Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.2.2009 20:56:04
|
|
|
|
palegia30
|
Ljubljančanke lahko bi se vpisale na telovadbo, baje po treh mesecih lahko telovadiš. Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 23.2.2009 23:12:56
|
|
|
|
majana79
|
Jaz sem na telovadbo oziroma pilates hodila ves čas, ker vmes tudi nisem vedela da sem noseča. Sem pa delala prilagojene vaje, tako da greste komot na telovadbo, sploh pa tako, ki je namenjena nosečkam.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 9:48:22
|
|
|
|
katrinka
|
o moje zabarke...haha kako smo danes? vim - sam ti pa si šema - v 18t gres povedat...haha ...no, res pa je da se ti nč ne vidi...in kako so sprejeli? ja telovadba v fuzinah je v ZD, načeloma je velik parkinga sam je tud kr zaseden...sam se najde. ..no men včer spet ni ratal it ker sm iskala hlače...no vsaj te sm najdla ...jutr pa nečak praznuje roj.dan tko da me spet ne bo, naslednji tedn...najbrz... sam mas prav - morm mal cajta zase najdt...preveč mam vsega...pa se prstane morva najdt...joj, morm dat mal možgane na pašo telovadba - seveda lahko telovadimo, samo prilagojeno, z mojim sva bla cez vikend v toplicah, pa sem sla na fitnes...kolo, steper, za roke...ful dobr-kar sm lahko sevda, pa sprehodi, pa kopala sem se tud...je tok pasal sej doma ma bodoča svakinja sobno kolo a pra...a mi ga neče posodt...k bi jo kr..... no, vsaj mal loh tle na forumu pošinfam a ne ziva25 - jaz sem AS kupla v 14 tednu in takoj nisva slisala srčka oz. takega zvoka, bili so drugačni...kot veter sm jz govorila...ko pa sva se na te zvoke navadila da sva jih razlikovala sva pa slisala tudi srček in sem ze merila utrim...ne obupat...ti kar posluši pa tvoja teza nima nobene veze s tem ker ce bi bilo to res pol se na NS ne bi nc videl in nc slisal a ne
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 11:25:02
|
|
|
|
katrinka
|
ja kje pa ste ljubljancanke ze celo dopoldne veham na tej strani pa ni nobene - mi je kar malo dolgačs
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 12:40:10
|
|
|
|
Pat74
|
Pozdravljene po dolgem času! Blue* za seznamček: naslednji pregled imam 24. 3. - takrat bom že skoraj na porodniški. Naš fantič pa trenutno tehta 1740 g. Za našega malčka iamamo že skoraj vse (izjema kozmetika in par malenkosti), včeraj smo dobili tudi nov voziček, in sem ful zadovoljna z bugaboojem, čeprav roko na srce, ni najbolj lep - me spominja bolj na servirni voziček, ampak je pa dodelan v nulo in zelo funkcionalen. Čestiteke še vsem za uspešne preglede in Pupi za skorajšnjo poroko.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 12:42:41
|
|
|
|
vim
|
Katrinka a si v toplicah uporabljala tampon za v bazen ali ne. Midva bova tudi v marcu šla za vikend v toplice pa me zanima, kako je z uhajanjem vode v matrnico. In a veste kaj sem jaz zvedela, meni je bilo tako smešno res ko sem prebrala- v 8 mesecu je baje priporočljivo čebelčkat s kondomom, ker baje lahko malega zaliješ z.......saj veste s čim. potem pa moj pravi ja to je pa tko kot da bi vijolice vohal z plinsko masko.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 14:15:24
|
|
|
|
PapuaNG
|
kondom naj bi se uporabljal, ker lahko sperma povzroči prezgodnje popadke-ni nujno, lahko pa se zgodi. za kopanje pa, kakor sem brala dr. Pušenjaka, tamponi niso priporočljivi, ker že telo samo (pač vaginalni kanal itd) naredijo zadostno zaščito in naj se ne bi moglo zgoditi, da bi voda prišla do maternice. V kolikor se upošteva pravilo preoblačenja takoj po kopanju, naj (v kolikor nismo že sicer nagnjene k vnetjem) ne bi prihajalo do težav. Vsekakor pa naj ne bi bilo nevarnosti za pupe v trebuhu.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 14:43:25
|
|
|
|
katrinka
|
plavanje - jaz sem tampone uporabljala, ker mislim da so dobra vrjanta, vsakic k sm iz vode prsla, sem tampon zamenjala in preoblekla kopalke
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 14:53:37
|
|
|
|
katrinka
|
