|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Od Vrhnike do Idrije
23.2.2009 11:24:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: copka

cveka- pa ti vsak dan nekaj peces. Se bom pa res morala oglasit pri tebiuser posted image

ja, mal morem, sploh ne vem kaj mi je v celem letu nisem tojk spekla kot ta mesec, ti kar prid na en štrudelj mi je ful dober ratu, tako da boš mogla kr hiter pridit, da ga boš kaj dobila, no ja saj nisem deleč, so samo pavšičevi bloki vmesuser posted image user posted image
ti kar prit te bom vsaj spoznala!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
23.2.2009 12:14:49   
Anonimen
no a tuki tud ni nobene?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
23.2.2009 14:19:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

GANTAR vidim da si gor...si vredu?upam da sta se potolažila,tud jaz sem izkusila to grenkobo življenja...me pa zanima če lahko o tem govoriš kaj je bilo narobe,da je prišlo sploh do krčev...če sem prav razumela cveko?

Dudica, res sem bila gor, sam zgleda, da sem šla tud hiter dol user posted image .

Sem kar v redu. Potolažila ... khm ... dokler ne držim svojega user posted image  v naročju, ne vem če bom lahko potolažena. Dvakrat it čez to, ni lahko. Vsaka, ki ima ss ve, da ni lahko. Ampak ti lahko povem, da je sedaj boljš kot po prvem ss-ju.
Kaj je šlo narobe... pre šfoh MV. Dr. Pušenjak mi je že po prvem SS-ju povedal, da je 99%, da je prišlo prvič do splava zaradi MV in sedaj ponovno. Veš, v soboto sploh nisemimela nobenih krčev. Samo nekam me je dol tiščalo. Pa nič bolelo. Popoldne pa sem šla na WC in na papirju zagledala rahlo krvavi izcedek. In pol ga v soboto ni bilo več. Sam odločila sva se, da greva vseeno na urgenco oz. porodnišnico. Tam pa je G. ugotovil, da sem odprta 2 cm in da moram počivati (seveda v kliniki, ne doma). V nedeljo ni bilo nobenega na okoli, da bi me pogledal in rekel, kaj sledi. Iz nedelje na ponedeljek pa sem imela ponoči take popadke, da celo noč nisem nič spala. Popadki so se nadaljevali tudi cel ponedeljek do 19.18, ko sem rodila.

Tako da... jst bi rekla, da je kriv MV, bomo pa še vidli, kaj bodo rekle preiskave maternice. Sam bo treba še mal počakat. Jst sem tolk neučakana, da bi šla kr jutri user posted image .

Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj. Kaj je šlo pa pri tebi narobe?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
23.2.2009 14:43:16   
Dudica1
ja ko bi mi kaj povedali,samo rekli so da je lahko imel kakšno hudo napako da ni šlo več naprejuser posted image ...ampak potem pa še nekaj časa ni hotelo bit user posted image ...potem čez nevem kolk časa že je pa uspel in smo dobili user posted image brez kakršnih težav v user posted image .Sedaj v drugo pa tudi ni nobenih težav.Vem pa da sem bila takrat čist v stresu in zato vem kako ti je...in upam da bo čimprej spet user posted image user posted image .
Se mi pa zdi da o tem moramo govorit,da je lažje če poveš ven iz sebe touser posted image .

Mislimo pozitivno in bo tud svet okrog nas pozitiven

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
23.2.2009 15:31:02   
Anonimen
ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
23.2.2009 15:51:12   
Anonimen
ojej kako lahko pride do MV, zakaj se to zgodiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
23.2.2009 15:58:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

gre se za maternični vrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
23.2.2009 16:00:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

gre se za maternični vrat

ma ja sej vem za kaj gre, sem se narobe izrazila, zakaj pride do prehitrega rojstvauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
23.2.2009 16:41:02   
Anonimen
Jst si to tako razlagam, da imam kratki MV, mogoče celo ne preveč razvito oz. bolj vse občutljivo. In ko otroček raste vse bolj pritiska na MV. In ker ne prenese pritiska, se začne ženska odpirat. To je laična razlaga, da ne bo katera mislila, da je to 100%. Jst si to tak razlagam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
23.2.2009 16:43:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Jst si to tako razlagam, da imam kratki MV, mogoče celo ne preveč razvito oz. bolj vse občutljivo. In ko otroček raste vse bolj pritiska na MV. In ker ne prenese pritiska, se začne ženska odpirat. To je laična razlaga, da ne bo katera mislila, da je to 100%. Jst si to tak razlagam. user posted image

no zdaj mal bolj razumem, potem je še bolj pomembno da miruješ med nosečnostjo, al kajuser posted image

a si dobila mail?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
23.2.2009 17:01:29   
Anonimen
Sem dobila mail in že odgovorila nanj user posted image

Če je  user posted image  zdrava, lahko dela kar hoče. Jst nisem vedela kaj je z mano. Če bi počivala al pa ne, bi bilo povsej verjetnosti isto. Tu pomaga samo cerklaža. Tud dr. Jagodic dons mi je isto rekla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
23.2.2009 17:16:50   
Anonimen

Sem dobila mail in že odgovorila nanj user posted image

Če je  user posted image  zdrava, lahko dela kar hoče. Jst nisem vedela kaj je z mano. Če bi počivala al pa ne, bi bilo povsej verjetnosti isto. Tu pomaga samo cerklaža. Tud dr. Jagodic dons mi je isto rekla.

potem pa naslednič zahtevaj cerklažo in vse preiskave, samo da boš lahko imela user posted image

sem ti poslala emal, ja spetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
23.2.2009 20:23:34   
Anonimen
Bom zahtevala, pa še dr. na kliniki je napisala na izvid, da moram it na preiskave in pa še v 12 T user posted image  moram pridet na kliniko, da mi izmerijo MV in po potrebi (99%) naredijo cerklažo.

