|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
24.2.2009 10:57:01   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no kje pa ste vse?

kje je pa janja?

ma janja uživa na rogli...se ma fajn mi pa tukaj gnijemo...user posted image
GANTAR ti se pa kar spočij preden greš nazaj v službo...pa kar se moraš zamotit da ne misliš skoz na ta pretekla dogajanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.2.2009 11:06:19   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Ja itak da sem pokonc user posted image
Imam obisk (do petka), pol pa ne morem bit na mir in je treba mal pospravljat. Aja, je pri meni stara mama. user posted image
Kaj bom pa drugi teden delala ... Že vem spala user posted image

kar spočij se, no a te stara mama kaj razvaja? moja je taka da jo moramo vnuki razvajat ne pa on nasuser posted image
je pa moja stara mama doma iz trbovelj in tu živi tam, tako da včasih grem k njej sam ne v trbovlje ampak na ranč v radež, ker je tam ful lepo in grem raje takrat k njej ko je na ranču ( podrtijauser posted image )

Ona me že razvaja, sam je taka, da ne more bit niti 5 minut na mir. In pol sam gleda, kaj bi še vse naredila. Sva pa z možem zdej že 2 let sama in ni nobeden bil pri nama (da bi nama "ukazoval"), tako da je kar težko se navadit, da je nekdo tu in dela namesto tebe.
Iz Trbovelj je. No, moja pa iz Zagorja user posted image . Pravzaprav sem tud jst drgač iz tam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
24.2.2009 11:08:54   
Anonimen
Dudica, a veš da bi bilo skor boljš it kar na šiht, se vsaj kaj dogaja, pa pol tam res ne bom mogla skoz mislit na to, kaj se mi je zgodilo. Sam fajn pa je bit tak mal doma, k pol lahk zjutraj spim... sam moj user posted image  gre pa vseeno na šiht. Vikendi so fajn. Pa veš lkaj me jezi... zdej k imam jst bolniško bo vse petke moral delat, ko bom pa jst šla na šiht, bom pa ob petkih frej user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
24.2.2009 11:13:49   
Dudica1
ja tu je hudič že tko nardijo da ne morta bit skupaj user posted image ...sej vem kako je pr nas takrat k mam jaz čas ma on sigurn kaj na šihtu user posted image ...ma bo že nekak sej bomo vse nitr prnesl k bo kakšen skupen dopust...user posted image
doma je pa fajn bit ja da lahko spiš zjutri mal bolj dolgo...hihi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.2.2009 11:16:55   
Anonimen
ja tako je gantar, ko si doma moški delajo, ko pa te ni pa doma uživajouser posted image
ja moja mama je iz trbovelj samo na drug stan gričauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
24.2.2009 11:18:13   
Anonimen
Mogoče pa si tak zrihtajo, da so mal sami in pol uživajo brez žensk  user posted image  user posted image  user posted image  Lahk pa da t ak hočejo. Oni so včasih bolj zviti kot pa me user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
24.2.2009 11:23:22   
Dudica1

Mogoče pa si tak zrihtajo, da so mal sami in pol uživajo brez žensk  user posted image  user posted image  user posted image  Lahk pa da t ak hočejo. Oni so včasih bolj zviti kot pa me user posted image

s tem se pa še kako strinjam...al mu pa ponesreč baterija crkne na mobitelu da mu ne moreš težit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.2.2009 11:38:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

s tem se pa še kako strinjam...al mu pa ponesreč baterija crkne na mobitelu da mu ne moreš težit...user posted image user posted image user posted image

ja zato ga pa jaz vsake toliko spustim iz kletke in ima vikend frej pred mano, tako da ko jaz kaj rabim mi ne more rečt da se mu ne da al pa da noče, mu prc rečem a ti greš pa lahko sam na pijačo s prijatli pa je takoj tih ker ve da ga naslednjič ne bom pustila, če mi ne bo ugodiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
24.2.2009 11:53:05   
Anonimen
mi mail nagaja, me sploh ne spusti notuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
24.2.2009 13:51:48   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ja zato ga pa jaz vsake toliko spustim iz kletke in ima vikend frej pred mano, tako da ko jaz kaj rabim mi ne more rečt da se mu ne da al pa da noče, mu prc rečem a ti greš pa lahko sam na pijačo s prijatli pa je takoj tih ker ve da ga naslednjič ne bom pustila, če mi ne bo ugodiluser posted image user posted image user posted image

