Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 10:57:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 no kje pa ste vse? kje je pa janja? ma janja uživa na rogli...se ma fajn mi pa tukaj gnijemo... GANTAR ti se pa kar spočij preden greš nazaj v službo...pa kar se moraš zamotit da ne misliš skoz na ta pretekla dogajanja
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 11:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: gantar Ja itak da sem pokonc Imam obisk (do petka), pol pa ne morem bit na mir in je treba mal pospravljat. Aja, je pri meni stara mama. Kaj bom pa drugi teden delala ... Že vem spala kar spočij se, no a te stara mama kaj razvaja? moja je taka da jo moramo vnuki razvajat ne pa on nas je pa moja stara mama doma iz trbovelj in tu živi tam, tako da včasih grem k njej sam ne v trbovlje ampak na ranč v radež, ker je tam ful lepo in grem raje takrat k njej ko je na ranču ( podrtija ) Ona me že razvaja, sam je taka, da ne more bit niti 5 minut na mir. In pol sam gleda, kaj bi še vse naredila. Sva pa z možem zdej že 2 let sama in ni nobeden bil pri nama (da bi nama "ukazoval"), tako da je kar težko se navadit, da je nekdo tu in dela namesto tebe. Iz Trbovelj je. No, moja pa iz Zagorja . Pravzaprav sem tud jst drgač iz tam
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 11:08:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, a veš da bi bilo skor boljš it kar na šiht, se vsaj kaj dogaja, pa pol tam res ne bom mogla skoz mislit na to, kaj se mi je zgodilo. Sam fajn pa je bit tak mal doma, k pol lahk zjutraj spim... sam moj gre pa vseeno na šiht. Vikendi so fajn. Pa veš lkaj me jezi... zdej k imam jst bolniško bo vse petke moral delat, ko bom pa jst šla na šiht, bom pa ob petkih frej .
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 11:13:49
|
|
|
|
Dudica1
|
ja tu je hudič že tko nardijo da ne morta bit skupaj ...sej vem kako je pr nas takrat k mam jaz čas ma on sigurn kaj na šihtu ...ma bo že nekak sej bomo vse nitr prnesl k bo kakšen skupen dopust... doma je pa fajn bit ja da lahko spiš zjutri mal bolj dolgo...hihi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 11:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ja tako je gantar, ko si doma moški delajo, ko pa te ni pa doma uživajo ja moja mama je iz trbovelj samo na drug stan griča
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 11:18:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče pa si tak zrihtajo, da so mal sami in pol uživajo brez žensk Lahk pa da t ak hočejo. Oni so včasih bolj zviti kot pa me
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 11:23:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Mogoče pa si tak zrihtajo, da so mal sami in pol uživajo brez žensk Lahk pa da t ak hočejo. Oni so včasih bolj zviti kot pa me s tem se pa še kako strinjam...al mu pa ponesreč baterija crkne na mobitelu da mu ne moreš težit...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 11:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: gantar Mogoče pa si tak zrihtajo, da so mal sami in pol uživajo brez žensk Lahk pa da t ak hočejo. Oni so včasih bolj zviti kot pa me s tem se pa še kako strinjam...al mu pa ponesreč baterija crkne na mobitelu da mu ne moreš težit... ja zato ga pa jaz vsake toliko spustim iz kletke in ima vikend frej pred mano, tako da ko jaz kaj rabim mi ne more rečt da se mu ne da al pa da noče, mu prc rečem a ti greš pa lahko sam na pijačo s prijatli pa je takoj tih ker ve da ga naslednjič ne bom pustila, če mi ne bo ugodil
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 11:53:05
|
|
|
|
Anonimen
|
mi mail nagaja, me sploh ne spusti not
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 13:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: gantar Mogoče pa si tak zrihtajo, da so mal sami in pol uživajo brez žensk Lahk pa da t ak hočejo. Oni so včasih bolj zviti kot pa me s tem se pa še kako strinjam...al mu pa ponesreč baterija crkne na mobitelu da mu ne moreš težit... ja zato ga pa jaz vsake toliko spustim iz kletke in ima vikend frej pred mano, tako da ko jaz kaj rabim mi ne more rečt da se mu ne da al pa da noče, mu prc rečem a ti greš pa lahko sam na pijačo s prijatli pa je takoj tih ker ve da ga naslednjič ne bom pustila, če mi ne bo ugodil Cveka... mojmu sem tud dala frej, pa kaj ko nikamor noče it, k je tak človek... zapečkar. Pol mu pa rečem, pejt, bova kam šla skup, pa spet nikamor. Najraje je pred TV in kompom. Še sreča, da imava dva, da se ne skregava
