|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
20.2.2009 21:54:08   
Blueeyes
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV:

- april09
- pikatara
- petrazg
- Lsica
- tanatoraja
- vim
- Sisy
- anonimna
- indy0024
- tina69

Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
20.2.2009 22:00:25   
Blueeyes
palegia30 dobrodošla med nami.. user posted image  user posted image  user posted image  sporoči mi manjkajoče podatke za zgornja dva seznamčka... zdej pa le veselo čvekaj z nami...

ana** sem mislila da se bova danes dobili... sem te 2x klicala pa se nisi nč javla... sem bluzila po BTC-ju... pol sem mogla pa sama jt zapravljat v BC... ti ti porednica user posted image  user posted image

no no, samo seznamček malo popravim kdo se ne javlja, pa se takoj oglasi kakšna izgubljena duša... tko je tud prov...

jz sem bla pa dons mal na šihtu, sem šla pogledat sodelavke, pa malo sem jim čokoladic nesla da se bojo posladkale (da me ne bojo še tko hitro pozabile zdej k me tok cajta ne bo) user posted image  user posted image

pupa blagor teb... kok bo to hitro minilo teh par dni... sem ti kr fouš... he he, jz sem bla pa dons pr sosedi (na šihtu) zlatarki, pa sem si sama kupila prstan (če mi ga že noben drug noče)... pol sem vidla šele na računu, da spada v kategorijo poročnih prstanov user posted image  user posted image  ni veze, men je všeč... za ostale me pa ne zanima user posted image  user posted image  nej si mislijo kar hočejo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
21.2.2009 10:03:46   
palegia30
Ojla, ja jaz sem pa na začetku in vam povem, da bi samo spala in to je tako trd spanec, da vam ne znam opisat, zaspim že če se samo usedem pred tv in sem že v sanjah. Borim se tudi z prenehanjem kajenja, pa tudi sprehode že vključujem v novem obdobju mojega življenja. Tako, da mi kar gre, kako ste pa ve dajale žez to začetno obdobje nosečnosti?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
21.2.2009 11:22:28   
angelito
hej palegia

jaz prvih 5-6 tednov sploh nisem vedla, da sem noseca, ker je bil nas bejbi neplaniran (ampak zelooo zazeljen)... tko da sem zivela cisto normalno oz... ker je bil cas dopustovanja na morju, sem zivela celo malo neobicajno - pircki na plazi, pa vincek zvecer ob vecerji... jojmejoj... k sem potem zvedla za nosecnost me ja kar malo zaskrbelo... ampak je k sreci vse o.k.... no, ja, saj nisem sla v ekstreme...user posted image

skratka, prvi meseci so bili tudi pri meni obravani z zaspanostjo, pomanjkanjem energije in obcasno slabostjo - vendar k sreci nisem bruhala user posted image ... zbirala sem raznorazne informacije o prehrani, telovadbi, spremembah zensk v tem obdobju, itd itd... morio me je le to, ker nisem do 14. tedna nobenemu povedala, da sem noseca in tako se o tem, razen z mojim dragim, nisem mogla z nobenim pogovarjat... pa tako bi rada celemu svetu raztrobila, da sem noseca!!!!!

skratka, palegia, brez panike, uzivaj sleherni dan kolikor ga lahko, pa vsako stvar pocni z zdravo mero razuma => srednja pot je najboljsa!!!!

... tudi pri kajenju... menim, da je vecji sok zate in za dojencka, ce totalno prenehas s kajenjem, ko zves, da si noseca, kot pa ce jih npr. se naprej pokadis cez dan 3... sicer pa, ti bodo zdravniki vec povedali o tem... poznam namrec vec ljudi, ki so kadili oz. so kadile v nosecnosti njihove mame, pa je z njimi popolnoma vse o.k.... tko da brez panike... poskusaj pa vpeljevati v tvoje zivljenje zdrave navade - hoja v naravi, zdrava prehrana, ...

no, zdej sem ti pa navrgla enih nasvetov, a ne? sem se "zaklepetala"...

pozdravcek vsem!

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
21.2.2009 11:38:43   
ana**
Jutroo bejbe
Kako smo?

