|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
25.2.2009 11:34:36   
Dudica1
gantar imaš Z.S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 776
25.2.2009 11:34:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Neža, ti raje ne govorim, kaj so delali z mano v porodnišnici. NIČ! saj je bil vikend. Dobila sem buscopan proti krčam, ki niso pomagali, saj sem imeala popadke in mi noben ni verjel, al kaj. Iz nedelje na ponedeljek sem že ob 20h dobila prvi popadek in sem sestri povedala. Pa mi je prinesla magnesol in rekla, naj ga spijem, pa še buscopan. Pol je pa rekla, če bo huje, naj jo pa kr pokličem (tud ponoči) in mi bojo dali injekcijo. In jst ob polnoči res pokličem sestro. Prišla je druga in kaj je rekla. Vzemi tablet pa magnesol in bo. Zjutraj, v ponedeljek, ko je prišla pa jutranja izmena mi je pa ta tretja sestra rekla: A vi ste dobili pa ponoč injekcijo. HALOOOOOOOOOOO! Ojeje, zdej sem se pa razjezila.

Umiri se, umiri se. vse bo dobro user posted image  user posted image

gantar ne se obremenjevat zdaj s tem, ker bo samo še slabi!! misli na september, kako boš zagledala + in bo vse pozabljeno!!

kar se pa tiče sester v P. je pa dejansko res da je ena izmena  za popiz....... mislejo da smo mi zarad njih tam, opa brate odpade, one so zarad nas tam, me gremo lahko tud drugam, one imajo pa tako službo, a je tako!!! zato pa morajo bit čim bolj prijazne do nas, sploh pa v takem stanjo kot smouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
25.2.2009 11:36:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

gantar a si včeraj dobila mail?user posted image user posted image user posted image

sem dobila, sam še nisem prišla do tega, da odgovorim. Takoj ko bom dobiš. user posted image  Upam, da kmal.

ne sej ni panike, sam k je včeraj mail tako nagajal da pol sploh nisem vedela a ga je poslalo al ga ni?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
25.2.2009 11:37:15   
Dudica1
tudi ti NEŽA7 imaš Z.S.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.2.2009 11:55:32   
Anonimen
dudica, hvala!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
25.2.2009 11:59:26   
Dudica1
ni za kaj...če maš pa še kakšno vprašanje pa kar povej...glede cen pa to pa sporoči če boš kaj govorila z njo...jaz mislim da še dela no...user posted image

res sporoči da vidim če ti bo pomagala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
25.2.2009 12:13:17   
arupnik3
živjo
no upam da še niste pozabile name
me kar nekaj časa ni bilo na spregled
no ble so maškare in tko najedl smo se krofovuser posted image dons pa nič mesauser posted image kaj kaj kuhate
jst sm pohan sir in pomfri njami
drugač se mi pa mala prebuja in moram it
lepo preživite popoldne ker je sonček user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
25.2.2009 12:50:40   
Anonimen
ja zunaj je pa sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom tu pol šla mal ven k bom šla po mojga sončkauser posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
25.2.2009 15:14:12   
Anonimen
Popoldan se pa vidi, da se vse martinčkate na sončku. Saj je prav. Čist mal sem šla jst tud. Velik pa ne upam it, da me ne bo kdo obiskal in da ne bo kaj narobe. Nikol se ne ve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
25.2.2009 15:51:01   
Dudica1
sej je prav GANTAR mal se pa moraš it preluftat...tud midva sva ravno pršla notr...je ful lepo samo piha...če ne bi še bla zunaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
25.2.2009 15:57:27   
Anonimen
jaz sem šla pa v ZD, pa po mojga sinka v vrtec, saj jaz sem tud najraje doma da me ne bo kdo iskal doma takrat ko me ni mal moram it ven če ne se mi bo zmešal tle doma!

sam sem prov jezna k najprej v ZD rabijo tričetrt ure da sprintajo tist bogi bolniški list, pol me pa še ena sodelovka nekam pošilja tako da sem prav jezna kdo hudiča je ona da me razburaj, user posted image user posted image user posted image no bo že boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 786
25.2.2009 16:06:18   
Anonimen
Cveka, ne se razburjat. Sej veš, da se ne smeš. Umiri se, umiri se.... user posted image  Mislim, da je že bolje. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 787
25.2.2009 16:14:27   
Anonimen

Cveka, ne se razburjat. Sej veš, da se ne smeš. Umiri se, umiri se.... user posted image  Mislim, da je že bolje. user posted image  user posted image  user posted image

ja mal bolje je, sam me jezi k je ona tud  na žalost splavla user posted image user posted image user posted image user posted image pa se zdaj neki name spravla kot da sem ji kaj naredila

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 788
25.2.2009 16:26:15   
Anonimen
Aja... poznam tako jezo. Iz ta prvega SS-ja. Ampak jst se nisem spravljala na druge, ampak samo (priznam) ljubosumna sem bila pa mal. Sam zdej pa sploh nisem taka. Ne morem bit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 789
25.2.2009 16:40:11   
Anonimen

Aja... poznam tako jezo. Iz ta prvega SS-ja. Ampak jst se nisem spravljala na druge, ampak samo (priznam) ljubosumna sem bila pa mal. Sam zdej pa sploh nisem taka. Ne morem bit.