Cveka... mojmu sem tud dala frej, pa kaj ko nikamor noče it, k je tak človek... zapečkar. user posted image  user posted image  Pol mu pa rečem, pejt, bova kam šla skup, pa spet nikamor. Najraje je pred TV in kompom. Še sreča, da imava dva, da se ne skregava user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
24.2.2009 13:54:55   
Anonimen

mi mail nagaja, me sploh ne spusti notuser posted image user posted image user posted image user posted image

Enako, sam zdej se je uštimal  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
24.2.2009 14:16:34   
Dudica1
ja baje se je googlu sesul gmail...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.2.2009 14:21:53   
Anonimen
Ampak se je uštimalo, sam mi je pa ozadje pa res čist sesulo. SEm imela prej morje, zdej je pa sončni zahod. Tak je smešno user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
24.2.2009 14:22:25   
Anonimen
Dudica, kak si? Imate sonček?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
24.2.2009 14:24:17   
Dudica1

Dudica, kak si? Imate sonček?

ja res je sonček že cel dan...samo piha...
smo pa vredu,ravno sem šla po malega v vrtec so bli ful dobri vsi našemljeni...res cortuser posted image ...zjutri je pa samo gledal kva so vsi neki čudn oblečeni...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.2.2009 15:34:30   
Anonimen
ja saj tukaj tud neki posije pa spet ne sije sonceuser posted image

naš se pa ni hotu našemt tako da ni bil nič šema, je pa rekla vzgojiteljica da je vseeno uživaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
24.2.2009 15:35:12   
Anonimen
ja ta klinčev mail končno se je uštimalouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
24.2.2009 17:20:54   
Anonimen
no tako, jaz sem v spodnjem štuku, mali je pa v zgornemuser posted image sploh ne vem kaj je tako fajn pr babici in dedijuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
25.2.2009 7:13:39   
Dudica1
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
25.2.2009 8:08:50   
Anonimen
dobro jutro

kako ste spale, jaz za spremembo superuser posted image
no danes je pa tak lep vreme, da ga bo za iskoristituser posted image

l.p.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
25.2.2009 8:31:49   
copka
jutro

spala dobro, zunaj je lep soncek, imam ful dela in sem vas prisla obvezno se pozdravit.

Gantar me veseli, da si med namiuser posted image

nosecke ti pred rokom- zelim vam cimlazji porod in veliko crkljanja z malcki. Jaz komaj cakam, pa imam se 2 meseca

grem nekaj pojest, potem pa delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 746
25.2.2009 8:49:38   
Dudica1
COPKA dobro jutro...veselo jej in delaj...user posted image
je pa res zunaj lep sonček tako da gremo popoldne na en sprehod če bo še tako lepo

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 747
25.2.2009 8:49:53   
Neža7

Sem dobila mail in že odgovorila nanj user posted image

Če je  user posted image  zdrava, lahko dela kar hoče. Jst nisem vedela kaj je z mano. Če bi počivala al pa ne, bi bilo povsej verjetnosti isto. Tu pomaga samo cerklaža. Tud dr. Jagodic dons mi je isto rekla.

Strinjam se! Če je zdrava lahko dela kar hoče.....
Na žalost na to se ne strinjamuser posted image  Obe sva imela isto način SS v letu 2007. Jaz sem v te user posted image  imela takoj rizično in nisem morala VELIKO delat.... Še službi nisem smela in saj veš kaj še nisem morala delati.user posted image

Boš res morala veliko dati nastrani kot sem jaz v naslednjo user posted image  ker si res želim, da se ti sanje uresničijo user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
25.2.2009 9:05:06   
Dudica1
pozdravljena NEŽA7 user posted image
Kako ste,vi že mate user posted image al kako a ne?

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 749
25.2.2009 9:18:58   
buksi
Dobro jutro!
Danes sem se pa vsaj malo naspala po dolgem času. Je bilo manj romanja na wc ponoč.
Ja zunaj je res lepo vreme ampak mislim, da tudi mrzlo, A je slučajno kaj sneg padal ponoči, ker je vse tako belo ali je sam tako mrzlouser posted image
Se moram še spomnit kaj bom danes počela, ko sem pa že skor res vse pospravla in nardila. prejšnji dan sem se lotla celo piškotov pečtuser posted image .
kaj boste pa ve kaj delale?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.