![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 9:21:50
|
|
|
|
Dudica1
|
BUKSI menda je ponoči malo padalo tle pr nas ampak sej vidiš da sm tolk da se vidi da je nekaj bilo kot slana je ... no fino da si se naspala...kaj bomo pa delali pa še ne vem...mogoče si grem po nov likalnik k me je tastar tok razjezu pa nevem kakšnega naj kupim da bo ful pare mel ker brez pa popi...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 9:27:35
|
|
|
|
buksi
|
No sej se mi je zdel da nimam prividov. no če ne drugega bom pa še mal pospravla po spalnici in dnevni. Kuhinja bo pa itak danes bolj švoh obratovala. Ziher bom še najdla kaj. drgač se bom pa na soduku vrgla pa reševala. Sam da se zamotim. Pa seveda mal na RR bla.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 9:35:28
|
|
|
|
Dudica1
|
no vidiš pa bo... dan okrog... jaz pa res ne vem kaj bom nardila...najbol da grem po likalnik...sm moram glih v lj.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 9:39:51
|
|
|
|
Neža7
|
Zdravo Dudica1 Da, nama je ratalo in imava svojega sončka Neža bo 11.03 že 8 mes stara Kako čas gre hitro..... Grem jo dat spat Upam, da ne bo Gantar jezna kaj sem napisala
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 10:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
no, kako smo kaj jaz sem že prah pobrisala, pa mal hišo luftam moram mal pospravt ker je kot v svinjaku danes je pa tako lep vreme, da bi kr šla mal na sprehodpol popoldne, no bom vidla kako se bom počutila no grem naprej pospravljat
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 10:05:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Zdravo Dudica1 Da, nama je ratalo in imava svojega sončka Neža bo 11.03 že 8 mes stara Kako čas gre hitro..... Grem jo dat spat Upam, da ne bo Gantar jezna kaj sem napisala čestitke ma gantar pa ne bo jezna ker bo tud ona kmal imela svojga sončka...boste videli... ja čas gre pa kar malo prehitro...če gledamo na otročke...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 10:38:04
|
|
|
|
Neža7
|
To pa vem, da bo ratalo. Bom že še enega hotila, ko bom videla njenega Taka fina punca je in vem, da bo super mamica Prehitro gre En dan sem bila drug dan sem pa že mamica. Moja sedaj lepo spi že 30 min Mož tudi spi, ker je imela nočno Jaz pa ne vem kaj naj delam, ker moram biti tiho, ker VSI spijo Saj mene bi tudi pasalo, ker sem trenutno bolana in celo noč kašljam in cel dan Moram iti na sprehod, ker sem že 3 dni notri z Nežo, ker tudi ona malo kašlja ampak vem, da ji bo izkoristilo sveži zrak (meni tudi) Samo energije moram dobit, da gremo ven. Danes je mož doma, da bom videla, če bomo šli malo na sonček. Evo! spet kašljam kot
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 10:50:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No, no, no... a tak se pogovarjate o meni Mal heca Neža, nisem nič jezna. Se z Dudico strinjam, sej bom šla kmal za vami. Upam. Vete, včasih me pa vseeno pri srcu stisne in se vprašam, kaj pa če nama ne bo ratalo. Kaj bo potem z mano? Joj, stran s takimi slabimi mislimi. Sej nama je dvakrat ratalo v 3. Bo pa tud sedaj. Bomo tri mesece prej začel delat na , k bo minilo pa 6 mesecev od ss-ja bom pa . Ne, ne, ne smem tak delat, da ne bo m razočarana. Ko bo bo. Upam pa da bo to v letu 2010, ker za letos sem vlak že zamudila. Aja, Neža... sej tud midva z mojim nisva nič med to nosečnostjo. sem rekla, če Neža ni smela, pa tud jst ne smem
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 10:50:37
|
|
|
|
Dudica1
|
no upam da se pozdravite čimprej...
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 10:55:26
|
|
|
|
Dudica1
|
GANTAR odmisli to in se prepusti...ko bo bo vem da sm bila jaz živčna in sva samo s to mislijo da moram zanosit...in to ne gre moraš odmislit...sej vem da se ne da... lahko ti pa povem da sem šla jaz potem ko ni in ni hotelo bit k bioenergetičarki...in to v jelični vrh mislim da se reče pr idriji...in me je zrihtala...tako da je blo pol že takoj naslednji mesec ...od takrat naprej verjamem v te stvari če te še kaj zanima glede tega lahko kar vprašaš...lahko tud na Z.S.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:00:38
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Aja, Neža... sej tud midva z mojim nisva nič med to nosečnostjo. sem rekla, če Neža ni smela, pa tud jst ne smem Si faca Jaz tudi eno poznam tukaj v Velenju kar že 10 let hodita na IVF. Ne vem kolikokrat je uspelo vendar je takoj imela ss Jaz sem mami rekla, da bi morala njen sestra z njo nosit . Upam vemo kako bi bilo tudi to težko na sestro in na znanko. Jaz vem,da bi moji sestri to naredila, ker mi tako veliko pomeni. Težava je, da sem 16 let starej od nje in bom verjetno že v menopavzi Bo ratalo Ko bo 6 mes kar veselo na delo
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:03:55
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 GANTAR odmisli to in se prepusti...ko bo bo vem da sm bila jaz živčna in sva samo s to mislijo da moram zanosit...in to ne gre moraš odmislit...sej vem da se ne da... lahko ti pa povem da sem šla jaz potem ko ni in ni hotelo bit k bioenergetičarki...in to v jelični vrh mislim da se reče pr idriji...in me je zrihtala...tako da je blo pol že takoj naslednji mesec ...od takrat naprej verjamem v te stvari če te še kaj zanima glede tega lahko kar vprašaš...lahko tud na Z.S. Resno!!! Wow to pa je nekaj. Jaz imamo eno fobijo in bi jo res rada, da bi se jo res rešila. Ali tudi pri tem pomaga?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:08:43
