Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 17:18:31
|
|
|
|
Blueeyes
|
držimo pestke da bo to čim prej za tabo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 17:45:31
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vsem hvala za čestitke smo pa včeraj zvečer šli v P, ker so se mi začel popadki... malo prehitevamo... predvsem smo šli ker sem jaz mela čist previsok pulz... na CTGju smo šli do 80 babca pravi lahko je danes jutri ali pa čez 14 dni... upam da bo kmalu da ne bom skoz v pričakovanju lep vikend vam želim Oooo.... pupica Še malo pa bo tvoj fantek prišel na svet Ti samo povej,ko bo šlo zares,da bomo navijali zgleda da se je naš mali lumpek odločil, da me bo hecal, dopoldan se je dogajalo, zdaj pa spet zatišje Hihihih... ja glej, tamau že ve da te lahko heca malo Jst sm pa se zdaj zrihtala pa šibam do BTC-ja... Zapravljaaat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 18:49:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 vsem hvala za čestitke smo pa včeraj zvečer šli v P, ker so se mi začel popadki... malo prehitevamo... predvsem smo šli ker sem jaz mela čist previsok pulz... na CTGju smo šli do 80 babca pravi lahko je danes jutri ali pa čez 14 dni... upam da bo kmalu da ne bom skoz v pričakovanju lep vikend vam želim Oooo.... pupica Še malo pa bo tvoj fantek prišel na svet Ti samo povej,ko bo šlo zares,da bomo navijali zgleda da se je naš mali lumpek odločil, da me bo hecal, dopoldan se je dogajalo, zdaj pa spet zatišje Hihihih... ja glej, tamau že ve da te lahko heca malo Jst sm pa se zdaj zrihtala pa šibam do BTC-ja... Zapravljaaat ooo, spet zapravljat... je od plače še kaj ostalo hvala bogu da ne delam več, ker drgač hodim vsak dan mimo otročkih štacun in skor ne morm se upret da ne bi šla notr...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 20:45:55
|
|
|
|
ana**
|
Kje pa se skrivate danes vse???
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 20:50:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz doma... mi je glihkar soseda torto prnesla... k njen sinček v torek praznuje 1. rojstni dan... pa je še na nas malo pomislila,... kako lepo... torta je bla pa super...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 20:54:12
|
|
|
|
ana**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz doma... mi je glihkar soseda torto prnesla... k njen sinček v torek praznuje 1. rojstni dan... pa je še na nas malo pomislila,... kako lepo... torta je bla pa super... Hihihihi... ja v to ne dvomim Jaz grem pa ravno ju3 najbrž na en rojstni dan Pa bom tut tortico jedla Zdaj trenutno pa se bašem z jagodami Sm bla v šopingu... Pa skoraj nč kupila! Enega cortkanega pajaca za iz porodnišnice Pa spet sm šla za voziček gledat.. Se med barvami ne morm odločit
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 20:59:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
midva z mojim greva pa jutr k moji šefici na kosilo... prejšnji teden je bla ona s svojim partnerjem pr nama, zdej sva pa midva na vrsti.. baje bo roštiljala... mmmmm, komi čakam... jagode.. zdej jih pa že kakšen slab mesec nisem jedla.. sem jih nazadnje enkrat k sem še delala za malco, k so mi glih zadišale, pa še s čokolado so ble prelite.. mjami mjami jz pa že mam kompletek za iz porodnišnice... sem ga dobila za moj rojstni dan... od sosede moja soseda je res zlata kere barve vozičkov pa gledaš... dej slikce objav, pa ti povem moje mišljenje
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:06:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz doma... mi je glihkar soseda torto prnesla... k njen sinček v torek praznuje 1. rojstni dan... pa je še na nas malo pomislila,... kako lepo... torta je bla pa super... Hihihihi... ja v to ne dvomim Jaz grem pa ravno ju3 najbrž na en rojstni dan Pa bom tut tortico jedla Zdaj trenutno pa se bašem z jagodami Sm bla v šopingu... Pa skoraj nč kupila! Enega cortkanega pajaca za iz porodnišnice Pa spet sm šla za voziček gledat.. Se med barvami ne morm odločit ja a še zdej nisi zbrala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:06:49
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes midva z mojim greva pa jutr k moji šefici na kosilo... prejšnji teden je bla ona s svojim partnerjem pr nama, zdej sva pa midva na vrsti.. baje bo roštiljala... mmmmm, komi čakam... jagode.. zdej jih pa že kakšen slab mesec nisem jedla.. sem jih nazadnje enkrat k sem še delala za malco, k so mi glih zadišale, pa še s čokolado so ble prelite.. mjami mjami jz pa že mam kompletek za iz porodnišnice... sem ga dobila za moj rojstni dan... od sosede moja soseda je res zlata kere barve vozičkov pa gledaš... dej slikce objav, pa ti povem moje mišljenje juj roštilj, kaj bi zmazala ene čevape njami
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:11:14
