Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 8:57:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
živjo wani... dobrodošla pri ljubljančicah sem te dodala na seznam.. sporoči še ostale manjkajoče podatke - glede na to da je to 3 nosečnost, ali pomeni da imaš doma že 2 ...? kdaj imaš naslednji pregled.. zaenkrat sem te vpisala pod rok 23.3., če bo a kakšna sprememba mi pa povej... kdaj imaš rojstni dan.. kaj pričakuješ (če ni skrivnost) lp z moje strani
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 9:13:39
|
|
|
|
majana79
|
Dobrodošla wani Se naš klub kar povečuje. Jaz upam da bomo septembra že lahko šli kam na morje, julija bo prezgodaj, avgusta pa itak ne hodim (navadno sva šla konec junija, pa letos ne bo zneslo ). Bomo videli, kaj še prinese čas. Modrooka, važno da so bili krofi.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 9:35:00
|
|
|
|
katrinka
|
majana79 - VSE NAJBOLJŠE ups za zamudo wani - dobrodošla Se 2 dni pa mam pregled - komi čakam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 11:03:40
|
|
|
|
vim
|
Majana79 vse najboljše , wani prav tako dobrodošla uživaj v . Dopust bo letos kar v maju, letimo v Grčijo. Jeeee beba gre na avion, bom pa takrat ravno 31 tednu,potem pa še malo hrvaškega morja, zadnji mesec pa odvisno od počutja bodoče mamice . Glede tamponov imam še eno vprašanjce, a v morju ga pa ne rabiš, v bazenu pa je kao priporočljiv. jaz tamponom namreč ne maram, že v času M jih nisem marala. Katrinka a ti imaš tudi pregled v petek, jaz tudi .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 11:50:21
|
|
|
|
PapuaNG
|
Tamponi naj bi bili ravno zaradi zaščite pred infekcijami zaradi raznih stvari v bazenski vodi, ki ni nujno najbolj čista (ljudje pač lulajo itd.), medtem ko naj v morju tega ne bi bilo (velika količina prevaga še toliko lulanja ). Ravno nasprotno-morje je baje prav blagodejno. So pa tamponi odsvetovani ravno zaradi razvoja bakterij - če imaš nekaj v nožnici, sploh dlje časa, se še toliko več škodljivih zadev razvije. A kot je dal takrat Pušenjak odgovor, je količina bakterij v nožnici v primerjavi s količino bakterij v bazenu, neprimerno večja in ravno zaradi tega ni panike in potrebe po uporabi tamponov. Jaz sem pa že kar malo v pričakovanju pregleda v petek. Sicer imam samo rutinski pregled, pa vseeno imam pa vprašanje za preostale-v času nosečnosti se mi občasno pojavljajo vnetja nožnice z gostim izcedkom, ki je včasih kar malo zelenkaste barve . Ravno tako je PH nožnice (kot mu pravi moj dragi ) precej bolj kisel kot sicer in posledično bolj dražeč pri A se kaj podobnega pojavlja še kateri drugi? Sicer nimam težav, ampak če kaj bolj redno , se mi gotovo pojavi vnetje (kljub temu, da ni problema z vlažnostjo nožnice itd) kak dan zatem...sicer bom povprašala še G glede tega, pa vseeno...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 14:22:39
|
|
|
|
katrinka
|
vim - ja v petek mam G, kok sva vsklajeni a ne , a ti je blo kej rečem da boš mela MF, men moja nč ni rekla pa ne vem a bo zdej al na naslednjem pregledu?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 15:55:57
|
|
|
|
M1987
|
Čao . Kako smo? Evo danes smo imeli UZ. Z je vse vredu, zelo lepo se razvija in je čudovita. Povedali so nam spol, ki pa še ni dokončno potrjen. Dobili naj bi - je oči od prvega dne govoril, da bo dobil hčerkico - no on že ve kaj je delal Zdaj naslednji pregled imam 01.04.2009. Smo v 16. ted. Lep sončen pozdravček vsem in lepo se imejte.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 17:26:07
|
|
|
|
HINDI
|
Živjo, meni pa že 100 let ni uspleo nič napisat, niti prebrat. Danes sem si prav vzela čas za RR... ampak opažam, da bi rabla ene 3 dni, da vse preberem za nazaj... Po včerajšnjem pregledu - 25. teden - je najin še vedno - G. je rekel da zaenkrat še vse tako kaže. Težak naj bi bil 830g. obseg glavice pa ima 6 cm - če sem ga pravilno zastopila. Skratka G. pravi, da vse meritve ustrezajo 25. tednu. Sem pa prvič videla kako spi. Ponavadi je ekstra živahen in ga komaj ujame, da ga izmeri... včeraj pa se je odločil, da bo malo pospal. A mate kakšno kavo in tortico planirano? Naslednji pregled imam 24.03.09. Se grem še malo pomatrat in kaj prebrati za nazaj... Marjana79 tebi pa želim vse najboljše. Upam, da danes uživate v sončku :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 19:07:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 19:10:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - april09 - pikatara - petrazg - tanatoraja - vim - Sisy - indy0024 - tina69 - Grahec - simonaa - angelito - španka Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 19:36:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
