|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
22.2.2009 10:20:07   
majana79
Jutro vsem!

Mi se še malo cartarmo, vreme ni ravno vzpodbudno, da bi šla ven... user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
22.2.2009 10:23:10   
Blueeyes
oooooooo dobro jutro... ja vreme res ni idealno za vn jt.. mraz in megla... kmal bo sneg padal... kle vse kaže na to... čeprov k gldeam čez okn se mi zdi da neki vidim na majhno da pada

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
22.2.2009 10:42:24   
majana79
Pri nas v Šiški ne pada nič, ampak upam da tudi ne bo... Jaz bi pomlad. user posted image

Boste kaj pekle danes? Jaz bi šla do Slona po kak krof pa je tako bedno, ko si na bolniški, še na sprehod ne upam it...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
22.2.2009 10:46:36   
Blueeyes
jz bom dons še štrudl pekla... včer sm limonine muffine delala... ne da se mi delat krofov, ker mam slabe izkušnje, tko da sem jih neki mal kupila...

jooooooooj, jz bi šla pa na trojane po krofe... mmm.. no mogoče pa pol popoldne če uspem svojga dragega prepričat

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
22.2.2009 10:58:01   
majana79
Jaz se krofov niti ne lotim, sploh ne za 2, štrudla moj ne mara, tako da ga samo zase ne delam (pa še to bi kupila testo, ker mi ne grejo vlečena in vzhajana testa), tako da ponavadi rajši kupim kaj dobrega takrat ko nama paše. user posted image Včasih sem pekla več peciv, pa sva potem to jedla po cel teden, ker kot zakleto ni imel noben časa pridet na obisk pa pojest. Pa še na kilah se je potem poznalo. user posted image

Modrooka, a ti si že zaključila s službo za letos?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
22.2.2009 11:00:38   
Blueeyes
jz sm tud včasih še več pekla... zdej pa nisem mela zadnje čase tok cajta... prej sem skoz ene štrudlje bureke, piškote, biskvite,.. delala... zdej pa samo še občasno, al pa če kdo pride na obisk... piškotov že res lep čas nisem... nazadnje sem delala medenjake k se jih full hitr naredi, pa ratajo full dobri,..

ja jz sem že končala s službo... sem že 1 teden doma... jupi..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
22.2.2009 11:08:45   
majana79
O fino, potem že uživaš user posted image Meni se po eni strani zdi kot da bom še pol leta hodila v službo, po drugi strani pa kot da bo junij oziroma maj takoj tukaj.
Zdej se grem pa lotit perila, me že grdo gleda, da ga zložim. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
22.2.2009 11:23:58   
ana**
Jutroooo user posted image

Evo jst sm že maškarauser posted image  Sm noseča muca user posted image  Tamalemu bratcu sm obljubila,da ga peljem malo vn in je reku,da je pogoj da sm namaskiranauser posted image  In ga pridna sestra uboga :)) Tko,da grema malo pogledat majo en program tko,da bomo uživaliuser posted image user posted image user posted image
Jst bom pa itak prišla spet na račun k bom krofe jedlauser posted image user posted image

blueeyes a se lahko jst k tebi povabim na obisk?!user posted image  Zadnje čase same dobrote pečeš..user posted image  Jst pa pojem se kar je sladkegauser posted image  Sam za te limonine muffine pa menda prvič slišim...

majana eh..tut pr nama bo hitro minilouser posted image  Še malo pa bova midve tut doma..user posted image user posted image  Se tolažim,da zdaj čas kao hitr minevauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
22.2.2009 13:01:06   
Lsica
palegia30, evo še moje izkušnje. Tudi jaz sem kadila nekje cca 15 let, če ne več, vmes sem nekaj poskušala nehat, pa mi za več kot 3 - 5 mesecev ni uspelo, potem pa nazaj na stara pota. Najbolj me je bilo strah, kako bom to uredila v nosečnosti, saj mi to dvoje ni šlo skupaj, poleg tega sem se za to nosečnost tako prematrala (IVF postopki), da si nobenega rizičnega faktorja niti pod razno ne bi hotela privoščiti. In kaj se je zgodilo - nekaj časa mi je še dišalo, sploh ko sem bila zunaj, v družbi. Potem je ratalo tako svinjsko mrzlo, da sem prenehala hodit ven, hkrati s tem me je pa minila tudi želja po cigaretih. Še več, dim mi je začel smrdet, moj dragi tudi, ki še vedno kadi (no zdaj ful manjuser posted image )...
Priporočam, da narediš eno odvajalno kuro - prenehaš za kak teden, boš videla, da se ti bodo cigareti sami od sebe zagravžal. Poskusi, ni greh. Glede odvajalnega sindroma se pa ne boj, zdaj si že tako zmanjšala na minimum, tako da gre bolj za psihološko odvisnost kot fizično. Želim ti, da ti rata, meni je zdaj tko fino, k ni treba več skrbet za stvari okol cigaret, se počutim ful bolj free.
Sprehode pa kar ohrani, meni so šle kile kar rapidno gor..., sumim da malce tudi zaradi tega. Malce pa zaradi slabosti v prvem tromesečju  - te so bile blažje, če sem kaj dala v usta. 
V glavnem prepusti se toku, sama poznam veliko nosečk, ki so nehale kadit med nosečnostjo. Mal so se morale same potrudit, mal pa tud otroček pomaga, boš videla, le prisluhni mu. Pa ne me narobe razumet, tole je bilo sam pozitivno mišljeno, da ti dam mal volje, nikakor pa ne kot kakšna moralna pridiga. Vse dobro želim tebi in user posted image .