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: ana** IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz doma... mi je glihkar soseda torto prnesla... k njen sinček v torek praznuje 1. rojstni dan... pa je še na nas malo pomislila,... kako lepo... torta je bla pa super... Hihihihi... ja v to ne dvomim Jaz grem pa ravno ju3 najbrž na en rojstni dan Pa bom tut tortico jedla Zdaj trenutno pa se bašem z jagodami Sm bla v šopingu... Pa skoraj nč kupila! Enega cortkanega pajaca za iz porodnišnice Pa spet sm šla za voziček gledat.. Se med barvami ne morm odločit ja a še zdej nisi zbrala ma ne, sej veš kako to gre... najprej kupuješ "bedarije" in vse ostale stvari, na koncu k se pa že mudi, pa šibaš še njune stvari kupit bom pa jutri mislila nate kok bom mazala čevape
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:17:27
|
|
|
|
ana**
|
Čakam na strokovno mnenje Ta barva mi je bila na začetku fuuul ušeč Ta mi je svetovna ampak se mi zdi,da ni primerna za fantka Ta mi je tudi noraaa Ta pa... je pretemna za mene
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:21:09
|
|
|
|
Blueeyes
|
moje mišljenje glede vozičkov... - zelen - huda barva.. primerna za in - rdeč - tud full huda barva, ampak primeren za - moder - ja nora barva, mogoče primeren bolj za - rjava - ja no, men je barva všeč, samo preveč mirna za voziček... primerna pa za če bi se jz za mojo odločala, bi vzela rdečga, če bi se pa za mogla odločat, bi vzela pa modrga... samo ne vem kakšne so te barve v resnici, ali so tud tok intenzivne kot na sliki??
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.2.2009 21:22:13 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:29:26
|
|
|
|
Lsica
|
ana**, glavno da veš, kakšnega boš vzela - vidim, da bo padu quinny - jaz pa z barvo nimam problema, sam model, model... Midva sva jih danes še v kopru gledala (sva bla malce na izletu), pa pol še enkrat v babycentru v ljubljani... Zelena barva je pa svetovna, ne vem, kako zgleda v živo, ampak tale na sliki je čist nekaj posebnega. Pa saj si žabarka, zelenga vzemi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:31:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
anči, to so čist naša mišljenja, ki sploh niso pomembna... na kocu se boš itak sama odločila oz se bosta oba z M. odločila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:38:34
|
|
|
|
ana**
|
Ne,sej te barve niso tok intenzivne kot na sliki. No vsaj meni se ne zdijo sm pa itak nora na žive barve Sm tut jst zaljubljena v zeleno barvo .. sam nevem no Jao kr neki kompliciram Moj je za modro jst pa še razmišljam.. Se bova že odločila lsica kateri modeli pa ti najbolj odgovarjajo?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:55:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
grem še en programe dol z neta loudat, pa se jutr kej beremo... lepo noč vam želim
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.2.2009 21:56:33 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:57:25
|
|
|
|
ana**
|
Blueeyes lepo spi....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 21:59:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** Blueeyes lepo spi.... jz bom... upam da bo Gaja tud.. vi dva tud lepo spančkita, pa bodta pridna... see ya tomorow
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 22:03:56
|
|
|
|
Lsica
|
ana**vse živo sem že gledala, tudi quinny, jane slalom pro, maxi cosi (bil zdaj v akciji v baby centru), peg perego (tisti, ki je zložljiv kot marela, ker mam majhen avto - micro), zadnji adut je cam, trikolesnik. Danes sva šla tudi Baby boom v koper gledat, sploh niso tako slabi, cena pa sitnica... Pa še v pikapolonico bi rada šla pogledat brevija ovo, ga tudi pohvalijo... Skratka, dobro, da nosečnost traja 9 mesecev
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 28.2.2009 22:05:44
|
|
|
|
Lsica
|
Modrooka, lahko nočko....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.3.2009 7:58:52
|
|
|
|
Tanja_
|
Hej žabarke! ana vidim da barvo izbiraš. Men je ful lepa zelena in pa zadnja, pa obe se i zdita primerni za ali . Tud rdeča se mi ne zdi napačna za . Če pa kupiš modro, je pa res čist za fanta. Kaj pa če boš mela še enga otročka, a takrat boš nov vozek kupla? Če ja, potem tud modra ni problematična.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.3.2009 10:03:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.3.2009 10:19:00
|
|
|
|
nborazem
|
ana, men je tud zelena ta najbl huda...sem lih kr tud jz naročila queeny zapp, tud zelene barve... tko da...žabarke na kp:)
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.3.2009 10:21:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz mam tud zelen voziček.. sicer ne take barve k ga ana zbira, amoak full svetlejši... sem dala tud slike v album
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 1.3.2009 12:04:56
|
|
|
|
katrinka
|
o nosečke grahec - cestitam pupa - čestitam, in drzim pesti za prihod tvojega pikca drugače sem pa imela v petek pregled pri G, vse ok, podatki za seznam +6kg, naslednji pregled MF 11.3. lepo nedeljo vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?