Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 11:24:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka cveka- pa ti vsak dan nekaj peces. Se bom pa res morala oglasit pri tebi ja, mal morem, sploh ne vem kaj mi je v celem letu nisem tojk spekla kot ta mesec, ti kar prid na en štrudelj mi je ful dober ratu, tako da boš mogla kr hiter pridit, da ga boš kaj dobila, no ja saj nisem deleč, so samo pavšičevi bloki vmes ti kar prit te bom vsaj spoznala!
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 12:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
no a tuki tud ni nobene?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 14:19:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 GANTAR vidim da si gor...si vredu?upam da sta se potolažila,tud jaz sem izkusila to grenkobo življenja...me pa zanima če lahko o tem govoriš kaj je bilo narobe,da je prišlo sploh do krčev...če sem prav razumela cveko? Dudica, res sem bila gor, sam zgleda, da sem šla tud hiter dol . Sem kar v redu. Potolažila ... khm ... dokler ne držim svojega v naročju, ne vem če bom lahko potolažena. Dvakrat it čez to, ni lahko. Vsaka, ki ima ss ve, da ni lahko. Ampak ti lahko povem, da je sedaj boljš kot po prvem ss-ju. Kaj je šlo narobe... pre šfoh MV. Dr. Pušenjak mi je že po prvem SS-ju povedal, da je 99%, da je prišlo prvič do splava zaradi MV in sedaj ponovno. Veš, v soboto sploh nisemimela nobenih krčev. Samo nekam me je dol tiščalo. Pa nič bolelo. Popoldne pa sem šla na WC in na papirju zagledala rahlo krvavi izcedek. In pol ga v soboto ni bilo več. Sam odločila sva se, da greva vseeno na urgenco oz. porodnišnico. Tam pa je G. ugotovil, da sem odprta 2 cm in da moram počivati (seveda v kliniki, ne doma). V nedeljo ni bilo nobenega na okoli, da bi me pogledal in rekel, kaj sledi. Iz nedelje na ponedeljek pa sem imela ponoči take popadke, da celo noč nisem nič spala. Popadki so se nadaljevali tudi cel ponedeljek do 19.18, ko sem rodila. Tako da... jst bi rekla, da je kriv MV, bomo pa še vidli, kaj bodo rekle preiskave maternice. Sam bo treba še mal počakat. Jst sem tolk neučakana, da bi šla kr jutri . Če te še kaj zanima, ti kar vprašaj. Kaj je šlo pa pri tebi narobe?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 14:43:16
|
|
|
|
Dudica1
|
ja ko bi mi kaj povedali,samo rekli so da je lahko imel kakšno hudo napako da ni šlo več naprej ...ampak potem pa še nekaj časa ni hotelo bit ...potem čez nevem kolk časa že je pa uspel in smo dobili brez kakršnih težav v .Sedaj v drugo pa tudi ni nobenih težav.Vem pa da sem bila takrat čist v stresu in zato vem kako ti je...in upam da bo čimprej spet . Se mi pa zdi da o tem moramo govorit,da je lažje če poveš ven iz sebe to . Mislimo pozitivno in bo tud svet okrog nas pozitiven
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 15:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 15:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ojej kako lahko pride do MV, zakaj se to zgodi
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 15:58:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ojej kako lahko pride do MV, zakaj se to zgodi gre se za maternični vrat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 16:00:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 ojej kako lahko pride do MV, zakaj se to zgodi gre se za maternični vrat ma ja sej vem za kaj gre, sem se narobe izrazila, zakaj pride do prehitrega rojstva
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 16:41:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst si to tako razlagam, da imam kratki MV, mogoče celo ne preveč razvito oz. bolj vse občutljivo. In ko otroček raste vse bolj pritiska na MV. In ker ne prenese pritiska, se začne ženska odpirat. To je laična razlaga, da ne bo katera mislila, da je to 100%. Jst si to tak razlagam.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 16:43:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Jst si to tako razlagam, da imam kratki MV, mogoče celo ne preveč razvito oz. bolj vse občutljivo. In ko otroček raste vse bolj pritiska na MV. In ker ne prenese pritiska, se začne ženska odpirat. To je laična razlaga, da ne bo katera mislila, da je to 100%. Jst si to tak razlagam. no zdaj mal bolj razumem, potem je še bolj pomembno da miruješ med nosečnostjo, al kaj a si dobila mail?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 17:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem dobila mail in že odgovorila nanj Če je zdrava, lahko dela kar hoče. Jst nisem vedela kaj je z mano. Če bi počivala al pa ne, bi bilo povsej verjetnosti isto. Tu pomaga samo cerklaža. Tud dr. Jagodic dons mi je isto rekla.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 17:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Sem dobila mail in že odgovorila nanj Če je zdrava, lahko dela kar hoče. Jst nisem vedela kaj je z mano. Če bi počivala al pa ne, bi bilo povsej verjetnosti isto. Tu pomaga samo cerklaža. Tud dr. Jagodic dons mi je isto rekla. potem pa naslednič zahtevaj cerklažo in vse preiskave, samo da boš lahko imela sem ti poslala emal, ja spet