ampak saj nisem jaz kriva da je izgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma no ja saj upam da je zdaj cel let ne bom videlauser posted image ker se raje izogibam takih ljudi, k me spravjo v slabo voljo!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
25.2.2009 17:45:03   
Anonimen
jaz grem adijo

se pišemo jutriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
25.2.2009 18:42:03   
Anonimen

ampak saj nisem jaz kriva da je izgubilauser posted image user posted image user posted image user posted image
ma no ja saj upam da je zdaj cel let ne bom videlauser posted image ker se raje izogibam takih ljudi, k me spravjo v slabo voljo!user posted image user posted image

Cveka, jst upam, da me nisi narobe razumela. Sej jst une res ne poznam in ne morem rečt kaka je. Tud to je res, da ti nisi nič kriva, da je imela on SS in verjamem, da ne maraš takšnih ljudi, ki te spravijo v sabe volje. Ampak verjemi mi, ko je ona vidla, da si noseča, jo je napadlo ljubosumje in se ni znala kontrolirat in ti je dala jasno vedet, da je ljubosumna. Ljubosumna nate, ker si noseča, ljubosumna zato, ker si srečna, ker ona ne more bit. Pravzaprav je ona jezna na cel svet in pol te je spravila v slabo voljo.
Lahko pa je ona samo človek, ki rad spravlja v obup drugega človeka.
Sicer pa... kot sem ti rekla, jo jst ne poznam in ne vem kakšna je...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
25.2.2009 18:45:03   
Anonimen

jaz grem adijo

se pišemo jutriuser posted image

Uživaj!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 793
25.2.2009 18:47:51   
Dudica1
oooo,kako lepo maha tale mucek...mi jih nimamo doma...user posted image

danes je bil pa res lep dan samo malo je pihalo...upajmo da bo tud jutri tako in naslednje dni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 794
25.2.2009 19:15:45   
Neža7

Cveka, jst upam, da me nisi narobe razumela. Sej jst une res ne poznam in ne morem rečt kaka je. Tud to je res, da ti nisi nič kriva, da je imela on SS in verjamem, da ne maraš takšnih ljudi, ki te spravijo v sabe volje. Ampak verjemi mi, ko je ona vidla, da si noseča, jo je napadlo ljubosumje in se ni znala kontrolirat in ti je dala jasno vedet, da je ljubosumna. Ljubosumna nate, ker si noseča, ljubosumna zato, ker si srečna, ker ona ne more bit. Pravzaprav je ona jezna na cel svet in pol te je spravila v slabo voljo.

Se čist strinjam....
Jaz nisem morala videti user posted image  po SS. Nisem bila jezna na njih samo na jok mi je šlo, ko sem videla kako so srečne ali kako ene sploh niso kakšno vesele pokazale user posted image  Ko sem pa videla user posted image  v porodnišnici kako so kadile bi njim glavo utrgala user posted image

Sem pa svojo jezno dala na papir, ker noben me ni vzel resno po ss user posted image  Ko sem se hotila naročit za pregled mi je m.sestra rekla "saj niste več noseči" Nisem hotila, da bi se ponovno zgodilo in sem svoji G pisala in je bila tako dobra, da me kar nazaj napisala, da bom imela rizično user posted image  in naj pridem na  pregled pri 5-6 tednov user posted image . Res je pazila name. Če nisem bila 100%, če je nekaj normalno ali ne sem lahko kar prišla do nje in so me takoj notri vzeli brez problemov.

Včasih se moraš tudi zase poskrbet. In to sem jaz naredila prvič v življenju. Drugač sem tiha in naredim kaj ljudi rečejo.....

Lahko noč punce user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
25.2.2009 19:25:32   
Anonimen

ne nisem te narobe razumela, jaz to čist razumem da boli, in ta je tud mal ljubosumja tukaj, razumela bi da je ljubosumna, ne razumem pa jo ker je ona vedno taka, jaz rečem živjo ona pa mene napade kot da sem ji kaj naredila, to pa me boli, ker ji nisem nič naredila pa me vedno napadeuser posted image
do zdaj tega nisem opazila ker sem si svoje mislila zdaj pa me še bolj prizadane, kot me je prej, glih tak občutek sem imela kot da mi je nož v srce porinla, to pa boliuser posted image
mah se tolažim s tem da ima palca dva koncauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
25.2.2009 19:29:52   
Anonimen
jaz tud raje požrem žaljive besede, kot pa da bi hotela komu kaj žalega, vedno me je podjeb... pa sem bila vedno tih ker se mi ni dalo kregat, to danes pa me je ful prizadelo, pa sploh ne vem zakajuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 797
25.2.2009 19:32:39   
Dudica1
cveka30 user posted image   bo treba tole a ne...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 798
25.2.2009 19:33:21   
Dudica1
ma tale muc boksa drgač zdaj pa noče...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.2.2009 19:40:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

cveka30 user posted image   bo treba tole a ne...user posted image user posted image user posted image

ja sem že premišljevala, pa pustmo punco se ji bo un gor maščeval se ne rabim jazuser posted image

super boksar je tale mucuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.