Jst sm danes kr dobro spala.. Sm šla samo 2× na WCuser posted image  Se mi je pa sanjalo neki o porodu sam se ne spomnič čist dobr.. Sam vem,da sm rodila punčko in na začetku neki časa ni zajokala!
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

ana** sem mislila da se bova danes dobili... sem te 2x klicala pa se nisi nč javla... sem bluzila po BTC-ju... pol sem mogla pa sama jt zapravljat v BC... ti ti porednica user posted image  user posted image  

Aaaaa user posted image user posted image user posted image  Takrat,ko sma se nazadnje slišali sva midva počas šla proti baby centru pol pa še na kavico in sm prav gledla okoluser posted image  Sam te itk nebi prepoznala tko,da nevem kaj sm mela od tegauser posted image  A veš kaj.. telefon se mi je polnil v zgornjem štuku in nism slišalauser posted image  sm pol vidla zvečer pa te nism več klicala!
Kaj pa ta tedn maš kaj časa? Mene v ponedeljek in torek ni.. grem službeno v MB pol pa sm četrtek&petek frejuser posted image  A si dosti zapravila v BC?user posted image  Ma,če bi šle midve skupi bi itk celo trgovino oropaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
21.2.2009 15:39:15   
Blueeyes
evo kuhamo kosilo.... smo pridni... mamo spomladansko čiščenje...

ana** v pondelk mam pregled pri zobarju, tko da takrat se rajš ne bi dobila... pol pa še ne vem kako smo s plani, k sva se z mojim pogovarjala da bi šla mogoče za kakšen dan v toplice... hm...
ja midve bi res izropale štacune... nisem velik zapravla... dala sem okrog 20€, kupila pa sem 4 bodije in 1 kompletek majica+hlačke... sem šla pa tja s tem namenom da si posteljice pogledam... tko da sem si jih tud ogledala... bova na vezi na telefonu, pa se bova zmenile

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
21.2.2009 21:41:53   
ana**
Žabarke kje se skrivate vse???

Jst sm ravno bla fotografiranju mojega bušijauser posted image  si je dragi frej vzel in se mi posvetiluser posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
21.2.2009 21:44:01   
Blueeyes
no lepo, upam da boš tud kej objavila... jz pa vidim pr pc-ju, moj gleda eno oddajo Ice Road Truckers... jz se bom tud jutr vrjetno slikala... mam polnih 30 tednov user posted image  user posted image  

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
21.2.2009 21:46:13   
ana**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še 10tednov :))
Ma ja..itk da bom dala na RR tut user posted image  Sm že po mailu poslala slikce K. čez oceanuser posted image
P.S. ja mi2 se pa itk slišima! Se ti bom javla ^^
Pa uživita,če greta v toplice kajuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
21.2.2009 21:47:26   
Blueeyes
ja bomo vidl kako bo s toplicami.. sem mal zakomplicirana k sem brez kopalk, oz mi nobne več niso prov, ne mislm bit pa toples.. user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
21.2.2009 21:49:55   
ana**
Ja ej.. v šoping po nove kopalkeuser posted image user posted image
Jst mam one z trakci ob strani tko,da upam da mi bodo maja še pravuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
21.2.2009 21:51:24   
Blueeyes
no, jz pa nisem bla nikol za ta stil, ker mi povsod špeh vn vidi... pol pa ni tko lepo za pogledat user posted image user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
21.2.2009 22:02:22   
Blueeyes
zanč sem se malo igrajčkala... zanimivo