|
|
|
|
Dudica1
|
NEŽA7 jaz sem jo takrat sprašvala še za nekaj stvari in je rekla da se da vse rešit...tako da bi bilo za vprašat...res pa je da te stvari niso poceni ampak jaz bi takrat k sm že mislila da ne bom mogla met dala še enkrat tolk k zdaj vem da mi je pomagala tako da samo svaka čast da obstaja ta način
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:13:24
|
|
|
|
Neža7
|
Aja! Ni ti treba skrbet, da vama ne bo ratalo, ker nimata problemov zanosit. Tisti ker imajo probleme naravno zanosit so bogi, ampak tudi njim ratata kot moji teti. Boš pač morala skoz počivat, če bodo to rekli. Sem vesela, ker se sedaj zadevo RESNO vzeli in bodo pazili nate v naslednjo Sori imam en vprašanje: Ali so ti dali obliž nate, da bi ti popadke ustavili?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
dudica, en ZS sem ti poslala.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:15:52
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 NEŽA7 jaz sem jo takrat sprašvala še za nekaj stvari in je rekla da se da vse rešit...tako da bi bilo za vprašat...res pa je da te stvari niso poceni ampak jaz bi takrat k sm že mislila da ne bom mogla met dala še enkrat tolk k zdaj vem da mi je pomagala tako da samo svaka čast da obstaja ta način Jaz bi dala vse, da bi si to fobijo rešila. Mi lahko daš kakšno telefonsko in naslov... tudi na ZS.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:19:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža, ti raje ne govorim, kaj so delali z mano v porodnišnici. NIČ! saj je bil vikend. Dobila sem buscopan proti krčam, ki niso pomagali, saj sem imeala popadke in mi noben ni verjel, al kaj. Iz nedelje na ponedeljek sem že ob 20h dobila prvi popadek in sem sestri povedala. Pa mi je prinesla magnesol in rekla, naj ga spijem, pa še buscopan. Pol je pa rekla, če bo huje, naj jo pa kr pokličem (tud ponoči) in mi bojo dali injekcijo. In jst ob polnoči res pokličem sestro. Prišla je druga in kaj je rekla. Vzemi tablet pa magnesol in bo. Zjutraj, v ponedeljek, ko je prišla pa jutranja izmena mi je pa ta tretja sestra rekla: A vi ste dobili pa ponoč injekcijo. HALOOOOOOOOOOO! Ojeje, zdej sem se pa razjezila. Umiri se, umiri se. vse bo dobro
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:19:52
|
|
|
|
Neža7
|
Moram rečt, da ste tu gor super punce pošljam vsem....
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:21:08
|
|
|
|
Dudica1
|
NEŽA7 grem v avto po vizitko pa ti sporočim na Z.S.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:22:49
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar dudica, en ZS sem ti poslala. ti odgovorim takoj samo v avto grem po vizitko
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
evo še mene! sem bajto zglancala, ker mam jutr rojsen dan in če kdo pride imam vsaj pospravljeno punce ne se sekirat kar v akcijo gantar: ti pa jutr zatež unem G. da te naj da na vse preiskave kar je možno samo da bo september že + zagledala
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
gantar a si včeraj dobila mail?
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:29:18
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: gantar Neža, ti raje ne govorim, kaj so delali z mano v porodnišnici. NIČ! saj je bil vikend. Dobila sem buscopan proti krčam, ki niso pomagali, saj sem imeala popadke in mi noben ni verjel, al kaj. Iz nedelje na ponedeljek sem že ob 20h dobila prvi popadek in sem sestri povedala. Pa mi je prinesla magnesol in rekla, naj ga spijem, pa še buscopan. Pol je pa rekla, če bo huje, naj jo pa kr pokličem (tud ponoči) in mi bojo dali injekcijo. In jst ob polnoči res pokličem sestro. Prišla je druga in kaj je rekla. Vzemi tablet pa magnesol in bo. Zjutraj, v ponedeljek, ko je prišla pa jutranja izmena mi je pa ta tretja sestra rekla: A vi ste dobili pa ponoč injekcijo. HALOOOOOOOOOOO! Ojeje, zdej sem se pa razjezila. Umiri se, umiri se. vse bo dobro Ne moram verjet in tako zadovoljna sem bila v LJ, ker so nama pomagali. V Celju sem prišla ob 17:30 v nedeljo. Super so bili. Prišla sem v LJ z rešilcam ob 00:30 v ponedeljek. Jaz sem dobivala obliže na 24 ur (za 3dni), ker so mi jo dala gor v Celju. Potem sem samo dobivala buscopan in magnesol. Mislim, da vem katero izmeno si imela ponoč... Sem tudi imela težavo z eno in njeno prijateljico Verjetno si bila na E bloku... Jaz sem bila v sobi E2. Neža se je zbudila, da moram iti..... Imaš mojo št. da lahko kadarkoli pokličeš
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:32:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 gantar a si včeraj dobila mail? sem dobila, sam še nisem prišla do tega, da odgovorim. Takoj ko bom dobiš. Upam, da kmal.
|
|
|
|
RE: Od Vrhnike do Idrije 25.2.2009 11:34:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Neža, ja, sam soba E4 je bila. Sej drugače so bili prijazni in uvidevni do mene. Sem imela sobo samo zase.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.