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
22.2.2009 17:16:06   
katrinka
zivjo nosečkeuser posted image

tudi sama sem kadila pred nosečnostjo kakšnih 13 let - vmes nekaj malih odmorov, takoj ko sem zvedela za nosečnost sem nehala - iz danes na jutri konec, priznam da se mi tok luštajo a se drzim stran, bom zdrzala se kako leto ali večuser posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
22.2.2009 17:17:20   
nborazem
Blueeyes, a veš, da res v postl. Sej tole turobo k je zuni edin iz postle loh gledaš...a ni tko:)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
22.2.2009 18:39:45   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

zivjo nosečkeuser posted image

tudi sama sem kadila pred nosečnostjo kakšnih 13 let - vmes nekaj malih odmorov, takoj ko sem zvedela za nosečnost sem nehala - iz danes na jutri konec, priznam da se mi tok luštajo a se drzim stran, bom zdrzala se kako leto ali večuser posted image user posted image

katrinka, kako pa je bilo pri tebi z naraščanjem teže, glede na to da si opustila kajenje?
Jaz sem se zredila preveč (mi je tudi g. rekla naj mal pazim na prehrano), mislim da ker sem prenehala s kajenjem in prenehala z aktivnostmi zaradi rizične - posledično bolniška in počivanje... S hrano pa očitno tud ne zmorem kontrolirat teže - lačna ne morem bit, in včasih mi tudi mal sladkega zapaše. Upam, da bo toplejše pomladno vreme odneslo kakšen kilogramček, saj bo na sporedu malce več aktivnosti in zelenjave.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
22.2.2009 19:57:32   
katrinka
lsica - a veš da mi niti kapnil ni da bi bili loh kg več zarad tega ker ne kadim, dokler nisi tega napisala se mi ni niti sanjal, jah tko bom rekla - ziher ja kaka kila zarad tega več, pa tud lih nism bla zlo aktivna, sem zadnje case veliko bolj, do sedaj sm sla 4kg gor, mam v petek G tko da ti loh takrat točn sporočim, mam pa obcutek da loh dodas 2kg, se pa sedaj gibam veliko več, pa se ne basem, pac jem k sm lačna...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
22.2.2009 21:12:48   
Lsica
katrinka, to je pa OK. Sama mam malce slabo vest pol pa iščem izgovore. Ampak ni panike. Mal več gibanja, pa bo, pa še user posted image bo koristilo.

Lahko nočko vsem...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
22.2.2009 21:19:50   
ana**
PUPA7

Že bliža se vajin najsrečnejši dan,
ki z blaženo radostjo ves bo pretkan.
Ko bosta v obljubo si roki podala,
se svatom v očeh solza bo lesketala.

Teh srečnih trenutkov se vsak veseli,
ki z vama v sorodstveni zvezi živi.
A želja, da svoj si ustvarita svet,
naj vaju usmerja veliko še let!

Da sreča med vama nikdar ne zbledi,
si vsaka od vajinih mam le želi.
A ko spet se vračala bosta domov,
očetov obeh z vama bo blagoslov.

Vsak dan le ljubezen naj vaju budi,
le nežne in sladke naj bodo noči!
Naj sad noči vajinih brž se rodi,
iz zibke njegov naj se jok oglasi!

Ju3 bom mislila na tebeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
23.2.2009 9:08:08   
katrinka
jutro punceuser posted image

pa je spet delavni teden tuuser posted image

danes imam s pikico točno 18t, v petek pa končno pregled pri Guser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
23.2.2009 9:20:49   
Blueeyes
jutro... evo da vas samo pozdravim, pol pa šibam k zobarju user posted image  upam da ne bo kakšnih problemov

drgač sem pa veselo že zakorakala v 30 t.. juhu... kok gre hitr...

dons spet tko čudno vreme... včer je neki naletaval sneg, ampak nič omembe vredno... samo snežinke so padale, vidlo se ni pa nikjer nič... dons je pa baje dež napovedan .. upam da ga ne bo...

popoldne sem zmenjena z bivšimi sodelavkami da gremo na kosilo.. upam da bo kej zanimivega na meniju - pa da bom sploh lahko jedla (zaradi zoba)..