http://numerologija.hladnik.net/

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
21.2.2009 22:26:08   
majana79
Modrooka, lih kopalke s trakci ne nardijo visečega špeha, samo dost velike morjo bit. Jaz sem ene vzela lani v Calzedonii, pa ni nič viselo (za spremembo). user posted image Problem pri nas so kvečjemu modrci, ampak zdaj dobiš že od vseh firm spodnje in zgornje dele posebej, pa lahko vzameš eno številko večje. Pred majem bodo sigurno že v trgovinah.
Aja točno, ti greš že zdej v toplice, ana gre potem... Sem pa res smotana user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
21.2.2009 22:28:20   
Blueeyes
Sem bla v Calzedonii, pa so mel sam šit če lahko tko rečm... Sem probavala, pa ker je več odprto kot zaprto, mi ni blo všeč... za modrce pa rajš ne komentiram, k sem vse skor vn zgubla... pa sem samo stala v kabini,... kaj bi blo šele če bi skočila na plaži al pa v vodo... bi brez ostala user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
21.2.2009 22:31:14   
majana79
Ja številke majo pa res mejhne, jaz sem lani vzela največji modrc, tako da letos sploh ne pridejo več v poštev. user posted image
Hm... Razmišljam katera znamka ma večje številke. Se mi zdi da sem nekje prebrala da Triumph, ampak nisem 100%.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
21.2.2009 22:41:51   
Blueeyes
pojma nimam... letos itak ne bom šla na morje, tko da se ne sekiram... za drugo leto pa (upam) mi bojo stare kopalke prov... za toplice sem pa še kr optimist... bom pa kej druzga počela razen plavala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
21.2.2009 22:43:52   
Blueeyes
nč, grem tud jz... za dons dost pc-ja.. me učke že bolijo.. se beremo jutri

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
21.2.2009 23:26:00   
Anonimen
pozdravljene, čeprav verjetno že spite...

palegia30 jaz sem v začetku prve nosečnosti tudi kadila. Pravzaprav sem imela ravno tisti čas, ko sem zanosila in še nisem vedela, da sem noseča, izredno stresne situacije, vse kar bi lahko bilo hudo v tistem trenutku, se je zgrnilo name in kadila sem kot nora, ker me je edino to pomirilo... potem pa sem izvedela, da sem noseča in sem počasi zmanjšala število, ker so mi svetovali (sicer ne zdravniki), da vseeno ni dobro, da povsem preneham s kajenjem, da moje telo ne dobi nikotinskega šoka, kar seveda ne bi bilo dobro za otročka.

In sem zmanjšala kajenje, da se je nekaterim čudno zdelo, ker nisem več toliko kadila, hkrati pa sem se obsojala, da sem slaba mama, ker imam to razvado... in se je zgodilo samo od sebe;

Bil je večer in gledala sem TV, pred sabo sem imela pepelnik in cigarete in željo, da ga prižgem. In bila sem zelo utrujena. Pa sem si rekla, da če zaspim, ne bom prižgala cigarete - in sem zaspala. Po tistem mi cigareta ni več prijala in sem enostavno nehala s kajenjem.

Ko sem že nehala dojiti, sem na neki zabavi poskusila ponovno s kajenjem, a to ni bil več moj stil (kot je enkrat omenila slavna Svetlana, se je treba kajenja zopet navaditi) in zdaj bo že 3 leta in več, kar sem stopila na nekadilsko stran. In mi je kar všeč, da nisem več odvisna od kajenja... ena stvar v življenju manj, ki me omejuje.

Drugače pa sem za nosečnost takoj povedala šefici (obakrat) in bližnjim (sodelovcem in domačim) - da so vedeli, če bi bilo slučajno kaj narobe. Je vseeno bolje, se mi zdi.

Pravijo, da se tresejo časovne stene, ko se v trebuščku ugnezdi otrok. Ko nisem dobila menstruacije po enem tednu, sem vedela, da je to to (obakrat), čeprav nisem ravno človek s točno datiranimi menstruacijami. Res pa je, da je bila obakrat nosečnost željena in delno načrtovana.

No, vsekakor: rajajte in pojejte vsaj kakšen krof za užitek!

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1194
22.2.2009 5:51:40   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

......
- Lsica                     ( naslednji pregled 20. 3.)
......

Sem opravila morfologijo, zgleda, da je vse OK - nisem nič drugega vprašala, ker sem bila v tistem preveč happy zaposlena z opazovanjem svojega deteca. Ma, če bi bilo kaj narobe, bi že povedala. No, opozorila me je edino, naj malo pazim na prehrano, ni pa nič komentirala glede teže otročka. Bom pa naslednjič vprašala.