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 13:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 mi mail nagaja, me sploh ne spusti not Enako, sam zdej se je uštimal
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 14:16:34
|
|
|
|
Dudica1
|
ja baje se je googlu sesul gmail...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 14:21:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ampak se je uštimalo, sam mi je pa ozadje pa res čist sesulo. SEm imela prej morje, zdej je pa sončni zahod. Tak je smešno
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 14:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dudica, kak si? Imate sonček?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 14:24:17
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Dudica, kak si? Imate sonček? ja res je sonček že cel dan...samo piha... smo pa vredu,ravno sem šla po malega v vrtec so bli ful dobri vsi našemljeni...res cort ...zjutri je pa samo gledal kva so vsi neki čudn oblečeni...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 15:34:30
|
|
|
|
Anonimen
|
ja saj tukaj tud neki posije pa spet ne sije sonce naš se pa ni hotu našemt tako da ni bil nič šema, je pa rekla vzgojiteljica da je vseeno užival
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 15:35:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ta klinčev mail končno se je uštimalo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 17:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
no tako, jaz sem v spodnjem štuku, mali je pa v zgornem sploh ne vem kaj je tako fajn pr babici in dediju
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 7:13:39
|
|
|
|
Dudica1
|
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 8:08:50
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kako ste spale, jaz za spremembo super no danes je pa tak lep vreme, da ga bo za iskoristit l.p.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 8:31:49
|
|
|
|
copka
|
jutro spala dobro, zunaj je lep soncek, imam ful dela in sem vas prisla obvezno se pozdravit. Gantar me veseli, da si med nami nosecke ti pred rokom- zelim vam cimlazji porod in veliko crkljanja z malcki. Jaz komaj cakam, pa imam se 2 meseca grem nekaj pojest, potem pa delat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 8:49:38
|
|
|
|
Dudica1
|
COPKA dobro jutro...veselo jej in delaj... je pa res zunaj lep sonček tako da gremo popoldne na en sprehod če bo še tako lepo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 8:49:53
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Sem dobila mail in že odgovorila nanj Če je zdrava, lahko dela kar hoče. Jst nisem vedela kaj je z mano. Če bi počivala al pa ne, bi bilo povsej verjetnosti isto. Tu pomaga samo cerklaža. Tud dr. Jagodic dons mi je isto rekla. Strinjam se! Če je zdrava lahko dela kar hoče..... Na žalost na to se ne strinjam Obe sva imela isto način SS v letu 2007. Jaz sem v te imela takoj rizično in nisem morala VELIKO delat.... Še službi nisem smela in saj veš kaj še nisem morala delati. Boš res morala veliko dati nastrani kot sem jaz v naslednjo ker si res želim, da se ti sanje uresničijo
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 9:05:06
|
|
|
|
Dudica1
|
pozdravljena NEŽA7 Kako ste,vi že mate al kako a ne?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 9:18:58
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro! Danes sem se pa vsaj malo naspala po dolgem času. Je bilo manj romanja na wc ponoč. Ja zunaj je res lepo vreme ampak mislim, da tudi mrzlo, A je slučajno kaj sneg padal ponoči, ker je vse tako belo ali je sam tako mrzlo Se moram še spomnit kaj bom danes počela, ko sem pa že skor res vse pospravla in nardila. prejšnji dan sem se lotla celo piškotov pečt . kaj boste pa ve kaj delale?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.