ZA MALO HECA...beri - tiste ki nimamo zlatih tašč Zdravko se je oglasil v zakonski posvetovalnici in povedal zakonskemu svetovalcu: "Ženo ljubim in resnično imava srečen zakon. Toda, velika težava je v tem, da pri naju živi moja tašča, ki je res ne morem več prenašati. V vsako minuto najinega življenja se vmešava in mi gre že krepko na živce. Le kaj naj storim?" Zakonski svetovalec ga s tihim glasom vpraša: "Ste že poskusili s strupom?" Gre tašča na obisk k hčerki, pa jo vmes ulovi en fajn naliv. Vsa mokra se priplazi do hiše in pozvoni. Odpre ji zet in reče: Ja, gospa, kaj pa vi v takem vremenu zunaj??? Pejte hitro domov!! In zapre vrata... Srečata se Edo in Jože. Edo: Sem slišal, da ti je umrla tašča. Kaj pa je imela?? Jože: Eh, skromno hranilno knjižico, pa nič drugega.? Edo: Ne, mislim, kaj ji je manjkalo? Jože: Aja, solidna penzija in lastno stanovanje? Edo: Ma ne, človek, mislim, zakaj je umrla?? Jože: Ah, to ......... Rekel sem ji, naj gre v klet po krompir, da ga bomo imeli za kosilo, pa je padla po stopnicah in si zlomila vrat. Edo: O, groza! Strašno! In kaj ste potem naredili? Jože: Makarone.
< Sporočilo je popravil katrinka -- 24.2.2009 14:54:03 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 16:33:21
|
|
|
|
sinskaT
|
Ah taščice.... Glede tamponov je pa moja G tudi predavala v smislu, da niso potrebni..spet drugi pravijo raje več zaščite kot manj, potlej pa bodi pameten. Se pa že ful veselim toplic čez cca. 2tedna, da malo premigam okončine. In tamponi gredo z mano .
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 17:27:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 17:42:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
živa25 lepo ti je odgovoril... drgač pa glede tamponov - ni dobro da jih uporabljaš... na bazen pejt prez njih
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 19:38:53
|
|
|
|
rea27
|
hoj ljubljančanke.. A bo kakšna 12.3. v leonišču?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.2.2009 20:42:06
|
|
|
|
ana**
|
Helloooo punce Jst sm ravno iz Maribora pršla.. Moj gleda fuzbal jst pa grem topli sendvič jest
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 5:24:58
|
|
|
|
Pat74
|
Z enodnevno zamudo: majana79 vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 7:45:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
tudi jaz se opravičujem za zamudo... včeri sploh porajtala nisem k sem objavila seznam... sorči.. majana79
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 7:59:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 8:34:58
|
|
|
|
majana79
|
Hvala vsem so za čestitke, tudi z zamudo velja. Drugače pa dobro jutro vsem, spet je prekrasno sonce, tako da bova šla midva kar malo ven na sprehod, ko se segreje. Bo prav pasalo. Modrooka, a sta v nedeljo prišla do Trojan?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 8:40:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
ne, nismo šli pol do trojan... ni zneslo.. he he... ampak sm pa vseeno dobila svoje krofe... (od sosedov)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 8:41:56
|
|
|
|
palegia30
|
Rea27 kaj je pa je 12.3? A gre katera na predavanje o zgodnji nosečnosto oz. če katera ve kdaj jev Lj? Jaz bi šla tko informativno. Glede bazena v teh toplicah pa jaz ne bi glih tvegala oz fajn da zbereš dobre. Najboljše je morje, joj komaj čakam dopust bom kr nosečka na morju. Kaj pa ve, kej planirate na morje - nosečke in kako daleč boste šle? Lep sončen dan vsem ljubljančankam!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 8:46:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz sem MŠ že končala... morje... zdej nama frendi ponujajo da bi šla do njih za kakšen dan.. tko da bomo vidli kako bo z našo malčico... če bo ok, bomo najbrž kakšen dan skočil zaplavat... drgač pa nimamo načrtov za morje...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 25.2.2009 8:49:31
|
|
|
|
wani
|
Pozdravljene Še ena nosečka tukaj,ki je bolj podobna alonu al pa eni veliki žogi in čaka malo štručko ,ki bo konec marca privekala na svet. To bo moj 3 otroček. Glede točnega roka,sem pa čist zmedena...lahko bo 23 al pa 26..marca...Eko,sem se še sama pofočkala,vas že en čas berem in spremljam Lep dan vsem mamicam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?