Maili pa kr letijo  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
24.2.2009 6:11:23   
Anonimen

Bom zahtevala, pa še dr. na kliniki je napisala na izvid, da moram it na preiskave in pa še v 12 T user posted image  moram pridet na kliniko, da mi izmerijo MV in po potrebi (99%) naredijo cerklažo.

Maili pa kr letijo  user posted image  user posted image  user posted image

dobro jutro
vse nared samo da bo dobro zate in za tvojega user posted image

mail je poletuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
24.2.2009 9:08:33   
buksi
Dobro jutro !
Vidim, da ste imele žalostno temo včeraj. Držim pestke, da bo vse v redu.
Sicer pa je danes tako žalostno videt skozi okno. kje je sonce? Pa že spet sem sama doma.
je pa mali bolj miren postal, se vidi da ima majn prostora ali pa da je krivo vreme?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
24.2.2009 9:16:12   
Dudica1
živjo buksi
upam da sta izkoristla čas k si danes že sama doma...user posted image ja ko ven pogledaš te pa res vse mine da bi še kej naredu...jaz se neki prpravljam kaj bom kuhala...pa zaenkrat ostaja samo tako...user posted image
mogoče pa je mali miren ker se bliža čas...baje se takrat umirijo...mogoče veste kaj pričakujete?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 716
24.2.2009 9:24:20   
buksi
ja res se bliža in že delajo živčki....
Sicer pa ne vevaa kaj bo, bo presenečenja za naju kot za ostale. je pa smešno, ker vsi kar hočejo, da poveva kaj bo in ko rečeva, da ne veva, so pa ful začudeni...
je blo kar čudno,. ko je zjutraj moral vstat in iti. No bo pa kmal petek. in drug teden imam pregled.
Na koliko časa vam dela preglede? mene je sedaj naročila na tri tedne in baje, da imam maslednji teden zadnjega? Mi ni čisto jasno. Ko vse punce razlagajo, da jim dela ctg itd...
Jaz bom pa danes skuhala hrbtiček- suho meso in malo krompirčka pa solate. pa bo tako pustno kosilce.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 717
24.2.2009 9:29:33   
Dudica1
buksi jaz sem imela do zdaj preglede na 4 tedne...zdaj jih imam pa že na 3 tedne zadnji mesec pa imam vsak teden pregled in tud ctg ta zadnji teden vsakič...tako sem imela pri prvem in mislim da je zdaj še isto...user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 718
24.2.2009 9:33:53   
Anonimen
ja nekako tako, jaz sem imela najprej enkrat na mesec, pol sem imela na tri tedne, zadnji mesec pa sem imela na 14 dni pa na vsakem pregledu mi je naredila CTG, buksi h komu pa hodiš?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
24.2.2009 9:40:02   
buksi
pri meni pa ni tako!
Jaz hodim v postojno k eni s koncesijo in dela v ZD ( dr. Hrvatin). Se mi zdi ful čudno, da imam zdaj zadnji pregled šele po treh tednih. In to šele drug teden potem pa nič več.Vsaj tako mi je rekla. Nobenega ctg-ja. Sem pa slišala, da tudi ostale punce,ki hodijo k njej imajo podobno. Ampa drgač je pa ful luštna g.
Kam pa ve hodte?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
24.2.2009 9:42:23   
Anonimen
jaz hodim v LJ. v lenišče k prim.Blejec, je ful fajn G. mi vse razloži kar hočem vedit, pa še v P. dela in jo res dobiš takrat ko jo rabišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buksi)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
24.2.2009 10:30:41   
Anonimen
no kje pa ste vse?

kje je pa janja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
24.2.2009 10:31:28   
Anonimen
ganter; si že pokonc, kaj počneš, zdaj ko si na bolniškiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
24.2.2009 10:35:15   
Anonimen
Ja itak da sem pokonc user posted image
Imam obisk (do petka), pol pa ne morem bit na mir in je treba mal pospravljat. Aja, je pri meni stara mama. user posted image
Kaj bom pa drugi teden delala ... Že vem spala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
24.2.2009 10:48:27   
Anonimen

Ja itak da sem pokonc user posted image
Imam obisk (do petka), pol pa ne morem bit na mir in je treba mal pospravljat. Aja, je pri meni stara mama. user posted image
Kaj bom pa drugi teden delala ... Že vem spala user posted image

kar spočij se, no a te stara mama kaj razvaja? moja je taka da jo moramo vnuki razvajat ne pa on nasuser posted image
je pa moja stara mama doma iz trbovelj in tu živi tam, tako da včasih grem k njej sam ne v trbovlje ampak na ranč v radež, ker je tam ful lepo in grem raje takrat k njej ko je na ranču ( podrtijauser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.