Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: gantar Aja... poznam tako jezo. Iz ta prvega SS-ja. Ampak jst se nisem spravljala na druge, ampak samo (priznam) ljubosumna sem bila pa mal. Sam zdej pa sploh nisem taka. Ne morem bit. ampak saj nisem jaz kriva da je izgubila ma no ja saj upam da je zdaj cel let ne bom videla ker se raje izogibam takih ljudi, k me spravjo v slabo voljo! Cveka, jst upam, da me nisi narobe razumela. Sej jst une res ne poznam in ne morem rečt kaka je. Tud to je res, da ti nisi nič kriva, da je imela on SS in verjamem, da ne maraš takšnih ljudi, ki te spravijo v sabe volje. Ampak verjemi mi, ko je ona vidla, da si noseča, jo je napadlo ljubosumje in se ni znala kontrolirat in ti je dala jasno vedet, da je ljubosumna. Ljubosumna nate, ker si noseča, ljubosumna zato, ker si srečna, ker ona ne more bit. Pravzaprav je ona jezna na cel svet in pol te je spravila v slabo voljo. Lahko pa je ona samo človek, ki rad spravlja v obup drugega človeka. Sicer pa... kot sem ti rekla, jo jst ne poznam in ne vem kakšna je... ne nisem te narobe razumela, jaz to čist razumem da boli, in ta je tud mal ljubosumja tukaj, razumela bi da je ljubosumna, ne razumem pa jo ker je ona vedno taka, jaz rečem živjo ona pa mene napade kot da sem ji kaj naredila, to pa me boli, ker ji nisem nič naredila pa me vedno napade do zdaj tega nisem opazila ker sem si svoje mislila zdaj pa me še bolj prizadane, kot me je prej, glih tak občutek sem imela kot da mi je nož v srce porinla, to pa boli mah se tolažim s tem da ima palca dva konca
|