PUPA7 v mislih smo s tabo na ta najsrečnejši dan... upam da se boste meli lepo in da vam bo vreme naklonjeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
23.2.2009 9:46:31   
palegia30
Lsica hvala ti za delitev tvoje izkušnje, sploh se mi ne zdi pridiganje ampak vzpodbuda, hvala, tako mi je lažje, da preneham ko veš da je za plod to ful slabo ampak odvisnost je težka reč.
Ampak bomo premagali!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
23.2.2009 11:22:57   
vim
Ojla žabarke, kako smo.
Jaz sem bila malo na smučanju, oz. sprahajanju po snegu dokler nisem ugotovila da bi bilo faj poiskusit tudi tek na smučeh. Eeeeee drage moje, suprca je tale telovadba, si potem še poln energije pa tudi bebi je pasal.

Katrinka kako kaj kaže najina telovadba, jaz imam čisto preveč energije?
In še mimogrede čestitke za gospa to be....... Kje pa bo veseli dogodek?

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

Neposredna povezava do sporočila: 1219
23.2.2009 13:11:16   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: palegia30

Lsica hvala ti za delitev tvoje izkušnje, sploh se mi ne zdi pridiganje ampak vzpodbuda, hvala, tako mi je lažje, da preneham ko veš da je za plod to ful slabo ampak odvisnost je težka reč.
Ampak bomo premagali!

Valjda, tako se govoriuser posted image user posted image user posted image palegia30. Držim pesti!!!  Vsak dan. Boš vidla, da ti bo ratal.

Danes sem bila pri zdravnici, da mi napiše predlog za podaljšanje bolniške za komisijo. In mi je povedala, da jo zadnje čase zelo neradi odobrijo, predvsem so kritični do nosečk, nakar mi je povedala še ena dva primera, ki sta bila 100% utemeljena, pa so ju zavrnili... Tako da se zna zgodit, da grem marca nazaj v službo, po štirih mesecih, jao, saj bom čist zgubljena. 

Lepo se mejte, božajte svoje bušije...

Neposredna povezava do sporočila: 1220
23.2.2009 14:11:09   
katrinka
vim - joj sploh ne omenji telovadbe...a mi vrjames da nimam sekunde zaseuser posted image ...nameravam dons it v fuzine sam ne vem kako mi bo ratal, no, vsaj cez vikend sem orng telovadla, ne se tok name ozirat ker k zakleto ob pon in sre nimama cajta...hudicuser posted image

a ja - a si v službi ze povedala??????????????

p.s. ja hvala za cestitke, srecni da bo 4.4.user posted image

< Sporočilo je popravil katrinka -- 23.2.2009 14:12:08 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
23.2.2009 15:47:47   
vim
Povedala v službi DANES, a sem faca v četrtek bom v 18 tednu pa sem šele zdaj povedala pa kaj ko se mi pa nič ne vidi in lahko še ne bi povedala, ampak 1x se je bilo potrebno opogumit. In naj povem, da nobena od sodelavk ni opazila, razen ena je sumila, da sem se spremenila, pa prsi dobila ostalo pa ne.
Katrinka zadihaj in se razvajaj, če ne boš šla 4.4. rodit ne pa poročit.user posted image
A v Fužinah je telovadba v ZD?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
23.2.2009 16:27:04   
Anonimen
hejla lublančanke... Se že dolgo nisem oglasila....

Vidim, da se nekaj menite za telovadbo user posted image user posted image user posted image   PRIDNE pupe user posted image user posted image user posted image

VIM super, da si se končno opogumila, je bil res že čas user posted image user posted image user posted image   Jaz pa čakam odgovor komisije, ki bo verjetno negativen, ampak pustmo se presenetit user posted image user posted image user posted image

Kako ste ostale? Jaz sem si danes kupila AS (angelsound) pa NIČ ne slišim user posted image user posted image   Samo svojega srčka user posted image user posted image Upam da sem samo predebela user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
23.2.2009 16:33:41   
vim
Živa25 kakšne ga slišijo, ni pa nujno, saj si šele v 14 tednu, malo še počakaj.
Jaz pa nisem kupila AS prav zaradi tega, ker potem bi bila pa živčna zakaj to ne pa to ne.
Bomo pa mi čez kakšen mesec že začeli urejati sobico, tako, da bomo začeli kmalu gnezdit oz. bo gnezdil bolj moj mož jaz bom bolj notranja designerka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
23.2.2009 16:36:48   
Anonimen
Vim sej vem, ampak pravijo, da bi se že lahko slišal. Sej panike itak da ne zaganjam, ker se mi zdi, da sem samo predebela in obloge nagajajo, ampak vseeno pa bi ga rada slišala....

Kako pa je šef sprejel tvojo nosečnost?

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?