slona) in sem mu mogla slečt dol. So mu drugi otroci prigovarjali, pa vzgojiteljica ampak nič "dol mi deeeeej" in konec. Upam da ga vsaj za fešto uspejo prepričat da se obleče

joan hvala

Zdaj pa pozajtrkujem in šibam v službo

papa

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
24.2.2009 8:13:51   
Jo@n
Jutro!

Noč je bila mirna in dolga, prvi alarm s flašo malo pred 6 in budnica že pred 7. No, mogoče pa vadi za prihodnji mesec, ko bo treba v varstvo. Je pa mali princ včeraj spal vse skupaj 3 ure čez dan, zgleda da ga kombinacija muvanja in svežega zraka čisto prevzame.

Ja, naš statični model je čedalje bolj po celem stanovanju, parket se "šajna kot špegu"user posted image  J pa z njemu domačo tehniko (vlečenje z rokami, pa bognegaj da bi noge sodelovale pri tem) raztura povsod!

Za komentiranje mi je itak vse ušlo iz glave,pa obljubim da bom bolj pridna, če še kaj napišete.

Jutri (sreda) po 11 se dobimo na kakavu v Koloseju! Upam, da katera pride, bova s Srečko zelo veseli.

Čavbav!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
24.2.2009 8:15:31   
Jo@n
Tanja, ne še, čakam zamudnike. Imaš ZS.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
24.2.2009 8:41:31   
misa79
Ojla.

Naša noč je bila kr v redu, me je pa zjutraj na M obrazku čakalo presenečenjeuser posted image . Nisem čist zihr, ampak po moje ima mali norice.......user posted image Sem tudi po telesu našla dva čudna mozoljčka.... Gremo popoldan k P, da potrdi diagnozo. Pa res ne vem, kje hudiča jih je staknu, sej sma skoz doma.....ja nismo zaklepal pa so se pršunjale notuser posted image .

Ja tole pavanje nama ni usojeno, tako da bova verjetno kr prekinla, upam pa da vas še vidim pred iztekom porodniškeuser posted image .

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
24.2.2009 8:41:52   
resnično srečna
Jutro...

mi po starem...noč dolga lepa...13 urna...ampak madam se je s5 vsa zapacana zbudila in je bilo najprej treba sčistit vse luknjice...potem je pa zadnje čase proti kašici in je kar z lupino vred hruško pogrizla...jah nima zaman 6 ogromnih zob...pa to je kar na kahli naredila...jah lakota je huda stvar...življenske potrebe pa tud...oh ja tale naša pikica...

in potem sva skupaj ugotovili, da je tečna meni in sama sebi in sem jo po hitrem postopku spet dala spat...ne gre že s tečnobo pustnega torka začet...

drugače pa pri nas nič novega...danes gre plamov drevored in opica po dašo v vrtec...no ja mogoče nas bo tam namesto daše Bloom pričakala...pa se gremo potem k babici in dedku pokazat (dedija baje izpustijo iz bolnice)...potem bo pa ura že počasi za spat...smo še vedno dokaj točni in hodimo spat med 18to in 19to uro...pa kar paše...potem pocrkljamo še malo Dašo...in ob 20ih je že najina ura...čeprav zadnje čase kar zaspiva...al eden al drugi...včasih pa oba he he...

jedilnik...jaz bom pizzo z zelenjavo...moj nimam pojma kaj bo, ker bo po mojem jedel pri svojih...Iza ima riž z zelenjavo...malica bo kaka skuta...je že par dni ni...pa za večerjo standardna kašica za lahko noč...

kje pa je naša NiLe????...ufff ja začele so se počitnice pa ima gotovo gužvo...pa ostale z večjimi otroci tudi...

posadka...kjut tele tvoje maškare...se mi pa zdi, da je pikapolonica zrasla in se ojačala odkar je nisem videla he he...Tomažeč je pa prava divja zver he he...

uživajte...pa se še kaj beremo...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
24.2.2009 8:43:05   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

Ojla.

Naša noč je bila kr v redu, me je pa zjutraj na M obrazku čakalo presenečenjeuser posted image . Nisem čist zihr, ampak po moje ima mali norice.......user posted image Sem tudi po telesu našla dva čudna mozoljčka.... Gremo popoldan k P, da potrdi diagnozo. Pa res ne vem, kje hudiča jih je staknu, sej sma skoz doma.....ja nismo zaklepal pa so se pršunjale notuser posted image .