Preživite lepo nedeljo...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
22.2.2009 8:38:33   
palegia30
Angelito hvala za nasvete, ki so vsekakor dobrodošli in k.tja tebi tudi, ker me glede kajenja tako vest peče, me vsaj ne obsojate oz. razumete zadeve take kot so, seveda zmanjšala na 3 čike na dan druge ni ker povsem nehat ne morem, saj sem bila pred nosečnostjo stratsna kadilka in že kadim ene 15 let. Je pa res, sprehodi z mojim kužkom so sedaj daljši, ker imam tudi fobijo pred tem da bi se ful zanemarila zredila tega si res ne želim, želim si prehrenjevati zdravo uravnoteženo, samo k je apetit čedalje večji, hihi. Se moram kar malo brzdat. Drugače pa kar gre in komaj čakam prvi pregled pri ginek 10.3.2009! Pa da bo vse ok.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
22.2.2009 9:42:16   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   UT_2008                          26.2.2009                                                              user posted image
user posted image   Grahec  (30 let)                 6.3.2009            1 user posted image          0 user posted image           25.2.2009   user posted image
user posted image   Pupa7 (28 let)                   21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image          6.3.2009    user posted image
user posted image   1hruška                             23.3.2009          1 user posted image          0 user posted image
user posted image  april09                              5.4.2009            3 user posted image           1 user posted image         9.2.2009     user posted image
user posted image  simonaa (29 let)                7.4.2009            1 user posted image           0 user posted image          23.2.2009   user posted image
user posted image  angelito (28 let)                11.4.2009          1 user posted image          0 user posted image           25.2.2009   user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009          1 user posted image           0 user posted image         4.3.2009    user posted image
user posted image  pikatara (29 let)               17.4.2009           1 user posted image          0 user posted image        23.1.2009 user posted image &user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009           5 user posted image           4 user posted image        19.3.2009     user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                   25.4.2009           3 user posted image           2 user posted image         23.2.2009    user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)              3.5.2009             1 user posted image           0 user posted image          9.3.2009     user posted image
user posted image   k.tja                                  9.2.2009             2 user posted image            2 user posted image        16.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009           2 user posted image           1 user posted image          5.2.2009
user posted image  ledenka                             11.5.2009           1 user posted image           0 user posted image         6.3.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)               25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        27.2.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009                                           27.2.2009   user posted image
user posted image   španka (29 let)                 2.6.2009           1 user posted image            0 user posted image          23.2.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image        24.2.2009    user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        31.3.2009   user posted image
user posted image  Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        20.3.2009   user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           1.4.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image          2.3.2009   user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image       18.3.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                              8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image           18.3.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009          1 user posted image            0 user posted image         9.2.2009
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009          1 user posted image            0 user posted image          3.3.2009     user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                  24.7.2009          2 user posted image             1 user posted image          20.2.2009   user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009          1 user posted image            0 user posted image         27.2.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009          1 user posted image              0 user posted image       13.3.2009
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009          1 user posted image            0 user posted image        16.1.2009   user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image       25.2.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009         2 user posted image             0 user posted image         3.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009          1 user posted image           0 user posted image         20.1.2009
user posted image   indy0024                           13.9.2009 
user posted image   palegia30                                                                                     10.3.2009
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55
===================================================

user posted image      8

user posted image     12

user posted image     8 

===================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  ronja 
user posted image   naia
user posted image   yania

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
22.2.2009 9:43:01   
Blueeyes
                      user posted image

JANUAR

ana** 11.1.

FEBRUAR

Blueeyes 1.2.
Majana79 24.2.

MAREC

anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL

NinaMM 9.4.

MAJ

Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

JUNIJ

BOOMER 3.6.

JULIJ

UT_2008 14.7.
pat74 23.7.

AVGUST

HINDI 6.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER

OKTOBER

vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER

nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER

simonaa 19.12.
nborazem 21.12.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
22.2.2009 9:43:34   
Blueeyes

- april09
- pikatara
- petrazg
- tanatoraja
- vim
- Sisy
- anonimna
- indy0024
- tina69

Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
22.2.2009 10:09:25   
Blueeyes
user posted image

kje ste ljubljančice to megleno jutro.. se še stiskate v pojstli al kuhate al ste šle v maškare?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?