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 23.2.2009 20:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom zahtevala, pa še dr. na kliniki je napisala na izvid, da moram it na preiskave in pa še v 12 T moram pridet na kliniko, da mi izmerijo MV in po potrebi (99%) naredijo cerklažo. Maili pa kr letijo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 6:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Bom zahtevala, pa še dr. na kliniki je napisala na izvid, da moram it na preiskave in pa še v 12 T moram pridet na kliniko, da mi izmerijo MV in po potrebi (99%) naredijo cerklažo. Maili pa kr letijo dobro jutro vse nared samo da bo dobro zate in za tvojega mail je poletu
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 9:08:33
|
|
|
|
buksi
|
Dobro jutro ! Vidim, da ste imele žalostno temo včeraj. Držim pestke, da bo vse v redu. Sicer pa je danes tako žalostno videt skozi okno. kje je sonce? Pa že spet sem sama doma. je pa mali bolj miren postal, se vidi da ima majn prostora ali pa da je krivo vreme?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 9:16:12
|
|
|
|
Dudica1
|
živjo buksi upam da sta izkoristla čas k si danes že sama doma... ja ko ven pogledaš te pa res vse mine da bi še kej naredu...jaz se neki prpravljam kaj bom kuhala...pa zaenkrat ostaja samo tako... mogoče pa je mali miren ker se bliža čas...baje se takrat umirijo...mogoče veste kaj pričakujete?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 9:24:20
|
|
|
|
buksi
|
ja res se bliža in že delajo živčki.... Sicer pa ne vevaa kaj bo, bo presenečenja za naju kot za ostale. je pa smešno, ker vsi kar hočejo, da poveva kaj bo in ko rečeva, da ne veva, so pa ful začudeni... je blo kar čudno,. ko je zjutraj moral vstat in iti. No bo pa kmal petek. in drug teden imam pregled. Na koliko časa vam dela preglede? mene je sedaj naročila na tri tedne in baje, da imam maslednji teden zadnjega? Mi ni čisto jasno. Ko vse punce razlagajo, da jim dela ctg itd... Jaz bom pa danes skuhala hrbtiček- suho meso in malo krompirčka pa solate. pa bo tako pustno kosilce.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 9:29:33
|
|
|
|
Dudica1
|
buksi jaz sem imela do zdaj preglede na 4 tedne...zdaj jih imam pa že na 3 tedne zadnji mesec pa imam vsak teden pregled in tud ctg ta zadnji teden vsakič...tako sem imela pri prvem in mislim da je zdaj še isto...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 9:33:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ja nekako tako, jaz sem imela najprej enkrat na mesec, pol sem imela na tri tedne, zadnji mesec pa sem imela na 14 dni pa na vsakem pregledu mi je naredila CTG, buksi h komu pa hodiš?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 9:40:02
|
|
|
|
buksi
|
pri meni pa ni tako! Jaz hodim v postojno k eni s koncesijo in dela v ZD ( dr. Hrvatin). Se mi zdi ful čudno, da imam zdaj zadnji pregled šele po treh tednih. In to šele drug teden potem pa nič več.Vsaj tako mi je rekla. Nobenega ctg-ja. Sem pa slišala, da tudi ostale punce,ki hodijo k njej imajo podobno. Ampa drgač je pa ful luštna g. Kam pa ve hodte?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 9:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz hodim v LJ. v lenišče k prim.Blejec, je ful fajn G. mi vse razloži kar hočem vedit, pa še v P. dela in jo res dobiš takrat ko jo rabiš
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 10:30:41
|
|
|
|
Anonimen
|
no kje pa ste vse? kje je pa janja?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 10:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ganter; si že pokonc, kaj počneš, zdaj ko si na bolniški
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 10:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja itak da sem pokonc Imam obisk (do petka), pol pa ne morem bit na mir in je treba mal pospravljat. Aja, je pri meni stara mama. Kaj bom pa drugi teden delala ... Že vem spala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 24.2.2009 10:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Ja itak da sem pokonc Imam obisk (do petka), pol pa ne morem bit na mir in je treba mal pospravljat. Aja, je pri meni stara mama. Kaj bom pa drugi teden delala ... Že vem spala kar spočij se, no a te stara mama kaj razvaja? moja je taka da jo moramo vnuki razvajat ne pa on nas je pa moja stara mama doma iz trbovelj in tu živi tam, tako da včasih grem k njej sam ne v trbovlje ampak na ranč v radež, ker je tam ful lepo in grem raje takrat k njej ko je na ranču ( podrtija )
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.