ga. Pupa7 kako smo kej... že na medenih tednih uživate??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 21:23:42
|
|
|
|
ledenka
|
ojla, ljubljančanke zdaj marca bi lahko spet kaka tortica padla, kaj menite?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 8:16:54
|
|
|
|
palegia30
|
Kako lepe maske! Hello ljubljančanke! Prov en lep sončen dan bo danes, se že veselim. Včeraj sem klicala malo za telovadbo, saj bi želela ostati aktivna pa nekateri pravijo da do tretjega meseca ne smeš telovadit da joge sploh ni priporočljiva, spet drugi pravaijo da lahko. Tako, da sploh ne vem bom na prvem pregledu pri ginekologinji vprašala njo 10.marca..komaj čakam, da vidi kaj bo!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 9:00:18
|
|
|
|
španka
|
Blueeyes: pregled imam 17.3.2009 Punce: sončno je! Končno sem videla več nosečnic na ulici
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 9:18:08
|
|
|
|
katrinka
|
jutro nosečke jaz pa odštevam minute do pregleda jutri upam da bo loh moj sel z mano če mi bo ze delala MF drugače pa je včeraj imel moj mlajsi necak sedem let in ko sem prisla me je objel in dal ljubcka na trebuscek ...kok sem se fajn počutla ...je pa res da upa na bratranca a ze mal razmislja da ni lih slabo ce bo sestricno dobil kok je lep soncek zuni
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 10:10:55
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro, da se še jaz mal javim... Pust je šel mimo, čeprav nismo bli v maškarah, smo se pa mastili s krofi. Moja mama je spekla tako dobre, da jih je v enem dnevu zmanjkalo . Počutje je super, sploh glede na to, da zunaj sije sončece in se prebuja pomlad. Zvončki in trobentice...to, naj zima že enkrat odkima stran!!! Danes sem se odločla, da bom pridna in bom malce pospravila po stanovanju, no kakšen sprehod po sončku si bom tudi privoščila. Uživajte še naprej
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 10:28:58
|
|
|
|
šivilja
|
Pa se vam še jaz pridružim. moji podatki: PDP 1.8.2009, 4 , 2 , naslednji pregled 10.3.2009, spol ?, pa še moj rojstni dan 27.6. Vsem en lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 10:55:22
|
|
|
|
Lsica
|
Pozdravljena in čestitke šivilja . Jaz mam pa blizu tvojega RD PDP . A šivaš tudi kaj?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 11:33:26
|
|
|
|
šivilja
|
Za hobi. Svoji punčki (avgusta je bila 3 leta), sem že kar veliko sešila, med drugim tudi plašček. Sem mislila, da bom sedaj, ko sem na bolniški šivala kot nora, pa se sploh ne morem spravit (ne morem dolgo sedet - me začne grozno trebuh bolet). Uša,. da bo bolje, ker bi si rada kakšno nosečniško stvar za polet sešila.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 12:04:14
|
|
|
|
Lsica
|
Šivilja, pol te bom pa poiskala za kakšen nasvet, kroj. Čeprav - jaz sem tud na bolniški, pa ni neke velike volje za šivanje. Sem mislila, da bi vsaj kakšno odejico zašila, se mi zdi, da bi bilo to tudi finančno smiselno. Všeč so mi patchworki - si ti že delala kaj takšnega? Pa kot da ni časa, še za ostale bolj nujne stvari ga ni. Ko sem še delala sem mislila, kaj vse bi jaz počela, če bi bila doma, zdaj pa ni nič od tega, le bolj na easy sem (beri kot kakšen penzionist), pa rada se pogovarjam, ker mi tega najbolj manjka. Zato pa tud klele na forumu visim, namest, da bi mal dvignila svojo rito in kaj naredila .
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 12:11:50
|
|
|
|
katrinka
|
sivilja - dobrodošla jz bi tudi rada sivala pa nimam ravno talenta...no, kakšna stvar pa ze gre
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 12:13:26
|
|
|
|
Lsica
|
katrinka, se že kaj pripravljaš na to, da boš postala gospa?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 26.2.2009 13:08:50
|
|
|
|
katrinka
|
lsica - malenkost se - no, na obred se - včeraj sem si ogledovala poročne prstane in oblekce ...najdla lepe prstane , pa eno dokaj luškano oblekco sam je vsa njena lepota izginila ob pogledu na ceno , pa itak se mi ne mudi z oblekco k bom bolj na koncu kupila, da vidim kakšen bo takrat trebušček , samo dejstvo da bom poročena pa se nekako nisem prespala...me se ni ''zadelo''
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?