Ja tole pavanje nama ni usojeno, tako da bova verjetno kr prekinla, upam pa da vas še vidim pred iztekom porodniškeuser posted image .

Miša če so res...bi se jaz z Izo malo na obisk prijavila...bi mi prav sedlo, da bi jih mala že sedaj prebolela...ne da bo kasneje imela probleme...

She
Within the measur

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
24.2.2009 8:52:11   
Tanja555
Jo@n imaš zs!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
24.2.2009 9:02:30   
Isabellabina
Dobro jutro

Norice---hm malo mi je čudno---a je imel vročino----tam približno dva .-tri dni imajo visoko vročino,potem pa se usujejo pikice in potem iz tzeh pikic ratajo mozoljčki,ki srbijo k user posted image samo se sedaj v lekarni nekaj dobi ,ki omili srbenje.

Je pa res bolje da jih sedaj preboli ,ko je mlajši....

Naši se odpravljajo na smučanje,mi2 z najstarejšo pa v šopinguser posted image

Naša maškara--Jakob se je s hudo težavo zjutraj le oblekla in komaj sem ga lahko malo namazala,v vrtcu pa se je dru k nor in je hotu it domov--eh bo že saj ga še vedno zrihtajo in mogoče mu bo še všeč ,da je maškara.

Aja--KOLOSEJ---a potem boste tudi v petek tam ali ne???????

< Sporočilo je popravil big mamma -- 24.2.2009 9:03:25 >

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
24.2.2009 9:13:05   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Dobro jutro

Norice---hm malo mi je čudno---a je imel vročino----tam približno dva .-tri dni imajo visoko vročino,potem pa se usujejo pikice in potem iz tzeh pikic ratajo mozoljčki,ki srbijo k user posted image samo se sedaj v lekarni nekaj dobi ,ki omili srbenje.

Sej nisem čist zihr da so. Ima pa rdeč izpuščaj pa v sredini mehurček s tekočino. Ne vem kaj bi to lahko še blo? Včeraj sem opazila en mozoljček na tilniku, pa nisem kaj preveč pozornosti namenila temu, danes pa jih je že pet?!?

Bomo vidli kaj bojo pri P povedali.

Srečka se lahk zmenimo za malo viruska, mi jih imamo tako že poln kufer......user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
24.2.2009 9:19:15   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: misa79

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Dobro jutro

Sej nisem čist zihr da so. Ima pa rdeč izpuščaj pa v sredini mehurček s tekočino. Ne vem kaj bi to lahko še blo? Včeraj sem opazila en mozoljček na tilniku, pa nisem kaj preveč pozornosti namenila temu, danes pa jih je že pet?!?

Bomo vidli kaj bojo pri P povedali.

Ja po opisu sodeč SO norice,pa sej je vseen ,če jih ima, le kužen je res sedaj ful dokler mehurčki ne počijo in se čisto posušijo,če pa se bo praskal le merkaj da se po obrazu ne bo ,ker lahko ostane fajn brazgotinca in spominček za vse večne časeuser posted image

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
24.2.2009 9:27:34   
malamalinca
Dobro jutro macke!

Najprej, Joan, hvala ti za tole organizacijo glede copatkov.

Nasi stroski za prehrano znasajo od 400-500 eur na mesec, tudi 600 kdaj.
Vedno se spomnim na to, kako neki prezivijo tisti z minimalno placo, revezi.
Toliko kot mi damo samo za hrano, oni dobijo place.
Potem pa seveda se enkrat toliko za poloznice in se nenormalen stanovanjski kredit, pa kredit za avto, pa 4 tanki na mesec, pa vrtec in sola in ostane nam....nic, user posted image , potem pa sparaj

No, zdaj smo presaltali iz Mercatorja na Hofer in Lidl, moram rect da se kar pozna.

Pripravljam se na pisanje diplomske, moj cilj je z diplomo v roki nazaj v sluzbo. Zato moram pohiteti.............
papa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
24.2.2009 9:41:32   
Jo@n
Punce, frikica Srečka je že preletela vse današnje reklame in za babji firbec poslala tole: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_10201.htm?WT.mc_id=2009-02-23-17-43

Tako da če si katera slučajno premisli glede naročila copatkov preko ebaya, naj pove. Da ne bo kakšne slabe volje ali zamere, če bodo s poštnino iz kitajske slučajno kakšen ojro dražji.

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?